Gratis maandhoroscoop Leeuw - Oktober 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


Oktober kan een maand zijn, waarbij je zult bekijken welke vaardigheden jij voldoende bezit en welke je nog moet leren. Het is een periode, dat je een opleiding gaat doen of deze afrondt. Je bent creatief en ambitieus en zeker iemand die in staat is juiste keuzes te maken. De Leeuw is van nature iemand die zelfvertrouwen heeft en in staat is zijn talenten te gebruiken om leiding veelal op een natuurlijke wijze af te dwingen. Vooral in je werk zal je in staat zijn op hoog niveau te communiceren. Op privégebied zal dit een stuk minder zijn en kan je moeite hebben om met familie of vrienden te communiceren. Tracht hier een weg in te vinden, omdat het anders irritaties kan geven, die moeilijk op te lossen zijn. Het zal in je carrière een uitstekende maand worden, waarbij het niet zoveel uitmaakt welk beroep je uitoefent en wat je allemaal moet doen. Je bent krachtig en weet de juiste dingen te doen om succes te behalen. Dit komt met name door een positieve plaats in de ruimte van de Zon die veel rust brengt. Hierdoor zijn er geen grote problemen en dus ook geen serieuze botsingen. Ook Pluto kan een relaxte energie in je losmaken, waardoor je levendig, maar ook weldenkend bent. Je kunt als gevolg van deze energie erg optimistisch zijn en hebt vertrouwen bij dingen die je in je werk, maar ook in je privéleven doet. Je hebt de kracht bepaalde zaken af te dwingen, zonder dat mensen dit vervelend aan je vinden. Ook de retrograde Mercurius zal veel kracht bieden en energie in je losmaken. Tot de 18de zal je door deze energie veel over het verleden nadenken en kan je bepaalde zaken oplossen. De enige planeet, die storend op de Leeuw kan werken, is Uranus die een negatieve energie in jou losmaakt. Deze kan ervoor zorgen dat je geregeld te kritisch en opstandig bent. Met name in een liefdesrelatie, met familie en vrienden kun je dan nog wel eens wat moeite hebben om je staande te houden. Je zult dan ook de persoonlijke kwesties en thuisproblemen voorrang moeten geven op de zaken die je in je carrière moet doen of financiële zaken, waarbij je beslissingen moet nemen. Bedenk dat privéproblemen ook een negatieve invloed kunnen hebben op dingen die je in je werk moet doen. Lukt het je echter de energie af te wenden, dan zal je over het algemeen een prima maand meemaken en gelukkig zijn.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart