Gratis maandhoroscoop Schorpioen - September 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag


Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen : 24 oktoboer - 22 november

De planeet die deze periode de meeste kracht aan de Schorpioen biedt is Uranus. Normaal gesproken is deze planeet niet altijd gunstig, maar in dit geval zal de Maan, als katalysator fungeren, waardoor Uranus wel degelijk positief werkt. De positieve energie kan van invloed zijn en ervoor zorgen dat je een prima maand mee kunt maken. Er wordt aangeraden je niet teveel te richten op zaken die niet goed gaan, maar op zaken die wel goed gaan. Dat zal niet alleen je gemoedstoestand positieve energie bieden, maar ook je fysieke gesteldheid zal zeer krachtig zijn.

Lopen dingen niet zoals je wilt, dan is dit nog niet erg, als je maar positief blijft. Het is een maand waarin je nieuwe contacten aan kunt gaan en ook huidige contacten veel aandacht kunt schenken. Daardoor is het belangrijk veel aandacht aan persoonlijke relaties te schenken. Zijn er conflicten met familieleden of andere vertrouwde contacten, dan is het belangrijk niet te snel met een mening te komen. Kijk eerst eens wat er aan de hand is en ga dan pas handelen. Handel je te snel dan kan je op een impulsieve manier dingen doen en zeggen, die niet altijd even goed vallen. Het wordt een maand waarin positiviteit, geduld en ratio belangrijk zijn. Schorpioenen zijn nu eenmaal passioneel en emotioneel, maar je ratio zal je deze maand veel verder brengen om bepaalde doelen te bereiken. Je bent in staat nuchter en evenwichtig in het leven te staan. Daarbij zal de energie zeer positief zijn voor het contact met vrienden. Wel iets minder voor familie omdat deze toch meer met hun eigen problemen bezig zijn en je ze daar beter mee kunt laten. Beter kun je dus meer aandacht aan vriendschappelijke contacten geven. Let op financieel gebied op dat de positie van Mars niet altijd even goed is, waardoor je op die momenten beter geen grote beslissingen dient te nemen. Ook het afsluiten van contracten en het aangaan van investeringen worden afgeraden.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend.