Gratis maandhoroscoop Leeuw - November 2018


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


De Leeuw krijgt krachtige ondersteuning vanuit de Zon en Mars. Het is niet zo gewoon dat deze twee gezamenlijk steun aan de Leeuw bieden. Je krijgt als gevolg van deze energie kans om te presteren en zal mogelijkheden krijgen, die voor financiële en zakelijke vooruitgang zorgen. Maar de energie zal ook sociaal en relationeel veel positiefs bieden. Let op dat je de neiging kunt hebben om te makkelijk te worden en dan kunnen kosmische energieën zich tegen je keren. Je kunt dan met verlies en ongeluk te maken krijgen en dat kan een negatieve gemoedstoestand bij je oproepen. Er wordt aangeraden om jezelf te controleren en te zorgen dat negatieve gevoelens en handelingen onderdrukt worden.

Zorg dus voor positieve gevoelens, dan zal je op vele gebieden in staat zijn objectief en nuchter in het leven te staan. In je werk of studie kun je minder goed presteren. In vriendschap zal je een krachtige vriend(in) zijn en in een relatie zal je partner het fijn vinden dat je liefdevol en warm bent. Mars zal deze maand veel kracht bieden, waardoor er kansen zijn om conflicten en andere problemen op te lossen. Ook is het een prima maand om mensen, die jou dwars hebben gezeten, te laten zien wat je in je mars hebt. Vooral mensen die jou gekwetst hebben, kunnen jou op hun dak krijgen, zonder dat je zelf kwetsend bezig bent. Wees voorzichtig met negatieve gevoelens als je iemand wilt kwetsen. Dit zal niet verstandig zijn, omdat medestanders zich tegen je kunnen keren. Handel daadkrachtig, maar eerlijk. Tenslotte moet je opletten voor mensen die zoete broodjes bakken. Wanneer je dan toehapt, kunnen ze je op je zwakste punt pakken, namelijk eergevoel. Houd controle, dan zal je over het algemeen een prima maand hebben. Wees niet te krampachtig, dan zal je lekker in het leven kunnen staan.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!