Gratis maandhoroscoop Kreeft - November 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag

Maandhoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli


De intense energie die de Zon, Venus en Mercurius in de Schorpioen aan de Kreeft brengen, zorgt voor een spirituele kracht. Emoties van de Kreeft zijn deze periode dan ook gevoelig. Mercurius zal overigens meer rust brengen en zorgen dat je verstandig blijft handelen. Deze planeet brengt vooral op mentaal gebied energie, waardoor je creatief bent om nieuwe dingen te starten. Je denkt na, maar kan soms te avontuurlijk zijn en dan teveel risico’s nemen. Er is een valkuil en dat is dat je soms snel verveeld raakt als je dingen moet doen, die je saai of te makkelijk vindt. Je hebt dan weinig geduld en kan je irriteren. Je doet er goed aan je te concentreren en dit soort werk toch aan te pakken. Mocht je echt niet tevreden zijn, dan doe je er goed aan te beraden of je niet beter kunt veranderen. Er zijn aanwijzingen dat je een nieuwe opleiding kunt starten, waardoor je om heen dient te kijken. Kreeften voelen zich gelukkig in maatschappelijk, spiritueel, medisch of psychologisch werk en je doet er goed aan hier dus vooral naar te kijken. Je bent de 1ste week creatief in hoe je dingen moet verkopen of aanprijzen. Jupiter zorgt nu op zakelijk gebied voor spirituele energie. Daarbij ervaart de Kreeft een sterke band met de hogere wereld. Energie van Jupiter zorgt voor flink wat passie en actie. Mars, in de Tweeling, brengt speelse, impulsieve energie. Daardoor zal de Kreeft over het algemeen fijne gevoelens hebben, maar moet je alert zijn, omdat Venus je humeur kan beïnvloeden. Tegen het eind van deze week doe je er verstandig aan je niet teveel te richten op de serieuze kant van het leven, maar ook tijd vrij te maken voor leuke activiteiten. Je zult geholpen worden door energie van Venus, waardoor je automatisch tijd besteedt aan familie en mensen die jou dierbaar zijn, zoals relatie, familie of goede vrienden. Je brengt je tijd graag door in omgeving waar je je veilig voelt en hoeft niet zo vaak buiten je comfortzone te treden. Het is een prima periode om contact met familieleden, een liefdesrelatie of anderen te verbeteren. Verder heb je deze periode veel tijd en aandacht voor het verbeteren van je huis door het op te knappen of zelfs te verbouwen. Mocht je dit nog niet doen, dan zou je alvast plannen kunnen maken. De 8ste zal de Volle Maan spirituele kracht geven, die creatief en inventief maakt. Je kunt hierdoor met nieuwe zaken starten en het is een prima periode om nieuwe mensen te ontmoeten op zowel zakelijk als privégebied. Ben je single dan is dit een prima tijd om een liefdevolle relatie aan te gaan. Heb je een relatie dan doe je er goed aan om wat leuke activiteiten te plannen, zodat je je mentaal met je partner kunt verbinden. Het kan jullie veel goeds bieden. Over het algemeen zal je hier het midden van de maand nog vrolijker en plezieriger ervaren.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.

Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart