Gratis maandhoroscoop Schorpioen - April 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag

Maandhoroscoop Schorpioen

24 oktoboer - 22 november


De voorspelling voor de Schorpioen is deze maand zeker goed te noemen. Misschien dat de eerste dagen nog moeizaam verlopen, waardoor er wordt aangeraden deze tijd niet al teveel problemen op te zoeken en negatief ingestelde mensen te mijden. Vanaf de 3de zal dit echter anders worden en kan jij je kracht aanwenden om mensen te verlossen van angsten en pijn. Je hebt een sterke karmische uitstraling en deze kun je gebruiken om mensen die liefde te geven die ze in deze moeilijke tijden nodig hebben. Let wel op dat je Schorpioenenhart de neiging geeft tot wraak als mensen jou pijn doen. Tracht dit te overwinnen en blijf empathisch op mensen reageren. De 4de t/m de 6de zijn er meningsverschillen met geliefden. Tracht relaxt te blijven en ga niet constant de strijd aan. Kijk goed naar wat jij zelf kunt doen om je partner veel liefde en veiligheid te geven en blijf communiceren. Vanaf de 6de zal dit jou lukken en zijn er minder problemen met anderen en is er ruimte voor waardering en vriendschap. In een liefdesrelatie moet je echter wel opletten en zal je hard moeten werken om het een en ander in de juiste banen te leiden. Wees je bewust van risico’s die je kunt lopen. Over het algemeen zal dit lukken. Je zult zelfs merken dat er steeds meer vertrouwen komt. De 7de en 8ste zijn hier erg geschikt voor. Mensen volgen jou en je kunt dan ook tot de 13de strijden om het kwade af te weren en het goede naar de mensen toe te halen. Dit betekent echter ook dat jij je eigen zonden moet overwinnen. Is het nodig biedt dan zelf ook je spijt en excuses aan. Het is een maand van zelfontplooiing, waarbij nadruk ligt op emoties, harmonie, gezin en familie. De meeste planeten zijn op je privéleven gericht en minder op je carrière. Je zult in staat zijn evenwicht te vinden tussen carrière en je privéleven. Je denkt veel over anderen na en wil het liefst behulpzaam zijn. Breng hier rust in aan, omdat niet iedereen hiervan gediend is. Je doet er verstandig aan agressie te controleren. Je kunt je aan mensen storen en dit kan problemen geven.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart