Gratis maandhoroscoop Ram - Mei 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Ram de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop ram, gratis jaarhoroscoop ram of weekhoroscoop ram, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld ram pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop ram vandaag


Maandhoroscoop Ram

Ram : 21 maart - 20 april

De planetaire energie versterkt je vrijheidslievende karakter. Je laat je door niemand verplichten om iets te doen wat je niet wilt. Over het algemeen past dit bij je karakter en kunnen mensen het van je hebben. Je bent charmant en mensen gaan graag met je om. De planetaire energie is geschikt voor het versterken van je fysieke gesteldheid en financiële toestand, maar biedt ook veel spiritualiteit. Je kunt jezelf verwennen en bent aantrekkelijk.

De 1ste dagen van de maand wordt er, vooral in je carrière, evenwicht van je gevraagd. Je bent actief en impulsief en minder efficiënt en adequaat. Let op met het maken van fouten of verkeerde beslissingen. Waar dit in je werk problemen geeft, zal dit bij vrienden, je partner en anderen gewaardeerd worden. Je bent privé zeer actief en wilt leuke activiteiten doen. Er wordt aangeraden meer vrije dagen op te nemen. Moet je werken, dan doe je er goed aan geaard te blijven, door voldoende te slapen, geregeld te ontspannen en gezond te eten. De periode van de 4de t/m de 6de zal er conflictueuze energie zijn, waardoor er problemen kunnen zijn. Je doet er goed aan alert te zijn in contact met mensen, maar ook bij werkzaamheden. Ook moet je opletten als je laat op straat bent of als je op plekken bent, waar het gevaarlijk is. Overigens zal de 6de in de avond weer meer geluk brengen, wat ook geldt voor de 7de en 8ste. Die periode kun je belangrijke dingen doen en beslissingen nemen. In de periode van de 13de t/m de 16de kan de planetaire energie je emotioneel maken. Het is verstandig er niet tegen in te gaan, maar gewoon te accepteren dat je minder lekker in je vel zit. Het best kun je er met mensen over praten en aangeven als je je minder goed voelt. Dit zullen mensen meer waarderen, dan als je te stoer gaat doen. Ook is het verstandig de natuur in te gaan en te sporten.

De 17de tot de 21ste is belangrijk om gas terug te nemen en niet intens te sporten. Verstandig is het om te fietsen en te wandelen en passieve hobby’s tijd te geven. Ga ook vroeger naar bed. De 25ste t/m de 27ste is geschikt om er op uit te trekken en te ontdekken wat er in de wereld te doen is. De Volle Maan, aan het eind van de maand, zal je bewustzijn versterken, waardoor je intellectueel erg krachtig bent. Echter, ook je onderbewustzijn is krachtig, waardoor je goed naar je instinct moet luisteren.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Ram sterrenbeeld

Rammen zijn pioniers, voorvechters. Ze houden van vrijheid in alles wat ze doen. Rammen hebben een sterke wil om te ontdekken en te ervaren. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De keerzijde is dat de ram wel wat ongeduldig is als zaken niet snel genoeg gaan zoals voorgenomen.
 
Een ram is van nature een leider. Een Wanneer je een ram als leidinggevende hebt, kun je er op rekenen hij voor een correcte en faire omgang. Een ram is veeleisend omdat hij dit ook van zichzelf verlangt. Dit geldt zowel in vriendschap, relaties als werk.
 
Wanneer je vastloopt zorg de ram ervoor dat alles opgelost wordt en weer op rolletjes gaat lopen. Rammen zijn vaak denkers. Hij is onafhankelijk en dan ver doordrijven in perfectionering op zowel innerlijk- als uiterlijk gebied. Deze kenmerken lijken voor de buitenwereld op egoïsme. Zo bedoeld een ram het niet. Hij wil er uithalen wat erin zit.
 
Wanneer je een ram iets hebt aangedaan is dit niet eenvoudig voor hem om eroverheen te stappen. Hij kan lang geraakt en emotioneel geladen blijven. Over het algemeen zijn rammen behoorlijk sterk verbaal en kunnen zich goed uiten.