Gratis maandhoroscoop Leeuw - Juli 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


De maand start met energie van het vierkant dat de Zon in Kreeft vormde met Jupiter in Ram dat aan het eind van juni vertrouwen en positieve gevoelens gaf. Ook in deze 1ste week kan er een zeer positieve en avontuurlijke energie zijn en zal je op plezierige en romantische wijze in het leven staan. Mars kan flink wat kracht brengen aan het begin van de maand en daardoor kan je angsten en onzekerheden goed aanpakken. De Leeuw kan hiervan profiteren, door leuke activiteiten te plannen en geregeld contact met mensen te zoeken. Mars zal vanaf 5 juli t/m de 3de week van augustus in het gebied van de Stier reizen. Hierdoor zijn er sterke gevoelens om meer te bereiken en je te ontwikkelen, mede omdat Venus hierdoor een boost krijgt om fijne energie uit te stralen en jij meer sociale contacten hebt. Omdat er deze maand een sterke retrograde activiteit van planeten is en sommige planeten, vanaf ons, langzaam bewegen, zal de Leeuw het verleden sterk ervaren. Pluto in de Steenbok zal t/m de 1ste week van oktober retrograde bewegen. Hierdoor is er over het algemeen een gunstige transformatiekracht, die de Leeuw over het algemeen prima aankan om veranderingen in het leven toe te passen. In retrograde stand kan deze planeet bepaalde heftige emoties losmaken die, mits goed gebruikt, zorgen dat je heel wat problemen op kunt lossen en in staat bent te genieten van vrije gedachten en leuke activiteiten. Saturnus staat t/m de derde week van oktober retrograde, waardoor de Leeuw actief en passioneel in het sociale- en liefdesleven kan staan. Er zullen prima energie├źn zijn om er een leuke tijd van te maken. Dit geldt zowel voor gebonden mensen als singles, waarbij er veel vuur in je seksleven kan zijn. Neptunus beweegt t/m 4 december op retrograde wijze, waardoor de Leeuw geregeld nadenkt over het verleden. Het kan zijn dat je bepaalde dingen hebt gedaan, waar je niet zo blij mee bent. Gevoelens en gebeurtenissen uit het verleden kunnen dan ook het best goed aangepakt worden, waardoor je er een fijne maand van kunt maken. Jupiter zal t/m de 28ste avontuurlijke en spannende energie geven, maar vanaf de 4de week zal de planeet t/m de derde week van november retrograde bewegen. Dit is voor de Leeuw, die meestal intens in het leven staat, t/m de 27ste natuurlijk zeer fijn. Daarna zal je minder actief zijn en dat vind je over het algemeen niet heel fijn. Met name op zakelijk gebied kan dit storend werken. Door de stand van Vis, Ram, Stier, Tweeling en Kreeft kunnen er voor de Leeuw transformaties zijn, die in de toekomst veel opleveren. Daarom kan je financieel en zakelijk plannen maken, maar wacht nog even met het uitvoeren ervan.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart