Gratis maandhoroscoop Leeuw - Juli 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


Het kan een lastige maand worden, waarbij je vooral niet de kleinste details moet vergeten. Je hebt nog wel eens de neiging alleen op het grote te letten en het kleine te laten liggen. Dat kan uiteindelijk voor grote problemen zorgen. Houd jezelf deze maand vooral voor dat je vaardigheden en talenten genoeg hebt om conflicten, moeilijkheden en problemen aan te kunnen. Met name je fysieke energie, mentale vermogens en gezondheid kunnen onder druk staan. Tot de 21ste zal de energie geschikt zijn voor vrije dagen, ontspanning, vakantie en andere dingen om het plezier op te zoeken. Deze zal minder geschikt zijn voor zakelijkheden, carrière en druk bezig zijn met je werk. Je zult deze periode minder lekker in je vel zitten en op vele gebieden minder snel en effectief zijn om goede resultaten te behalen. Mentaal gezien zijn er kosmische energieën, die zorgen dat je soms dingen voelt, die niet echt zijn. Je kunt gevoelens en gedachten hebben, die problemen in je carrière brengen. Ook zijn er fysieke gevaren te bespeuren, waardoor je met ongelukken of verwondingen te maken kunt krijgen. Het zal dan belangrijk zijn voorzichtig te blijven bij handelingen en acties die je onderneemt. Het zal belangrijk zijn dat je hier hulp bij zoekt, zodat je er niet alleen voorstaat. Ga je teveel alleen doen, dan zal je merken dat je uiteindelijk geen kracht genoeg hebt om je plannen uit te voeren. Ook kan je dan te maken krijgen met zaken die uit het verleden komen. Je doet er verstandig aan deze periode bescheiden te blijven en je niet teveel in vergaderingen of andere communicatie te begeven. Ook kan je maar beter geen grote besluiten nemen en contracten aangaan. Daar zal de energie gewoon niet geschikt voor zijn en de kans op grote problemen is dan niet heel klein. Oppassen dus en bescheiden blijven bij wat je wilt. Je kunt dus wel eens moeite hebben om hier een weg in te vinden en je activiteiten zullen niet het succes brengen dat je eigenlijk voor ogen hebt. Luister dus naar het advies van vooral oudere mensen, vrienden en collega’s.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart