Gratis maandhoroscoop Leeuw - Maart 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


De 1ste periode van maart is geschikt voor oriëntatie, fysieke en mentale oplading, het vragen van advies en overdenken van de situatie. Hoe meer je in staat bent dit te doen, hoe meer succes je later hebt. Het 2de deel van de maand onderneem je meer actie. Toch wordt aangeraden hier wel rustig in te blijven. Je wilt veel doen en zal jezelf soms voorbij lopen. Houd jezelf onder controle en spreek jezelf toe als je merkt dat je teveel aan het doen bent of als je stress ervaart. Verder moet je opletten dat je niet te snel bent met het geven van je mening of het trekken van ondoordachte conclusies. Dit geldt zowel voor zakelijke als privéaspecten. Houd contact met vrienden, vooral als je die een tijd niet gezien hebt. Weet echter ook, wanneer je beter even voor jezelf kiest. Het is soms verstandig om gas terug te nemen en je terug te trekken. In het midden van de maand kan er iets zijn, wat jou zal verrassen. Over het algemeen zal je hier wel iets van leren. Het is voor jouzelf geen periode om teveel te investeren of grote aankopen te doen. Heb je echter een partner of collega die dit wel wil doen? Bedenk dan dat het voor jou misschien geen goede tijd is, maar dat het voor de ander wel een goede periode kan zijn. Wees empathisch en sympathiek en geef de ander de ruimte om zijn eigen dingen te doen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?




Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!