Gratis maandhoroscoop Ram - September 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Ram de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop ram, gratis jaarhoroscoop ram of weekhoroscoop ram, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld ram pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop ram vandaag


Maandhoroscoop Ram

Ram : 21 maart - 20 april

De maand begint actief, waarbij je van alles kunt doen om je leven mooi te maken. De ergste warmte van de zomer is verdwenen, waardoor je wat energie kunt bijtanken. Het is dus een prima periode om taken in je carrière of privéleven, waar je niet aan toegekomen was, uit te voeren. De 5de zal Mercurius naar de praktische, nuchtere sector van de Maagd verschuiven. Dit zorgt dat je nuchter en relaxt in het leven kunt staan en je in staat bent verantwoordelijkheid te nemen voor dat wat belangrijk is. Je bent intellectueel sterk en zal prima communiceren om jezelf kenbaar te maken en gevoelens te uiten. Er komt een tijd aan, waarin je niet graag tijd, aandacht en energie verspilt aan dingen of mensen, waar je niets aan hebt. Bedenk dat er zaken of contacten zijn, waar je mee moet dealen. Over het algemeen zal je er professioneel of nuchter mee omgaan. Om je soms even te ontspannen, doe je er verstandig aan geregeld naar buiten te gaan en te genieten van zonlicht en gezonde zuurstof. Jouw heersende planeet Mars is vorige maand uit de retrograde cyclus gekomen en daardoor zal je de energie weer volledig op kunnen nemen. Let op dat Mars rond de 10de het gebied van de Waterman ingaat. Dit zorgt ervoor dat de energie je wisselvallig maakt. Je kunt eigenzinnig zijn en doet er goed aan emoties onder controle te houden. Ook doe je er verstandig aan dingen op te lossen met ratio en niet met brute kracht.

De 10de t/m de 12de heb je echter veel energie en doe je er verstandig aan naar je intuïtie te luisteren en datgene te doen wat je gevoel ingeeft. In de periode van de 18de t/m de 22ste vormen Mars en de retrograde Uranus een krachtig plein. Dit kan energie teweegbrengen, die je gevoel voor vrijheid sterk prikkelt. Je wilt beperkingen opheffen en nieuwe dingen ontwikkelen. Gebruik de energie om mensen te helpen en iets te doen voor diegene die dit echt nodig hebben. Je zult rond de 21ste voelen dat dit een goede energie biedt.

Je karma zal versterkt worden en daardoor kan je veel goeds terugkrijgen. Let op dat de retrograde Neptunus je opstandig maakt. Denk goed na en handel dan pas. De periode van de 24ste t/m de 26ste zal je communicatief sterk zijn en kun je duidelijk aangeven wat je wel en niet wilt. Vanaf de 27ste zal de driehoek tussen de Zon en Mars je zelfvertrouwen vergroten, waardoor je met nieuwe zaken kunt starten. Er wordt aangeraden eerst belangrijke zaken aandacht te geven en vervolgens pas de kleinere. Het eind van de maand zal positieve energie voor romantiek zorgen en is er veel mogelijk.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Ram sterrenbeeld

Rammen zijn pioniers, voorvechters. Ze houden van vrijheid in alles wat ze doen. Rammen hebben een sterke wil om te ontdekken en te ervaren. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De keerzijde is dat de ram wel wat ongeduldig is als zaken niet snel genoeg gaan zoals voorgenomen.
 
Een ram is van nature een leider. Een Wanneer je een ram als leidinggevende hebt, kun je er op rekenen hij voor een correcte en faire omgang. Een ram is veeleisend omdat hij dit ook van zichzelf verlangt. Dit geldt zowel in vriendschap, relaties als werk.
 
Wanneer je vastloopt zorg de ram ervoor dat alles opgelost wordt en weer op rolletjes gaat lopen. Rammen zijn vaak denkers. Hij is onafhankelijk en dan ver doordrijven in perfectionering op zowel innerlijk- als uiterlijk gebied. Deze kenmerken lijken voor de buitenwereld op egoïsme. Zo bedoeld een ram het niet. Hij wil er uithalen wat erin zit.
 
Wanneer je een ram iets hebt aangedaan is dit niet eenvoudig voor hem om eroverheen te stappen. Hij kan lang geraakt en emotioneel geladen blijven. Over het algemeen zijn rammen behoorlijk sterk verbaal en kunnen zich goed uiten.