Gratis maandhoroscoop Maagd - Juni 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag

Maandhoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september


Het wordt een maand, waarin je eigenlijk veel emotioneler dan gewoonlijk bent. Je bent veel minder gericht op perfectie en vindt het belangrijk menselijk te zijn. Dit lijkt er ook wel mee te maken te hebben dat er nu weer versoepelingen zijn en je daar niet altijd even goed mee om kunt gaan. Je wilt liever geen strak geplande agenda, omdat je weet dat je hier niet altijd aan toe kunt geven. Je zult ook niet altijd even objectief en rationeel zijn. Toch zal het soms nodig zijn om wel degelijk objectief te zijn, waarbij feiten en rationaliteit belangrijk zijn. Je moet gedurende veel dagen in juni controle houden om bepaalde zaken van elkaar te onderscheiden. Moet je iets doen waar emoties bij meespelen, laat je dan niet teveel verwarren door nuchtere gedachten en rationele zaken. Moet je echter bepaalde zaken doen waar rationaliteit en intellect nodig zijn, laat je dan niet meeslepen door emoties. Dit kan echter moeilijk zijn, waarbij je constant balanceert tussen objectiviteit en subjectiviteit. Je doet er misschien verstandig aan anderen om advies te vragen hoe je dingen het best kunt doen. Let op dat het een maand is, waarbij je je wel eens laat verleiden om teveel naar anderen te luisteren en dan een soort kuddedier te worden. Bedenk dat je geen kuddedier bent en dat dit helemaal niet goed voor je uit zal pakken. Vertrouw dus zoveel mogelijk op je eigen gevoel en eigen mening. Hierbij moet je natuurlijk alert blijven dat je in staat bent om tot compromissen te komen. Wees in dat geval zeker niet te star door je aan je eigen denkbeelden vast te klampen. Je kunt deze maand nog wel eens fysiek minder weerstand hebben als gevolg van een verzwakt zenuwstelsel. Waar anderen de neiging hebben juist te sporten, lijkt het voor de Maagd een maand om rust te zoeken en minder te bewegen. Je bent misschien geestelijk moe en dan is ontspanning belangrijk. In het algemeen zal de planetaire energie deze maand minder gunstig voor je thuissituatie en familie zijn, waardoor je daar beter wat controle over kunt houden. Je wilt duidelijk je eigen koers varen en bent zelfstandig, maar het is verstandig om steun van je sociale omgeving te vragen. Hoe ongunstig de energie ook is, toch zal je familie en vrienden wel heel erg belangrijk vinden en naar ze toetrekken.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart