Gratis maandhoroscoop Boogschutter - April 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag

Maandhoroscoop Boogschutter

23 november - 21 december


De voorspelling voor de Boogschutter is dat de energieën deze maand wisselvallig zijn. Je bent minder met ambities en doelen bezig en vind avontuur en plezier belangrijker. Je carrière is nu ondergeschoven aan de plezierige kant van het leven. Ook ben je veel minder verantwoordelijk. Je hebt een open uiterlijk en trekt niet alleen volwassenen aan, maar ook kinderen en dieren. Je vindt dit erg leuk en geniet ervan als ze naar je toetrekken, omdat dit ervoor zorgt dat jij het gevoel hebt dat je leeft. Je bent energiek en vol vertrouwen, maar let op dat je soms wat minder positief naar mensen in je directe omgeving bent. Gelukkig zal je vanaf de 5de een positievere energie krijgen en zal de kosmische energie jou te hulp schieten. Deze kracht zal tot de 14de bij je blijven en zorgen dat je op een creatieve en vindingrijke wijze in het leven kunt staan. Je bent sterk in het uitdenken van nieuwe plannen en wordt gewaardeerd door mensen met wie en voor wie je werkt. Je bent enthousiast, maar je heersende planeet Jupiter zal ervoor zorgen dat je iets minder snel werkt dan je gewoonlijk doet. Dit betekent dat je energie op kunt laden, waardoor je in de toekomst alleen maar sterker voor de dag komt als je wat rustiger aandoet. De eerste periode van de maand ben je opgewekt en een inspiratiebron voor mensen in je omgeving. Vrienden, je partner, collega’s en familie trekken naar je toe, omdat je een prettig persoon bent om mee samen te leven. In de periode van de 4de t/m de 6de moet je gas terugnemen, omdat je te hartelijk kunt zijn en mensen jou nog wel eens misleiden. De 9de t/m de 11de zit je vol nieuwe ideeën en wil je deze delen. Je bent speels en hebt fantasieën die niet reëel zijn en zeker niet uitvoerbaar zijn. Let deze hele periode op dat je eerlijk blijft, zelfs als je denkt dat dit beter is. Merk je dat je in een mindere flow zit, vraag dan vrienden ondersteuning. Zij zullen je helpen en ervoor zorgen dat je al snel weer lekker in je vel zit.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart