Gratis maandhoroscoop Boogschutter - Oktober 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag


Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter : 23 november - 21 december

Je hebt de eerste drie weken van deze maand veel levenslust en wilt het liefst op vakantie. Mensen die nog niet zijn geweest, zullen waarschijnlijk nu wel plannen. Ben je al geweest, dan zal je je op andere manieren dienen te vermaken. Je hebt helaas verplichtingen, waardoor je jezelf wel onder controle zal moeten houden.

In de periode van de 5de t/m de 7de heb je bepaalde taken, die al een tijdje liggen te wachten. Je kunt je hier moeilijk toe zetten en zal het uiteindelijk wel allemaal doen, waardoor het eindresultaat over het algemeen goed zal zijn. Het maakt dan ook niet uit wat je doet en hoe je dit doet. In de periode van de 9de tot de 11de zal je diepe gevoelens ervaren en heb je het gevoel dat er meer te ontdekken valt, dan wat je nu doet. Dit kan echter leiden tot depressie of frustraties en vooral als de dingen niet gaan zoals jij dat wilt. Er wordt aangeraden om je op spiritueel gebied te begeven en via de oude religie of een huidige godsdienst tot jezelf te komen. Je hebt veel om over na te denken en kunt er veel steun bij vinden, vooral als je ook anderen toelaat. De vrolijkste periode is vanaf de 17de tot de 21ste. Je bent prettig in de omgang, maar kan een flapuit zijn en mensen bewust of onbewust kwetsen. Gebeurt dit eenmaal, dan kunnen er zeer negatieve aspecten zijn, die je leven er niet leuker op maken.

De 21ste en de 22ste zal je intuïtie sterk zijn en wordt aangeraden dromen en bepaalde voorgevoelens niet te veronachtzamen. Vanaf de 23ste kunnen er vertragingen en obstakels zijn, waardoor je er soms verstandig aan doet bepaalde zaken uit te stellen. Zorg dat je voor jezelf duidelijk aangeeft, wanneer je ze wel gaat doen. Familie kan in dit geval belangrijk zijn om je hierbij te ondersteunen. Vanaf de 26ste zal de energie je weer veel actiever maken en zal je de maand uiteindelijk zeer goed af kunnen ronden.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.