Gratis maandhoroscoop Boogschutter - November 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag

Maandhoroscoop Boogschutter

23 november - 21 december


Er komt een maand aan met twee gezichten. Het eerste deel van de maand zal je energie ervaren als Venus, de Zon en Mercurius in de zeer passionele Schorpioen reizen. Dit kan een intense en soms minder aangename kracht in jou losmaken. Gelukkig zal Mercurius wel wat balans aanbrengen, zodat het ook weer niet al te gek wordt. Daarbij staat ook jouw planeet Jupiter op een gunstige wijze aan de hemel en kan je spirituele energie ervaren, waardoor je niet alleen fysiek, maar ook mentaal erg sterk kunt zijn. Mars brengt deze gehele maand een speelse, impulsieve energie. Er zijn stemmingswisselingen mogelijk door Venus, maar over het algemeen ben je wel in staat om hier een weg in te vinden. Mercurius zorgt dat je gedachten en meningen vaak voor je houdt en liever geen dingen met anderen deelt voordat je zeker bent dat het klopt wat je zegt. Mensen kunnen gerust een geheim mededelen, omdat ze vertrouwen in je hebben. Door de spirituele Schorpioen kan de intellectuele energie van Mercurius versterkt worden en kan je fantasie hebben, die jou soms lekker van de dagelijkse werkelijkheid wegbrengt. Fantaseren en dromen zijn niet verkeerd, als jij je maar niet richt op zaken die onmogelijk zijn. Toch kan fantasie leuke innovatieve ideeën brengen. Het is een goede tijd om dingen uit te werken, omdat je creatieve vermogen goed is. De 1ste week is minder voor formele zaken, maar soms heb je nog wel eens moeite om je te concentreren. De energie van Venus is geschikt voor vriendschappen. Je wilt er graag energie insteken om met groepen om te gaan of nieuwe mensen te ontmoeten. Je staat sterk in je schoenen en weet opvattingen goed te verdedigen. Het is een periode waarin je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Je durft buiten je comfortzone te treden en durft bepaalde ideeën voorzichtig naar buiten te brengen. Toch wordt aangeraden dit nog niet te doen, omdat de tijd er niet rijp voor is. Blijf je richten op dromen die je voor ogen hebt en werk dingen voor jezelf uit. In de liefde wil je dingen voorzichtig veranderen en richt je je op de mentale verbinding met je partner. Je vindt het belangrijk dat jullie intellectueel op een lijn zitten en veel delen. De 8ste krijg je een krachtige drive vanuit de Volle Maan. Dit is een goed teken, omdat je het fijn vindt plannen en ideeën voor je te houden en uit te werken tot je er tevreden mee bent. Je kunt bepaalde spanningen loslaten en bent enthousiast in contact met anderen. In een relatie met een geliefde ben je op zoek maar harmonie en geestelijke band.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.

Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart