Gratis maandhoroscoop Tweeling - Juli 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag

Maandhoroscoop Tweeling

21 mei - 21 juni


De maand kan wel eens wat somber beginnen als het om emoties gaat. Er zijn aanwijzingen dat je soms wel eens wat afhankelijk kunt zijn van mensen in jouw omgeving. De Tweeling kan erg beïnvloedbaar zijn als anderen een negatief gedrag vertonen. Zijn er mensen in je omgeving die positiever zijn, dan zal je lekkerder in je vel zitten. Je doet er verstandig aan rust en ontspanning te zoeken, zodat je deze energie aankunt en zelf niet afhankelijk bent. Zit je namelijk lekker in je vel dan zal je veel minder beïnvloed worden, zelfs niet door negatieve mensen. Het zal in de 1ste week belangrijk zijn geregeld binnen eigen vertrouwde omgeving te verblijven en leuke mensen op te zoeken. Gelukkig komen er het aan het begin van de maand positieve energieën vanuit Venus in de Tweeling, die een sextiel vormde met Jupiter in de Ram. Jijzelf bent daardoor charmant en sympathiek en dat zal, vooral bij mensen, die het goed met je voor hebben, een prima indruk maken. Daarom zal je aan het begin van de maand sociaal zeer actief zijn en inderdaad op zoek naar vrede en harmonie. Er zijn weinig conflicten en communicatieproblemen aan de orde. Je bent nuchter en tegelijk sympathiek en emoties zullen je weinig parten spelen. In de maand zelf zal er een zeer sterke en krachtige planetaire activiteit zijn door de retrograde bewegende planeten. Jouw, soms wat te speelse karakter, kan dan tot rust komen, waardoor je relaxt en verstandig kunt zijn als je echt serieus aan de gang moet. Je kunt genieten van de leuke activiteiten en het goede contact dat je met mensen aangaat, maar blijf wel steeds opletten dat er mensen zijn, die het minder goed met jou voor kunnen hebben. Pluto beweegt retrograde in de Steenbok t/m de eerste week van oktober. Dit is een bijzondere energie, omdat je hierdoor een transformatie mee kunt maken. In combinatie met de tot de 3de week van oktober retrograde bewegende Saturnus kan deze energie ervoor zorgen dat je bescheiden bent en rationele besluiten kunt maken. Gebruik deze energie dus om jezelf te ontwikkelen.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart