Gratis maandhoroscoop Maagd - Oktober 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Maagd de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop maagd, gratis jaarhoroscoop maagd of weekhoroscoop maagd, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld maagd pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop maagd vandaag


Maandhoroscoop Maagd

Maagd : 24 augustus - 23 september

Oktober zal energie bieden om jezelf te begrijpen. Daardoor zullen anderen jou ook beter begrijpen. Wees niet te streng voor jezelf en wees empathisch over dingen die je doet. Ben je goed voor jezelf, dan zal je een krachtige uitstraling hebben, waardoor je op sympathieke manier met mensen omgaat. Oktober zal een maand zijn, waarin je, als je goed voor jezelf bent, veel waardering krijgt. Dit geldt niet alleen voor sociale contacten, maar ook voor een liefdespartner en zakelijke contacten.

Bedenk dat een negatieve Maagd mensen wegduwt, maar een positieve Maagd veel liefde aantrekt en socialer in het leven kan staan. Frustraties en andere negatieve gevoelens dienen dus zoveel mogelijk vermeden te worden. De eerste dagen van de maand kunnen er bepaalde zaken veranderen, waarbij je niet zo goed weet hoe je hiermee om moet gaan en wat je nou eigenlijk wilt. Het zal belangrijk zijn er zelfstandig mee bezig te zijn, zodat je jezelf de kans geeft om te ontwikkelen. Het is echter belangrijk mensen advies te vragen, omdat het om hulp vragen ook bij zelfstandigheid hoort. De eerste dagen van de tweede week zal je nieuwe mensen ontmoeten. Je krijgt daarbij de kans langdurige vriendschappen af te sluiten. Dit zal waarschijnlijk niet op gebied van romantiek zijn.

De periode van de 16de tot de 18de zal op zakelijk gebied veel bieden. Je levert prestaties en resultaten, maar moet in de gaten houden, welke mensen jou kunnen ondersteunen. Doe het vooral niet alleen en durf achteraf aan te geven dat je het waardeert. De dagen daarna zal je overigens op privégebied veel verandering ondergaan, waarbij er veel anders zal zijn. In de laatste week van de maand zal er een positieve energie zijn. Deze geeft het gevoel dat er niets mis kan gaan. Geloof je in jezelf, dan zal dit zeker zo zijn.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Maagd sterrenbeeld

Kritische maagd, stop jij nooit met analyseren? Je bent vaak erg streng voor jezelf. Je mag liever zijn ;-). Familie en werk zijn erg belangrijk voor je.
 
Je hebt een uitstekend geheugen, maak hier gebruik van.  Maagden vertonen vaak niet aan de buitenkant waar ze innerlijk over nadenken. Je hebt veel talenten waar je vaak niet mee te koop loopt.  Je bent en perfectionist. Dit is waardevol, maar kan ook één van je valkuilen zijn.
 
Veel maagden hebben een complexe persoonlijkheid. Je bent iemand waar anderen op kunnen bouwen en kunnen vertrouwen. Rechtvaardigheid is belangrijk voor de maagd. Je bent bovenal nuchter en praktisch ingesteld. Je bent enorm inspirerend, maar kijk uit dat je jezelf niet in je werk verliest en een work-a-holic wordt.