Gratis maandhoroscoop Boogschutter - Augustus 2017Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag


Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter : 23 november - 21 december

Voor Boogschutters benadrukt augustus verbindingen tussen relaties en carrière, status, of de mate van beroemdheid/zichtbaarheid van je partner.

Mercurius, leider van Boogschutter’s huis van koppels, loopt retrograde (achteruit) in je huis van carrière. Je zou dit kunnen voelen alsof je beter verdient of je zou goed moeten analyseren of je keuzes op relatiegebied allemaal te maken moeten hebben met je emotionele behoeftes of positie op de sociale ladder.

Het is een ingewikkeld proces dat veranderingen in het hart en in de geest brengt, dingen laat herwaarderen en in september opheldering brengt.

Je relatie kan ook publiek worden of je carrière, status of burgerlijke staat beïnvloeden.

De aanwezigheid van Venus – planeet van de liefde – in Boogschutter’s 8e Zonnehuis maakt dingen niet makkelijker en kan ook financiële gevolgen hebben.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.