Gratis maandhoroscoop Maagd - Augustus 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag


Maandhoroscoop Maagd

Maagd : 24 augustus - 23 september

De symbolen van relaties – de heerser van Maagd’s huis van koppels en van Venus, de planeet van de liefde – staan in augustus in behoorlijke goede posities. Ze zijn een beetje gespannen, maar ook sterk en vrij om te gaan zwerven.

Alles gebeurt in de geest, en daar is het probleem. Je analytische en rationele geest geeft aandacht aan details, houdt alle kleine fouten of inconsistenties bij, en dat maakt de romantiek vaak dood. In de afgelopen jaren heeft Neptunus – gelegen in Maagd’s huis van koppels – je aangemoedigd om de dingen aantrekkelijker te maken. Maar wat kan je doen als Mercurius in augustus retrograde (achteruit) loopt in Maagd en hierdoor opnieuw begint te analyseren?

Laten we hopen dat het positieve aspect dat Venus deze maand maakt, niet door Mercurius uit proportie wordt geblazen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt.