Gratis maandhoroscoop Ram - Oktober 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Ram de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop ram, gratis jaarhoroscoop ram of weekhoroscoop ram, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld ram pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop ram vandaag

Maandhoroscoop Ram

21 maart - 20 april


De Zon zal in je sector van huwelijk en vriendschap reizen en je vindt het belangrijk mensen om je heen te hebben, die ondersteunen en liefde geven. Toch wordt gewaarschuwd dat er wel conflicten kunnen zijn, juist met mensen die dicht bij je staan. Je hebt moeite met andere overtuigingen en meningen. Wees empathisch en schik je naar wat anderen vinden. Tracht er wel een eigen inbreng in te hebben, zodat je toch tevreden bent. Je ontkomt er niet aan om soms je eigen belangen op te offeren. Het is een prima maand voor mensen die gaan trouwen of op een andere wijze hechten aan een andere persoon of groep. In ieder geval is het een prima maand voor een beter sociaal contact. De Ram is meer dan anders onafhankelijk en daarbij zal je rekening moeten houden met anderen. Dat zal niet makkelijk zijn en je kunt stress ondervinden. Pas daarbij op dat je de neiging kunt hebben om teveel te eten en te drinken of teveel andere genotsproducten te gebruiken. Vooral tot de 15de kan deze drang het sterkst zijn. Daarna zal je bewuster worden en kunnen spirituele energieƫn jou er toe bewegen dit in te tomen of af te leren. Bijzonder in het 2de deel van deze maand is dat je ook veel met dood en wedergeboorte bezig kunt zijn. Het kan een periode van grote verandering zijn. Hierbij kunnen vrienden en familie belangrijk zijn. Het eind van deze maand kan je zelfs een nieuwe relatie krijgen, waarbij romantiek sterk kan zijn. De laatste dagen ben je sterk bezig met het aanpakken van je financiƫle situatie. Het is een tijd, waarbij de Nieuwe Maan in combinatie met Mars in de sector van partnerschap, voor de liefde veel kan betekenen, maar je kunt er ook verward door raken. Dit komt vooral door de retrograde Mercurius die tot de 18de ook in deze sector reist. De liefde kan dus tot deze periode met ups en downs gepaard gaan. Er kan vertraging zijn in een relatie met een huidige partner en voor singles bij het verkrijgen van een nieuwe relatie. Het is deze tijd ook belangrijk aandacht te besteden aan relaties die minder goed verlopen. Er zijn mogelijkheden dat je hier wel een weg in kunt vinden, voornamelijk door je eigen gedrag aan te pakken.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Ram sterrenbeeld

Rammen zijn pioniers, voorvechters. Ze houden van vrijheid in alles wat ze doen. Rammen hebben een sterke wil om te ontdekken en te ervaren. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De keerzijde is dat de ram wel wat ongeduldig is als zaken niet snel genoeg gaan zoals voorgenomen.
 
Een ram is van nature een leider. Een Wanneer je een ram als leidinggevende hebt, kun je er op rekenen hij voor een correcte en faire omgang. Een ram is veeleisend omdat hij dit ook van zichzelf verlangt. Dit geldt zowel in vriendschap, relaties als werk.
 
Wanneer je vastloopt zorg de ram ervoor dat alles opgelost wordt en weer op rolletjes gaat lopen. Rammen zijn vaak denkers. Hij is onafhankelijk en dan ver doordrijven in perfectionering op zowel innerlijk- als uiterlijk gebied. Deze kenmerken lijken voor de buitenwereld op egoïsme. Zo bedoeld een ram het niet. Hij wil er uithalen wat erin zit.
 
Wanneer je een ram iets hebt aangedaan is dit niet eenvoudig voor hem om eroverheen te stappen. Hij kan lang geraakt en emotioneel geladen blijven. Over het algemeen zijn rammen behoorlijk sterk verbaal en kunnen zich goed uiten.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart