Gratis maandhoroscoop Kreeft - Oktober 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag

Maandhoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli


Het is een maand waarin een romantische relatie in het middelpunt van je leven kan staan. Je hebt veel verwachtingen, maar deze kunnen niet altijd evengoed uitpakken. Het kan een maand zijn van geluk, maar ook van diepe teleurstelling. Tracht dan ook je verwachtingen niet te hoog te stellen. Dat is wel moeilijk voor de Kreeft. Je bent iemand die veel van anderen verwacht en moeilijk om kan gaan met mensen die hier niet aan voldoen. De lat ligt dan misschien veel te hoog en dat mag best wat minder. Aarzel niet om je wensen en doelen duidelijk te formuleren, maar gewoon niet te hoog. Je intuïtie zal deze maand door Mars in de Weegschaal versterkt worden, waardoor je in staat bent de dingen op de juiste manier te zien, behalve als je onzeker bent. Dan kun je dingen voelen, die misschien helemaal niet zo zijn. Het zal in het algemeen dan ook een periode worden, waarin je met hoogte-, maar ook met dieptepunten te maken krijgt. Dat zal vooral zo t/m de 12de zijn. Vanaf de periode van de Volle Maan zal het allemaal makkelijker voor je zijn en kunnen eventuele misverstanden als sneeuw voor de Zon verdwijnen. Heb je een relatie, dan is het geen verkeerde maand en zit je meestal wel lekker in je vel. Je partner en jij kunnen veel plezier maken en emoties delen. Je bent zeer oprecht en zegt wat je vindt en dat kan bij de ander soms in het verkeerde keelgat schieten. Heb je een mindere relatie, dan heb je behoefte om te flirten en zal je het ook niet nalaten om het avontuur op te zoeken. Pas op dat dit er wel toe kan leiden dat een relatie nog minder wordt. Singles kunnen een onbedwingbare neiging hebben in een nieuwe relatie. Je doet er dan ook veel aan en zal geregeld de kans krijgen op een nieuwe partner. Of je werkelijk een nieuwe partner krijgt, valt nog te bezien. Je hebt veel noten op je zang en stelt hoge eisen. De kans dat je een korte relatie zult hebben, is groter dan de kans op een duurzame relatie. Wil je een nieuwe relatie, dan doe je er goed aan dit na de 21ste te doen. Dan is de kans nog het grootst.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!