Gratis maandhoroscoop Kreeft - Mei 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag


Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft : 22 juni - 22 juli

De planetaire energie is het 1ste deel van de maand op carrière gericht, waardoor je succes wilt halen. Let op dat er een sterke verschuiving is, waarbij je carrière gaandeweg de maand minder energie kan krijgen. Het wordt een maand, waarbij de kosmische kracht zeer intens is, waardoor je een evenwicht dient te vinden tussen persoonlijke doelen en die van anderen. Ook kunnen interesses wel eens op een ander gebied liggen, dan die van mensen in je omgeving. Je zult je sociale vaardigheden nodig hebben om er op een goede manier een weg in te vinden. In je zakelijke leven is het belangrijk ze te gebruiken om met anderen samen te werken. De voorspelling is dat je door samen te werken goed in staat zal zijn doelen te bereiken. Je zult een evenwicht moeten vinden tussen je carrière, je kinderen, vrienden en je mentale gesteldheid. Het kan een maand zijn, waarin je in staat bent niet alleen jezelf te verwennen en te vermaken, maar ook anderen voldoende te geven. De 1ste week kan de energie storend zijn en zal je alle zeilen bij moeten zetten. Je doet er goed aan om je verstand te gebruiken en positief te blijven. Je kunt niets oplossen als je op een negatieve manier in het leven staat. Wees adequaat en voorkom al te grote problemen. Je zult in staat zijn obstakels te overwinnen en er uiteindelijk in slagen om je wensen en verlangens naar voren te laten komen. De 2de week zullen je emoties de overhand hebben. Je denkt veel na en vraagt je geregeld af wat het verleden jou gebracht heeft en hoe je deze kunt gebruiken om de toekomst goed in te gaan.

De 10de en 11de kan de energie je zodanig prikkelen dat je met spannende zaken te maken krijgt en tot opvallende prestaties kunt komen. Tot en met de 15de is het een prima periode met veel mogelijkheden op gebied van liefde, maar ook in je carrière. Je kunt dan ook meer rust in je leven vinden. Het wordt een prima periode om meer te ontspannen. Let de 19de en de 20ste op dat je niet te nonchalant wordt, omdat je anders qua energie wat achteruit kunt gaan. Vanaf de 25ste zal er krachtige energie op je afkomen en doe je er goed aan geregeld te sporten, omdat de energie anders wel eens te intens kan zijn. De 30ste en de 31ste zal de spirituele kracht van de Volle Maan je intuïtie versterken, waardoor je voorgevoel je prima kan helpen om het leven op de goede manier te leiden.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!