Gratis maandhoroscoop Kreeft - November 2018


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag

Maandhoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli


Het is niet de meest makkelijke maand voor de Kreeft, omdat de Maan minder gunstig staat. Daardoor kan je minder op intuïtie en emoties vertrouwen dan je normaal gesproken doet. Kreeften die in staat zijn op ratio en nuchterheid te vertrouwen, zullen het meest bereiken en het lekkerst in hun vel staan. Je emoties kunnen je dan wel eens in de steek laten, waardoor je daar niet altijd op moet vertrouwen. Houd je controle, dan zal je er wel een weg in weten te vinden. Positief zal deze maand zijn dat de enthousiaste Jupiter gunstig voor de Kreeft zal werken. Daarom zal je veel steun van deze planeet krijgen. Het is een maand, waarin je veel voor jezelf op zal moeten komen. Tuurlijk zijn er mensen die jou ondersteunen, maar uiteindelijk ben jij degene die het zelf moet doen. Daarbij is het niet erg om meer aan jezelf te denken en mag je soms egoïstisch zijn. Zolang je niet overdrijft en controle houdt, zullen mensen je dit niet kwalijk nemen.

Het wordt een maand waarin je veel van je plannen en doelen kunt behalen. Je wordt beloond voor al het werk wat je verricht hebt. Verder zijn er aanwijzingen dat er mensen zijn die jou, misschien onverwacht, ondersteunen. Er hangt krachtige energie en deze zorgt ervoor dat je op sociaal gebied goede contacten krijgt. Mensen trekken naar je toe en zullen het fijn vinden met je om te gaan. Er wordt zowel zakelijk, sociaal als in de liefde aangegeven dat je beter niet teveel moet haasten. Ook impulsiviteit en risico’s worden afgeraden. Let op dat planetaire energie er voor kan zorgen dat je de neiging krijgt om te haasten en risico’s te nemen. Het belangrijkste is dat je vooral in jezelf moet geloven en niets moet doen waar je intuïtie voor waarschuwt. Wees trouw aan mensen in je omgeving. Deze mensen zal je nog hard nodig hebben in moeilijker tijden.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!