Gratis maandhoroscoop Maagd - Januari 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag

Maandhoroscoop Maagd

24 augustus - 23 september


Er is krachtige energie te bespeuren vanuit Jupiter en Saturnus in Waterman. Vanaf de 6de zal Mars naar de Stier reizen en de Maagd beïnvloeden. Let op dat Mercurius het verleden oproept en niet altijd even positief. Voor de Maagd ligt nadruk op familie en emoties. Natuurlijk zal carrière belangrijk zijn, maar familiebanden kunnen gevoelens versterken, waardoor je meer mogelijkheden afdwingt. Daardoor krijg je nieuwe doelen of heb je ideeën om bepaalde dingen anders aan te pakken. Je bent sterk genoeg om met nieuwe taken aan de slag te gaan. Je zult wel met je werk bezig zijn, waarbij het verstandig is je vooral op toekomstige doelen te richten. De veranderingen die optreden zijn bijzonder, omdat je hiervoor buiten je comfortzone moet treden. Je zult anders werken dan je gewend bent, omdat je eigenzinniger bent dan het vorige jaar. Er is een goede energie om van het verleden geleerd te hebben, waardoor je nieuwe wegen kunt bewandelen. Overigens geldt dit niet alleen voor je zakelijke leven, maar zal je ook op andere gebieden veranderingen meemaken. Veel van wat je wilt gaan doen, kun je wel het beste in overleg doen met mensen waar je veel mee omgaat. Er wordt dan ook aangeraden om naar adviezen en meningen van anderen te luisteren. Je bent deze maand soms minder zelfstandig en ook fysiek kan je niet altijd even sterk zijn om de juiste dingen te doen. Daardoor zullen anderen veel invloed hebben en jou hierin bijstaan om privé en zakelijk je nieuwe ambities en doelen te bereiken. Let op de momenten dat Mercurius retrograde beweegt, omdat dan het verleden sterk in je opkomt. Op die momenten kan je beter wat gas terugnemen, omdat je dan minder emotioneel wat zwakker bent. Dit kan dan zijn weerslag hebben om je fysieke gesteldheid. Je kunt dan beter voldoende slapen, gezond eten en ontspanning zoeken. Vanaf de 5de zullen er veel krachtige planeten zijn, die jou meestal wel actief houden. Er kunnen t/m de 7de veranderingen optreden die je leven op een positieve manier op zijn kop zetten. Zorg ervoor dat je niet te snel gaat, vooral als je een nieuwe baan of naar het buitenland wilt. Het midden van de maand is een prima periode om er op uit te trekken. Laat werk liggen en volg je hart. Vooral na de 20ste ben je minder flexibel, waardoor je dan beter kunt vertrouwen op mensen in je omgeving.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart