Gratis maandhoroscoop Ram - Juli 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Ram de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop ram, gratis jaarhoroscoop ram of weekhoroscoop ram, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld ram pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop ram vandaag


Maandhoroscoop Ram

Ram : 21 maart - 20 april

Deze maand bereik je veel door enthousiasme en sterke ambities. Daardoor kun je dingen doen, die je misschien verrassen. Je kunt je dan ook prima ontwikkelen. Het zal belangrijk zijn de hele maand naar je innerlijke stem te luisteren en intuïtie te volgen. Deze zal aangeven wat je kunt doen en hoe je dat moet doen.

De periode van de 4de t/m de 7de kun je prima samenwerken of heb je sociale contacten, waar je veel mee kunt bespreken. Je kunt jezelf prima uiten en mensen begrijpen hoe je denkt. Deze dagen zijn er doelen, die zorgen dat je later dit jaar veel bereikt. De periode van de 9de t/m de 12de is goed voor liefde. Gebonden mensen doen er goed aan juist dan activiteiten te plannen. Ben je single, dan ben je aantrekkelijk en sympathiek en kun je iemand tegenkomen, die jou flink kan prikkelen om verliefd te worden.

In het midden van de maand doe je er goed aan niet alleen plannen te maken, maar ze ook uit te voeren. Er kunnen namelijk goede resultaten uit voortkomen. De 20ste t/m de 22ste zijn er obstakels en moet je alle zeilen bijzetten om er een weg in te vinden. De laatste week doe je er verstandig aan je geestelijk te ontspannen. Neem wat gas terug en besteed tijd aan activiteiten, waarin je je even kunt opladen. Kun je mentaal ontspannen, dan zal je ook fysiek erg gezond en fit zijn. Maak dus plannen voor leuke activiteiten. De laatste dagen van deze maand zal je zo krachtig en opgeladen zijn dat je op zakelijke gebied goed kunt presteren en je financieel mooie kansen krijgt.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Ram sterrenbeeld

Rammen zijn pioniers, voorvechters. Ze houden van vrijheid in alles wat ze doen. Rammen hebben een sterke wil om te ontdekken en te ervaren. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De keerzijde is dat de ram wel wat ongeduldig is als zaken niet snel genoeg gaan zoals voorgenomen.
 
Een ram is van nature een leider. Een Wanneer je een ram als leidinggevende hebt, kun je er op rekenen hij voor een correcte en faire omgang. Een ram is veeleisend omdat hij dit ook van zichzelf verlangt. Dit geldt zowel in vriendschap, relaties als werk.
 
Wanneer je vastloopt zorg de ram ervoor dat alles opgelost wordt en weer op rolletjes gaat lopen. Rammen zijn vaak denkers. Hij is onafhankelijk en dan ver doordrijven in perfectionering op zowel innerlijk- als uiterlijk gebied. Deze kenmerken lijken voor de buitenwereld op egoïsme. Zo bedoeld een ram het niet. Hij wil er uithalen wat erin zit.
 
Wanneer je een ram iets hebt aangedaan is dit niet eenvoudig voor hem om eroverheen te stappen. Hij kan lang geraakt en emotioneel geladen blijven. Over het algemeen zijn rammen behoorlijk sterk verbaal en kunnen zich goed uiten.