Gratis maandhoroscoop Tweeling - April 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag

Maandhoroscoop Tweeling

21 mei - 21 juni


Na een tumultueuze maand door het coronavirus zal er een moeilijke periode aankomen. Toch zal je er aan gewend zijn en kun je flexibel vorm aan je leven geven. Je bent deze periode wel behoudender dan gewoonlijk en misschien is dat ook wel een vorm van bescherming. Let op dat er van de 1ste tot de 11de een krachtige energie is, die jou onder druk zet. Beter kan je nu rustig aandoen en niet teveel de nadruk leggen op communicatie met mensen. Lukt het je de rust te bewaren, dan zal je merken dat je t/m het midden van de maand daadwerkelijk de rust weet te vinden. De eerste drie dagen kunnen er problemen opspelen die je niet altijd goed aan kunt pakken. De 4de en 5de lijkt er sterke energie te zijn, die jou soms dwingt besluiten te nemen of de leiding te pakken. Over het algemeen lukt jou dat goed, maar blijf wel zo rustig mogelijk als dingen niet gaan zoals je wilt. In je werk zal het vooral de 7de t/m 11de een goede periode zijn. Je kunt grote plannen hebben en weet hoe je deze vorm dient te geven. Let op dat er mensen zijn, die niet altijd even verstandig reageren en dat kan irritaties bij jou opleveren. Hierdoor is het op zich geen slechte start van de maand, maar zal het er soms intens aan toe gaan. Het is een prima tijd voor reclame, PR, schrijven, publiceren en multimediale activiteiten. Je hebt soms de neiging te actief te worden, maar zal er bewust van moeten zijn dat er beperkingen zijn. Je moet dus heel wat obstakels omzeilen of oplossen, iets wat jou over het algemeen wel goed afgaat. Je moet deze periode aandacht aan je gezondheid besteden, maar de rest van de maand natuurlijk ook, omdat er altijd de dreiging van corona is. Je moet echter meer opletten voor stress en doet er goed aan te onderzoeken welke stressoren jij uit je leven moet verbannen om fysiek sterk genoeg te zijn. Je zult dan niet alleen mentaal sterk zijn, maar zal ook fysiek een stuk minder kans op ziektes hebben.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart