Gratis maandhoroscoop Leeuw - Juli 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


Het kan een maand worden, waarin er veel nieuwe dingen kunnen gebeuren. Er kunnen hierbij ideeën of adviezen van anderen zijn. Deze kunnen misschien nu nog niet voor ontwikkeling of profijt zorgen, maar als je even wat geduld hebt, zal je eind augustus wel eens die mogelijkheid krijgen. Het is voor singles een positieve maand als het om een nieuwe partner gaat. Er zijn aanwijzingen voor een nieuwe relatie, nieuwe vriendschappen of andere leuke contacten. Gebonden mensen kunnen ook wel nieuwe mensen leren kennen. Daarnaast is het een prima maand om veel aandacht aan je partner te schenken. Zakelijk gezien kunnen er storende energieën zijn, die voor problemen op je werk zorgen. Met name contact met personeel, collega’s of zakelijke partners kan dan wel eens zeer onder druk staan. Qua gezondheid zal je zeker niet slecht in je vel zitten, maar zijn er kansen op negatieve gebeurtenissen, waardoor je met ongelukken te maken kunt krijgen. Er zijn ook aanwijzingen voor de koop of verkoop van een huis of bedrijf of iets anders wat je in je bezit hebt of iets groots wat je wilt hebben. Ook investeringen of andere financiële zaken kunnen je veel opleveren. Het is tevens een maand, waarin je erg geliefd bent en er vaak een uitnodiging kan zijn op vriendschappelijk, familiaal of zakelijk gebied. Er zijn waarschuwingen dat je deze maand beter geen grote beloftes doet of afspraken maakt. Denk er eerst goed over na, zoek informatie, vraag advies en ga dan eventueel handelen. Vrouwen kunnen dromen hebben, die veel intense emoties losmaken. Er zijn aanwijzingen dat deze te maken hebben met overleden geliefden. Deze dromen geven zeker een belangrijke boodschap. Het is aan jou om er achter te komen wat er doorgegeven wordt. Mannen kunnen deze maand veel verantwoordelijkheden hebben, die te maken hebben met gezin of familie. Er wordt aangeraden deze niet te verzaken, omdat ze je ook wel veel op zullen leveren. Mars zal vanaf de 1ste dag al veel energie aan je geven. Het is een opwindende planeet, die veel spanning in je leven brengt. Daarom zal juli een spannende maand zijn. Let op dat Mercurius vanaf de 7de retrograde gaat bewegen. Er kunnen daardoor wat misverstanden zijn, omdat jij dingen misschien net op de verkeerde manier kunt zeggen. Zijn er conflicten, ga dan niet teveel olie op het vuur gooien en bewaar je geduld. Empathie en sympathie brengen je veel meer. De 9de t/m de 11de is een lastige periode waarin het plein tussen Mars en Uranus voor veel stress en conflicten kan zorgen. Er zijn dan namelijk krachten die je niet onder controle kunt hebben en die dus problemen kunnen geven. Wees alert en pak deze gelijk aan voordat ze erger kunnen worden. Vanaf de 21ste zullen storende energieën verdwenen zijn en kun je de maand verder onbezorgd doorkomen. Je bent creatief en al je inspanningen kunnen tot goede resultaten leiden op veel gebieden in je leven.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!