Maandhoroscoop, vind de horoscoop van deze maand voor jouw sterrenbeeld!

Horoscoop deze maand

Horoscoop voor alle sterrenbeelden. Vind hieronder jouw horoscoop preview en
lees de hele tekst op de pagina voor jouw sterrenbeeld!

horoscoop waterman

Waterman

21 januari - 19 februari 21 januari - 19 februari

Jouw persoonlijke sterrenbeeld waterman kan je dagelijks veel informatie geven. Ze maken je bewust van de wereld om je heen. Lees jouw horoscoop van vandaag.

horoscoop vissen

Vissen

20 februari - 20 maart 20 februari - 20 maart

Je hoort vaak dat mensen met het sterrenbeeld vissen elkaar herkennen zonder dat ze van elkaar weten dat ze dat sterrenbeeld hebben. Heb jij dat ook? Volg jouw horoscoop en kijk wat de dag jou vandaag brengt.

horoscoop ram

Ram

21 maart - 20 april 21 maart - 20 april

Op Mediumchat houden we je op de hoogte van je horoscoop. Je kunt lezen wat het sterrenbeeld ram jou brengt op het gebied van liefde, werk en gezondheid. Heb je al gelezen wat er vandaag in je horoscoop staat?

horoscoop stier

Stier

21 april - 20 mei 21 april - 20 mei

Je kunt hier elke dag gratis een nieuwe daghoroscoop lezen. Vandaag staat er ook weer 1 voor je klaar. Bij het sterrenbeeld van de stier kun je inzichten vinden over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

60,434 reviews

5 sterren op basis van 60,434 reviews

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

60,434 reviews

5 sterren op basis van 60,434 reviews

horoscoop tweeling

Tweeling

21 mei - 21 juni 21 mei - 21 juni

Is jouw sterrenbeeld tweeling? Kom hier elke dag terug om jouw daghoroscoop te bekijken. Wat staat jou vandaag te wachten?

horoscoop kreeft

Kreeft

22 juni - 22 juli 22 juni - 22 juli

Ontdek wat jouw horoscoop is. Natuurlijk hebben onze professionals er vandaag ook eentje voor je opgesteld. Kijk snel bij jouw sterrenbeeld.

horoscoop leeuw

Leeuw

23 juli - 23 augustus 23 juli - 23 augustus

Vandaag kun je lezen wat jouw horoscoop je vertelt. Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op. Je kunt hier veel inzichten uithalen.

horoscoop maagd

Maagd

24 augustus - 23 september 24 augustus - 23 september

Als het goed is, heb je zojuist de horoscoop van het sterrenbeeld maagd gelezen! Wat brengt vandaag jou? Je zult je er vast in herkennen. Sterrenbeelden zeggen een hoop over mensen.

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

60,434 reviews

5 sterren op basis van 60,434 reviews

Persoonlijke toekomstvoorspelling

Gratis proberen

60,434 reviews

5 sterren op basis van 60,434 reviews

horoscoop weegschaal

Weegschaal

24 september - 23 oktober 24 september - 23 oktober

Heb je je horoscoop van vandaag gelezen? Vaak kun je je herkennen in de persoonlijkheidseigenschappen van je sterrenbeeld. Hieronder kun je daar meer over lezen.

horoscoop schorpioen

Schorpioen

24 oktober - 22 november 24 oktober - 22 november

Wat zegt jouw horoscoop vandaag? Onze professionals stellen voor elk sterrenbeeld elke dag een nieuwe horoscoop op. Je kunt een hoop inzichten verkrijgen door je horoscoop te lezen.

horoscoop boogschutter

Boogschutter

23 november - 21 december 23 november - 21 december

Lees wat jouw horoscoop je vandaag brengt. Mensen met hetzelfde sterrenbeeld hebben vaak dezelfde eigenschappen. Ze reageren bijvoorbeeld op dezelfde manier op situaties.

horoscoop steenbok

Steenbok

22 december - 20 januari 22 december - 20 januari

Hoe ga je met mensen om? Pak je op je werk de boel goed aan? Je kunt hier de horoscoop lezen van het sterrenbeeld steenbok. De horoscoop geldt alleen voor vandaag, morgen zullen onze professionals een nieuwe opstellen.

