Gratis maandhoroscoop Maagd - April 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag

Maandhoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september


De maand start goed met zeker de 1ste week prachtige dagen, waardoor jij op een fijne wijze in het leven staat. De planetaire energieën zullen geregeld op je professionele leven gericht zijn, maar dat betekent niet dat je andere aspecten in het leven verwaarloost. Sociale contacten in je leven krijgen minder aandacht qua vriendschap en liefde, maar kwalitatief zal het nog wel erg goed blijven. Gaat het om werk, dan kun je met jouw charme mensen aantrekken die jou ondersteunen. Deze dagen staan zakelijke contacten en kunst centraal en dit zal je waarschijnlijk gedurende een groot deel van de maand blijven houden. Het is een maand voor zakelijke contacten en samenwerking, waardoor je veel kunt bereiken. Je zult je deze maand aanpassen, maar bent ook zelfstandig. Het is belangrijk dat je niet overdrijft, omdat je ambities en enthousiasme je meeslepen en onverantwoordelijker maken. Vooral de 3de en 4de kun je teveel risico nemen en wordt aangeraden zoveel mogelijk geduld te bewaren. Doe geen dingen, waarbij gevoel je zegt het niet te doen. Je kunt de 1ste week veel sociale verplichtingen hebben, waar je misschien niet altijd zin in hebt. Toch wordt aangeraden dit wel te doen. Je zult merken dat dit verrassend goed uitpakt. De 4de t/m de 7de ben je avontuurlijk en wil je dingen uitproberen, die je eerst niet wilde of kon doen. Durf te veranderen en doe dingen die buiten je comfortzone vallen. Pas vanaf de 9de op dat mensen jou soms kunnen misleiden of je autoriteit ondermijnen. Ook dit kan de hele maand zo blijven. De 10de t/m de 13de ben je intellectueel krachtig. Je kunt nieuwe ideeën krijgen en zal het fijn vinden om met mensen over allerlei diepere en serieuze onderwerpen te praten. Je kunt ook ideeën hebben, die kunnen leiden tot een geheel nieuwe aanpak, zowel in je carrière als in je privéleven.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart