Gratis maandhoroscoop Kreeft - Januari 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag

Maandhoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli


Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Daarbij zijn de vooruitzichten positief, omdat je ambitieus bent om dit jaar te scoren in liefde en op zakelijk gebied. Ook vind je het belangrijk vrienden en familie aandacht te geven. Start alleen met zaken waarvan je weet dat je hart hier ligt en als je weet dat je ze gaat volbrengen. Je bent iemand die nog wel eens wil opgeven. Er is echter een krachtige energie, waardoor je veel ambities hebt en enthousiast met jouw plannen aan de slag kunt gaan.

Venus komt de 2de week de sympathieke en avontuurlijke Boogschutter binnen. Dit kan ervoor zorgen dat je gezellig en avontuurlijk bent in contact met mensen. Daardoor zullen zij graag met je omgaan. Laat deze kans niet liggen, omdat je veel kansen krijgt om een nieuwe partner of vrienden te krijgen. Je sociale leven zal in ieder geval verbeteren. Het midden van de maand zal er een driehoek zijn tussen Venus en Mars, waardoor je zeer creatief bent, maar soms wel te snel wilt gaan. Houd het geduld, omdat deze energie een langere periode bij je blijft. Denk goed na over de dingen die je in gedachten hebt en vraag advies voor je er mee start. De laatste week zal een vierkant tussen Mercurius en Uranus energetische storing veroorzaken, waardoor je alles in één klap verpest als je geen controle hebt. Lukt dit, dan treden er veranderingen op die veel goeds brengen. Misschien weet je niet altijd hoe je ermee om kunt gaan, maar uiteindelijk lukt het. De Maan in de geheimzinnige Schorpioen zal aan het eind van de maand flink wat uitdagingen geven. Je kunt dan dingen doen, die je normaal gesproken niet snel zou doen, maar waar je nu toch wel een fijne spanning uit kunt halen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!