Gratis maandhoroscoop Leeuw - Oktober 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


De invloed van Venus zal voor de Leeuw belangrijk zijn, omdat je hierdoor liefdevolle energie kunt ervaren. Dat zal je ook uitstralen naar andere mensen, waardoor zowel een huidige geliefde als mensen die jou zien zitten erg veel aandacht voor je hebben. In een relatie zal je de middelen kunnen benutten voor een gezamenlijke reis of een andere activiteit. Ben je single, dan kun je genoeg mogelijkheden hebben om te flirten en mensen te verleiden. Het zal wel een maand zijn met veel emoties en het is belangrijk dat je deze naar geliefden laat zien. Geef mensen je waardering en zeg ze dat je om ze geeft of van ze houdt. Venus zal van de 8ste t/m de 18de overigens veel verandering meebrengen, die over het algemeen veel goeds voor je liefdesleven kunnen betekenen. In een relatie zal Venus je veel energie geven, maar let op dat Uranus energie van je kan nemen. Je hebt veel behoefte om liefde te krijgen en gewaardeerd te worden, maar tegelijk kan je het gevoel hebben dat er niemand is die dit jou echt kan geven. Je ervaart een leeg gevoel en weet niet zo goed waar dat vandaan komt. Ook van je partner lijk je niet te krijgen wat je eigenlijk zou willen. Je doet er goed aan er over te praten en niet te schuwen om je emoties te uiten. Ga niet bij de pakken neerzitten. Je zult vanzelf merken dat er ook heus wel goede momenten kunnen zijn. Geniet daarvan en laat je niet teveel beïnvloeden door de momenten die niet goed gaan. Oktober is een maand waarbij je erotiek en flirten minder prettig vindt. Je wilt echte liefde en zit niet te wachten op iemand die jou alleen voor seks wil. Je hebt veel doorzettingsvermogen en zal niet snel opgeven. Let op dat Venus in de Schorpioen je vanaf de 8ste in verwarring kan brengen, omdat je wel merkt dat er passionele gevoelens zijn en je je wel eens mee laat slepen door iemand die het misschien niet goed met je voorheeft. Om de ware liefde in je leven te krijgen, is geduld erg belangrijk. Alleen dan kan je de energie van Venus gebruiken om een serieuze persoon te ontmoeten.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!