Gratis maandhoroscoop Maagd - Mei 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag


Maandhoroscoop Maagd

Maagd : 24 augustus - 23 september

De gebieden die de meeste energie krijgen zijn je intellectuele vermogen, spiritualiteit, lange reizen, familie en handel. Ook seksualiteit zal veel energie ontvangen. Je bent deze maand meer op anderen gericht dan op jezelf. Daardoor zijn sociale vaardigheden belangrijk, zodat je het belang van anderen voorop kunt stellen. Je moet daarbij alert zijn dat je zelfvertrouwen tot de 20ste niet heel erg sterk is als gevolg van de energie van Mercurius. Daardoor heb je angstvallig de neiging om controle over jezelf en mensen in je directe omgeving te houden. Je kunt zelfs agressief worden als dingen niet gaan, zoals je wilt. Deze tegenstrijdigheid tussen je eigen belangen en die van anderen kan dan problemen geven. Je zult hier dus een weg in moeten vinden, zodat er geen grote conflicten komen. Zorg ervoor dat je je aan mensen aanpast en flexibel blijft bij veranderende omstandigheden.

Een deel van de planeten beweegt retrograde en daar kun je wel last van hebben. Je kunt daar wat passief van worden en je hebt ook de neiging om dingen veel minder snel op te lossen. Tracht tolerant met mensen om te gaan. Na de 20ste zal het allemaal een stuk verbeteren en kun je vertrouwen in jezelf vinden. Daardoor zal je dan ook relaxter zijn in de omgang met geliefden. De planetaire energie laat zien dat de Maagd in mei evenwicht dient te vinden tussen carrière en liefde. Dit lijkt een moeilijke combinatie, maar Maagden die een goede relatie hebben of veel liefde krijgen, zullen ook in hun werk productiever en efficiënt zijn. De 1ste dagen van de maand moet je opletten dat je niet altijd zin hebt om te werken. Moet je dit toch, dan moet je jezelf er toe zetten.

Eind van de 1ste week dien je niet te kritisch te zijn naar mensen die fouten maken. Wrijf jij dat er in, dan kunnen ze opstandig worden. Let de 10de t/m de 12de op voor een storende energie op gebied van communicatie. Pas goed op wat je zegt en vooral tegen wie. De 15de tot de 20ste ben je fysiek krachtig. Maak daar gebruik van. Het kan een periode van veranderingen zijn, waarbij er verrassende en positieve dingen kunnen gebeuren. Vanaf de 25ste zal er veel van je verantwoordelijkheidsgevoel gevraagd worden. Wees assertief, maar tegelijk sympathiek, dan kun je het meest bereiken. Let de laatste dagen van de maand op dat er veel kritiek op je af kan komen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt.