Gratis maandhoroscoop Kreeft - Januari 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag

Maandhoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli


Het wordt over het algemeen een spannende maand, waarbij er successen mogelijk zijn en je emoties over het algemeen in orde zijn. Het is een maand om aan jezelf te werken en te overdenken wat je kunt doen om op vele gebieden meer te bereiken. Je bent enthousiast en ambitieus en kan hierdoor met veel dingen bezig zijn. Er zijn veel emoties, waardoor je verlangt naar avontuur en je over het algemeen erg speels en assertief bent. Aan de andere kant moet je opletten dat er conflicten kunnen komen, omdat jij soms te prikkelbaar bent en je daardoor wel eens wrevel oproept. De bewegingen van Mercurius en Venus zorgen ervoor dat we aanraden voorzichtig te zijn met grote aankopen, lange of avontuurlijke vakanties, het nemen van belangrijke beslissingen en afsluiten van belangrijke contracten. Dit zal dus vooral zijn op gebied van carrière of studie. Je kunt soms wel eens te opvallend bezig zijn en doet er dan van alles aan om het mensen naar de zin te maken. Dat laatste kan je het beste achterwege laten. Daarbij kan je heus bescheiden blijven, maar hoef je zeker niet te zorgen dat je altijd doet wat anderen van je vragen. Concentreer je op je eigen werk en ga ook af op je eigen gevoel. In de liefde moet je opletten dat je niet te egocentrisch reageert. Dit doet de Kreeft meestal niet bewust of expres, maar dit teken vindt het gewoon fijn in het middelpunt van de belangstelling te staan. De eerste periode van de maand is er een sterk verlangen in de Kreeft. Je wilt dan domineren en zoekt naar manieren om hier ook in te slagen. Het is niet erg om dominant te zijn, maar doe dit wel op een open manier en probeer mensen te motiveren en niet te overheersen. Je kunt anders t/m de 11de conflicten tegenkomen en strijd ervaren. Je komt dan arrogant over, zelfs als je dit niet bent en wilt geregeld tegen de wensen van anderen ingaan. Mensen kunnen onbegrip hebben en dan een verkeerd beeld van je krijgen. Wees dus voorzichtig en tracht je ego onder controle te houden. Deze periode zorgt Mercurius voor verwarring in de manier hoe je over het leven nadenkt. Als de Nieuwe Maan in de periode van de 2de ontstaat kan dit nog eens toenemen en heb je een sterke neiging om te veranderen en te transformeren.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart