Gratis maandhoroscoop Leeuw - April 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


De maand begint sterk,, omdat je lekker in je vel zit en jij je daardoor door niets en niemand van plannen af laat houden. Er zijn veranderingen in karakter, carrière en je sociale leven. Door planetaire invloed zijn professie en andere zakelijke contacten deze maand belangrijker dan andere gebieden in je leven. Je interesses liggen op persoonlijk vlak en je bent soms egocentrisch, waardoor jijzelf wilt bepalen hoe mensen met je om moeten gaan. Je wilt steun van anderen om doelen in het leven te halen. Dit zal vooral ondersteund worden door de krachtige Mercurius. De Leeuw maakt belangrijke veranderingen mee door de Maan en Uranus, die jou soms opstandig maken. Daarnaast zal de Zon positief werken en vooral na de 19de, maar ook daarvoor kan deze erg in je voordeel werken. Voor studie is het een goede maand en je kunt veel bereiken. Ook op gebied van spiritualiteit en religie is het een prima maand, omdat je mentaal en intellectueel ontwikkelt. De 1ste dagen van de week zit je vol energie en gebruik je deze om plannen en doelen te verwezenlijken. Je bent helder in je acties en weet wat je wilt en hoe te handelen. De 4de tot de 7de moet je opletten dat er storende energie is, waardoor er conflicten met anderen mogelijk zijn. Vooral oneerlijke of dominante mensen kunnen jou wel eens storen en je onder druk zetten. Laat je niet tegenhouden, maar blijf zo relaxt mogelijk. De 8ste t/m de 9de ben je soms te vrijgevig en kun je de neiging hebben teveel uit te geven. Vanaf de 9de zal er t/m de 17de uitdagende energie zijn, die kan zorgen voor een intense transformatie. Je bent dan namelijk mentaal en fysiek zeer krachtig en dwingt eigen geluk af. Heb je die kans en mag je dit op een veilige manier doen, dan wordt er aangeraden om de frisse lucht op te zoeken, te sporten en mensen op te zoeken.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart