Gratis maandhoroscoop Tweeling - November 2018


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag

Maandhoroscoop Tweeling

21 mei - 21 juni


November zal niet gelijk de makkelijkste maand voor de Tweeling zijn door de passie van Ceres en Mars. Maar dit vind je ook wel interessant, waardoor je nieuwsgierig en leergierig bent. Je kunt ontspannen zijn, waardoor je ondanks de passionele energie ook mentaal veel rust ervaart. Je kunt geconcentreerd in het leven staan en weet goed wat je wel of niet wilt. Je zult veel moeten handelen, omdat er soms dingen gebeuren die niet heel positief op je inwerken.

Er kunnen situaties zijn, die je niet gelijk doorhebt, waardoor je negatief kunt zijn. Je kunt mopperen en zeuren tegen mensen die het juist goed met je bedoelen. Toch zal je ook hier heus wel een weg in weten te vinden en kun je alsnog positiviteit ervaren. Je zult moeten wennen, omdat het leven deze maand toch anders lijkt te worden, dan normaal gesproken. Niet alles zal dan ook even goed gaan en je zult al je talenten en vaardigheden aan moeten wenden om er doorheen te komen. Ga je vooral niet haasten en zorg ervoor dat je niet al te impulsief gaat handelen. Leg vooral je kaarten niet gelijk op tafel, omdat je dan je kruit verschiet voor je die werkelijk nodig hebt. Vergeet deze maand vooral niet dat er gelukkig veel ondersteuning vanuit vrienden en familie komt. Daarnaast zal de kosmische energie je heus veel kracht bieden. Het zal wel belangrijk zijn dat je veel tijd geeft aan het maken van vrienden en het aandacht geven aan huidige contacten. Ga mensen niet afwijzen als ze met iets komen, waar jij niet gelijk positief over bent, maar wees empathisch en begripvol. Doe je dit, dan zal je erg veel steun ondervinden van Ceres en Mars.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.