Gratis maandhoroscoop Leeuw - November 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


Mercurius brengt de 1ste dagen nostalgische energie. Je richt je op het verleden en kunt over veel dingen nadenken. Doordat er veel emotie is, kan je sommige herinneringen positiever zien dan ze eigenlijk zijn. Je hebt de neiging te overdrijven, maar dat is goed, omdat je niet altijd intens hoeft terug te kijken. Toch moet je oppassen, omdat je anderen kunt kwetsen. Wanneer jij ergens positief naar kijkt, ervaart een ander verdriet. Let op bij wie je bepaalde uitspraken doet en vooral hoe je ze verwoordt. Leeuwen die negatief terugkijken, kunnen dingen herinneren, waaruit ze zelfs depressies ervaren. In dat geval doe je er verstandig aan er met familie over te spreken en dingen te delen. De eerste week van de maand is prima voor korte termijnplannen wat betreft verbeteren van je woonsituatie. Er kan verandering zijn met betrekking tot familie of gezin. Er komt vooral het 1ste deel van de maand een intense energie, waardoor er mysterieuze krachten zijn, die op emoties werken. Met name de Zon en Venus zijn hier zeer intens mee. Ook Jupiter in Vissen zal een sterke emotionele energie geven. Gelukkig is er veel ondersteuning vanuit de hogere wereld. Daardoor zal jij je veiliger voelen en kan je over het algemeen lekker in je vel zitten. De energie binnen Schorpioen zorgt voor passie en actie, waardoor de Leeuw over het algemeen lekker in zijn vel zit. Omdat Mars in de Tweeling beweegt, zal de energie van Venus beïnvloed worden en is er speelse, impulsieve energie, maar zijn er ook momenten dat je chagrijnig kunt zijn. Vanaf de 8ste zal Venus geestelijk stimuleren, mede omdat de Volle Maan een sterke invloed op Venus en dus ook Mars heeft. Je geniet van nieuwe ondernemingen en vooral als je sociaal en intellectueel ontwikkelt. Je wilt jezelf uitdagen om het een en ander te bereiken, maar kunt lui zijn, waardoor je het gevoel hebt dat alles je zomaar aan komt waaien. Mensen die zich dit kunnen veroorloven, omdat ze werk hebben dat niet al teveel inspanning nodig heeft, zullen deze periode goed functioneren. Mensen die geen werk hebben, kunnen teveel denken dat alles goed komt, ook al doen ze er niets aan. Mensen die zwaar of verantwoordelijk werk hebben, kunnen werk verwaarlozen. In deze laatste twee gevallen doe je er goed aan jezelf te controleren en iets te vinden om je werk prima uit te voeren. Ben je werkeloos dan doe je er verstandig aan actief te zoeken. Overigens zullen mensen, die in hun werk met anderen communiceren of anderen iets aanleren, goede resultaten boeken. Dit komt, omdat ze sociaal en charmant overkomen.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.

Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart