Gratis maandhoroscoop Kreeft - Juli 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag

Maandhoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli


In juni was je nog bezig aan jezelf te werken. Dit zal in juli het hoogtepunt worden, waarbij je kunt zien wat je tot nu toe bereikt hebt. Veranderingen, die je nu ondergaat, zijn dus eigenlijk het gevolg van de maand juni waar je met bepaalde zaken begonnen bent. Het eind van juni stond de Zon in jouw teken in een vierkant met Jupiter in de Ram. Dit zorgde voor optimisme en zelfvertrouwen en daar werd de Kreeft positief door geraakt. Je stond toen al heel positief in het leven en zal dit nu ook zo ervaren. Hierdoor zijn er mensen die jou steunen en aandacht vragen, maar ook aandacht geven. Dat vierkant zal dus zeker in juli en wellicht later dit jaar voor sterke positieve veranderingen zorgen. Je vertrouwen zal dan alleen maar groeien en je humeur zal over het algemeen goed zijn. De veranderingen kan je omarmen om ze te gebruiken je leven op vele gebieden te verrijken. De vraag is wel of je dit vasthoudt als dit vierkant eenmaal verdwenen is. Het zal verstandig zijn plooibaar en flexibel te blijven op weg naar de toekomst. Het vergroten van de afstand tussen jouw doordachte en verstandige handelingen en tolerantie voor het ongemak dat je kunt ervaren als dingen niet helemaal goed verlopen, kan frustraties opleveren. Juli zal echter wel erg positief zijn, omdat de mening van mensen, situaties die je meemaakt en zelfs je dromen duidelijk laten zien wat je moet doen om te slagen. Waar de Kreeft normaal niet zo gek is op verandering en er zelfs bij wegvlucht, zal je nu juist verrast en verwonderd zijn en het willen omarmen. Er wordt dan ook aangeraden om nieuwsgierig te blijven en iedere verandering te zien als interessant en spannend. Mocht je toch angst of onzekerheid voelen, dan doe je er verstandig aan om deze zo snel mogelijk af te wennen. Je mag best wel eens het ongewisse ervaren en mag ook zeker onzeker zijn, maar niet dat het jou dan heel erg sterk beïnvloedt. De spanning tussen wat je uiteindelijk gaat bereiken en dat waar je naar verlangt, maakt het leven nou juist zo aantrekkelijk en fascinerend.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart