Gratis maandhoroscoop Boogschutter - Januari 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag

Maandhoroscoop Boogschutter

23 november - 21 december


Deze maand zullen emoties bij de Boogschutter overheersen, maar deze brengen over het algemeen wel erg veel goeds als het gaat om carrière, maar ook om sociale contacten. Er zijn veel mogelijkheden om veel te bereiken van de dingen die je van plan bent. Je kunt in de 1ste periode zelfs allerlei doelen stellen, die later dit jaar voor goede kansen kunnen zorgen. De 1ste week ben je vooral op zakelijk gebied erg actief en kan je hierdoor gelijk veel bereiken. Dit kan zijn weerslag op je thuissituatie hebben, waardoor je daar niet altijd even lekker in je vel zit. Met name de energie van Mercurius kan ervoor zorgen dat er spanningen en misverstanden mogelijk zijn. Er zijn aanwijzingen op spanningen tussen familieleden onderling, waar jij ook wel eens bij betrokken kan zijn. Dit kan wat energie kosten, die je liever voor andere dingen wilt gebruiken. Dat wekt bij jou dan ook ergernis op. Laat je niet meeslepen en tracht relaxt en empathisch te blijven, omdat je daar meer mee bereikt dan door zelf de aanval op te zoeken. Daarnaast zal je de sfeer goed kunnen houden, zodat er geen onoplosbare problemen kunnen zijn. De voorspellingen geven aan dat je deze maand zelfstandig bent en veel plannen uit kunt voeren. Door de energie van Jupiter en Saturnus kan je met transformatie te maken krijgen. Omdat je weinig zin hebt om je leven te laten leiden door mensen met goedbedoelde ideeën, kan je soms wel wat nors reageren. Met name zakelijk zal je daarom je eigen weg volgen. Sociaal en in de liefde denk je wel veel aan anderen en zal je altijd klaar voor ze staan. Gaandeweg de maand zal je merken dat je leven zich goed ontwikkelt, wat vooral komt omdat Jupiter jou gunstig gezind is en ook andere planeten goed in jouw teken bewegen. Vanaf het midden van de maand zal je heel sterk merken dat je er niet alleen voorstaat. Vriendschappen zullen versterken en er zijn ook kansen op nieuwe contacten. Ook een liefdesrelatie kan jou veel bieden, omdat jijzelf veel vertrouwen hebt en dit dan ook uitstraalt. Je staat enthousiast in het leven en zal vol goede moede het leven tegemoet treden. Na de 8ste ervaar je een drang om met mensen te communiceren. Je wilt er op uittrekken en leuke activiteiten doen. Je ziet het leven als een spel, wat tot de 20ste zo blijft. Je wilt veel naar buiten en ook geregeld sporten. Vanaf de 28ste zal je gericht zijn op normen en waarden en moet je opletten dat je mensen niet teveel jouw wil op gaat leggen. Dit kan grote problemen geven.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart