Gratis maandhoroscoop Schorpioen - Juni 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag

Maandhoroscoop Schorpioen

24 oktoboer - 22 november


Er is deze maand een krachtige planetaire energie, waarbij het Waterelement een grote rol speelt. Je kunt niet alleen een sterke intuïtie hebben, maar krijgt geregeld ook voorspellende dromen of zelfs visioenen door. Deze kunnen een richting geven aan de dingen die je in het leven wilt gaan doen. Bedenk dat deze dromen er veel kunnen zeggen, maar dat de kosmos eigenlijk jouw eigen onderbewustzijn gebruikt. Er zijn vele boodschappen mogelijk, die jou iets duidelijk willen maken. Let op dat niet al je dromen iets zeggen, omdat je ook wel eens onrustig kunt slapen. Zijn er echter herhalende dromen, dan kun je er van uitgaan dat het spirituele boodschappen zijn. Houd dit dus goed in de gaten en tracht je dromen te verklaren. Er kunnen nog meer bijzondere dingen gebeuren. Soms kan je namelijk het gevoel hebben dat je bepaalde dingen al meegemaakt hebt of dat je mensen tegenkomt, waarvan je het idee hebt dat je ze al eerder gekend hebt. Houd ook dit in de gaten en zorg dat je tijd en aandacht aan mensen schenkt als je merkt dat er een connectie met ze is. Juni zal dus een spirituele en mentale maand worden, waarbij je aangetrokken wordt tot het onderbewustzijn, maar ook tot energieën van de hogere wereld. Je hebt een sterk empathisch en sensitief vermogen en kunt veel aanvoelen. Je energie zal niet alleen gericht zijn op het spirituele. Je zult ook waardering hebben voor creativiteit, kunst en muziek. De maand is dan ook geschikt voor culturele uitstapjes, theaters of kunstateliers. Je hebt het gevoel dat je als het ware geestelijk ontwaakt uit een emotionele winterslaap. Je zult nu echt de weg van het licht inslaan en je diepe spirituele gevoel ontdekken. Omdat je met nog vele vraagstukken rondloopt, heb je deze maand de neiging redenen te zoeken voor de wereld waarin we leven. Je vraagt je geregeld af waarom de wereld anders is, dan jij graag zou willen. Je zoekt antwoorden en oplossingen en vraagt je meerdere malen af of de hogere wereld jou hierin bij kan staan. Sommige Schorpioenen zullen behoefte krijgen zich aan te sluiten bij een geloofsgenootschap of een andere groep mensen. Naast geestelijke ontwikkeling, zal er een gunstige planetaire invloed zijn, die je carrière een impuls geeft. Persoonlijke ambities en goede resultaten zullen er dan ook een goede maand van maken.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart