Gratis maandhoroscoop Tweeling - Juli 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag


Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling : 21 mei - 21 juni

Er wordt voorspeld dat familiale en mentale aspecten in je leven de meeste energie zullen krijgen. Je moet op gebied van carrière en je persoonlijke ontwikkeling even geduld hebben. Je moet verder ook opletten dat jouw eigen interesses voor jou belangrijker zijn dan die van anderen. Tracht op te letten, omdat je soms wat egoïstisch over kunt komen. Jouw heersende planeet Mercurius kan jou wel sterk stimuleren, waardoor je in evenwicht bent en aantrekkelijk voor anderen. Het is een maand waarin je sterk ontwikkelt, maar je moet toch ook wel op moet letten dat er retrograde planeten zijn. Deze dragen zorg voor besluiteloosheid, vertraging en zelfs achteruitgang.

De Tweeling zal deze maand dan ook geduld moeten hebben en tolerant naar andere mensen. Lukt dit namelijk niet, dan kunnen mensen storend gedrag vertonen, waardoor jij je minder lekker kunt voelen. Het wordt een maand waarin de weekenden over het algemeen zeer fijn zullen zijn met spannende momenten en leuke activiteiten. Let op dat er momenten kunnen zijn dat de Zon erg intens is en dan moet je op je huid letten. Houd deze in de gaten en zorg voor voldoende bescherming.

Voor de liefde is vooral het midden van de maand zeer gunstig, zowel voor gebonden mensen als voor singles. Pas het laatste deel van de maand op dat er in je carrière wat storende energieën kunnen zijn. Ga je hier goed mee om dan kun je hier scherp door blijven en de negatieve energie gebruiken om er positief voordeel uit te halen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.