Gratis maandhoroscoop Kreeft - April 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag

Maandhoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli


De planetaire energie is op carrière en doelen gericht en dit komt ook wel, omdat je iemand bent die erg ambitieus is. Je vindt hierbij financiële zaken veel minder belangrijk dan het ondersteunen van mensen en zorgdragen dat mensen zich goed voelen. De 1ste t/m de 4de zal het geluk je toelachen en dat maakt jou soms ‘te’ assertief. Je moet in relaties tot mensen opletten dat je niet te brutaal of persoonlijk wordt. Er kunnen mentale problemen zijn en fricties met familie. Je zult vooral de 5de t/m de 7de grenzen moeten verleggen. Omdat de planetaire energie deze periode minder geschikt is om sterk in je schoenen te staan, zal je moeite hebben om buiten je comfortzone te treden. Je doet er goed aan geduld te hebben tot de planeten gunstiger voor je privéleven staan en het coronavirus minder invloed op de wereld heeft. Richt je op sociale vaardigheden en tracht onafhankelijk in het leven te staan. Laat je ook gelden als dingen minder goed verlopen op gebied van familie of mentale gesteldheid. Je kunt de 1ste dagen van april last hebben van een winterdip, omdat het begin van de lente niet zo uitpakt als jij wilt. Wees alert en geef jezelf de ontspanning om op te laden. De 4de t/m de 6de moet je alert zijn op dingen waar je in je werk mee bezig bent. Tracht te voorkomen dat je in de problemen komt. Je kunt van de 9de t/m de 14de soms te actief zijn en kan moeite hebben mentaal, maar ook fysiek gezond te blijven. Je dient hier deze periode voor op te passen en moet vooral opletten als je privé of in je werk teveel belast wordt. Dit kan vooral gebeuren als je goede resultaten behaalt, omdat je dan opeens minder voorzichtig wordt.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart