Gratis maandhoroscoop Maagd - November 2018


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag

Maandhoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september


Mercurius beweegt retrograde en brengt passieve energie. Er kunnen voor- en nadelen zijn, waar je meestal controle over hebt. Gebruik ratio en laat emoties links liggen. Of je nu positieve of negatieve zaken meemaakt, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Zoek vooral balans en zelfvertrouwen. Lukt dit, dan wordt het een prima periode in je leven. Omdat je over het algemeen iemand bent die alles onder controle heeft, wordt aangeraden niet te twijfelen. Dat is moeilijk, omdat anderen je verward maken en je dan beïnvloeden. Met name mensen die je vertrouwt, kunnen dan dingen doen, die jou storen. Wees voorzichtig, omdat je bij die mensen bevooroordeeld kunt zijn, waardoor je blind bent voor eventuele negatieve gedragingen.

Er wordt aangeraden eerlijk te blijven en hen, hoe goed je ze ook kent, er op te attenderen. Aan de andere kant heb je ze natuurlijk nodig en kan eerlijkheid moeilijk zijn. In contact met mensen dien je deze maand evenwicht te vinden. Soms doe je er verstandig aan een rol te spelen en zoete broodjes te bakken, omdat je anders waardevolle mensen kunt verliezen. Bedenk dat iedereen wel eens iets fout doet. Heb je daar begrip voor, dan zullen mensen over het algemeen respect en waardering teruggeven. Er wordt vanuit de sterren aangeraden je in belangrijke tijden onbaatzuchtig op te stellen, maar wel duidelijk te zijn. Belangrijk zal zijn dat je mensen geen dingen belooft, die je niet na kunt komen. Je bent wel een sterk persoon, maar tegenslagen kunnen deze maand flink wat energie kosten. Wees voorzichtig met hoe je handelt en hoe je met mensen omgaat. Is er eenmaal spanning, ga er dan niet vol in, maar neem gas terug. Lukt het om jezelf te controleren, dan zal het een prima maand worden met mogelijkheden en kleine veranderingen, die grote impact kunnen hebben.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt.