Gratis maandhoroscoop Ram - Oktober 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Ram de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop ram, gratis jaarhoroscoop ram of weekhoroscoop ram, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld ram pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop ram vandaag

Maandhoroscoop Ram

21 maart - 20 april


Na een misschien mindere periode als het om romantiek gaat, zal je nu meer zelfvertrouwen hebben als gevolg van Venus in de Weegschaal. Deze zal jouw emoties versterken en zorgen dat je veel meer in staat bent anderen te verleiden met je charmante en passionele karakter. Je zult het extra belangrijk vinden dat mensen eerlijk zijn. Alleen aan die mensen kan jij je vriendschap en liefde geven. Je zult geregeld veel kans op liefde hebben en je kunt ook zelf veel gevoelens aan anderen geven. Het zal wel een maand zijn, waarin je balans moet zien te vinden, omdat jouw passie soms ook wel te intens kan zijn. Houd in gedachten dat er in je omgeving meer sympathie en harmonie zal zijn, als jij je emoties onder controle houdt. In een bestaande liefdesrelatie zal je nu meer het gevoel hebben dat het allemaal wel prima gaat. Had je al een goede relatie, dan zal deze stabiel blijven of zelfs verbeteren. Was je relatie ingeslapen of gewoon niet goed, dan zullen er kansen komen om nu veel meer liefde te geven en te krijgen. je krijgt alle mogelijkheden om nieuwe doelen te stellen en idee├źn uit te werken om er iets moois van te maken. Het is een prima maand om je partner te laten zien dat je het goed bedoelt en dat er veel moois van jou uitgaat. Laat je gevoel dus zien, geef aan wat jij graag zou willen en zorg ervoor dat je de liefde alle aandacht geeft. Singles zullen geregeld kans krijgen om een nieuwe partner aan de haak te slaan. Je bent actief en vindt het erg fijn om leuke activiteiten te doen. Daardoor kom je veel mensen tegen en, omdat je zelf ook zeer liefdevol en passioneel bent, zullen er mensen zijn die tot je aangetrokken worden. Laat je lekker gaan Ram en zorg dat je je gevoelens uit om mensen te laten zien wie je bent en wat je wilt. Met name de 3de t/m de 16de is een topperiode om een nieuwe liefde te krijgen en gelukkig te worden. Voor zowel gebonden mensen als singles is het dus een prima periode om geluk en succes te behalen, zowel in vriendschappen, familieaangelegenheden en in de liefde.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Ram sterrenbeeld

Rammen zijn pioniers, voorvechters. Ze houden van vrijheid in alles wat ze doen. Rammen hebben een sterke wil om te ontdekken en te ervaren. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De keerzijde is dat de ram wel wat ongeduldig is als zaken niet snel genoeg gaan zoals voorgenomen.
 
Een ram is van nature een leider. Een Wanneer je een ram als leidinggevende hebt, kun je er op rekenen hij voor een correcte en faire omgang. Een ram is veeleisend omdat hij dit ook van zichzelf verlangt. Dit geldt zowel in vriendschap, relaties als werk.
 
Wanneer je vastloopt zorg de ram ervoor dat alles opgelost wordt en weer op rolletjes gaat lopen. Rammen zijn vaak denkers. Hij is onafhankelijk en dan ver doordrijven in perfectionering op zowel innerlijk- als uiterlijk gebied. Deze kenmerken lijken voor de buitenwereld op egoïsme. Zo bedoeld een ram het niet. Hij wil er uithalen wat erin zit.
 
Wanneer je een ram iets hebt aangedaan is dit niet eenvoudig voor hem om eroverheen te stappen. Hij kan lang geraakt en emotioneel geladen blijven. Over het algemeen zijn rammen behoorlijk sterk verbaal en kunnen zich goed uiten.