Gratis maandhoroscoop Tweeling - Juli 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag

Maandhoroscoop Tweeling

21 mei - 21 juni


De Tweeling kan een gelukkige maand meemaken, waarbij er veel succes kan zijn. Het is een maand van overdenking, maar ook van communicatie en dit ligt jou natuurlijk goed. Bedenk dat mensen, die niet in staat zijn te overleggen en tot compromissen te komen minder succes behalen. Met name op financieel gebied kun je deze maand veel bereiken, waardoor je er goed aandoet gelijk al te bekijken wat je kunt doen om op dit gebied te ontwikkelen. Er zijn namelijk aanwijzingen dat er winstgevende deals kunnen zijn voor mensen met een eigen bedrijf en een hoger inkomen voor mensen die bij een baas werken. Het is sowieso een prima maand voor diverse relaties op gebied van vrienden, familie, carrière, maar ook zeker romantiek. Singles kunnen verrassende mogelijkheden krijgen, waarbij er dus aangeraden wordt je hier open voor te stellen. Gebonden mensen kunnen activiteiten en handelingen verrichten, die de relatie naar een hoger level brengen. Het is een maand van communicatie, het uitwerken van ideeën en het plannen hiervan, maar er zijn ook geregeld storende elementen. Je kunt weerstand van mensen ondervinden of gewoon puur ongeluk hebben. Tweelingvrouwen hebben deze maand veel verplichtingen omtrent hun kinderen of jongeren uit de familie. Houd in de gaten waar jij actie moet ondernemen of welke belangrijke gebeurtenissen aandacht nodig hebben. Mannen moeten belangrijke beslissingen nemen, die te maken hebben met andere mannen en vooral met betrekking tot relaties. Houd het vriendelijk, omdat je anders je geduld kunt verliezen. Mercurius zal vanaf het begin van de maand voor een relaxte energie zorgen, waardoor je goed na kunt denken, maar jij jezelf ook goed kunt verwoorden. Vanaf de 7de reist deze planeet naar de Leeuw. Dit geeft veel zelfvertrouwen, maar je vindt het nu wel moeilijker om duidelijk te maken wat je eigenlijk vindt. Er wordt aangeraden hier even de rust in te nemen en bij belangrijke beslissingen en gesprekken goed te overdenken wat je eigenlijk wilt vertellen. Vanaf de 9de wordt er een driehoek gevormd tussen de Zon in de Kreeft en Neptunus in de Vissen. Dit geeft wat moeilijkheden om je een weg door het leven te banen. Luister naar je gevoel en intuïtie, die jou hierin ondersteunen, waardoor je de maand zeker niet verkeerd doorkomt. De 19de kan Mercurius, die het gebied van de Kreeft bezoekt, de neiging geven om dingen zwaar op te nemen. Je kunt al bij het minste of geringste de verdediging inschieten. Dit is niet nodig en er wordt aangeraden wat meer op je kwaliteiten te vertrouwen. De energie van de Leeuw kan vanaf de 22ste veel energie geven, waarbij je meer risico mag nemen. Je kunt buiten je comfortzone treden en zal geen grijze muis zijn. Wees niet bescheiden en durf te laten zien wat je voor mogelijkheden hebt. Het eind van de maand zijn er gunstige energieën, die zorgen dat je kunstzinnige talenten versterkt worden. Ga niet afwachten, maar zorg dat je voor jezelf bepaalt wat je wilt en hoe je deze vorm geeft.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.