Gratis maandhoroscoop Ram - Juni 2017

Home » Maandhoroscoop » Ram Juni 2017

Lees hier onder voor het sterrenbeeld Ram de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop ram, gratis jaarhoroscoop ram of weekhoroscoop ram, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld ram pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop ram vandaag


Maandhoroscoop Ram

Ram : 21 maart - 20 april

De eerste week van juni wordt gekenmerkt door de samenkomst van Venus en Uranus, die plaatsvindt in Ram. Deze samenhang kan een verrassing, een verandering of een vernieuwing brengen. Mogelijk krijg je in deze periode te maken met iemand die plotseling je leven binnenkomt of verlaat.

Op 6 juni komt Venus (die niet alleen de planeet van de liefde is, maar ook de heerser van Ram’s relatiehuis) in Ram’s huis van geld. Dus romantiek neemt af en praktische of financiële zorgen gaan voorop. Emotionele keuzes kunnen dan beïnvloed worden door materiële factoren.

Aan de andere kant maakt juni de communicatie makkelijker en brengt een aantrekking naar mensen die op dezelfde golflengte zitten als jij, en met wie je meningen of interesses deelt.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Ram sterrenbeeld

Rammen zijn pioniers, voorvechters. Ze houden van vrijheid in alles wat ze doen. Rammen hebben een sterke wil om te ontdekken en te ervaren. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De keerzijde is dat de ram wel wat ongeduldig is als zaken niet snel genoeg gaan zoals voorgenomen.
 
Een ram is van nature een leider. Een Wanneer je een ram als leidinggevende hebt, kun je er op rekenen hij voor een correcte en faire omgang. Een ram is veeleisend omdat hij dit ook van zichzelf verlangt. Dit geldt zowel in vriendschap, relaties als werk.
 
Wanneer je vastloopt zorg de ram ervoor dat alles opgelost wordt en weer op rolletjes gaat lopen. Rammen zijn vaak denkers. Hij is onafhankelijk en dan ver doordrijven in perfectionering op zowel innerlijk- als uiterlijk gebied. Deze kenmerken lijken voor de buitenwereld op egoïsme. Zo bedoeld een ram het niet. Hij wil er uithalen wat erin zit.
 
Wanneer je een ram iets hebt aangedaan is dit niet eenvoudig voor hem om eroverheen te stappen. Hij kan lang geraakt en emotioneel geladen blijven. Over het algemeen zijn rammen behoorlijk sterk verbaal en kunnen zich goed uiten.