Gratis maandhoroscoop Tweeling - Oktober 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag

Maandhoroscoop Tweeling

21 mei - 21 juni


Oktober kan voor de Tweeling een periode zijn, waarin je wilt spelen en genieten. Je kunt soms tijd tekort komen om te kiezen wat je allemaal wilt doen. Daar zullen romantiek, creativiteit en andere plezierige activiteiten zeker bij horen. Daarnaast zal je ook een sterke drang voelen om dingen in het leven te willen verbeteren, waar je eerder nog niet aan toe bent gekomen. Dit kan gaan om bezittingen, die je hebt of mensen waarmee je omgaat. Het zal de hele maand dan ook een tijd worden, waarin je uitgedaagd wordt zowel mentaal, fysiek als intellectueel iets te bereiken. Dit zullen niet alleen maar irreƫle gevoelens zijn, maar er kunnen ook daadwerkelijk obstakels zijn, die je op zal moeten lossen. Tracht emoties onder controle te houden, zodat je jezelf er niet bij verliest. De Tweeling zal deze maand enthousiasme in moeten tomen, omdat de positie van Saturnus heftige energie teweegbrengt. Hierdoor kunnen er radicale veranderingen zijn, waarbij je strategieƫn, die je normaal gebruikt, aan moet passen. Dit kost moeite, omdat dit met verschillende tradities, culturen of andere belangrijke levensvraagstukken te maken heeft. Dit zal betekenen dat het zeker geen stabiele maand wordt, maar dat het uiteindelijk een positieve fase in je leven is. Misschien zal de Tweeling niet gewend zijn op een andere wijze in het leven te staan, maar dit betekent niet dat deze er niet in slaagt om te veranderen. We kunnen nu wel alvast zeggen dat je aan het eind van de maand tevreden kunt zijn met wat je bereikt hebt. De Maan zal in de eerste week een krachtige steun zijn om creatieve projecten te starten en talenten en vaardigheden aan te scherpen. De Nieuwe Maan zal rond de 6de in je liefdessector staan en nauw verbonden zijn met de hartstochtelijke Mars. Mercurius is hier ook retrograde tot 18 oktober, maar dat hoeft niet negatief te zijn. Sterker nog, het kan juist in je voordeel werken! Het veranderen van je perspectief over liefde en zaken van het hart zou je kunnen helpen om eindelijk de liefde aan te trekken waar je echt naar verlangt. Het is mogelijk dat jij en een huidige liefde van een nieuwe start genieten als jullie eenmaal de mentale herzieningen hebben doorgevoerd die nodig zijn in romantiek. Je zult in staat zijn uiteindelijk bevestigend te antwoorden tegen dat wat jou het meeste geluk brengt.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart