Gratis maandhoroscoop Ram - Maart 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Ram de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop ram, gratis jaarhoroscoop ram of weekhoroscoop ram, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld ram pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop ram vandaag

Maandhoroscoop Ram

21 maart - 20 april


Februari is geschikt om te bekijken welke doelen jij behaald hebt en welke je in de toekomst kunt doen. Je kunt meer gaan bereiken, omdat er planeten zijn, die jou krachtig bijstaan. Dit kan gaan om je sociale leven, liefdesleven, carrière of andere zakelijkheden. Er wordt aangeraden tijd te besteden aan mensen in je omgeving of mensen die je een tijd niet gezien hebt. Door covid-19 is dit lastig, maar via sociale media en de telefoon is er vast wel iets te verzinnen. Het is een maand om nieuwe contacten te leggen en nieuwe vrienden of kennissen te maken. Wat opvallend zal zijn, is dat jij automatisch de leiding krijgt over dingen die jij en anderen willen doen. Ook zakelijk gezien, krijg jij de kans om veel te bereiken en de leiding te nemen. De gemiddelde Ram is niet vies van verantwoordelijkheid en dat kan nu ook wel goed van pas komen. Toch wordt aangeraden je te richten op mensen die op eenzelfde wijze als jij in het leven staan. Daar kan je meer mee bereiken en er wordt gemeld dat je in dit geval veel kansen krijgt en het geluk aan jouw kant staat. Er wordt aangeraden in het begin van de maand voorzichtig te handelen en goed te letten op mensen waar je van houdt. Er zijn namelijk energieën in de lucht die voor negativiteit zorgen. Pas op voor agressie, woede en irritaties. Dit geldt niet alleen voor mensen die zo naar jou of anderen in je omgeving reageren, maar ook voor jezelf. Beter toom jij emoties in, omdat je dan de minste kans op escalaties hebt. Lukt dit niet, dan kunnen er problemen ontstaan, die je leven overhoop kunnen gooien. Pas echter ook voor mensen in jouw omgeving, die je vertrouwt, maar plotseling dingen kunnen doen, die voor grote problemen zorgen in het contact dat jullie hebben. Je kunt de maand fysiek en mentaal met veel drukte starten en het is dan ook belangrijk om goed te rusten en te ontspannen. Je werkt hard en dat is op zich niet erg, zolang je gezond eet en voldoende slaap hebt. Er zijn waarschuwingen voor ontstekingen en besmettingen en je zult zeker op moeten letten. Vermijd te intens contact en vooral als er veel mensen bij elkaar zijn. De stand van de planeten geeft aan dat vooral de neus, keel en longen kwetsbaar zijn, evenals het uitscheidingsstelsel. Spierpijn en pijn in de nek worden ook gemeld. Maak je niet te bezorgd, omdat er aanwijzingen zijn, dat dit alleen de eerste weken van de maand kan zijn.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Ram sterrenbeeld

Rammen zijn pioniers, voorvechters. Ze houden van vrijheid in alles wat ze doen. Rammen hebben een sterke wil om te ontdekken en te ervaren. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De keerzijde is dat de ram wel wat ongeduldig is als zaken niet snel genoeg gaan zoals voorgenomen.
 
Een ram is van nature een leider. Een Wanneer je een ram als leidinggevende hebt, kun je er op rekenen hij voor een correcte en faire omgang. Een ram is veeleisend omdat hij dit ook van zichzelf verlangt. Dit geldt zowel in vriendschap, relaties als werk.
 
Wanneer je vastloopt zorg de ram ervoor dat alles opgelost wordt en weer op rolletjes gaat lopen. Rammen zijn vaak denkers. Hij is onafhankelijk en dan ver doordrijven in perfectionering op zowel innerlijk- als uiterlijk gebied. Deze kenmerken lijken voor de buitenwereld op egoïsme. Zo bedoeld een ram het niet. Hij wil er uithalen wat erin zit.
 
Wanneer je een ram iets hebt aangedaan is dit niet eenvoudig voor hem om eroverheen te stappen. Hij kan lang geraakt en emotioneel geladen blijven. Over het algemeen zijn rammen behoorlijk sterk verbaal en kunnen zich goed uiten.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart