Gratis maandhoroscoop Maagd - Mei 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag

Maandhoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september


De Maagd kan deze maand veel invloed ondervinden van de retrograde Pluto. Deze planeet staat voor zelfvertrouwen en transformaties. Vooral nu met de retrograde betekent dit dat de Maagd veel nadenkt over het leven zelf, maar ook zeker met wat er in de toekomst allemaal gebeurt. Je bent van nature niet iemand die graag teveel verandert, behalve als je duidelijke stappen kunt maken en ze onder controle hebt. Dat zal met Pluto in de buurt moeilijker zijn en je moet er rekening mee houden dat je de rust neemt met plotse veranderingen om te gaan. Mercurius bevindt zich het grootste deel van de maand in de speelse Tweeling, die zorgt dat er veel energie komt om het sociale leven aandacht te geven. Je krijgt veel aandacht, omdat mensen graag met je afspreken en jij het leuk vindt mensen uit te nodigen. De 6de zal Mercurius in een sextiel komen met Venus, waardoor er veel liefdesuitingen en verlangens zijn om binnen een relatie voor harmonie te zorgen. Bijzonder zal zijn dat jij veel aanhankelijker dan anders bent en je daardoor minder nuchter kunt reageren in contact met vrienden en je partner. Deze laatste zal genieten van liefde die jij uitstraalt en de warmte die je opeens kunt laten zien. Van nature kom je namelijk geregeld koel over, althans dat denken mensen. In feiten is er veel passie te zien, maar geef jij die vooral aan mensen waar jij een band mee hebt. Je bent trouw van aard en zal deze maand de liefde delen met mensen die in je hart zitten. Toch kan je vooral de 1ste dagen tijdens het sextiel vrij open zijn en mensen verleiden met een verrassende sensuele en passionele uitstraling. Je kunt dan niet alleen een partner aandacht geven, maar ook anderen kunnen soms liefdevolle emoties van je krijgen.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart