Gratis maandhoroscoop Leeuw - Mei 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag


Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw : 23 juli - 23 augustus

Het wordt een maand waarbij de energie er op gericht is om de energie van de Leeuw te versterken. Je kunt daardoor een stuk onafhankelijker worden en zult een duidelijke mening hebben. De energie zal in ieder geval positief zijn, maar je moet opletten dat je sociale vaardigheden minder belangrijk voor je zijn. Je kunt wel eens onbehouwen zijn en dat kan voor problemen zorgen. Het is dan belangrijk dat je toch wel nadenkt over dat wat anderen bezighoudt. Je moet een groot deel van de maand dan ook balans zien te vinden tussen jouw persoonlijke interesses en gedachten en datgene wat anderen willen. Je zult hier moeite mee hebben en het zal niet allemaal vanzelf gaan, maar uiteindelijk kan je er toch wel een weg in vinden. De planetaire energie zal vooral gericht zijn op je carrière, je gezin, kinderen, langere reizen en spiritualiteit. De 1ste week zal je vooral aandacht aan je fysieke gesteldheid besteden. Je wilt veel sporten, bewegen en gezond leven, maar moet opletten dat je dit niet teveel overdrijft. Natuurlijk is het fijn om er goed uit te zien en zal je er mentaal lekkerder door in je vel zitten, maar ben je er teveel mee bezig, dan kun je er uiteindelijk juist gestrest door raken. Ga de 1ste week dus zeker veel tijd aan sport en beweging besteden, maar doe dit met mate.

De 4de t/m de 6de ben je zeer creatief en daar kan je veel goeds mee doen. Je bent sociaal en kunt je goed concentreren op datgene wat belangrijk voor je is. Het is een prima periode voor de omgang met familie en vrienden. Je moet de 9de t/m de 11de opletten dat je soms te dwars bent. Je ziet dingen dan op jouw manier en bent blind voor de meningen en gedachten van anderen. Trek vooral niet te snel conclusies, omdat je anderen anders flink kunt kwetsen. Voor je zakelijkheden is de 15de t/m de 17de gunstig om veel te bereiken. Voor romantiek zal het eind van de 3de week gunstig zijn. Je kunt dan veel liefde ervaren. Het eind van de maand kan wel eens stressvol zijn. Je doet er goed aan je niet te snel gek te laten maken en vooral creatief te zijn in het bedenken van oplossingen. Verlies vooral je geduld niet en blijf in jezelf, maar ook in anderen vertrouwen. Je kunt er vanzelf wel een weg in vinden. Overigens zal de Volle Maan zorgen dat je voor spiritueel veel energie kunt krijgen, waardoor je intuïtie je de weg kan wijzen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!