Gratis maandhoroscoop Maagd - Januari 2023


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag

Maandhoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september


De liefdevolle Venus start de maand in Waterman en zal een sterke invloed hebben op de schoonheid van het leven. Romantiek, maar ook normen en waarden krijgen veel energie. Omdat de planeet door je sector van productiviteit beweegt, zal je in staat zijn gelijk al goed te presteren. Daardoor is het een prima periode om succes te behalen en minder tijd aan werk te besteden, terwijl je in staat bent net zoveel te doen. Daarom zal je er waarschijnlijk vaker tussenuit kunnen. Werk je er hard voor en houd je tijd over, tracht dan een extra vrije dag te krijgen en deze met je partner, familie of vrienden door te brengen. Er zal in ieder geval een sterke sociale energie hangen. Bovendien zul je bedreven zijn in het nemen van een praktische aanpak en prioriteit geven aan het helpen van anderen. Je moet er echter wel beducht voor zijn dat jij jezelf niet vergeet en goed voor jezelf zorgt. Je kunt 1ste dagen van de maand veel idee√ęn hebben en deze prima naar voren brengen. Je bent selectief in wat je vertelt. Er wordt aangeraden dit zeker te doen en je niet te laten dwingen om bepaalde zaken uit te brengen als jij dat niet wilt. De 4de t/m de 8ste doe je er goed aan rust op te zoeken en niet te veel te doen. De 7de zal er een krachtige Volle Maan in de liefdevolle Kreeft ontstaan. Bijzonder is dat deze stand van de Maan zorgt dat jij je blik richt op dingen, die lang voor jou verborgen zijn geweest. Je sector van vriendschap wordt geactiveerd, waardoor je deze periode erg sterk bezig bent met het overdenken van de vrienden in je leven. Het is dan ook een prima tijd om je vrienden weer eens op te zoeken. Er zijn aanwijzingen dat je mensen uit het verleden tegen kunt komen. Let op bepaalde conflicten en andere problemen in je sociale leven. Deze kunnen nu verergeren, omdat er veel emoties bij betrokken zijn. Wanneer jij jezelf niet onder controle houdt, kan dit ernstige gevolgen hebben. Omdat er een verbinding is tussen de Zon en Pluto zullen er vele emoties zijn, waardoor je er verstandig aandoet duidelijke grenzen te stellen om met vrienden om te gaan en aandacht te geven. Je hebt meer dingen te doen en daar zal je ook voor jezelf duidelijk in moeten zijn. Energie van de hemellichamen zorgt dat je zakelijke netwerk versterkt wordt en je wensen en dromen kunt ervaren om jezelf in je carri√®re te ontwikkelen. Bijzonder aan deze energie is dat deze je mentaal en fysiek beroert en je verlangt naar erotiek en avontuur.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.

Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart