Gratis maandhoroscoop Tweeling - Oktober 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag


Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling : 21 mei - 21 juni

Het afsluiten van de zomer en de start van de herfst is een tijd om alert te zijn, omdat je hier wat meer moeite mee hebt. Het is dan ook verstandig je alvast voor te bereiden voor de herfst en winter. Dit kan gaan om je gemoedstoestand, maar ook om bepaalde taken die er liggen en niet kunnen wachten tot de winter. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud van je huis of tuin. Gebruik zonnige dagen hiervoor, zodat je die druk van je af kunt nemen. De eerste dagen van de week kun je teveel met normen en waarden bezig zijn. Je doet niets waar je je niet goed bij voelt, maar overdrijf dit niet.

Soms is het wel eens beter tegen je eigen gevoelens in te gaan. Aan de andere kant moet je ook weer niet sociaal wenselijk handelen omdat je denkt dat je daar anderen mee behaagt. Het zal altijd een afweging zijn, wanneer je wel of niet met iets mee moet gaan. Over het algemeen wordt aangeraden je gevoel dan toch te volgen of advies bij vertrouwde mensen in te winnen. Voor een liefdesrelatie is het een prima maand, waarbij de relatie van de 6de tot de 26ste lekker verloopt. Je kunt je gevoel uiten en makkelijk aangeven dat je van de ander houdt. Ook andere vertrouwde mensen kunnen deze periode geregeld je aandacht krijgen. Ben je single, dan is het een prima periode voor een nieuwe relatie.

De periode van de 9de tot en met de 11de ben je intellectueel sterk en kun je veel werk afronden of mensen helpen. Voor singles zijn de 18de, 19de en 20ste prima om te flirten en te daten. Gebonden mensen kunnen de liefde een flinke boost geven. De 26ste tot 28ste ben je mentaal zwakker, waardoor je snel de verdediging ingaat en eigenwijs kunt reageren en dan denkt dat jij gelijk hebt en anderen niet. De laatste week is zakelijk een goede periode voor veranderingen, waarbij er veel goede resultaten en interessante mogelijkheden zijn.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.