Gratis maandhoroscoop Maagd - Juli 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag


Maandhoroscoop Maagd

Maagd : 24 augustus - 23 september

De energie is gericht op het ondernemen van actie. Ook je persoonlijkheid kan een flinke stimulans krijgen, waarbij je vrijheidslievende kant versterkt wordt. Je moet opletten dat je niet te vrij wordt en aan anderen voorbijgaat. Je kunt dan weinig flexibel zijn en past je moeilijk aan andere mensen of situaties aan.

Ook samenwerking kan moeilijk zijn, waardoor obstakels of conflicten mogelijk zijn. Dit zal vooral tot de 12de zijn, daarna wordt het allemaal makkelijker en kan stress verminderen. Je moet dan opletten dat je niet teveel voor mensen doet, omdat je dan jezelf voorbijloopt. Voor de 1ste dagen van de maand geldt dat je het best voor jezelf kiest. Heb je die kans dan zijn een paar vrije dagen aan te raden. Je bent avontuurlijk, waardoor je er lekker op uit wilt trekken. Verder is het deze 1ste week belangrijk dat je je door anderen laat ondersteunen. Je hebt teveel de neiging alles alleen te doen.

Laat je je helpen dan zal je merken dat er mogelijkheden zijn om je op vele gebieden te ontplooien. De 12de en 13de zijn prima dagen om je carrière te verbeteren. De 19de t/m de 21ste kun je beter vrijhouden voor je gezin en/of familie. Je ziet hier tegenop, maar uiteindelijk zal het juist leuk uitpakken. Vanaf de 26ste zal Mercurius in jouw sector van spiritualiteit en liefde verblijven. Ook de Zon zal veel invloed hebben, waardoor je persoonlijkheid op een bijzondere manier versterkt wordt. Je merkt een sterke spirituele aanwezigheid en dit zal jouw geloof en vertrouwen in de hogere wereld versterken. De laatste dagen van de maand zijn zelfs goed om te mediteren en om deze wereld in je leven te halen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt.