Gratis maandhoroscoop Ram - Oktober 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Ram de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop ram, gratis jaarhoroscoop ram of weekhoroscoop ram, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld ram pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop ram vandaag


Maandhoroscoop Ram

Ram : 21 maart - 20 april

Deze maand ben je inventief en kun je verbeteringen in je leven afdwingen. Je bent creatief en zal over het algemeen lekker in je vel zitten. Het is misschien verstandig je ideeën vaker op te schrijven, zodat je ze later kunt gebruiken. Er zijn aanwijzingen dat je extra geld kunt verdienen met de ideeën die je in gedachten hebt. Het is een maand om dromen te onthouden, omdat de meeste ideeën die je hebt vanuit je dromen komen. Luister deze maand geregeld naar je intuïtie en zorg ervoor dat je niet teveel tijd verliest aan zaken die niet zo belangrijk zijn.

De 1ste dagen van de maand ben je zeer inventief en kun je geregeld je concurrenten te slim af zijn. In de periode van de 5de tot de 7de moet je opletten dat je niet te impulsief bent, omdat spontane acties niet echt tot de juiste resultaten leiden. ‘Bezint eer gij begint’ zal dan ook belangrijk zijn. In het midden van de maand ben je zeer krachtig en kun je gerust wat risico’s nemen. Mensen zullen je stoere gedrag waarderen en respect voor je hebben. Je zult ook erg trots zijn op datgene wat je allemaal doet. En dat mag ook, omdat je veel goede talenten hebt. De 3de week kun je onzeker zijn en heb je de neiging om minder zelfstandig te zijn, waardoor je niet kunt laten zien wat je allemaal kunt.

In de periode van de 21ste tot de 23ste moet je niet teveel met mensen strijden, zowel zakelijk als privé. Je bent deze periode al wat gespannen en strijd en conflicten zijn dan ook niet aan te raden. Probeer met mensen te communiceren in plaats van te discussiëren. De 26ste tot de 28ste kun je problemen hebben en ervaar je druk, maar heb je alles onder controle, waardoor je er goed doorheen komt. Je hebt een krachtige wil en kunt obstakels moeitelos nemen. De laatste dagen kun je wat minder goed beslissen, omdat je onzeker bent en onduidelijk voor jezelf en anderen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Ram sterrenbeeld

Rammen zijn pioniers, voorvechters. Ze houden van vrijheid in alles wat ze doen. Rammen hebben een sterke wil om te ontdekken en te ervaren. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De keerzijde is dat de ram wel wat ongeduldig is als zaken niet snel genoeg gaan zoals voorgenomen.
 
Een ram is van nature een leider. Een Wanneer je een ram als leidinggevende hebt, kun je er op rekenen hij voor een correcte en faire omgang. Een ram is veeleisend omdat hij dit ook van zichzelf verlangt. Dit geldt zowel in vriendschap, relaties als werk.
 
Wanneer je vastloopt zorg de ram ervoor dat alles opgelost wordt en weer op rolletjes gaat lopen. Rammen zijn vaak denkers. Hij is onafhankelijk en dan ver doordrijven in perfectionering op zowel innerlijk- als uiterlijk gebied. Deze kenmerken lijken voor de buitenwereld op egoïsme. Zo bedoeld een ram het niet. Hij wil er uithalen wat erin zit.
 
Wanneer je een ram iets hebt aangedaan is dit niet eenvoudig voor hem om eroverheen te stappen. Hij kan lang geraakt en emotioneel geladen blijven. Over het algemeen zijn rammen behoorlijk sterk verbaal en kunnen zich goed uiten.