Gratis maandhoroscoop Schorpioen - Januari 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag

Maandhoroscoop Schorpioen

24 oktoboer - 22 november


De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense energie krachtig afgehandeld. Je bent ook zeer krachtig in contact met anderen en laat mensen zien hoe sterk je bent. Je hebt in ieder geval veel vertrouwen. Aan het eind van de 1ste week gaat Uranus voorwaarts de krachtige Ram in. Je kunt duidelijke stappen nemen om daadwerkelijk grote veranderingen in je leven aan te brengen. Er zijn aanwijzingen dat Schorpioenen deze periode de eerste stappen zetten naar geheel nieuwe doelen die op een heel ander gebied liggen dan je eerst deed. Ook tekent zich af dat het geen makkelijke tijd is, maar wel een nuttige om de zakelijke ladder op te klimmen.

De 11de zal de verbinding tussen de Zon en Pluto in de Steenbok zorgen dat je veel passie hebt om je innovatieve kant de ruimte te geven. Let op dat er mensen zijn, die jou niet altijd als positief zien, omdat ze denken dat jij niet eerlijk bent. Aangezien je dit dus wel bent, wordt er aangeraden je van je beste kant te laten zien en er moeite voor te doen om het een en ander uit te leggen. De 3de week zal de Zon in Waterman bewegen en dit zal vooral mentaal en spiritueel positieve veranderingen brengen Je hebt wel je duidelijke ideeën en doelen en zal daar niet snel vanaf te brengen zijn. Je staat voor je ideeën en zal duidelijk kunnen maken waarom je dit vindt. De laatste dagen zal de Maan een grote invloed op de Schorpioen hebben. Dit biedt spirituele energie, die hogere krachten losmaakt. Je bent mentaal sterk en voelt wat anderen voelen en denkt wat anderen denken. Zorg wel door duidelijke grenzen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend.