Gratis maandhoroscoop Maagd - September 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag


Maandhoroscoop Maagd

Maagd : 24 augustus - 23 september

September is dus een prima maand voor het oplossen van langdurige conflicten en voor conflicten die opeens optreden. Dit laatste kan vooral optreden bij financiële zaken. Let hierbij ook op met aankopen die je doet, zonder erbij na te denken. Het is ook een maand, waarin jouw persoonlijkheid zo sterk is, dat je een positieve invloed op anderen uit kunt oefenen. Dit doe je echter zeker niet bewust en dus zal je niet altijd even goed weten wat jouw rol nou precies is. Op zich maakt dit niet uit, omdat je er veel goeds mee kunt doen. Je kunt op een empathische en sympathieke manier met mensen communiceren en bent ook in staat mensen op een positieve manier voor bepaalde zaken over te halen.

Gebruik deze energie wel op een goede en niet op een eisende of bezitterige manier. Dit kan wel eens gebeuren op momenten dat Neptunus op een negatieve plaats aan het firmament staat. In dit geval kan de energie zich tegen je keren. Het wordt dus een maand van verantwoordelijk gedrag en goedgekozen woorden. Doe je dit namelijk niet, dan kunnen mensen wel eens achteruitgaan en dan kan je zelfs in één klap alles wat je met mensen opgebouwd hebt, weggooien. In je carrière kun je dan te maken krijgen met vijanden. Gelukkig zal Mercurius je bijstaan, waardoor het uiteindelijk wel goed zal komen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt.