Gratis maandhoroscoop Ram - Januari 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Ram de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop ram, gratis jaarhoroscoop ram of weekhoroscoop ram, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld ram pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop ram vandaag

Maandhoroscoop Ram

21 maart - 20 april


Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en leer je gevoelens te doorgronden. Soms begrijp jij jezelf niet, zoals anderen jou kennen. Vraag eens aan iemand anders wat die van jou vindt. Dat geeft een goed beeld van jouzelf en zal je zelfbeeld realistischer neerzetten. Je kunt deze maand heel trots op jezelf zijn, omdat je anderen helpt, zonder dat je er iets voor terug wilt. Misschien is dit wel een goed voornemen om er voor anderen te zijn. Let wel op dat je jezelf niet teveel wegcijfert. Je kunt dan vermoeid raken en de stress kan dan toeslaan. Help anderen en wees er voor ze, maar wees er ook voor jezelf. Daarnaast vind je het moeilijk om hulp te vragen. Doe niet zo stoer en laat je kwetsbare kant zien. Aan het eind van de 1ste week is er een spirituele energie, die jouw intuïtie, maar ook je dromen beroert. Luister ernaar en schrijf ze eventueel op als er iets doorgegeven wordt. Pas op dat je ook nu voorzichtig moet zijn, vooral in het verkeer en bij zware werkzaamheden.

Het begin van de 2de week ben je zowel fysiek als mentaal zeer sterk. Je geluk is prima en mensen zullen aan je uitstraling merken dat je goed in je vel zit. In je carrière kun je duidelijke stappen maken en is er een kans op promotie of meer inkosten. Het midden van de maand ervaar je een vervroegd gevoel van lente en dan vooral om schoon schip te maken. Dit zal niet alleen in je werk zijn, maar ook in de liefde. Ook zal je je huis en werkplek school willen hebben. Aan het eind van de 3de week dien je belangrijke besluiten te nemen. Ga er voorzichtig mee om, zelfs als het kleine zaken zijn, brengen ze je veel. Je kunt de maand prima afsluiten. Tussen de 25ste en de 28ste zijn er verrassende mogelijkheden die je zeker niet moet laten liggen. De laatste dagen kun je financiële zaken doen, die veel opleveren.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Ram sterrenbeeld

Rammen zijn pioniers, voorvechters. Ze houden van vrijheid in alles wat ze doen. Rammen hebben een sterke wil om te ontdekken en te ervaren. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De keerzijde is dat de ram wel wat ongeduldig is als zaken niet snel genoeg gaan zoals voorgenomen.
 
Een ram is van nature een leider. Een Wanneer je een ram als leidinggevende hebt, kun je er op rekenen hij voor een correcte en faire omgang. Een ram is veeleisend omdat hij dit ook van zichzelf verlangt. Dit geldt zowel in vriendschap, relaties als werk.
 
Wanneer je vastloopt zorg de ram ervoor dat alles opgelost wordt en weer op rolletjes gaat lopen. Rammen zijn vaak denkers. Hij is onafhankelijk en dan ver doordrijven in perfectionering op zowel innerlijk- als uiterlijk gebied. Deze kenmerken lijken voor de buitenwereld op egoïsme. Zo bedoeld een ram het niet. Hij wil er uithalen wat erin zit.
 
Wanneer je een ram iets hebt aangedaan is dit niet eenvoudig voor hem om eroverheen te stappen. Hij kan lang geraakt en emotioneel geladen blijven. Over het algemeen zijn rammen behoorlijk sterk verbaal en kunnen zich goed uiten.