Gratis maandhoroscoop Kreeft - Juli 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag

Maandhoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli


Het is een maand van verandering en bedenken van plannen. Dit heeft met verschillende zaken te maken, zoals renovatie of verhuizing, maar ook een scheiding of andere negatieve gebeurtenissen in je leven. Ouderen kunnen besluiten weg te trekken om ergens anders het geluk te vinden. Welke verandering er ook is, je moet dit niet alleen aanpakken, maar steun van anderen vragen. Daarom moet je rustig aandoen en dingen van verschillende kanten bekijken. Je kunt anders met negatieve emoties te maken krijgen, die de situatie er niet makkelijker op maakt. Juli lijkt gunstig als het om financiële zaken gaat. Je kunt winst behalen, een hoger inkomen krijgen of belangrijke contracten afsluiten. Er zijn aanbiedingen, waardoor jij positieve ontwikkelingen meemaakt. Mensen die een creatieve hobby of baan hebben, kunnen extra energie krijgen om nog meer te bereiken. Let op dat er negatieve energie is met betrekking tot belasting, verzekering of je carrière. Blijf alert om te zorgen dat je leven draaglijk blijft. Lukt dit niet, dan kan je gezondheid in het geding komen. Krijg je stress of depressie, dan hebben die een nadelige invloed op je gezondheid. Vrouwen hebben meer zorgen, die voortkomen uit psychische of emotionele spanningen. Zij kunnen daardoor moeite hebben om evenwicht te bewaren. Mannen kunnen last hebben van mensen die negatieve invloed hebben. Het is belangrijk te bekijken hoe je hiermee om kunt gaan. In het algemeen zal Venus deze maand een sterke invloed hebben. Je bent zacht en emotioneel en kunt er positief gebruik van maken. Je bent toegewijd en hebt veel voor mensen over. Let op dat je je gevoel niet teveel laat merken, omdat er mensen zijn, die hier niet van gediend zijn. Je hebt de neiging alles er maar uit te gooien, maar dat is dus niet altijd verstandig. De Zon bevindt zich in je emotionele teken en kan in oppositie staan met de serieuze Saturnus in de Steenbok. Met name de periode van de 7de t/m de 10de zit je laag in energie en heb je het gevoel dat je gevangen zit binnen je eigen denkwijze. Je kunt je moeilijk verbaal uitdrukken en zelfs depressief worden. De 14de zal een oppositie tussen de Zon en Pluto emoties geven, maar die liggen op een heel ander gebied. Je kunt jaloers zijn en hevige boosheid ervaren. Je kunt dit soort gevoelens bij anderen oproepen. Praat erover en vermijd misverstanden, omdat die moeilijk op te lossen zijn. Vooral goede vrienden zijn aangewezen personen om te ondersteunen. De laatste week verbinden Mercurius en Venus in jouw teken. Je doet er goed aan een stapje terug te doen en eventuele conflicten objectief te beschouwen. Ook nu is communicatie belangrijk. De laatste dagen zal de Maan creatieve energie in je losmaken. Het is een geweldige periode om die dingen te gaan doen, die je al een tijd van plan was.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!