Gratis maandhoroscoop Leeuw - Januari 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


Je kunt het 1ste deel van de maand een soort irritatie voelen, die je niet thuis kunt brengen. Deze kan jou wel eens angstig maken. De oorzaak lijkt te komen door de combinatie van de Zon en Saturnus, die in je 5de huis reizen, waardoor je emoties moeilijk te beheersen zijn. Je doet er goed aan je vertrouwen te houden en niet te denken dat het leven zo moeilijk is. Probeer je vooral op werk te concentreren en blijf verantwoordelijkheid houden voor de dingen die je in het leven moet doen. Je zult dan merken dat het succes vanzelf zal komen. Het is een maand met mogelijkheden, zowel privé als zakelijk, omdat er ook krachtige energieën zijn, die door jouw huis van inkomsten gaan. Verder worden problemen met ouders of andere familieleden opgelost. Het is verstandig afstand te houden van mensen die met geschillen en ruzies te maken krijgen. Dit komt vooral omdat Saturnus naar je 6de huis reist en wat problemen brengt. Je bent namelijk ambitieus en als mensen dan voor problemen zorgen, kan jij je erg onzeker gaan voelen en kun je irritaties ervaren. De 1ste paar dagen van de maand dien je op te letten dat mensen jou wel eens betichten van opschepperij. Blijf zo bescheiden mogelijk en ga vooral niet roepen hoe goed jij bepaalde dingen kunt doen. Mensen zien dat vanzelf wel en vooral als je hen ruimte geeft om dit zelf uit te zoeken. De 4de t/m de 7de is je onderbewustzijn sterk. Je doet er goed aan naar je intuïtie te luisteren, daar kunnen verrassende mogelijkheden uit voortkomen. De 7de t/m de 9de is een uitstekende tijd voor romantiek. Er zal veel liefde mogelijk zijn. Pas in het midden van de maand op dat er misleidende energie kan ontstaan, waardoor mensen niet altijd even eerlijk zijn. Ook moet je deze periode opletten voor al te veel uitgaven of het aangaan van een lening. Beter kan je deze tijd doorbrengen met leuke hobby’s, sport of het opzoeken van vrienden en familie. Ook buitenlucht is dan belangrijk om lekker in je vel te zitten. Vanaf de 20ste ben je zeer sociaal en kun je er veel voor mensen zijn. Vanaf de 25ste komt er een zeer plezierige energie, waardoor je de maand prima af kunt sluiten met veel liefde en vriendschap.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart