Gratis maandhoroscoop Schorpioen - Januari 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag

Maandhoroscoop Schorpioen

24 oktoboer - 22 november


Januari is voor de Schorpioen een tijd van communicatie en nieuwe contacten. Het is belangrijk actiever te worden. Waarschijnlijk was je het vorige jaar teruggetrokken en kon je minder mensen zien. Vooral de familie en liefde konden onder druk staan en jou minder vrolijk stemmen. Dat wordt dit jaar beter, omdat mensen jou meer aandacht geven. Er zijn aanwijzingen dat mensen, die dit al tijden wensen, met verhuizen en zelfs het wonen in het buitenland te maken krijgen. Het is geen moeilijke periode, maar je moet opletten dat er negatieve zaken kunnen gebeuren, waardoor niet alle gebonden mensen in staat zijn hun relatie goed te houden. Er zijn intense energie├źn en vooral ouderen zullen hier mee te maken krijgen. Toch zal er een speelse en avontuurlijke energie zijn om de meeste relaties goed te laten lopen. Januari kent veel optimisme en zelfvertrouwen en je zult veel ambities hebben. Er is veel dynamiek en deze zal de Schorpioen energiek en creatief maken om problemen op te lossen en te communiceren. Er zijn wel aanwijzingen dat er t/m de 5de conflicten en andere problemen kunnen zijn, die echter niet te intens zijn. Na deze periode zal de kans op dit soort problemen minder worden en zijn er vriendelijke contacten mogelijk. Deze maand is ideaal om je talenten te verruimen en capaciteiten te tonen. Mensen zullen onder de indruk zijn van de kracht die jij laat zien. Door Jupiter en Saturnus in de eigenzinnige Waterman zijn er wel veel veranderingen mogelijk, maar die zullen over het algemeen veel positiviteit brengen.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart