Gratis maandhoroscoop Schorpioen - Juni 2017

Home » Maandhoroscoop » Schorpioen Juni 2017

Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag


Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen : 24 oktoboer - 22 november

Juni belooft Schorpioenen geluk in de liefde.

Venus – planeet van de liefde en heerser van Schorpioen’s huis van koppels – komt op 6 juni het huis van koppels in waar het tot 5 juli blijft. Onder deze invloed heb je veel genegenheid te geven en trek je dit ook makkelijk aan.

Intieme interacties worden gelukkiger en harmonieuzer, je vermogen om de kwaliteiten van je betere helft te verbeteren wordt verbeterd, en je geniet ook meer van je partner. Als je single bent, zou je het geluk hebben om iemand te ontmoeten die je graag wilt. Er is geen tekort aan aanbiedingen.

Over het algemeen heeft juni een zwaar seksueel accent: tussen Neptunus (in Schorpioen’ huis van sex), Mars (planeet van verlangen) en Schorpioen’s geboortezon, is de verbinding vol van emotie en sensualiteit.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend.