Gratis maandhoroscoop Leeuw - Oktober 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag


Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw : 23 juli - 23 augustus

Het is een prima maand om te presteren. Wat je ook doet, alles zal over het algemeen goed gaan of het nu om werk, studie of andere zakelijkheden gaat. Je kunt nieuwe dingen uitproberen en vaardigheden ontwikkelen. Zorg ervoor dat je geconcentreerd blijft en je ogen open houdt voor mogelijkheden die er op je pad komen. Het zal een maand van investeringen en andere financiële zaken zijn, waarbij de kans op extra inkomsten reëel is. Je mag best wel wat risico nemen op gebied van kansen, opleidingen en het aangaan van zakelijke contacten. Ook het afsluiten van contracten kan lucratief zijn. In alle gevallen moet je nuchter blijven handelen en geen dingen doen, waarvan je gelijk al weet dat ze niet goed voelen.

De eerste dagen van de maand kun je arrogant overkomen. Neem jezelf onder de loep en bekijk wat je kunt doen om dit te veranderen. De periode van de 7de tot 10de ben je onzeker en kun je je zorgen maken over je reputatie. Het zal belangrijk zijn er met mensen over te spreken en te bekijken of dit gevoel klopt. Mocht je reputatie in gevaar zijn, analyseer dan hoe je met mensen communiceert en of je in sociale media goede berichten plaatst. In het midden van de maand ben je vrolijk en kun je verwonderd zijn hoe makkelijk het leven je afgaat. Zelfs de moeilijkste zaken of problemen kun je afhandelen. Je hebt voldoende kennis en gebruikt vaardigheden om te presteren. Je moet oppassen dat je niet te zelfverzekerd bent, omdat mensen dan kunnen denken dat je arrogant bent. Je analytisch vermogen zal de 21ste en 22ste versterkt worden, waardoor je moeilijke aspecten op kunt lossen. Aan het eind ben je rationeel en handel je prima om werk af te ronden, conflicten op te lossen en mensen te ondersteunen. Let op dat vrienden of een partner zich deze tijd verwaarloosd kunnen voelen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!