Gratis maandhoroscoop Leeuw - Augustus 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag


Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw : 23 juli - 23 augustus

Met Mars en de Zon in augustus in het teken Leeuw, heb je veel energie die zich natuurlijk ook via opmerkelijke seksuele vaardigheid manifesteert. De configuratie brengt veel moed en een gevoel om dingen te overwinnen, maar ook het ongeduld om zo snel mogelijk het voorwerp van je verlangen aan te kunnen raken.

Nu is het de beste tijd om de eerste stap te zetten en wanneer je dit doet kunnen de gekste dingen gebeuren. Instinct en passie nemen het deze maand over.

Anderzijds, ongeacht hoeveel initiatief je toont of hoe ver je zou komen op amoureus gebied, het is niet zeker dat je emotionele behoeftes vervult raken. Dat komt omdat Venus – de planeet van de liefde – zich in Leeuw’s 11e huis bevindt, dat een gevoel kan geven van verlatenheid, desillusie of vervreemding. Maar ook van geheime liefdes.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!