Gratis maandhoroscoop Tweeling - Oktober 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag

Maandhoroscoop Tweeling

21 mei - 21 juni


Vanaf de 3de kan je door Pluto in de Steenbok intense gevoelens ervaren. Je kunt door de energie jezelf afvragen wat er allemaal in de liefde te koop is en wat je kunt doen om deze op een goede manier in je leven te houden. Je reflecteert geregeld op je eigen functioneren en dit kan natuurlijk goed zijn, maar overdrijf hier niet teveel mee. Je kunt anders dingen ervaren, die misschien helemaal niet zo zijn. Tracht dit in de gaten te houden. Tweelingen zullen zelfs bij perfecte relaties rare emoties ervaren. Een onderbuikgevoel zal jou wel eens parten spelen. Het is belangrijk dat er mensen in je omgeving zijn, die jou helpen of geruststellen. Dit zal je nodig hebben. Wat betreft relaties is het een maand, waarin je deze op kunt bouwen, kunt verbeteren of op een andere wijze nieuwe elan kan geven. Je vindt het erg belangrijk dat je partner veel aandacht geeft. Gebeurt dit niet, dan kun je flink teleurgesteld raken en zijn er conflicten mogelijk. Pas vooral op dat je partner ook aandacht nodig heeft. Tweelingen hebben de neiging deze maand te egocentrisch te zijn. Daarom zal het belangrijk zijn om te communiceren en gevoelens met elkaar te delen, zodat je weet wat je van elkaar kunt verwachten. Het is een goede periode om een reis te plannen die je nu of later kunt gaan doen. Het zal t/m de 21ste lastig zijn om de relatie positief te houden, daarna wordt het makkelijker. Singles kunnen hulp vanuit de kosmos krijgen. Daardoor stralen ze opwindende energie uit en zijn daardoor zeer aantrekkelijk. Je kunt deze maand geregeld ontmoetingen hebben, met grote kansen op een nieuwe relatie. Je gebruikt alle middelen om mensen te binden, zowel in de liefde als andere contacten. Let op je onderbuikgevoel, omdat deze je onzeker maakt. Zelfs als je de perfecte liefde vindt, heb je een vreemd gevoel. Maak je niet bezorgd, als je dit wilt, zal je aan het eind van de maand een nieuwe relatie hebben. Tweelingen hoeven niet ongeduldig te zijn, omdat je aan het eind van de maand bereikt wat je voor ogen had.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.