Gratis maandhoroscoop Ram - November 2018


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Ram de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop ram, gratis jaarhoroscoop ram of weekhoroscoop ram, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld ram pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop ram vandaag

Maandhoroscoop Ram

21 maart - 20 april


November kan voor de Ram intens zijn, maar dat zorgt er ook voor dat je lekker in je vel zit. Je bent nu eenmaal actief en zit je stil, dan zal je juist moe worden. Heb je die kans dan doe je er verstandig aan om er een weekje op uit te trekken en actie te ondernemen. Heb je die niet, dan wordt aangeraden in ieder geval een paar extra vrije dagen op te nemen. Hoe meer je je energie er uit kunt gooien, hoe sterker je wordt en je kunt er dan vele maanden weer tegenaan. Omdat november voor veel mensen geen maand van vakantie is, zal het moeilijk worden hieraan te voldoen. Daarom wordt aangeraden om na je werk en in het weekend geregeld te ontspannen door te sporten, de vrije natuur in te gaan, maar ook om wat extra te slapen.

Hoe fijn je het ook vindt om te werken, overdrijf vooral niet en doe geregeld privéactiviteiten. November is een maand van financiële en persoonlijke ontwikkeling, maar ook teleurstelling. Er wordt aangeraden hier niet teveel van ondersteboven te raken. Je hebt dan de neiging om impulsief, ongeduldig en zelfs agressief in je handelen te worden. Je kunt dan de goodwill van mensen verliezen. Bedenk dat de energie dan minder positief voor je zal zijn als je teveel risico neemt. Er zijn dan problemen mogelijk en ook zal je minder goed in staat zijn sociale contacten aan te gaan. Om te weten wat je moet doen om lekker in het leven te staan, wordt aangeraden naar je intuïtie te luisteren, geregeld rust te nemen en spanningen te mijden. Alleen op die manier zal je in staat zijn balans in je leven te houden. Zie dit als waarschuwing, omdat de sterren laten zien dat je onbewust wel minder goede dingen kunt doen of zeggen. De kans op problemen is dan ook zeker niet klein.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Ram sterrenbeeld

Rammen zijn pioniers, voorvechters. Ze houden van vrijheid in alles wat ze doen. Rammen hebben een sterke wil om te ontdekken en te ervaren. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De keerzijde is dat de ram wel wat ongeduldig is als zaken niet snel genoeg gaan zoals voorgenomen.
 
Een ram is van nature een leider. Een Wanneer je een ram als leidinggevende hebt, kun je er op rekenen hij voor een correcte en faire omgang. Een ram is veeleisend omdat hij dit ook van zichzelf verlangt. Dit geldt zowel in vriendschap, relaties als werk.
 
Wanneer je vastloopt zorg de ram ervoor dat alles opgelost wordt en weer op rolletjes gaat lopen. Rammen zijn vaak denkers. Hij is onafhankelijk en dan ver doordrijven in perfectionering op zowel innerlijk- als uiterlijk gebied. Deze kenmerken lijken voor de buitenwereld op egoïsme. Zo bedoeld een ram het niet. Hij wil er uithalen wat erin zit.
 
Wanneer je een ram iets hebt aangedaan is dit niet eenvoudig voor hem om eroverheen te stappen. Hij kan lang geraakt en emotioneel geladen blijven. Over het algemeen zijn rammen behoorlijk sterk verbaal en kunnen zich goed uiten.