Gratis maandhoroscoop Maagd - Oktober 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag

Maandhoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september


Het wordt een maand, waarin je niet in hokjes geplaatst wilt worden en waarin jij dat ook zeker niet bij anderen doet. Laat je niet dwingen bepaalde dingen te doen, die mensen van je verwachten, omdat ze denken dat jij zo bent. Blijf jezelf en doe alleen de dingen die jij voor jezelf verantwoord vindt of die vanuit verplichtingen nu eenmaal moeten gebeuren. Dat is altijd nog beter dan jezelf anders voordoen en voldoen aan irreële verwachtingen van anderen. Oktober wordt een maand, waarin je zoekt naar comfort en rust. Blijf echter alert dat het ook zomaar kan gebeuren dat het tegenovergestelde gebeurt, waardoor je leven onder druk kan komen te staan. Het zal belangrijk zijn op emotioneel gebied soms afstandelijker te zijn. Je kunt dan makkelijker met problemen omgaan, zonder dat je zelf problemen krijgt. Je kunt situaties oplossen door nuchter te blijven en niet teveel beïnvloed te worden door emoties van anderen. Over het algemeen zal het een maand zijn, waarin jij je eigenwaarde ontwikkelt en je bezig bent doelen vast te stellen. Op die manier houd je overzicht over dat wat je zowel privé als zakelijk in gedachten hebt. Doordat niet alles soepel verloopt, zal je geduld moeten hebben en vooral ook vriendjes met jezelf dienen te blijven. Lukt het emoties onder controle te houden en evenwicht te bewaren, dan zal je in staat zijn rust en ontspanning in je leven in te bouwen. Je kunt zelfs besluiten om minder te werken, waardoor het een prima maand is om er een weekje of weekendje op uit te trekken. Vooral de retrograde Mercurius zal jou tot de 18de wat bescheiden houden. Daarna gaat deze planeet voorwaarts bewegen en zal de energie jou adequaat en efficiënt maken. Venus zal zorgen dat je op zintuiglijk gebied en in emoties lekker in je vel zit. Let op dat er soms een planetaire energie kan zijn, die zorgt voor persoonlijke of relationele problemen. Deze zullen voornamelijk over financiën en carrière gaan. Overigens kan dit ook in je carrière problemen geven, waardoor het belangrijk zal zijn om al te intensieve samenwerking te vermijden en zoveel mogelijk zelfstandig te werken.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart