Gratis maandhoroscoop Schorpioen - Januari 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag

Maandhoroscoop Schorpioen

24 oktoboer - 22 november


Jupiter en Saturnus hebben veel invloed op de carrière van de Schorpioen. Het wordt een maand om je van je beste kant te laten zien. Mars zal deze maand positieve energie sturen, waardoor je originele ideeën hebt en plannen kunt maken, die voor de toekomst succes kunnen brengen. Je bent assertief en weet wat je wilt en wat je beter niet kunt doen. Neem initiatief en durf buiten je comfortzone te treden. De Schorpioen zal mindere eigenschappen hebben, maar er wordt aangeraden sluwheid en oneerlijk gedrag te vermijden. Deze leiden tot problemen, waar je niet verder mee komt. Wel wordt aangeraden positieve eigenschappen te gebruiken, zoals zelfdiscipline en concentratievermogen. Het wordt dan ook een maand waarin je veel met je carrière en andere zakelijke aspecten bezig bent. Let wel op dat je de neiging hebt een partner, je gezin of andere belangrijke mensen minder tijd te geven en ze zelfs te verwaarlozen. Houd steeds in de gaten dat je zakelijke succes grotendeels afhangt van de contacten die je in je sociale- en liefdesleven hebt. Hoe beter die contacten zijn, hoe meer je zakelijk kunt bereiken. Heb je een relatie dan kunnen jullie moeite hebben met elkaars vrienden. Communicatie kan wel eens moeilijk zijn en je kunt dan soms minder aardig zijn. Er wordt aangeraden vooral beleefd en tactvol met de sociale contacten van je partner om te gaan. De Zon zal het begin van de maand een positieve invloed op de Schorpioen hebben. Het is een goede energie om, naast Jupiter en Saturnus, te zorgen voor een invloed op nieuwe projecten en maatschappelijke activiteiten. Ook de Nieuwe Maan van de 2de zal hier een versterking bij geven, waardoor er vele mogelijkheden komen om alles uit te voeren wat er mogelijk is. Toch zal energie van Jupiter en Mars jou ook wel eens flink prikkelen, waardoor je niet altijd even aardig reageert. Je kunt moeite hebben je emoties te uiten en dit kan bij andere mensen zorgen voor misverstanden, omdat ze je niet altijd begrijpen. Pas op dat je niet te impulsief reageert op mensen en trek ook niet te snel conclusies. Kalmte en geduld zijn dan ook zeker geboden.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart