Gratis maandhoroscoop Schorpioen - Juli 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag

Maandhoroscoop Schorpioen

24 oktoboer - 22 november


De Schorpioen zal deze maand veel energie van Jupiter in de vurige Ram ervaren, waardoor je over het algemeen passie en avontuur op wilt zoeken. Jupiter zal t/m de 28ste avontuurlijke en spannende energie geven, maar vanaf de 4de week zal de planeet t/m de 3de week van november retrograde bewegen. Dit is voor de Schorpioen wellicht prima, omdat je daardoor minder avontuurlijk wordt en meer bedachtzaam als het om romantiek gaat. Tot die tijd zal je het vuur zeker voelen en ben je gericht op losse contacten. Vanaf de 28ste ben je meer gericht op serieuze contacten. Omdat energie vanuit de Kreeft jou positief kan raken, kan je de maand prima opstarten. Je bent niet alleen spiritueel sterk, maar ook mentaal en fysiek zeer fit. Net als aan het eind van juni heb je nog steeds een sterke behoefte om alles aan te grijpen en nieuwe kansen te krijgen. Niet alleen wat betreft carrière, maar ook betreft liefde of sociale contacten. Er waren eind juni eigenlijk goede energieën en daardoor zit je nu nog steeds heel lekker in je vel. Ook energie van Neptunus in Vissen en Pluto in Steenbok kunnen veel harmonie, vrede en sociale contacten brengen, die meestal liefdevol en vriendschappelijk zijn. Neptunus beweegt t/m 4 december retrograde, waardoor de Schorpioen spiritueel veel energie krijgt om gebeurtenissen uit het verleden te overdenken en te overwinnen. Door de energie kan je hierdoor eventuele stress, trauma’s of problemen aanpakken. Mars zal vanaf de 5de t/m de 3de week van augustus in het gebied van de Stier reizen. Hierdoor zijn er sterke gevoelens om meer te bereiken en jezelf te ontwikkelen en kan deze ook de energie van Neptunus versterken. Op privégebied zal je alert moeten zijn dat emoties je parten kunnen spelen als je in het verleden iets traumatisch hebt beleefd. Je kunt energie van Mars gebruiken om een weg te vinden. Deze planeet geeft jou de kracht om bepaalde angsten en onzekerheden aan te pakken. Ook Venus geeft een boost, waardoor je sympathieke energie uitstraalt en meer sociale en zakelijke contacten aan kunt gaan.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart