Gratis maandhoroscoop Schorpioen - Maart 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag


Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen : 24 oktoboer - 22 november

De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen controle over hebt. Er kunnen de eerste week passionele dromen zijn, die zorgen dat je anders in de liefde kunt staan. Het is in ieder geval een tijd om je niet meer aan mensen op te dringen, vooral als je van ze houdt. De 6de komen Mercurius en Venus in de Ram. Je bent efficiënt en kunt daardoor productief zijn bij de dingen waar je mee bezig bent. Dit zal bij zowel privé- als zakelijke contacten veel goodwill opleveren.

Vanaf de 9de komt de retrograde Jupiter in jouw teken, waardoor je wat passiever bent. Het is verstandig om rustig aan te doen en geduld te behouden. Beter kun je dus niet teveel veranderen en ook niet met al teveel nieuwe zaken starten. De 17de is een bijzondere periode, omdat de Nieuwe Maan in de spirituele Vissen beweegt. Daarnaast zal Mars vanaf die periode in de nuchtere Steenbok verblijven. Het is een prima tijd voor nieuwe hobby’s en de liefde. Je bent romantisch en vrolijk en dit kan zowel privé als in je carrière voor creatieve zaken zorgen. Mars biedt jou veel mentale en intellectuele krachten en deze brengen veel nieuwe ideeën. Let op dat je soms veel met verschillende zaken bezig bent. Je moet je dus goed focussen op datgene wat werkelijk belangrijk is. Doe je dit niet, dan kun je veel meer moeite hebben om je taken te voltooien. Vanaf de 20ste reist de Zon in de Ram, waardoor je efficiënt, productief en ordelijk bent en je in staat bent je levenspatroon te verbeteren. Vanaf de 22ste beweegt Mercurius retrograde in de Ram. Dit is een lastige tijd, waarbij je met problemen te maken krijgt, die uiteindelijk tot stress en lichamelijke klachten kunnen leiden. Het eind van de maand zal de Volle Maan in de Weegschaal verblijven. Daardoor word je spiritueel geprikkeld en je intuïtie versterkt. Je bent erg op jezelf, omdat je mensen wilt behoeden voor intense energieën die er in je spelen. Het is een periode om je op het verleden te richten en emoties, onbewuste problemen en contacten met mensen te verbeteren. Ook zal deze periode Venus in de Stier verblijven. Daardoor ben je liefdevol en besteed je veel tijd aan je partner en andere geliefde mensen. Je bent zeer charmant en aantrekkelijk.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend.