Gratis maandhoroscoop Leeuw - Mei 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


Ben je gebonden, dan kun je verrast worden door datgene wat je partner voor je in petto heeft. Van de 11de t/m de 21ste komt er een actieve periode aan en kun je maar beter gebruik van deze energie te maken. Er zijn mogelijkheden op financieel gebied, met zakelijke projecten, familie en gezin. Neem kansen aan om te ontplooien qua werk en studie. Ben je eigenbaas dan wordt aangegeven dat je iets meer moet doen om klanten en werknemers tevreden te stellen door meer aandacht te geven. Ben je gebonden, doe er dan alles aan je familieleven en liefde te versterken.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!