Gratis maandhoroscoop Tweeling - September 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag


Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling : 21 mei - 21 juni

Naast Mercurius is de 2de hemelse beschermer Ceres. Deze wordt vaak onderschat, maar biedt erg veel levensenergie en stelt je in staat met de moeilijkste problemen om te gaan. In september kan energie van Ceres extra versterkt worden, omdat de positie van de sterren zeer gunstig is. Daardoor kan het een prima maand worden en wordt het leven redelijk makkelijk en zal stress verminderen. De kracht van de sterren laat dan ook zien dat je gelukkig door het leven kunt gaan. Wees gewoon blij en zorg er voor dat je het leven zelf als iets moois ziet. Creëer geen problemen, maar los ze juist op. Wanneer jij de wereld positief bekijkt, zal de wereld jou ook positief bejegenen. Ook is het belangrijk dat je deze maand eerlijk en empathisch bent in contact tot mensen. Laat zien dat je mensen wilt begrijpen en wees niet te streng als mensen iets doen wat jij anders zou doen.

Je zult merken dat deze manier je veel meer brengt dan als je op een negatieve manier bezig bent. Singles kunnen op deze manier ook meer kans op een nieuwe relatie maken. Voor alle Tweelingen is deze maand zeer geschikt om nieuwe vrienden te maken. Het zal sowieso een maand zijn, waarin er kansen zijn op een inkomensstijging, het opstarten van een nieuw bedrijf of andere mogelijkheden. Mensen die al een eigen bedrijf hebben kunnen belangrijke aanbiedingen krijgen. Opvallend is dat vooral mensen met een heel andere kijk op het gangbare de meeste kans op succes bij hebben. Let deze maand op dat er voor alle Tweelingen situaties ontstaan die voor stress zorgen. Neem ze niet te persoonlijk op, dan zal je er goed doorheen komen. In contact met een geliefde zal het belangrijk zijn je niet teveel te bemoeien met de manier hoe deze wil leven. Je zult merken dat jij er veel meer profijt van zult hebben als je de ander juist de ruimte geeft om zelf te kiezen. Dit geldt zowel voor je partner, als voor andere geliefde mensen. Ga je teveel beïnvloeden, dan lijkt dit alsof jij iemand iets niets gunt. Dit werkt uiteindelijk alleen maar averechts.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.