Gratis maandhoroscoop Tweeling - September 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag

Maandhoroscoop Tweeling

21 mei - 21 juni


Er is een gunstige driehoek tussen je heersende planeet Mercurius in de Maagd en Pluto in de nuchtere en aardse Steenbok. Deze zorgt ervoor dat je met beide benen op de grond staat. Je komt snel ter zaken als er iets geregeld moet worden en hebt oog voor details. Je bent minder speels en daardoor kan je vooral op zakelijk gebied veel bereiken. Je kunt wel eens de neiging hebben om mensen kritiek te geven en deze zal niet altijd gegrond zijn, omdat je emoties laat meetellen. Zijn er dingen die anders kunnen, dan doe je er goed aan om dit op een andere wijze te communiceren, door positief te blijven. Vanaf de 5de zal er meer rust komen als Mercurius naar de luchtige Weegschaal reist en je daardoor minder kritisch bent en openstaat voor meningen en ideeën van anderen. Je bent veel meer bereid om water bij te wijn te doen en mensen de ruimte te geven om zelf te ontwikkelen. In de liefde laten de voorspellingen zien dat je zeer gefocust bent op een partner. Dit kan op vele gebieden zijn, zoals in de romantiek, maar ook zakelijk of vriendschappelijk. Er wordt aangeraden om in je werk nuchter en zakelijk te blijven, maar op sociaal gebied soms even lekker los te gaan. Heb je een relatie, laat je passie dan gelden en ga dan ook niet teveel op het negatieve letten. Dan zal je de mooiste energieën oproepen voor de romantiek.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart