Gratis maandhoroscoop Boogschutter - Januari 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag

Maandhoroscoop Boogschutter

23 november - 21 december


Mars brengt de hele maand goede emoties, waardoor je in contact met geliefden, vrienden, familie en andere mensen veel goede gevoelens ervaart. Zelfs op momenten dat je minder lekker in je vel zit, zal de energie zorgen dat je dit wel aan kunt. Mercurius laat zien dat het eerste decennium van de maand geschikt is om mentaal meer kracht te krijgen. Veel informatie en kennis die nu wordt verkregen, zal in de toekomst nuttig zijn. De zon staat in een semi-sextiel met de Boogschutter en zal zorgen dat je op een zeer diplomatieke en flexibele wijze in het leven staat. Hierdoor ben je populariteit bij andere mensen. Het is een prima maand om plannen te maken en originele ideeën te bedenken. Je kunt zelfs dingen doen, die buiten je eigen interesses liggen. Je kunt over de toekomst nadenken en weet wat je wel of niet moet doen. Mars zal een flinke lading energie naar je toebrengen. Je hebt door beide planeten een drang naar verandering en kunt deze implementeren in bestaande ideeën. Je bent de 1ste week van de maand gericht op het bedenken van wat je nu precies moet veranderen en kunt daar al je aandacht aan geven. Je bent gericht op het goede en zal geen besluiten nemen die schade aan jezelf of iemand anders geven. Heb je een relatie dan zal je gericht zijn op je partner en het fijn vinden om deze het naar de zin te maken, zoals partners, leidinggevenden of zakelijke partner. Als gevolg van de energie van Mars heb je een sterke wil, welke je kunt gebruiken om je te ontplooien. Ook de Nieuwe Maan van de 2de kan veel kracht geven om orde op zaken te brengen, achterstallige taken af te ronden en zelfs nieuwe mogelijkheden te brengen. Jupiter kan voor de Boogschutter wat storend werken en dit kan lastig worden bij nieuwe doelen. Je weet kansen moeilijk af te dwingen en te gebruiken en kunt moeite hebben met het ontwikkelen van jezelf. Je zult geduld op moeten brengen en jezelf toespreken als je minder energie hebt of lui bent. Mercurius heeft de neiging storend te werken en meestal is dit gericht op carrière en doelen die je voor ogen hebt. Je bent steeds bezig jezelf onder de loep te nemen en kunt hierdoor wat onzeker worden. Er kunnen negatieve ervaringen en emoties zijn, waardoor je geregeld het gevoel hebt, dat je tegengewerkt wordt. Je kunt ook problemen ondervinden in contact met anderen. Dit kunnen mensen op zakelijk gebied zijn, maar ook in je privéleven. Het is belangrijk hier goed naar te luisteren en jezelf geregeld toe te spreken als je merkt dat ze gelijk hebben.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart