Gratis maandhoroscoop Kreeft - Oktober 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag


Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft : 22 juni - 22 juli

In contact met een liefdesrelatie en sociale contacten is het een prima maand. Je kunt wel onzeker zijn, maar daar heb je niet zoveel aan. Beter richt je je op positieve eigenschappen die je bezit. Je kunt veel liefde bieden en daarmee verdien je liefde terug. Voor singles is het een periode om te oogsten. Jouw warme en sympathieke gevoelens hebben allang gezorgd dat je op gebied van de liefde gezaaid hebt.

Oktober zal geschikt zijn om liefde en sociale contacten te verbeteren en je open te stellen voor een nieuwe liefde. Je bent de eerste vier dagen evenwichtig en zal gerust risico kunnen nemen. Je zult niet snel in de problemen komen en mag soms over grenzen gaan. De laatste dagen van de eerste week zal je actief zijn, waarbij je snel handelt, maar soms te impulsief. Je bent deze tijd erg bang dat je dingen over het hoofd ziet of bepaalde kansen niet grijpt, als je niet snel handelt. Het is belangrijk voor jezelf te bepalen of je dit zo snel moet doen of dat je gerust even de tijd kunt nemen. De 12de tot de 14de kun je onevenwichtig zijn en laat je twee gezichten zien. Pas op, omdat mensen niet altijd weten wat je nu wilt. Bedenk dat een dubbele tong of sociaal wenselijk gedrag niet gewaardeerd worden.

Van de 21ste tot de 23ste wil je teveel controle en dit kan negatief uitpakken. Je wilt de leiding hebben en kunt dan teveel overdrijven. Bondgenoten zullen zich wat van je afkeren en tegenstanders kunnen de strijd met je aangaan. Het zal belangrijk zijn na te blijven denken hoe je moet handelen, zonder mensen tegen je in het harnas te jagen. Je moet prioriteiten stellen en vooral goed naar je gevoel luisteren. De laatste dagen van de maand ben je intellectueel erg sterk, waardoor je problemen oplost en veel werk afrondt. Anderen zullen waardering en respect voor je hebben, waardoor je zelfvertrouwen kan groeien.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!