Gratis maandhoroscoop Kreeft - Februari 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag


Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft : 22 juni - 22 juli

Wees deze maand voorzichtig en handel niet te impulsief. Je hoeft heus niet alle mogelijkheden aan te grijpen. Beter kun je een selectie maken van wat er belangrijk is. Ook is het belangrijk niet teveel te doen, wat betreft je privéleven, zakelijkheden en carrière. Breng dus een evenwicht in je leven, omdat zowel je mentale als fysieke energie anders onder druk staan. Vanaf de 4de zal je ondersteund worden door de Zon in de Waterman, die een driehoek vormt met de Maan in de Weegschaal. Daardoor ben je charmant en aantrekkelijk en zeer relaxt. Daardoor zal je vertrouwen erg sterk zijn en dit biedt kans op succes op veel gebieden in je leven. Bedenk wel dat allen verantwoordelijk gedrag tot succes leidt. Houd dus zoveel mogelijk geduld.

Let op dat de periode van de 7de t/m de 9de instabiel lijkt te worden. Houd balans door te sporten, te mediteren of iets anders om je geest helder te houden. Ten tijde van de Nieuwe Maan van de 15de is er een vertragende energie, waardoor je beter niet teveel plant. Vanaf de 17de zorgt Mercurius, in de Vissen, dat je actiever wordt. Let op dat je ratio en emoties dan iets minder onder controle te houden zijn. Er zijn dan misverstanden mogelijk, gevoel niet goed kunt uiten.

Vanaf de 21ste voel je je mentaal sterker en kun je je beter uiten. Je hebt meer ideeën en bent geïnspireerd om van alles aan te pakken om te ontwikkelen. Vanaf de 25ste moet je opletten voor een verhouding tussen Venus en Mars. Er kunnen op gebied van relatie en erotiek problemen ontstaan. Tracht hierover te praten en uit je gevoel De heersende Maan zal de 25ste storen, waardoor je emotionele druk ervaart. In de liefde ben je gevoelig en moet je oppassen in contact met mensen waar je veel gevoelens voor hebt.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!