Gratis maandhoroscoop Leeuw - April 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


De Leeuw kan deze maand geregeld piekeren over het leven en vooral wat er momenteel allemaal in de wereld gebeurt. Je kunt allerlei zware onderwerpen hebben, die niet iedereen zullen boeien. Dat kan jou storen, maar ook anderen kunnen het erg vervelend vinden als je weer met zware onderwerpen komt. Tracht hier dan ook paal en perk aan te stellen en praat er vooral met mensen over, die er wel interesse in hebben. Ga vooral niet bepaalde meningen opdringen, omdat je dan wel eens de essentie van contacten met mensen kunt vergeten. Vriendschap, liefde en empathie zijn nog altijd belangrijker om lekker in het leven te kunnen staan. Je kunt je beter richten op datgene waar je goed in bent. Je hebt vele talenten en als je deze laat zien, zullen mensen het veel fijner vinden om met je om te gaan. Zakelijk gezien is er ook veel goeds te bespeuren en kan je zelfs een hoger inkomen bewerkstelligen. Dit geldt alleen voor mensen die hier al een tijdje mee bezig zijn. Houd wel in de gaten dat er veel veranderingen zullen zijn. Alleen mensen die hiertoe in staat zijn, kunnen de meeste kansen op financiële voordelen meemaken. Er zijn ook aanwijzingen op vergaderingen, zakelijke reizen en extra werkzaamheden die jou veel op kunnen leveren. Ook kun jij je je zakelijke netwerk deze maand vergroten, mede omdat je met zeer mooie plannen kunt komen. April is ook geschikt om je sociale netwerk te vergroten. Je bent positief en zal makkelijk met mensen kunnen communiceren. Je kunt nieuwe vrienden aantrekken, maar zal ook oude contacten nieuw leven inblazen. Ook het contact met familie kan verbeteren of als deze al goed is, versterkt worden. In april zal dus niet alleen carrière verbeterd worden, maar krijg je mentaal en sociaal ook veel kracht. In het eerste deel van de maand kunnen er op gebied van gezin, familie en je woning veranderingen optreden. Je hebt sterke optimistische gevoelens, waarbij je gebruik kunt maken van je charmante en stijlvolle karakter. Het is een prima maand om mensen te vergeven. Over het algemeen zal je merken dat je op een krachtige manier gemotiveerd wordt. Je kunt geïnspireerd worden, wat een positieve uitwerking op je persoonlijkheid heeft. Let op dat je niet te egocentrisch bent en controleer dit als het wel gebeurt. Wees empathisch en sympathiek, dan zijn anderen dit ook naar jou.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart