Gratis maandhoroscoop Schorpioen - November 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag

Maandhoroscoop Schorpioen

24 oktoboer - 22 november


Er is flink wat energie in je teken met Venus, de Zon en Mercurius, waardoor er op vele gebieden fijne en krachtige energie is. Er zijn mysterieuze krachten aanwezig en daardoor zullen emoties een sterke, maar toch fijne boost krijgen. Venus zorgt dat je de liefde sterk in je op voelt komen. De Zon geeft je fysieke gestel een krachtige boost, terwijl Mercurius intellectueel energie kan geven. Normaal gesproken is Jupiter voor de Schorpioen geen al te fijne planeet. Nu zal deze in de Vissen staan en krachtige energie brengen, waardoor de Schorpioen contact met de hogere wereld kan maken. Niet alleen op dat gebied krijg je veel energie, maar ook in de romantiek en je sociale leven ben je actief en passioneel. Je kunt dan ook erg fijn in het leven staan. Jouw heersende planeet Mars brengt speelse, impulsieve energie, maar je moet opletten dat Venus je humeur onder druk kan zetten. Er is flink wat energie in jouw teken, waarbij Mercurius zorgt dat je met nieuwe ideeën kunt komen. Let op dat jij je mening niet te dominant brengt. Het is prima om kennis met anderen te delen, maar doe dit wel als mensen dit ook echt willen. Je kunt wel eens de neiging hebben om erg pragmatisch te reageren en dat vindt niet iedereen prettig. Je bent op zakelijk gebied in veel geïnteresseerd, waardoor je met nieuwe dingen kunt starten of je netwerk kan vergroten. Toch kun je teruggetrokken zijn en zal je moeten wennen om je gezondheid aandacht te geven. Slaap, ontspan en beweeg voldoende. Ook voeding is belangrijk, omdat je last van allergieën kunt hebben en je moe kunt voelen als je de verkeerde voedingsstoffen binnen krijgt. Zit je eenmaal lekker in je vel, dan kun je kennis met mensen delen en ben je in staat anderen dingen aan te leren, maar ook zelf adviezen aan te nemen. Het is een goede periode om je op technologische zaken te richten. Venus zal het eerste deel van de maand romantische energie geven, waardoor je intieme momenten met je partner kunt delen, maar wel alleen als jullie samen zijn. In het openbaar kan je dan juist koud en aanvallend reageren. Ben je single, dan kan er iemand zijn waar je gevoelens voor opbouwt. Je hebt veel fantasie en luistert naar intuïtie, die het gevolg is van spiritualiteit die de Zon brengt. De Volle Maan zal rond de 8ste spirituele en geestelijke energie geven, waaruit jij opwinding, fitheid en enthousiasme kunt verkrijgen. Alles wat je rond deze periode doet kan de komende tijd goede resultaten geven.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.

Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart