Gratis maandhoroscoop Maagd - Januari 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag

Maandhoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september


Je kunt de 1ste dagen van de maand veel ideeën hebben en deze prima naar voren brengen. Je bent wel erg selectief in wat je vertelt. Er wordt aangeraden dit ook zeker te doen en je niet te laten dwingen om bepaalde zaken uit te brengen als jij dat niet wilt. De 4de t/m de 6de doe je er goed aan even de rust op te zoeken en niet te veel te doen. Tot het midden van de maand zal Mercurius in je sector van familie en gezin reizen en deze brengt veel liefde en vrede met zich mee, waardoor je kunt ontspannen. Ook andere planeten zullen veel kracht en liefde brengen, maar let op dat er misleidende energieën zijn. Daardoor kunnen er in de relatie misverstanden optreden. Tracht afstand te houden en zorg dat je ruzies vermijdt en liefde de voorkeur geeft. Dit geldt overigens ook voor andere sociale contacten. Er zijn kansen op ruzies met ouders of met eigen kinderen. Dit kan gaan over iets wat geleend is of iets anders wat te maken heeft met bezittingen. Er kan onenigheid over komen en dit geeft flink wat verwarring, die door kan werken in contact met anderen en ook in een liefdesrelatie. Tracht dit ten alle tijden te voorkomen, omdat er anders grote problemen door komen. Er zijn zelfs waarschuwingen dat er juridische conflicten ontstaan. Verder wordt aangeraden tot de 16de geen belangrijke beslissingen te nemen. Met name reizen en grotere uitgaven kun je beter na deze datum doen. Voordeel is dat je intellectueel sterk bent. Daardoor ben je wijs en empathisch en kun je over het algemeen problemen oplossen, zolang je verantwoordelijk blijft. Op zich lukt dit, omdat Saturnus in het 5de huis verblijft, waardoor je gedisciplineerd bent. Dit huis heeft te maken met creativiteit en zelfexpressie. Daardoor kun je aan je zelfvertrouwen werken en weet je goed wie je bent en waar je kwaliteiten liggen. Bijvoorbeeld de 9de t/m de 12de zal je dit goed gebruiken om bijzondere dingen te doen. De 16de t/m de 18de kun je vertraagd worden en zal je niet heel actief in het leven staan. Vanaf de 23ste zijn je emoties erg sterk en kun je de rest van de maand veel warme gevoelens hebben. Pas alleen op vanaf de 29ste omdat je wat moeite hebt met kritiek om te gaan.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart