Gratis maandhoroscoop Kreeft - September 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag


Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft : 22 juni - 22 juli

Er zullen vriendschappelijke hemellichamen zijn, die jou positieve energie bieden. Met name Jupiter, Ceres en de Maan zullen zeer positief zijn. Het kan dus een maand zijn, waarin je met succes te maken krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat alles wat je opstart heel goed uit kan pakken. Let op dat de energie zo sterk kan zijn dat negatieve handelingen van jouw kant ook succes geven. Deze kunnen dan echter positief voor jou zijn, maar negatief voor anderen. Je doet er goed aan hier alert op te zijn, want uiteindelijk kan onverantwoordelijk en oneerlijk gedrag op spiritueel gebied wel eens tegen je werken. Blijf de energie dus op positieve manier gebruiken, dan zal je uitstekende resultaten behalen. Dit zal niet alleen op privégebied zijn, maar ook zakelijk en fysiek. Bedenk verder dat je tijd genoeg hebt, omdat de energie een tijdje bij je blijft. Haast je dus niet en focus je op de zaken die het belangrijkst zijn. Hoewel er financieel veel te bereiken valt, wordt aangeraden niet teveel risico te nemen en vooral niet veel te gokken. Verspil geen tijd en energie aan zaken, waarvan je gelijk weet dat ze niets zullen brengen.

Deze maand zullen vooral je intellectuele en analytische vermogens naar voren komen, waardoor je niet alleen veel kennis opneemt, maar je ook in staat bent je te concentreren en volledige aandacht te houden bij de dingen waar je mee bezig bent. Bij persoonlijke zaken is het ook belangrijk op je intellect te vertrouwen, maar vergeet je emoties niet. Het zal belangrijk zijn om een evenwicht te vinden tussen ratio en emoties. Over het algemeen wordt het een levendige en actieve maand, waarbij je beter op je eigen inzichten kunt vertrouwen, dan op de mening en gevoelens van anderen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!