Gratis maandhoroscoop Ram - September 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Ram de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop ram, gratis jaarhoroscoop ram of weekhoroscoop ram, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld ram pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop ram vandaag

Maandhoroscoop Ram

21 maart - 20 april


Het wordt een actieve maand en misschien wel meer dan je eigenlijk van plan bent. Toch zal je alles wel steeds op een overwogen wijze doen, waardoor het wel veel tijd en energie kost. Je kunt echter wel doen wat je wilt en zal ook erg productief zijn. De Zon in de Maagd zal voor jou een ongunstige positie innemen, waardoor er gebrek aan vitaliteit kan zijn en het soms lijkt alsof er meer nadelen dan voordelen zijn. Saturnus zal echter problemen en angsten waar de Ram mee loopt weer wat in evenwicht brengen. Deze planeet kan zowel zakelijk als persoonlijk positieve energie brengen om toch wel met de energie van de Zon om te kunnen gaan. Let wel op dat jij jezelf niet teveel aan anderen aan gaat passen. Met name je emoties kunnen dan opspelen en zorgen dat je minder controle hebt over de acties en uitspraken van mensen in je omgeving. Sta dus in je kracht, dan zal je merken dat mensen meer met jouw uitspraken en meningen doen. De eerste tien dagen brengen spannende momenten voor de Ram, waarin er ruimte kan zijn voor sociale contacten, romantiek en positieve zakelijke gebeurtenissen. Je ervaart veel Vuur en zal deze gebruiken om succes te behalen. Er wordt aangeraden om deze periode niet te impulsief te zijn als het om professionele activiteiten gaat. Je hebt de neiging om te snel conclusies te trekken of kan ook vooroordelen hebben. Hierbij houd jij je teveel bezig met het vasthouden aan je eigen normen en waarden. Beter richt jij je op jezelf en blijf je goed naar je eigen handelen kijken, zonder al teveel aan te willen geven wat jij goed voor anderen vindt. Het is zeker geen periode om teveel te ontspannen of dingen anders te gaan doen. Blijf dus doorgaan op de manier en met de dingen waar je al bezig mee was. Mochten er dingen zijn, die echt niet goed gaan, dan kan je altijd nog andere manieren bedenken. Werk je voor een bedrijf of leidinggevende dan kan jij je deze periode maximaal ontwikkelen. Heb je een eigen bedrijf of ben jezelf leidinggevende, dan kan je deze kracht in creativiteit omzetten. Je kunt het met mensen oneens zijn, maar tegelijk ben je in staat om mensen in hun waarde te laten en van hun kwaliteiten gebruik te maken. Overigens is deze periode van de maand ook zeer geschikt om stabiel in sociale en liefdescontacten te staan. Waar de eerste helft van de maand meer op ratio gericht is, zal je van de 11de t/m de 21ste meer op gevoelens en emoties gericht zijn. Singles kunnen zich wisselvallig voelen en begrijpen niet altijd wat er nu precies allemaal gebeurt.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Ram sterrenbeeld

Rammen zijn pioniers, voorvechters. Ze houden van vrijheid in alles wat ze doen. Rammen hebben een sterke wil om te ontdekken en te ervaren. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De keerzijde is dat de ram wel wat ongeduldig is als zaken niet snel genoeg gaan zoals voorgenomen.
 
Een ram is van nature een leider. Een Wanneer je een ram als leidinggevende hebt, kun je er op rekenen hij voor een correcte en faire omgang. Een ram is veeleisend omdat hij dit ook van zichzelf verlangt. Dit geldt zowel in vriendschap, relaties als werk.
 
Wanneer je vastloopt zorg de ram ervoor dat alles opgelost wordt en weer op rolletjes gaat lopen. Rammen zijn vaak denkers. Hij is onafhankelijk en dan ver doordrijven in perfectionering op zowel innerlijk- als uiterlijk gebied. Deze kenmerken lijken voor de buitenwereld op egoïsme. Zo bedoeld een ram het niet. Hij wil er uithalen wat erin zit.
 
Wanneer je een ram iets hebt aangedaan is dit niet eenvoudig voor hem om eroverheen te stappen. Hij kan lang geraakt en emotioneel geladen blijven. Over het algemeen zijn rammen behoorlijk sterk verbaal en kunnen zich goed uiten.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart