Gratis maandhoroscoop Schorpioen - Oktober 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag

Maandhoroscoop Schorpioen

24 oktoboer - 22 november


Met alle planetaire energie├źn in jouw teken en ook de Zon die hier bij zal komen, zal duidelijk zijn dat jij deze maand zeer gepassioneerd bent. Je begint de maand nog redelijk relaxt, maar vanaf de 3de zal dit allemaal veranderen en kunnen er mooie gebeurtenissen zijn, die jou zeker verrassen en verblijden. Mensen die in oktober een keuze moeten maken, moeten hier wel duidelijk in zijn. Ga je te snel met beslissingen of doe je dingen waar je niet achterstaat, dan kun je in de problemen komen en zijn conflicten en misverstanden mogelijk met mensen waar je eigenlijk van houdt. Fouten kunnen dan moeilijk teruggedraaid worden. Hebben jij en je partner belangrijke beslissingen te maken, dan is dit een goede periode om hier mee aan de slag te gaan. Het is een maand om eindelijk eens te investeren in een liefde die werkelijk bij je past. Heb je een bestaande relatie, dan zal deze waarschijnlijk verbeteren en steeds meer liefde brengen. Heb je een relatie die niet zo lekker loopt, dan kun je flink wat kracht ervaren vanuit de hemellichamen. Je krijgt dus veel hulp en het sextiel tussen Mercurius en Saturnus zal de 14de t/m de 19de zelfs zorgen voor een zeer heftige ondersteuning, waardoor veel duidelijk kan worden. Je denkt veel na en je doet er goed aan eventuele problemen de kop in te drukken. Voel jij je niet goed in de relatie doe er dan gelijk iets aan en wacht niet. Ben je single, dan is het belangrijk in een romantische relatie te investeren en te zorgen dat je het geluk na gaat streven. Toch zal dit wel moeilijk zijn, omdat je vertrouwen niet altijd even sterk is. Je kunt hierdoor twijfelen aan mensen die jou positief bejegenen. Je weet niet eens waarom je dit voelt, maar het is wel belangrijk om je vertrouwen terug te winnen. Doe je er niets aan, dan kun je falen om de liefde in je leven te halen. De meeste Schorpioenen zullen hun vertrouwen wel versterken. Voor zowel gebonden mensen als singles wordt het een maand, waarin je voor- en nadelen afweegt, maar bedenk dat mensen van je houden. Tracht onzekerheid weg te gooien en gebruik je intu├»tie om deze mensen te herkennen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend.