Gratis maandhoroscoop Ram - Februari 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Ram de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop ram, gratis jaarhoroscoop ram of weekhoroscoop ram, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld ram pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop ram vandaag


Maandhoroscoop Ram

Ram : 21 maart - 20 april

Je moet opletten dat je de 1ste dagen niet te egoïstisch bent, houd jezelf dus onder controle, omdat je er anders problemen door kunt krijgen. De 4de is er een evenwichtige verbinding tussen de Zon en Maan en kun je bereiken wat je wilt. Dit kan zowel privé veel liefde bieden als in je carrière kansen geven om te ontplooien. De periode van de 6de t/m de 8e kan avontuurlijk en spannend zijn, waarbij je meer van het leven geniet. Je wilt graag veel sociale contacten en leuke dingen doen. Blijf niet thuis, maar maak afspraken en plan activiteiten. De periode van de 10de tot de 13de is zeer geschikt voor het helpen van mensen en liefdadigheidswerk. Je voelt je er zelf erg goed bij, maar het levert ook veel goodwill op. De periode van de 13de t/m de 15de is fantastisch, waarbij er energie op je afkomt, die ervoor zorgt dat je zowel qua uiterlijk als innerlijk zeer aantrekkelijk bent.

Met name de Nieuwe Maan van de 15de zorgt voor mogelijkheden in je carrière, omdat je uit je comfortzone durft te treden. Je kunt zeer goede beslissingen nemen, zowel als gebonden persoon als single. Moet je belangrijke dingen doen dan is de periode van de 18de tot de 21ste prima, omdat de Maan door jouw teken reist. Je kunt jezelf goed verwoorden en weet wat je moet zeggen en hoe je moet handelen. Je moet wel geduld bewaren, omdat je anders veel verpest. Fysiek ben je deze tijd krachtig, maar mentaal zwakker. Vanaf de 25ste komt er stressvolle energie, vanuit de verbinding tussen Mercurius en Neptunus. Je kunt dan verkeerde dingen zeggen, waaruit conflicten en andere problemen mogelijk zijn. Denk goed over je woorden en daden na, omdat je snel geneigd kunt zijn om net de verkeerde dingen op de verkeerde momenten te doen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Ram sterrenbeeld

Rammen zijn pioniers, voorvechters. Ze houden van vrijheid in alles wat ze doen. Rammen hebben een sterke wil om te ontdekken en te ervaren. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De keerzijde is dat de ram wel wat ongeduldig is als zaken niet snel genoeg gaan zoals voorgenomen.
 
Een ram is van nature een leider. Een Wanneer je een ram als leidinggevende hebt, kun je er op rekenen hij voor een correcte en faire omgang. Een ram is veeleisend omdat hij dit ook van zichzelf verlangt. Dit geldt zowel in vriendschap, relaties als werk.
 
Wanneer je vastloopt zorg de ram ervoor dat alles opgelost wordt en weer op rolletjes gaat lopen. Rammen zijn vaak denkers. Hij is onafhankelijk en dan ver doordrijven in perfectionering op zowel innerlijk- als uiterlijk gebied. Deze kenmerken lijken voor de buitenwereld op egoïsme. Zo bedoeld een ram het niet. Hij wil er uithalen wat erin zit.
 
Wanneer je een ram iets hebt aangedaan is dit niet eenvoudig voor hem om eroverheen te stappen. Hij kan lang geraakt en emotioneel geladen blijven. Over het algemeen zijn rammen behoorlijk sterk verbaal en kunnen zich goed uiten.