Gratis maandhoroscoop Schorpioen - Oktober 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag


Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen : 24 oktoboer - 22 november

In oktober kun je achterstallig werk afronden en problemen oplossen. Spiritueel kan het je veel positieve inzichten geven, maar dan zal je in staat moeten zijn op jezelf te reflecteren en het aan te durven om veranderingen in te passen. Het is een prima maand om nieuwe informatie of kennis op te doen. Je bent nooit te oud om te leren, maar dient open te zijn en mensen toe te staan. Je kunt het erg druk hebben, maar dit is gunstig, omdat je dan minder kans hebt om negatieve gedachten te hebben of depressief te worden. Het is overigens niet alleen een maand om te leren, maar ook om je fysiek in te spannen. Je was in september niet altijd fit, maar oktober gaat een stuk beter. Heb je een relatie, dan zal deze je ondersteunen en ervoor zorgen dat je op een prettige manier in je vel zit. Ben je single, dan kan er iemand op je pad komen, die veel voor je gaat betekenen.

De 1ste dagen van de maand kan je intuïtie voor een grote verandering zorgen, iets wat je met een gerust hart kunt doen. Je streeft naar het beste in je leven en vindt het fijn met van alles bezig te zijn. De periode van de 15de tot de 19de ben je in staat geheimen te bewaren en zal je niet snel iets doorvertellen als mensen jou iets toevertrouwen. Je bent erg empathisch en zal dit geregeld meemaken. Je bent iemand die te vertrouwen is en dit kan veel goodwill opleveren, waar je later profijt van kunt hebben. Er hangt van de 20ste tot de 22ste krachtige energie, waardoor talenten en eigenschappen versterkt worden. Mensen zullen je veel complimenten geven en door deze waardering kun je jezelf prima ontwikkelen. Voor het maken van afspraken en het afsluiten van contracten en andere zakelijke dingen, zal de 25ste tot de 28ste gunstig zijn. Je hebt oog voor detail en bent in staat financieel de juiste dingen te doen om te ontwikkelen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend.