Gratis maandhoroscoop Schorpioen - Oktober 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag

Maandhoroscoop Schorpioen

24 oktoboer - 22 november


Voor de Schorpioen is het een maand, die beïnvloed wordt door gevoelens vanuit je onderbewustzijn. Hierdoor kun je teveel bezig zijn met vaste patronen en impulsiviteit. Het zal echt belangrijk zijn hier van los te komen en je niet over te geven aan bepaalde handelingen om je beter te voelen. Dit kan te maken hebben met verslavingen of bepaalde fysieke symptomen die komen omdat je mentaal minder lekker in je vel zit. Vermijd verleidingen en richt je op vrienden en familie om moeilijke tijden aan te pakken. In contact met mensen kun je echter de neiging hebben subjectief te reageren en je dan minder met logica bezig te houden. Tracht dit te controleren en blijf nadenken over dingen die je doet of zegt. Dit zal lastig zijn, omdat je terughoudend kunt zijn en mensen het idee hebben dat je geheimzinnig bezig bent. Tracht er op te letten en geef jezelf meer bloot. Met name vrienden en familie zullen het fijn vinden als je hier op let, omdat ze anders het idee kunnen hebben dat je niet met ze om wilt gaan. Dit betekent niet dat je altijd de drukte op moet zoeken, omdat je een teken bent dat veel privacy nodig heeft. Rust en regelmaat zullen in oktober dan ook van belang zijn om je geestelijk gezond te houden. Je kunt jezelf opladen en zal sterker in de wereld staan. Schroom er niet voor om soms even weg te kruipen en alleen tijd door te brengen of met mensen waar jij je volledig bij thuis voelt. Gezondheid zal een belangrijk onderwerp zijn, waarbij je moet bedenken dat signalen, die je lichaam momenteel afgeeft, betekenen dat je rust nodig hebt. Ga niet eindeloos door, maar breng effectiviteit en regelmaat aan, zodat je minder werkt en daardoor meer ontspant. Mars en Venus zullen de voornaamste planeten zijn, die kunnen helpen de juiste weg te vinden en tegen negatieve invloeden kunnen beschermen. Saturnus, die gericht is op fysieke fitheid zal minder positief zijn, waardoor je niet altijd gezond bent. Blijf geregeld rust houden. Slaap je voldoende dan zal je in staat zijn de maand goed door te komen.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart