Gratis maandhoroscoop Leeuw - Januari 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


Voor de Leeuw is januari een periode om even lekker te genieten van mensen in je omgeving en vooral qua romantiek of gezin. Er zijn krachtige energie├źn, waardoor je een sterk verlangen hebt over zaken uit het verleden, heden en toekomst na te denken. Dit zijn vooral Jupiter en Saturnus in de eigenzinnige Waterman, waardoor er flink wat veranderingen kunnen zijn. Hierbij zal de retrograde Mercurius ook een steentje bijdragen, maar deze energie kan jou soms depressief maken. Je doet er goed aan spirituele energie van de Maan te gebruiken om je geestelijk te voeden en op te laden voor de veranderingen die deze planeten jou brengen. Je hebt behoefte aan mensen die je kunt vertrouwen, waarbij intieme relaties je voorkeur hebben boven vluchtige relaties. Ben je single dan kun je deze maand eenzaamheid voelen en heb je een sterke behoefte iemand te ontmoeten. Wanneer dit niet lukt, kun je frustraties ervaren. Tracht deze zoveel mogelijk in te tomen en je te richten op je eigen ontwikkeling. Heb je wel een relatie dan doe je er verstandig aan je partner veel aandacht te geven, zelfs als deze wat minder loopt. Er lijkt een nieuwe levensfase aan te komen, doordat de Zon in een gunstige positie staat. Hierdoor kan je veel energie ervaren en ben je fit en gezond en zit je vol levensvreugde. Ook Pluto, in de Steenbok, kan veel energie bieden en heeft de neiging om ook gericht te zijn op jouw levenskracht. Deze kan zich op verschillende manier omzetten in positieve emoties. Dit is afhankelijk hoe jij jezelf ontwikkeld hebt. Zit je lekker in je vel, dan zal je stabiel en sterk overkomen. Mensen zullen dan respect voor je hebben, omdat je vriendelijk en empathisch bent en anderen in hun waarde laat. Zit je echter niet lekker in je vel, dan kun je dominant zijn en wil je overheersen en strijden. Je komt dan negatiever over en dan vinden mensen het niet fijn met je om te gaan. Over het algemeen zal je echter veel positieve kanten van jezelf laten zien. Je hebt een goede persoonlijkheid en kunt nieuwe talenten aan jezelf ontdekken. Uranus en Mercurius zullen wel geregeld negatieve energie op je afsturen. Jupiter en onder andere de Zon zullen jou echter ondersteunen en negativiteit absorberen. De Maan en Mars brengen deze maand ook nog wel eens een krachtige spirituele energie, die jou vooral het 2de deel van de maand veel goeds brengt.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart