Gratis maandhoroscoop Tweeling - Januari 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag

Maandhoroscoop Tweeling

21 mei - 21 juni


De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen te bespreken en je open te stellen voor datgene wat anderen aandragen, zowel privé als in je carrière. Over het algemeen zal je hiertoe in staat zijn en vind je het fijn als mensen er voor je zijn en jou motiveren en stimuleren. Let op dat je soms wel eigenwijs kunt zijn en vooral naar dominante mensen. Ook de 1ste week zal Mercurius zich bij Saturnus in de nuchtere Steenbok voegen. Dit brengt je met beiden voeten op de Aarde en dit werkt niet altijd even goed. Het liefst kijk je naar de positieve kant van het leven, maar je wordt nu gedwongen om de bittere realiteit van het leven in te zien. Je kunt dan teleurgesteld raken als dingen anders verlopen dan je wilde. Misschien heb je het wel aan zien komen, maar het verwachte kan soms onverwacht zijn.

Over het algemeen weet je de 1ste drie weken de positieve kant van het leven te zien en zal je prima door de maand komen met behulp van de genoemde energieën. Een conjunctie tussen Mercurius en Pluto geeft vanaf de 18de diepte en spiritualiteit aan gevoelens. Je intuïtie is sterk en je weet heel goed hoe je in het leven staat en wat je moet doen om te slagen. In contact met mensen heb je een sterke overtuigingskracht, waarmee je mensen positief beïnvloedt. De laatste week zal Mercurius de eigenzinnige Waterman betreden, waardoor je een aantal dagen buiten je comfortzone treedt. Je kunt er veel tijd door besparen, omdat je dingen op een makkelijker manier op kunt lossen en af kunt ronden. De laatste dagen zal de conjunctie tussen de Zon en Mercurius zorgen dat je snel handelt. Je bent intellectueel erg sterk en succesvol. Daarmee kan je vooral in carrière of studie veel afronden. Je krijgt weinig complimenten, maar je bent trots op jezelf en weet wat je kunt.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.