Gratis maandhoroscoop Maagd - Februari 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag


Maandhoroscoop Maagd

Maagd : 24 augustus - 23 september

Je moet aan het begin van de maand niet teveel uitgeven. Je hebt die neiging, maar verstandig is het niet, tot aan de 3de. Met name grotere aankopen, dien je namelijk goed te overdenken. Het begin van de maand is geschikt voor het op orde brengen van je leven, als gevolg van krachtige energie van de Maan. Je mag normen best verhogen, maar houd rekening dat niet iedereen in je omgeving hier blij mee zal zijn. Soms ben je nog wel eens te dominant en houd je teveel vast aan datgene wat voor jou werkt. Dit hoeft echter niet voor iedereen te gelden en kan de 1ste week voor problemen zorgen. De 7de zal er liefdevolle energie zijn, waardoor mensen je erg charmant en sympathiek vinden. In de liefde en contact met collega’s kan dit erg fijn zijn. Op zakelijk niveau kan je echter het gevoel hebben dat mensen je niet altijd serieus nemen en gaan ze wel eens over je grenzen. Een sympathieke uitstraling is dus prima, maar geef wel duidelijk aan wat je wel of niet wilt.

In de periode van de 11de t/m de 13de zal je op moeten letten dat er relatieproblemen kunnen ontstaan. Wees alert op problemen en tracht dingen die misgaan gelijk aan te pakken. De 16de t/m de 18de is een stuk beter wat betreft sociale en liefdescontacten en je intuïtie. De 18de reist de Zon in de emotionele Vissen. Je moet dan evenwicht zien te vinden tussen emoties en ratio. Creativiteit en romantiek zijn zeker zeer goed. Sociaal gezien zijn de 21ste en 22ste zeer goed als gevolg van Venus en Neptunus. Je bent minder zakelijk en geeft extra tijd aan vrienden, familie en liefde. Een Venus-Mars vierkant op de 25ste zorgt voor persoonlijke en romantische contacten. Je zult de maand dan ook op een prima manier besluiten.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt.