Gratis maandhoroscoop Schorpioen - Januari 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag

Maandhoroscoop Schorpioen

24 oktoboer - 22 november


Je vindt het lastig om je op carrière te richten en vooral, omdat je het gevoel hebt dat je geen hulp hebt. Toch kan je juist hierdoor zeer krachtig optreden. Problemen houden je scherp en zorgen dat je juist goed kunt presteert. Op momenten dat je geen druk ervaart, kun je namelijk inzakken. Let wel op dat je zakelijke leven soms wat verstoord kan worden en dat je ten alle tijden controle moet houden over hoe je handelt en hoe je communiceert. Je hebt namelijk de gave veel te bereiken, maar ook een gave om net zoveel weer kapot te maken door wat je zegt. Op financieel gebied is het geen goede maand om al te veel beslissingen te nemen of contracten af te sluiten. Bedenk dat jij, naarmate je beter presteert, ook op andere gebieden lekkerder in je vel zit. Positief lijkt te zijn dat je deze maand veel spirituele energie zult ervaren en deze zal zorgen dat je meer drang ervaart om religie op te zoeken en met spirituele mensen om te gaan. Let op, er zijn mensen die zich tegen je zullen keren en trachten jou hiervan af te houden. Vooral in je familieleven kan er deze maand disharmonie zijn. Gelukkig zal dit pas later in de maand zijn als Saturnus vanaf de 24ste naar je 3de huis reist. Met name conflicten met broers en zussen zijn dan niet uit te sluiten, wat vooral lijkt te komen door oud zeer van jouw kant. Probeer dingen op een relaxte wijze op te lossen en vooral niet door een deur emotioneel op slot te gooien. Je kunt deze periode ook wel wat lui zijn, waardoor je er goed aandoet van tevoren te trachten bepaalde werkzaamheden af te ronden, zodat je er geen problemen mee krijgt. Het begin van de maand zal je vooral bezig zijn met het aanhalen van verloren contacten, het verbeteren van huidige vriendschappen en vooral ook veel aandacht voor je relatie. Je bent open, maar moet juist dan oppassen dat je niet net de verkeerde dingen zegt. De 4de t/m de 7de is een fantastische periode voor liefde en vriendschap en zijn er veel mooie veranderingen. De 11de t/m de 13de doe je er goed aan gas in je carrière terug te nemen. Er kunnen wat beslissingen zijn, die erg lastig zijn. Beter stel je ze even uit tot de 14de of 15de. Je bent dan in een goed humeur, maar ook ben je intellectueel erg sterk. Vanaf de 16de doe je er goed aan wat vaker te sporten en de frisse lucht op te zoeken. Vanaf de 20ste zal je carrière verbeteren. De 25ste en de 26ste zijn dagen om te ontspannen en op te laden. Pas het eind van de maand op dat je te veel controle uitoefent. Dit is werkelijk niet nodig.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart