Gratis maandhoroscoop Boogschutter - Juni 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag

Maandhoroscoop Boogschutter

23 november - 21 december


Het wordt een maand waarbij je er goed aandoet knopen door te hakken en zeker niet al te besluiteloos te zijn. Je kunt prima ideeën hebben en weet ook heel goed wat je wilt. Je doet er echter verstandig aan niet alles op het laatste nippertje te doen. Vraag je van tevoren af wat je moet doen om bepaalde zaken af te ronden of op te starten. Toch zal je het moeilijk vinden om belangrijke besluiten te nemen. Je hebt de neiging om dingen uit te stellen en vindt het ook erg moeilijk om anderen aan te geven wat je precies wilt. Dit komt ook wel door de periode met het coronavirus. Je kon hierdoor te lang je energie niet goed kwijt. Nu die mogelijkheid er weer steeds meer komt, zal je moeite hebben om je oude leven weer op te pakken. Je bent onduidelijk en kunt hierdoor moeilijk tot de kern van zaken komen. Je zult je dus extra in moeten spannen om rationele besluiten te nemen, maar moet dan wel de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen. Je doet er verstandig aan vertrouwde mensen om advies of ondersteuning te vragen. Je kunt dit als gezichtsverlies zien, maar gooi dat gevoel beter overboord. Er zal een krachtige spirituele energie op je afkomen, waarbij je met veel fantasie, dromen en bepaalde geestelijke energieën te maken krijgt. Deze dromen kun je gebruiken om inzichten te krijgen, die je als leidraad voor je leven kunt nemen. Er is veel mogelijk en ze zullen jou veel informatie bieden. Wellicht krijg je hier belangrijke informatie door. De hogere wereld geeft aanwijzingen en ondersteuning om je dingen te laten zien hoe jij je leven in kunt richten. Het zal dan ook een maand worden, waarbij je er goed aan doet te mediteren of naar je intuïtie te luisteren. Verder dien je naar je gevoel te luisteren. Je zult zakelijk een prima tijd meemaken als het gaat om ambities. Let hierbij op dat je dit niet overdrijft en voldoende aandacht aan familie, vrienden en een relatie besteedt. Er zal een prima planetaire energie zijn, waardoor je je geestelijk en emotioneel prima kunt ontwikkelen, maar wees alert dat je nu niet alle remmen losgooit. Het coronavirus is nog zeker niet weg en dit zou eventueel, bij onverantwoordelijk gedrag, problemen kunnen geven.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart