Gratis maandhoroscoop Leeuw - Maart 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag


Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw : 23 juli - 23 augustus

De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een deuk op kan lopen. Mercurius en Venus reizen de 6de gezamenlijk in het gebied van de Ram, waardoor er flink wat passie en mogelijkheden zijn. De kosmische energieën zijn expansief, waardoor je avontuurlijk en dominant bent. Je hebt voldoende energie om je ruimte te nemen en de leiding te nemen. Mensen zullen je ook die ruimte geven. Jupiter zal de 9de retrograde in de Schorpioen verblijven, waardoor je passie op veel gebieden opgeslokt wordt, behalve in de romantiek.

Er zijn wat betreft romantiek en erotiek vooral de 8ste t/m de 10de prima momenten voor gebonden mensen en singles. Mars reist vanaf de 17de in de stabiele Steenbok. Daarnaast zal de Nieuwe Maan, in de spirituele Vissen, een krachtige energie bieden en versterkt Mars ook nog eens je ambities. Je hebt oog voor detail en het is een prima tijd om achterstallige taken af te ronden. Je bent ordelijk, kunt de leiding nemen en neemt je levensstijl onder de loep. De Maan is geschikt voor projecten of een eigen bedrijf. Je werkt goed samen en er zijn kansen om belangrijke veranderingen in je leven te implementeren. Let op dat de retrograde Mercurius stress voort kan brengen, waardoor je gezondheid onder druk staat. De Zon voegt zich de 20ste bij Mercurius en Venus in de Ram. Je staat open voor mogelijkheden en treedt buiten je comfortzone. Je bent gericht op hogere energieën en bepaalde overtuigingen. Met name vanaf de 22ste zal Mercurius tot halverwege april voor spanning zorgen. Je voelt je soms wat alleen en bij sommige mensen kun je het gevoel hebben dat ze je veel te weinig ruimte geven. Het is een moeilijke periode voor reizen en voor het opdoen of geven van kennis. Overigens ben je positief en weet je dat alles goed komt. Het eind van de maand geeft Venus, in de stabiele Stier, de kans om doelen te stellen. Je hebt veel ambities en mensen zullen dit waarderen. Je bent minder romantisch, maar wel zeer sympathiek. De 2de Volle Maan zal emoties losmaken. Je kunt je prima uiten en dit levert veel goeds voor je op.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!