Gratis maandhoroscoop Leeuw - Juni 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


De maand juni zal zeker krachtige energieën bieden, waardoor je in staat bent om goede en duidelijke beslissingen te nemen. Je bent opmerkelijk scherp in het doorgronden van details en je empathisch vermogen zal op gebied van menselijk contact zeer krachtig zijn. Het zal dus niet alleen zakelijk een prima maand worden, maar ook op gebied van sociale contacten. Mensen hebben vertrouwen in je, waardoor het een goede periode is om bepaalde zaken, die al een tijdje minder liepen, nu eindelijk eens op kunt lossen. Het zal een prima maand zijn om beslissingen te nemen, afspraken te maken en conflicten op te lossen. Op gebied van vriendschap kan het een bijzondere periode worden, doordat er contacten uit het verleden op je pad komen. Mensen die je al lang niet gesproken hebt, kunnen hierbij erg bijzonder worden. Je bent sowieso in contact met anderen erg aantrekkelijk, doordat je niet alleen maar een krachtige persoonlijkheid hebt, maar je ook sensitief en sympathiek overkomt. Het zal dus een prima periode zijn om nieuwe contacten te maken. Je kunt echter ook mensen beïnvloeden om de dingen te doen die jij graag wilt. Je doet er in dit geval verstandig aan geen misbruik te maken. Het zal dan ook belangrijk zijn om te blijven communiceren en steeds in de gaten te houden wat anderen willen. Laat ze duidelijk weten wie je bent en waarom je iets wilt en doe het vooral niet dwingend. Zorg er voor dat vrienden, familie en zakelijke contacten tevreden met je zijn. Je kunt dan een goede maand tegemoet zien, maar moet ook weer niet overdrijven, omdat we nog niet van de coronaproblemen verlost zijn. Mensen die veel schrijven, of het nu privé is of voor werk, zullen krachtige planetaire inspiratie ervaren, waarbij ze in staat zijn op een creatieve manier met gevoelens, gedachten en meningen om te gaan. Op gebied van liefde, zal deze overschaduwd kunnen worden door situaties in je carrière en persoonlijke zaken met betrekking tot familie of je eigen gezin. In het algemeen zal je de hele maand zelfstandig zijn en sterk genoeg zijn om met sociale vaardigheden je doelen te bereiken. Zoals gezegd, dien je ook op zakelijk gebied niet te overdrijven en moet je opletten dat je niet over grenzen heengaat.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart