Gratis maandhoroscoop Leeuw - September 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag


Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw : 23 juli - 23 augustus

Het beschermende hemellichaam van de Leeuw is de Zon en deze zal geregeld kracht laten gelden. Daarnaast zullen Pluto en Ceres een krachtige ondersteuning bieden. Let op dat Uranus en Neptunus wel eens minder positief kunnen worden. Er kunnen positieve, maar ook negatieve momenten zijn, maar ze zullen elkaar in evenwicht houden, waarbij het positieve iets meer de overhand heeft. Het zal deze maand belangrijk zijn niet te impulsief te reageren en je te richten op datgene wat mogelijk is in plaats van op wat niet mogelijk is. Je dient je minder dominant op te stellen en vooral niet op een manier waarin je aandacht opeist. Je kunt soms egoïstisch zijn, maar daar moet je dus mee oppassen, omdat mensen zich anders van je afkeren. Zorg in contact met vrienden, partner en collega’s dat je je bescheiden opstelt en het heft niet teveel in handen neemt.

Het is beter om één lid van de groep te zijn en dan je talenten en vaardigheden te tonen. Dan zullen mensen je waarderen. Zorg er dus voor dat je samenwerkt, zelfs als je leidinggevende bent. Anderen zullen je natuurlijke leiderschap dan veel meer accepteren. Lukt het je om op een goede manier in het leven te staan, dan zal je merken dat er veel balans is en het positieve zal overheersen. Toch zal het over het algemeen een relaxte maand worden, zonder al teveel spannende momenten, maar ook niet met al teveel mindere momenten. Het meeste van wat je zal presteren heb je van tevoren al overdacht en zal geen verrassing zijn. Je weet wat je moet doen en hebt daar dan niet de hulp van anderen bij nodig. Het zal wel belangrijk zijn om naar anderen te luisteren. Bedenk van tevoren of de ander het goed bedoelt, zo ja neem dit advies dan aan.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!