Lees nu jouw Maandhoroscoop

Door iedere maand jouw maandhoroscoop te lezen kun je je voorbereiden op wat er de komende maand gaat gebeuren. Wordt het een afwisselende maand? Een rustige maand of een maand vol nieuwe avonturen? Komt de juiste partner op je pad? Trek je je terug of sta je juist in het middelpunt van belangstelling?
 

Wat is een Maandhoroscoop?

Een maandhoroscoop is een astrologische voorspelling voor een hele maand. Elke maand staan de zon, de maan en de planeten op een andere plaats. Onze astrologen berekenen de stand van de planeten ten opzichte van de aarde en voorspellen voor alle sterrenbeelden een maandhoroscoop.
 

Voorspellingen voor een Maandhoroscoop

In het verleden was een maandhoroscoop opstellen voor astrologen een tijdrovend karwei. Het kostte heel veel tijd om uit te rekenen waar de planeten stonden in een bepaalde maand. Een maandhoroscoop voor een sterrenbeeld opstellen gaat nu veel sneller. Door computerprogramma’s kunnen astrologen snel en vooral preciezere voorspellingen doen voor wat er de komende maand gaat gebeuren.
 

Maandhoroscoop van 12 Sterrenbeelden

Elke maand kun je de voorspellingen, die zorgvuldig zijn opgesteld door onze astrologen voor jouw sterrenbeeld of het sterrenbeeld van een anderen lezen.
 

Alle sterrenbeelden en de bijbehorende datums zijn:

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart

Vagen over jouw maandhoroscoop

Tijdens het lezen van je maandhoroscoop kunnen er vragen bij je opkomen. Ook is het mogelijk dat je het moeilijk vindt je maandhoroscoop goed te interpreteren. Je leest bijvoorbeeld in je maandhoroscoop dat je voorzichtig moet zijn, dat er dingen stuk gaan.
Of dat je moet rekenen op onverwachte uitgaven. Maak je geen zorgen en bang worden is ook niet nodig. Zie het als een waarschuwing, koop geen onnodige dingen in die maand.
 

Liefde in jouw maandhoroscoop

Als er in je maandhoroscoop staat dat je de ‘ware’ ontmoet.  Ga op stap, blijf niet thuis ook al heb je geen zin om eropuit te gaan. Haal je boodschappen bij een andere supermarkt, laat je auto staan en pak de trein, tram of metro. Ga alleen naar een restaurant of bistro. Neem alle uitnodigingen aan. Liefde klopt niet op je deur, een liefdesvoorspelling in een maandhoroscoop vraagt om actie.
 

Spanningen in jouw maandhoroscoop

Lees jij in je maandhoroscoop dat er spanningen of ruzie in de lucht zit? Zie het als een waarschuwing. Het kan zijn dat anderen zich in deze maand gestrest voelen en zich onbewust op jou afreageren. Tel eerst tot tien voordat je reageert op een anders frustratie.
 

Maandhoroscoop en jouw sterrenbeeld

Voor het opstellen van een maandhoroscoop berekenen astrologen de stand van de zon, de maan en andere planeten in jouw sterrenbeeld. Je sterrenbeeld is het teken waarin de zon ten tijde van jouw geboorte stond. Een maandhoroscoop is niet hetzelfde als een persoonlijk horoscoop of een geboortehoroscoop.
 

Maandhoroscoop populairder dan ooit

Miljoenen mensen lezen elke maand hun mandhoroscoop online of in tijdschriften. Astrologie bestaat al zo lang als de mensheid en is nu ook populair in onze westerse cultuur.
De energie van de zon en de maan heeft invloed op de aarde, tenslotte is het de maan die aan het water op aarde trekt waardoor er eb en vloed ontstaat. Steeds meer mensen zijn er van overtuigd dat de zon, de maan en andere planeten ook invloed hebben op mensen. Als de zon schijnt zijn mensen vrolijker en tijdens volle maan slapen velen slecht. Lees nu je maandhoroscoop en doe er je voordeel mee.