Gratis maandhoroscoop Ram - Februari 2023


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Ram de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop ram, gratis jaarhoroscoop ram of weekhoroscoop ram, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld ram pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop ram vandaag

Maandhoroscoop Ram

21 maart - 20 april


Mercurius heeft een wisselende energie, omdat deze tot de 11de een andere kracht geeft dan erna. Er zal dan ook een krachtige verandering zijn, waar deze planeet een sterke neiging geeft sterke afkeuring te geven aan technologie en alles wat met de moderne wereld te maken heeft. Je hebt daardoor tot de 11de nogal ouderwetse ideeën en kunt je er moeilijk toe zetten om bepaalde denkbeelden te veranderen. Hierdoor laat je empathisch vermogen je in de steek en kun je mensen wel eens aanvallen als die heel anders dan jij denken of leven. Je kunt daardoor in het contact met vrienden, familie, collega’s, zakelijke partners of je relatie problemen hebben als het gaat om ideeën, meningen en de toekomst. Dit zal echter vanaf de 11de veranderen. Je ervaart dat je meer open komt te staan en bent zelfs bereid om dingen vanuit andere mensen te zien. Hierdoor kun je bepaalde contacten nieuw leven inblazen en vind je mensen, die andere ideeën hebben, eigenlijk wel erg interessant. Er kunnen hierdoor zowel privé als zakelijk mogelijkheden komen, omdat je dan minder star bent. Je kunt je meer richten op je dromen en fantasieën, die opeens veel minder moeilijk lijken dan je dacht. Bepaalde conflicten kun je oplossen en het lijkt alsof er een geheel nieuwe toekomst voor je voeten ligt, met goede kansen. In de dagen voor en na de 5de zal de Volle Maan in de Leeuw een gunstige werking op liefdesgebied hebben. Heb je een relatie, dan kun je meer aandacht voor de ander hebben en voel je je meer betrokken bij de dingen die de ander doet. Je ervaart een diepe spirituele verbinding en ziet meer positieve zaken van de ander. Je hebt minder de neiging nadruk op negatieve zaken te leggen. Er zal spanning zijn, omdat de intense energie van Mercurius je ook deze dagen beroert en dwingt om star te denken en te voelen. De kracht van de Maan zal echter sterker zijn, waardoor je in staat bent liefde voorkeur te geven. Ook in relaties met vrienden, collega’s en anderen ben je in staat warmte te bieden en richt je je vooral op de kracht van de genegenheid en empathie. In contact met kinderen kun je veel energie bieden om ze bij de ontwikkeling te helpen Zelfs als zij onheus handelen, kun je nog begrip opbrengen, waardoor je ze beter kunt leiden. Ben je zelf nog jong, dan merk je dat je meer van je eigen ouders aanneemt.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Ram sterrenbeeld

Rammen zijn pioniers, voorvechters. Ze houden van vrijheid in alles wat ze doen. Rammen hebben een sterke wil om te ontdekken en te ervaren. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De keerzijde is dat de ram wel wat ongeduldig is als zaken niet snel genoeg gaan zoals voorgenomen.
 
Een ram is van nature een leider. Een Wanneer je een ram als leidinggevende hebt, kun je er op rekenen hij voor een correcte en faire omgang. Een ram is veeleisend omdat hij dit ook van zichzelf verlangt. Dit geldt zowel in vriendschap, relaties als werk.
 
Wanneer je vastloopt zorg de ram ervoor dat alles opgelost wordt en weer op rolletjes gaat lopen. Rammen zijn vaak denkers. Hij is onafhankelijk en dan ver doordrijven in perfectionering op zowel innerlijk- als uiterlijk gebied. Deze kenmerken lijken voor de buitenwereld op egoïsme. Zo bedoeld een ram het niet. Hij wil er uithalen wat erin zit.
 
Wanneer je een ram iets hebt aangedaan is dit niet eenvoudig voor hem om eroverheen te stappen. Hij kan lang geraakt en emotioneel geladen blijven. Over het algemeen zijn rammen behoorlijk sterk verbaal en kunnen zich goed uiten.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.

Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart