Gratis maandhoroscoop Kreeft - Maart 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag

Maandhoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli


Ga je te snel, dan kun je op de korte termijn wel iets veranderen, maar zal je op de lange termijn weer met problemen te maken krijgen. Je kunt je wel eens onzeker voelen en hebt teveel de neiging om dit ook te laten zien. Er wordt aangeraden om in dit deel van de maand juist te verdoezelen dat het minder goed met je gaat. Laat de wereld zien dat je veel zelfvertrouwen hebt, ook al vind je dit zelf niet altijd de juiste manier. Straal je zelfvertrouwen uit, dan zullen mensen anders met je omgaan. Ze zullen dan minder snel over grenzen gaan. In je carrière kun je dit ook gebruiken en zal je bepaalde doelen behalen, die jou kunnen verrassen. Twijfel niet teveel aan jezelf, maar laat zien wie je bent en wat je allemaal kunt. Heb je een eigen bedrijf dan kun je nieuwe werknemers aantrekken, die jou flink ondersteunen. Het is een prima tijd voor nieuwe klanten. Werk je voor een baas, dan kun je gewaardeerd worden. In de liefde zal je er goed aandoen om sympathiek en empathisch met een partner om te gaan. Wees ook niet te eigenwijs en ga ook niet teveel tegen mensen in. Het 2de deel van de maand moet je opletten op wat je zegt en doet. Laat je scherpe tong soms achterwege, maar let op dat je waardevolle informatie niet gelijk aan anderen mededeelt. Gaat het om zakelijke aspecten dan doe je er goed aan nieuwe kennis alleen te bespreken met mensen die je vertrouwt. Het midden van de maand is geschikt om samen met je partner leuke dingen te doen en nieuwe plannen te maken. Dit kan gaan om een trouwerij, gezinsuitbreiding, een grote reis of het kopen van onroerend goed. Kreeften die in de familie een conflict bespeuren, doen er goed aan een oplossing te zoeken. Het beste kun je advies aan ouderen vragen, omdat die jou met hun wijsheid veel goeds kunnen geven. Heb je een conflict met iemand tracht dan wat minder opstandig te zijn en durf mensen excuses aan te bieden.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!