Gratis maandhoroscoop Kreeft - Juni 2017

Home » Maandhoroscoop » Kreeft Juni 2017

Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag


Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft : 22 juni - 22 juli

Met Mars in Kreeft in juni branden je verlangens, worden je instincten sterker, en je verlangen naar verovering is meer voor de hand liggend dan ooit. Je ervaart directe aantrekkingskracht, dringende emotionele behoeftes en intense gevoelens. Je denkt niet tweemaal na over het maken van de eerste stap en kan snel beslissingen nemen of de gekste dingen doen.

Venus – planeet van de liefde – ligt in een goed huis dat geluk belooft en het maakt een harmonisch aspect met Pluto, gelegen in het huis van Kreeft.

In het algemeen ziet juni er goed uit, maar de positie van Saturnus – als heerser van Kreeft’s huis van koppels – brengt enkele beperkingen in je krachten of in bepaalde verantwoordelijkheden. Bovendien kan Mars, als je die niet goed behandeld, je in risicovolle of conflict gebonden situaties brengen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!