Gratis maandhoroscoop Tweeling - Juni 2017

Home » Maandhoroscoop » Tweeling Juni 2017

Lees hier onder voor het sterrenbeeld Tweeling de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop tweeling, gratis jaarhoroscoop tweeling of weekhoroscoop tweeling, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld tweeling pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop tweeling vandaag


Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling : 21 mei - 21 juni

Met de Zon en Mercurius in juni in Tweeling, voel je je geweldig in je eigen vel. Je bent uitgaand, straalt energie uit en trekt onmiddellijk aandacht waar je ook bent. Anderen worden aangetrokken tot jou als motten naar een vlam.

Omdat de Zon en Mercurius een gunstige verbinding vormen met Jupiter – heerser van Tweeling’s huis van koppels (ook nog eens in het huis van erotiek) – zijn romantische voorstellen in overvloed aanwezig, en stuurt het lot dingen op je pad die op een romantische manier gunstig zijn. Je moet gewoon bereid zijn om daarin mee te gaan.

Jammer genoeg blijft Venus – de planeet van de liefde – zelf een stap achter: onwillig, geheimzinnig, discreet – alsof het liever geheime contacten zou hebben dan die van publieke aard, of alsof iets erg tegenvalt maar dit goed verbergt.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Tweeling sterrenbeeld

De tweeling heeft vaan een tweedelige persoonlijkheid. Tweelingen zijn vaak tegenstrijdig, complex en moeilijk te verklaren voor de buitenwereld. Vaak zijn tweelingen jong van geest en zijn daarom ook regelmatig stout en ondeugend.
 
Charme en levendigheid zijn goede eigenschappen van de tweeling. Wanneer het tegenzit is de tweeling vaak egoïstisch en rusteloos. Tweelingen zijn vaak starters, maar staan niet bekend als afmakers. Hun rusteloosheid wordt gevoed door de constante behoefte aan (nieuwe) prikkels. Routine is daarom niets voor tweelingen.
 
Tweelingen zijn vaak hoffelijk, hartelijk, gul en vriendelijk voor iedereen die hulp nodig heeft – mits dit niet te moeilijk of complex is. Wanneer het bij een tweeling warm onder de voeten wordt worden de charmes ingezet om uit de problemen te komen, de waarheid is hierbij niet heilig.