Gratis maandhoroscoop Tweeling - Februari 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag


Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling : 21 mei - 21 juni

Aan het begin van de maand is er een zeer positieve energie, waardoor je liefdevol bent, maar ook nog eens mentaal en intellectueel krachtig. Je vindt het leuk om te spelen en flirt er op los. Ben je single, dan krijg je veel aandacht en is de kans op een vaste relatie ook een stuk groter. Ben je gebonden en heb je een gezonde relatie, dan kan je de energie gebruiken om je partner te verwennen. Met name de 1ste en 2de ben je zeer passioneel, vanaf die vrijdagavond zal de Maan in de ordelijke Maagd je meer rust geven. Je zult op gezette tijden heus passioneel zijn, maar geregeld ben je ook relaxt.

De 5de t/m de 7de is intellectueel een prima periode om informatie op te doen, goede resultaten met een opleiding te halen of op andere wijze aan kennis te komen. De 10de zal Venus door de warme Vissen bewegen, waardoor je een sympathieke uitstraling hebt. Je wilt liefde en gezelligheid en vindt het vreselijk om conflicten te hebben. Komen die er toch, dan ben je emotioneel wel erg gevoelig. Tracht dan relaxt te blijven en ga niet teveel de discussie aan.

De 11de t/m de 13de wordt aangeraden op je woorden te letten en niet snel te reageren als je je irriteert. De 16de t/m de 20ste zijn er wat problemen, maar deze zullen uiteindelijk veel goeds opleveren, omdat je intelligent, charmant en humoristisch bent en goed met druk om kunt gaan. Je moet de 23ste t/m de 25ste oppassen, omdat de Maan je dualistische kant naar boven brengt en je erg wisselvallig bent. Mensen zullen moeite met je hebben, omdat je steeds iets anders kunt zeggen en het dan ook nog ontkent. Vanaf de 25ste zal de driehoek tussen de Zon en de Maan je evenwicht terugbrengen, waardoor je de rest van de maand weer veel meer rust vindt.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.