Gratis maandhoroscoop Tweeling - Augustus 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag


Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling : 21 mei - 21 juni

Augustus brengt Tweelingen niet al te veel nieuws op het gebied van liefde of huwelijk. Als je al in een relatie zit, is de tendens naar het versterken van de band, zelfs als er botsingen onderweg zijn.

Behalve emotionele redenen zijn gezamenlijke belangen een drijvende kracht, of het nu sociaal of financieel is. Deze laatste worden ook benadrukt door de aanwezigheid van Venus – planeet van liefde en koppels – in Tweeling’s huis van het geld.

Mercurius in retrograde (achteruit) gang, laat als heerser van je teken, in je 4e Zonnehuis een grotere interesse zien, in zaken die verband houden met familie en thuis.

Als je nog niet in een relatie zit en op zoek bent naar een relatie die je emotionele en materiële veiligheid zou geven, vind je die misschien wel.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.