Gratis maandhoroscoop Tweeling - Mei 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag


Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling : 21 mei - 21 juni

De planetaire energie prikkelt je speelse geest, waarbij je het gevoel hebt dat de lente nu begint. Je denkt aan relaties met mensen, aan liefde en vooral aan werk. De energie zal t/m de 20ste gericht zijn op carrière en persoonlijke doelen. Daarna is de energie meer gericht op familie, gezin en emoties. De hele maand is de planetaire kracht gericht op persoonlijke gevoelens, maar vooral als die betrekking hebben op meningen en emoties van anderen. Daardoor kun je veel over het leven nadenken. Je bent minder zelfstandig en gericht op sociale contacten en samenwerking met mensen. Het is een prima tijd voor mensen met een eigen bedrijf. Ook leidinggevenden kunnen goede energieën krijgen. Het zal wel belangrijk zijn je geregeld aan te passen als dingen veranderen of als mensen of situaties dat van je vragen. Op zich gaat dit je goed af en ben je in staat op een flexibele manier in het leven te staan.

De 1ste week ben je speels en creatief en heb je behoefte de natuur in te trekken en leuke dingen te doen. Je bent liefdevol en vindt het fijn om met geliefde mensen op te trekken. Wel moet je opletten dat je niet altijd duidelijk bent als je iets kenbaar wilt maken. Al helemaal niet als je ook nog eens onzeker of gespannen bent. Het eind van de 1ste week heb je veel goede ideeën, die helpen om met nieuwe dingen te starten. Je bent ook in staat huidige taken aandacht te geven en achterstallig werk af te ronden. De 11de t/m de 13de weet je prima wat je wilt en wat je moet doen om het een en ander te bereiken. Je bent emotioneel sterk, waardoor je prima met mensen om kunt gaan.

De beste resultaten kun je van de 15de t/m de 18de halen. De 21ste zal de energie verschuiven, maar ben je wel in staat voldoende aandacht aan werk te schenken. Je zult dus evenwicht moeten vinden, zodat je jezelf niet over de kop jaagt. Je zit vol ideeën en kunt daar zeker iets mee doen. Vanaf de 22ste zal je wel meer aandacht voor je privéleven hebben. Moet je toch werken, dan doe je er goed aan om voldoende te slapen en gezond te eten. De 27ste kan er een periode zijn, waarin het belangrijk zal zijn om met geliefde te bespreken wat je precies zou willen. Ook doe je er verstandig om onduidelijkheden uit de weg te ruimen. De laatste dagen van de maand ben je aan het dromen over dingen die er in de nabije toekomst kunnen ontstaan.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.