Gratis maandhoroscoop Kreeft - Januari 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag

Maandhoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli


Je kunt deze maand een verandering meemaken als gevolg van de sterke planeten Jupiter en Saturnus, die in de eigenzinnige Waterman reizen. In het eerste deel ervaar je dan ook veel positieve zaken en heb je het gevoel dat alles gaat zoals je wilt en je kunt ontwikkelen. Je krijgt hulp die je nodig hebt van mensen in je omgeving en dit zal zowel privé als zakelijk voor goede mogelijkheden zorgen. Het midden van de maand kan de positiviteit wat naar de achtergrond schuiven en heb je het gevoel dat alles minder goed gaat. Dit kan onder andere ontstaan door Mercurius die jouw emoties onder druk zet, waardoor je bepaalde gevoelens uit het verleden ervaart. Hierdoor kan je wel eens minder lekker in je vel zitten. Je hebt dan wel eens het gevoel dat mensen je in de steek laten. In werkelijkheid kun je beter eens kijken naar hoe jij in het leven staat. Waarschijnlijk is het je eigen gevoel, die jou onzeker maakt, waardoor je minder positief op andere mensen reageert. Kan je dat onder controle krijgen, dan zullen mensen heus wel aandacht aan je geven en je niet in de steek laten. Het zal er in januari dus toe doen hoe jij met zaken omgaat en welke keuzes je maakt. Zuivere keuzes zullen tot goede zaken leiden en minder zuivere acties zullen negatieve gevolgen hebben. Deze keuzes kunnen op allerlei gebieden liggen, van het aangaan van een relatie, verbreken van een relatie of hoe je met werk of studie omgaat. Doordat de Zon een krachtige biedt en ook Uranus soms wat kritische energie brengt, kan je wel eens gevoeliger zijn dan gewoonlijk. Je denkt veel na en kunt hierdoor positieve en negatieve emoties ervaren. Ondanks negatieve energieën die je in het tweede deel van de maand krijgt, zal je wel meer verantwoording ervaren, waardoor je je richt op zaken die goed zijn voor jou en je omgeving. Vooral de negatieve invloed van Mercurius, zal je beroeren, maar geneutraliseerd worden door de positieve uitstraling van Jupiter. Daarnaast kan de energie van Mars zorgen dat problemen minder kans maken om je leven in de war te schoppen, maar juist door de werking van Jupiter, kan de energie van Mars erg gunstig zijn. Het zal dus een maand met tegenstellingen zijn, waarbij je na moet blijven denken en zeker niet impulsief moet reageren op zaken die niet goed gaan. Vertrouw op intuïtie en mensen in je omgeving. Het zal je dan zeer goed afgaan.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart