Gratis maandhoroscoop Kreeft - Augustus 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag


Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft : 22 juni - 22 juli

In augustus is Venus – de planeet van liefde en sensualiteit – in het teken Kreeft. Het is voor alle Kreeften daarom de beste garantie voor succes in de liefde!

Venus geeft je stijl en sexappeal, en dat maakt je wenselijk, liefelijk, kusbaar en schattig.

Venus garandeert harmonie en een goede stemming in je positie als koppel, en kan ook geluk brengen aan single Kreeften die de liefde willen vinden.

Jupiter – de Grote Weldoener – is in Kreeft’s vierde Zonnehuis, en stimuleert daar de thema’s zoals (t)huis en het comfort van de familie.

Er zijn misschien enkele problemen – zoals ongemakkelijke verantwoordelijkheden of bepaalde financiële zorgen, maar als je als koppel sterk bent, kan het zo weer gemakkelijker worden.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!