Gratis maandhoroscoop Tweeling - Januari 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag

Maandhoroscoop Tweeling

21 mei - 21 juni


Allereerst wensen we iedereen een gelukkig en gezond 2020. Laten we hopen dat het een prettig jaar wordt met vele mooie momenten. Zoals elk jaar zal je vele wensen hebben en goede voornemens. Let op dat je soms de neiging kunt hebben om met te veel dingen aan de slag te gaan. Er zijn dan zeker wat obstakels mogelijk. Je zult dit niet altijd begrijpen, maar bedenk dat het soms goed is om door diepe dalen te gaan, om daarna positieve hoogten te bereiken. Het zal belangrijk zijn niet geïrriteerd te raken als je problemen krijgt, maar er nuchter en positief mee om te gaan. Leer van fouten die je maakt en dat wat anderen je bieden. Toch is er genoeg moois in deze maand, omdat de krachtige planeten Jupiter, Saturnus en Pluto je bijstaan. Daarnaast zal jouw heersende planeet Mercurius, die naar de Waterman beweegt, flink wat plezier bieden. Deze planeet zorgt dat je veel humor hebt en je in contact met anderen over het algemeen zeer leuke dingen kunt doen. De energie van Venus, in de Waterman, kan ook zeer sterk zijn om te zorgen dat jij flink wat liefde in je leven kunt halen. Je flirt er flink op los en zal je zeker niet bij één persoon houden. Je bent verleidelijk en sensueel, maar heb je een relatie, dan zal je wel betrouwbaar zijn. De 1ste week zal prettig zijn, met veel kansen op plezier en leuke activiteiten. De 2de week zal lastiger zijn, omdat je verstrikt kunt raken in allerlei intriges. Je vindt het lastig om je gevoelens te uiten en te zeggen wat je nou eigenlijk bedoelt. Vooral Neptunus kan hier de dader van zijn, omdat je dan meer gevoelens en fantasieën hebt, dan je onder woorden kunt brengen. Je bent vanaf de 14de zeer spiritueel en aantrekkelijk als gevolg van de combinatie van Neptunus, Venus en Vissen. Je bent dan op zoek naar jezelf en zal verrast zijn over wat je ontdekt. Het midden van de maand ben je dwars en kun je de neiging hebben te veel naar mensen te prediken. Tracht dit in te tomen. Vanaf de 23ste ben je zeer creatief en relaxt en kan je goed presteren. Vanaf de 29ste zal je fysiek sterk zijn en kun je dus de maand prima afsluiten. Let de laatste dagen op dat er op financieel gebied wel eens wat storingen kunnen zijn.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart