Gratis maandhoroscoop Ram - Januari 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Ram de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop ram, gratis jaarhoroscoop ram of weekhoroscoop ram, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld ram pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop ram vandaag

Maandhoroscoop Ram

21 maart - 20 april


Allereerst wensen we iedereen een gelukkig en gezond 2020. Laten we hopen dat het een prettig jaar wordt met vele mooie momenten. Zoals elk jaar zal je vele wensen hebben en goede voornemens. Voor de Ram start de maand relaxt met een lekker ontbijtje en hopelijk wat tijd om tot jezelf te komen. Er wordt aangeraden zakelijkheden of andere zware verplichtingen links te laten liggen. Ga de 1ste dagen geregeld wandelen of iets anders doen waar je tot rust bij komt. Wat je ook doet, het is aan te raden om aandacht aan mensen te schenken. Ga bij een vriend(in) of familie langs, die je niet meer zo vaak ziet of doe iets goeds voor mensen die het moeilijk hebben. Hiermee zal je veel goodwill kweken en zal je merken dat de hogere energieën jou goed gezind zijn. Stel deze dingen niet uit, omdat er nu een goede energie is om deze te doen. Ze zullen de basis voor de rest van de maand zijn. Er wordt aangeraden pas vanaf de 4de actiever met werk te worden of andere dingen te doen die noodzakelijk zijn. Je kunt dan denken aan het schoonmaken van je huis of dingen die je voor je werk moet doen. De 4de t/m de 7 is een geschikte periode om dit te doen. Toch zal je merken dat je over het algemeen weinig zin hebt om dit te doen. Dat is niet erg als je maar wel bedenkt dat het leven nu weer gaat beginnen. Zorg dat je, als je met mensen samenleeft, hen aangeeft jou te helpen. Ga het vooral niet alleen doen. De 9de t/m de 11de is geschikt voor financiële zaken. Kijk of er nog achterstallige rekeningen zijn of dat er nog andere zaken geregeld moeten worden. Je bent niet altijd secuur en er zijn aanwijzingen op kosmische storingen in dit gebied. Ook is het belangrijk andere dingen die moeten gebeuren in de gaten te houden, omdat je er anders een rommeltje van kunt maken. De 15de t/m de 19de kan je humeur minder zijn en doe je er goed aan wat gas terug te nemen in contact met mensen. Voor je het weet zijn er conflicten en die kun je maar beter mijden. Vanaf de 20ste kan je bezig zijn met het nadenken over je carrière. Er kunnen veranderingen zijn, wat vooral geldt voor mensen die niet tevreden zijn met het werk dat ze nu doen. Wil je andere dingen doen, dan wordt aangeraden daar stappen in te ondernemen. Vanaf de 25ste ben je vooral fysiek erg sterk en actief en wordt aangeraden om deze energie te gebruiken om leuke activiteiten te plannen.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Ram sterrenbeeld

Rammen zijn pioniers, voorvechters. Ze houden van vrijheid in alles wat ze doen. Rammen hebben een sterke wil om te ontdekken en te ervaren. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De keerzijde is dat de ram wel wat ongeduldig is als zaken niet snel genoeg gaan zoals voorgenomen.
 
Een ram is van nature een leider. Een Wanneer je een ram als leidinggevende hebt, kun je er op rekenen hij voor een correcte en faire omgang. Een ram is veeleisend omdat hij dit ook van zichzelf verlangt. Dit geldt zowel in vriendschap, relaties als werk.
 
Wanneer je vastloopt zorg de ram ervoor dat alles opgelost wordt en weer op rolletjes gaat lopen. Rammen zijn vaak denkers. Hij is onafhankelijk en dan ver doordrijven in perfectionering op zowel innerlijk- als uiterlijk gebied. Deze kenmerken lijken voor de buitenwereld op egoïsme. Zo bedoeld een ram het niet. Hij wil er uithalen wat erin zit.
 
Wanneer je een ram iets hebt aangedaan is dit niet eenvoudig voor hem om eroverheen te stappen. Hij kan lang geraakt en emotioneel geladen blijven. Over het algemeen zijn rammen behoorlijk sterk verbaal en kunnen zich goed uiten.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart