Gratis maandhoroscoop Leeuw - Juni 2017

Home » Maandhoroscoop » Leeuw Juni 2017

Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag


Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw : 23 juli - 23 augustus

Tijdens de eerste helft van juni staat de heerser van Leeuw, de Zon, in een gespannen oppositie met Saturnus – heerser van Leeuw’s huis van koppels. Als gevolg daarvan kan Leeuw’s liefdesleven te maken krijgen met tegenstrijdigheden, inconsistenties, hindernissen of vertragingen. Of het zou kunnen voelen dat je betere helft je niet begrijpt, ver weg is, enzovoort. Aan de andere kant heb je de neiging de lat te hoog te leggen.

Met Venus bewegend langs het hoogste punt van je Zonnenkaart, ben je geneigd om de sociale status of professionele prestaties van mensen waar je toe aangetrokken bent, hoger dan andere kwaliteiten te waarderen, en dat leidt niet tot het duidelijk zien van dingen.

Gelukkig is de heerser van je huis van koppels in een redelijk goede positie, dus enig ongemak is enkel tijdelijk.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!