Gratis maandhoroscoop Leeuw - Juli 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag


Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw : 23 juli - 23 augustus

Er is deze week energie, die gericht is op geluk met gezin en familie. Ook zal je op mentaal gebied erg veel energie krijgen. Carrièreproblemen en verlangens zullen wat minder energie krijgen, maar dat is goed, omdat je dus weinig te duchten hebt. Je zult meer bezig zijn met plezier en liefde en minder met je carrière.

Je bent sociaal gezien zeer charmant en vrolijk en dat zal mensen aantrekken. Omdat de meeste, krachtige planeten voorwaarts bewegen ga je makkelijk met problemen om. Minder krachtige planeten zullen wel retrograde bewegen, maar over het algemeen zullen deze je niet echt storen. Het kan soms ongemakkelijk zijn, maar meer niet. Soms kan er een probleempje zijn, maar als je kalm blijft en niet te gestrest, zal je er heus doorheen kunnen komen. De 1ste dagen zal er een intellectuele energie zijn, waardoor je makkelijk kennis op kunt nemen en je geweldig ontwikkelt, althans als je er de moeite voor wilt doen. Moet je iets belangrijks doen, doe dit dan deze periode. De 4de t/m de 7de ben je sociaal en kun je prima met mensen omgaan. Daar kun je veel mee bereiken, waardoor je er dus ook zeker gebruik van kunt maken.

De 10de t/m de 14de maak je een plezierige periode mee, waarbij je ook activiteiten kunt doen en je in je carrière meer kunt bereiken. Spiritualiteit zal na de 23ste prominent aanwezig zijn, waardoor er dromen zijn en je ook onbewust boodschappen door kunt krijgen. Je doet er goed aan er alert op te zijn en uit te leggen wat bepaalde dromen en boodschappen betekenen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!