Gratis maandhoroscoop Kreeft - Juli 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag


Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft : 22 juni - 22 juli

Het kan een prima maand worden. Dit komt, omdat er krachtige kosmische energie in je teken staat. Hierdoor zal jouw karakter positief geprikkeld worden en kun je daardoor nieuwe doelen stellen en financieel veel bereiken. Je bent sociaal gezien aantrekkelijk en dat zorgt dat mensen vaak positief op je reageren, waardoor jij ook weer emotioneel kunt groeien. De planeten aan de hemel zorgen ervoor dat je mentaal dominant kunt zijn en je daardoor zeer charmant bent, maar ook effectief en adequaat. Je kunt dus zowel in je werk als privé veel bereiken. Daarnaast zal je iemand zijn, die tijd en aandacht aan anderen geeft. Je zult nooit te beroerd zijn om mensen te ondersteunen. Je bent de 1ste dagen soms erg impulsief. Je denkt niet altijd goed na en hebt ook wel eens zoveel energie dat je teveel in één keer wilt doen. Er wordt aangeraden om hier controle over te houden, omdat je anders fouten kunt maken.

De 4de t/m de 8ste is er een spannende energie, waardoor je veel nieuwe dingen uit wilt proberen. Je moet de 12de t/m de 14de soms uit je comfortzone treden en dingen doen die je normaal niet snel zou doen. Doe dit maar, het kan je veel goeds brengen. In de 3de week heb je de neiging om soms teveel bezig te zijn om iets te bereiken. Je laat je dan veel teveel uitdagen en dat kan wel eens averechts werken. Er wordt aangeraden om deze periode soms ook gas terug te nemen. Vanaf de 25ste zal er een relaxte energie zijn en kun je de maand over het algemeen zeer goed afsluiten.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!