Gratis maandhoroscoop Maagd - Oktober 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag

Maandhoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september


Begin oktober is er een lichte kosmische energiedaling te bemerken. Je hebt het gevoel dat je geen controle over jezelf hebt, terwijl dit eigenlijk helemaal niet zo is. Toch zal het je beïnvloeden. De eerste 8 dagen kun je daardoor gevoelig en emotioneel zijn. Dat is eigenlijk niets voor jou, omdat je normaal gesproken nuchter en rationeel bent. Dit kan jou onzeker maken, waardoor je de neiging hebt in de verdediging te schieten. Je doet er goed aan hier controle over te houden. Je kunt met je harde uithalen mensen kwetsen en het is dan maar de vraag of je dit later dan goed kunt maken. De 9de zal dit gaan veranderen en meer in staat zijn om anders in het leven te staan. Vanaf die dag kun je de hele maand de liefde weer veel meer aandacht geven. Gebonden mensen zullen hun partner veel aandacht schenken en singles kunnen geregeld tijd besteden aan het flirten en versieren. Gebonden mensen zullen door hun positieve energie ervaren dat hun partner over het algemeen veel energie en liefde teruggeeft. Je kunt de 1ste dagen van deze maand wat minder lekker in je vel zitten. Heb je echter een goede relatie, dan zal je partner jou hier wel doorheen slepen. De periode van de 9de t/m de 23ste is daarna de beste periode om je relatie een positieve boost te geven. Vanaf deze dag zal het iets moeilijker gaan omdat er flink wat passionele energieën zijn, die jou temperament op hol jagen. Ook hier zal je heus doorheen komen, zolang jij je heftigste emoties maar onder controle kunt houden. Singles zullen de 1ste acht dagen niet echt een behoefte voelen om er op uit te trekken of de liefde op te zoeken. Dit komt vooral, omdat je emotioneel niet helemaal in evenwicht bent. De 9de t/m de 15de zal je hier al een stuk beter mee omgaan, waardoor je geregeld met vrienden afspreekt om leuke dingen te doen. Vanaf de 16de zal Mercurius emoties versterken, waardoor je qua emoties en communicatie in staat bent jezelf op een uitgebalanceerde wijze te laten zien. Daardoor zal je vanaf deze dag de hele maand energie ervaren om liefde op te zoeken en heb je veel kans om een nieuwe partner te vinden.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt.