Gratis maandhoroscoop Schorpioen - Juli 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag


Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen : 24 oktoboer - 22 november

Vermijd deze maand obstakels en vertragende zak. Richt je op dingen, waarvan je weet dat je daar succesvol in bent. Je bent gevoelig en mensen kunnen je tegenwerken en voor weerstand zorgen. Laat je niet tegenhouden en dwing een goede maand af. Voor mensen die met studie bezig zijn, hangt er storende energie. Er kunnen vooral het begin van de maand situaties zijn, die dwingen tot verandering.

Ook spiritueel lijken er veranderingen aan te komen. Je kunt wel eens besluiten je aan te sluiten bij een religieuze of spirituele groep, omdat je denkwijze aan het veranderen is. De gehele 1ste week dien je er op te letten dat je emotioneel kunt zijn. Neem jezelf onder de loep en bedenk wat je kunt veranderen om minder gevoelig te zijn. Eén gevolg kan zijn dat je bepaalde mensen uit je leven plaatst, als deze negatieve invloed op je hebben. Je kunt er altijd nog over praten, maar merk je dat dit geen resultaat geeft, dan is het een periode voor daadkracht en actie. Waarschijnlijk kom je erachter dat het probleem niet bij jou zit, maar dat je je laat beïnvloeden en dan zelf ook negatief wordt.

Voor singles kan 4de t/m de 6de spannend zijn en kunnen er verleidingen zijn. In je werk zijn de 10de en 11de belangrijk, omdat er problemen met leidinggevenden, collega’s of klanten kunnen zijn. Het midden van de maand zullen de meeste storende energieën verdwenen zijn en komt er een periode aan, waarin je op kunt laden. De liefde lijkt over het algemeen redelijk stabiel, behalve als je een relatie hebt, die al moeizaam verliep.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend.