Gratis maandhoroscoop Schorpioen - November 2018


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag

Maandhoroscoop Schorpioen

24 oktoboer - 22 november


November is een prima periode. Je voelt je prettig, krachtig en actief. Dit is het gevolg van de energie die Mars biedt. Deze geeft zoveel energie, die je gewoon niet kan ontgaan. Over het algemeen zal dit voordelig werken. Wel dien je te bedenken dat niet alles even goed gaat. Je moet er hard voor werken om het een en ander goed te laten verlopen. Het zal belangrijk zijn niet te bescheiden te zijn en ook om bepaalde dingen niet te stoppen of geheel te beëindigen als het even niet goed gaat. Dit geldt zowel privé als zakelijk. Je kunt te maken hebben met normen en waarden en je zorgen maken of je op de goede manier bezig bent. Wees niet bang, er zijn weinig tekens die zo eerlijk zijn. Soms te eerlijk, dus wees voorzichtig bij de manier hoe je iets aan een ander mededeelt. In wezen zal het een maand zijn, die jou ligt. Er zijn weinig tekens die zo zwart-wit als jij zijn. Je zult mensen, gebeurtenissen en zaken altijd verdelen in ‘mijn wereld’ en ‘hun wereld’ en er niets tussenin plaatsen.

Er wordt aangeraden om te geloven in jezelf en datgene wat jij voor jezelf goed vindt, maar hier niet in door te slaan. Empathie en compromissen zullen wel degelijk belangrijk zijn om goed in het leven te staan. Ga je teveel uit van je eigen wereld dan kun je te koppig en fanatiek worden in het verdedigen van je eigen gelijk. Dit zal de positieve energie die Mars en andere energieën jou brengen danig verstoren. Als je wilt dat mensen naar je luisteren en respect hebben, dan doe je er goed aan minder hard te zijn en uit te leggen waarom je bepaalde dingen graag wilt. Hoe opener jij bent en hoe meer je laat merken dat je anderen waardeert, hoe meer je bereikt. Dit geldt zowel voor liefdesleven als carrière. November is overigens een goede maand om sentimenteel en sympathiek bezig te zijn. Mensen die je toorn op hebben gewekt, kunnen jouw aandacht krijgen. Je bent in staat te vergeven en liefde te geven. Een rechtvaardig en krachtig mens bereikt meer door begrip en vergevingsgezindheid ten opzichten van anderen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend.