Gratis maandhoroscoop Schorpioen - Mei 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag


Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen : 24 oktoboer - 22 november

De planetaire stand laat zien dat de nadruk zal liggen op je carrière, zakelijkheden en succes. Je zult echter ook veel kracht krijgen in de omgang met je gezin en familie en in het ontwikkelen van gezonde emoties. Je vindt het belangrijk om met mensen om te gaan en doet er alles aan om zelf ook krachtig over te komen. Mensen zullen benieuwd zijn naar wie je bent en wat je allemaal doet. Voordeel is dat Pluto retrograde beweegt en dit maakt dat jij minder zelfverzekerd overkomt, waardoor mensen het fijn vinden met je om te gaan. Je komt dan namelijk niet zo zelfverzekerd over en kunt anderen helpen om zichzelf te versterken. Je bent geregeld met het verleden bezig en kunt van daaruit nieuwe doelen stellen om de toekomst beter in te kunnen gaan. Belangrijke dingen waar je mee bezig bent, zijn je carrière, financiën, sport en sociale activiteiten. Door de krachtige kosmische energie zie je er tevens zeer aantrekkelijk en verzorgd uit. De maand begint al goed, waarbij je goede ideeën hebt om veel te bereiken. Mensen kunnen onder de indruk zijn van de plannen die je hebt en datgene wat je wilt gaan doen. Rond de 5de zullen de planeten zeer gunstig staan en ben je er klaar voor om je te kunnen ontwikkelen.

Let de 9de t/m de 11de op dat er een lastige periode is. In een relatie kun je wel eens te maken hebben met mensen die een negatieve invloed hebben. Singles kunnen dan moeite hebben om een bepaalde persoon van zich af te houden. In het algemeen dien je jezelf goed te begrijpen, dan zal je in staat zijn om anderen ook beter te begrijpen. Van de 13de t/m de 16de is er een krachtige spirituele energie, waardoor je intuïtie op hoog niveau zal functioneren. Je kunt dingen bedenken en aanvoelen en daar zal je erg veel mee kunnen. Rond de 19de kan het een prima idee zijn om een leuk feestje te plannen of er met mensen op uit te trekken. Er kan een verrassende mogelijkheid door ontstaan.

De 23ste t/m de 25ste kan er goed nieuws zijn, waardoor er ook kansen zijn om je op veel gebieden te ontwikkelen. Je krijgt ook rond de 30ste als gevolg van de Nieuwe Maan nieuwe mogelijkheden aangeboden. Ga deze niet verwerpen, ook al kan je wel eens denken dat het niets zal geven. De 31ste is fantastisch voor de liefde. Plan leuke activiteiten en trek er op uit. Het zal je geen windeieren leggen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend.