Gratis maandhoroscoop Maagd - Januari 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag

Maandhoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september


Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te ondernemen en nieuwe dingen uit te proberen. Hiermee kan je interessante dingen doen, maar let dan wel op dat je controle houdt over datgene wat je doet.

Je bent nu eenmaal iemand die snel denkt, maar soms ook wel wat egocentrisch ingesteld is. Kijk dus steeds goed de kat uit de boom en denk na voor je iets gaat veranderen of beslissen. Tot en met de 2de week zal je veel actie ondernemen en veel bereiken onder invloed van Mercurius. De 14de zal er meer ontspanning komen vanuit de sextiel tussen Mercurius en Neptunus. Daardoor sta je open voor nieuwe contacten en kun je makkelijk communiceren. Het zal een prima periode worden om nieuwe mensen te leren kennen en oude contacten nieuw leven in te blazen. Voor singles is het een uitstekende periode voor een nieuwe liefde. Voor gebonden mensen om de relatie te versterken.

De 18de kan een plein tussen de Zon en Uranus je humeur verstoren. Let op dat je dan soms boos kunt worden, vooral als mensen je storen bij de dingen waar je mee bezig bent. Ook kun je wel eens minder zelfvertrouwen hebben. Tracht jezelf te controleren en zorg er t/m de 22ste voor dat je zo min mogelijk op plekken komt met negatief ingestelde mensen of op plekken waar je gestoord kunt worden. Na de 23ste zal er meer rust in je komen en zit je weer lekkerder in je vel. De laatste dagen van de maand brengen Saturnus en Neptunus mogelijkheden om dromen waar te maken. Ook kan deze energie ervoor zorgen dat je mensen ondersteunt bij de wensen of doelen die zij hebben.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt.