Gratis maandhoroscoop Kreeft - Oktober 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag

Maandhoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli


Deze maand is het mogelijk dat je de tijd, die je aan je carrière besteedt, niet in evenwicht brengt met je privéleven. Ook kunnen er conflicten door komen, omdat je familie of gezin betrokken wordt bij dingen die je in je werk aan het doen bent. Je doet er verstandig aan adequaat te zijn en problemen te voorkomen door duidelijk scheiding aan te brengen. Mensen die een eigen bedrijf hebben, moeten in de gaten houden of hun partner onafhankelijk is. Is dit niet zo en vooral op financieel gebied, dan kan dit je in de problemen brengen als je bepaalde investeringen hebt gedaan, die niet rendabel blijken te zijn. Tracht oog ervoor te houden en bekijk of je veranderingen aan kunt brengen. Mensen die voor een baas werken, kunnen te maken krijgen met factoren in hun thuissituatie, die ervoor zorgen dat hun huidige carrière stil komt te staan. Je kunt denken aan zwangerschapsverlof, problemen met familie, je gezondheid of die van je partner of andere zaken waardoor je even niet verder kunt. Bedenk wel dat het daarna lastig zal zijn om naar het oude werk terug te keren. Op zich is dit niet erg, omdat oktober een maand kan zijn, waarin er een nieuwe start mogelijk is. Het is een maand van veranderingen en over het algemeen zal elk einde of elke breuk zorgen voor positieve nieuwe mogelijkheden. Oktober zal dan ook positief inwerken op kansen die je in het leven hebt. Er zijn planetaire invloeden welke ervoor zorgen dat er veel levendigheid deze maand zal zijn. Alhoewel je iemand bent die een relaxt leven wil leiden zal je veel energie krijgen, waardoor je op verschillende gebieden van je leven actief bezig kunt zijn. Je krijgt hierbij mogelijkheid om kennis, intellect en voldoende ambitie te gebruiken om die dingen te doen, die je wilt bewerkstelligen. Let op dat er planeten zijn, die je energie juist weer in kunnen tomen, waarbij vooral de retrograde Mercurius een sterke invloed kan hebben. Daardoor zal je de ene periode actiever zijn dan de andere, maar over het algemeen zal je in staat zijn om de maand goed door te komen. Het wordt dan ook zeker een maand om later nog eens over na te denken.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart