Gratis maandhoroscoop Leeuw - Januari 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste week enthousiast en positief zijn bij de dingen die je opstart, maar ook bij de dingen waar je nu mee bezig bent. Je hebt de 1ste week rust en eenvoud over je, maar in de 2de week zal je soms gehaast zijn.

Er is namelijk de 8ste een vierkant tussen Mercurius en Mars en deze zorgt voor impulsiviteit en fysieke kracht. Daardoor kun je wel eens overdacht handelen. Heb je hier geen controle over, dan zou je wel eens last kunnen krijgen van conflicten, problemen en plannen die in de soep lopen. Het kan teleurstelling en verdriet geven, waarbij ook de liefde moeilijker kan verlopen. Dit klinkt allemaal heel negatief en zo is het ook bedoeld met als reden dat een gewaarschuwd mens voor twee telt. Er wordt aangeraden om de rust te bewaren en controle over jezelf te houden. Vanaf het midden van de maand zal het allemaal weer wat makkelijker gaan en kun je inderdaad controle vinden. Vanaf de 20ste zal de Maan een motiverende energie bieden. Zelf kan je prima handelen, maar je moet opletten dat er bij anderen misleidende energie kan zijn. Je kunt je veel te druk maken en dan heb je de neiging sociaal wenselijk te handelen. Dit is niet nodig, beter kun je gewoon jezelf blijven. Het eind van de maand zal de verbinding tussen de Zon en Mercurius energie bieden. Hierdoor ben je fysiek erg sterk en zal je mentaal in staat zijn om rust te vinden. Je bent communicatief sterk en kunt goed met mensen overweg. Er wordt aangeraden er gebruik van te maken. Er is ruimte voor diepgaande gesprekken en bereikt financieel ook veel.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!