Gratis maandhoroscoop Boogschutter - Oktober 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag

Maandhoroscoop Boogschutter

23 november - 21 december


In oktober ben je ogenblikkelijk bereid tot actie over te gaan als mensen hulp nodig hebben of als er iets belangrijks moet gebeuren. Op vele gebieden zal je inspanningen verrichten om je leven zo goed mogelijk te maken. Het is een maand, waarin je uitdagingen krijgt, die anderen niet willen doen, maar jij juist geïnteresseerd raakt om ze juist te doen. Hoe meer anderen zeggen dat het onmogelijk is, hoe meer jij je best doet om het juist uit te voeren. Je bent bereid risico’s te nemen, maar dan wil je van tevoren voor jezelf bepaald hebben dat de kans van slagen groot is. In contact met collega’s zal je deze maand de motiverende kracht zijn, waardoor je iemand bent die in staat is samen te werken. Het is tevens een maand, waarin jij je bezig houdt met onrechtvaardig behandelde mensen. Rechtvaardigheid en maatschappelijke kwesties die je aandacht hebben, kunnen jou emotioneel bevredigen. Daardoor zal je vertrouwen zeer sterk worden. Dit zal overigens niet alleen met zakelijk aspecten zijn, maar ook met familie, vriendschappen of andere mensen waar je mee omgaat. Venus zal deze maand zorgen dat de liefde vrij solide is, waarbij je zelf bij kunt dragen om de romantiek binnen een relatie te versterken. Omdat je een fijne uitstraling hebt, zal je partner meer naar je toetrekken en voel jij je speciaal. Venus zal helpen met een warme kracht om een nieuwe relatie te krijgen. Je zult als single dan ook zeker meer stabiliteit in de liefde ervaren, maar ook meer aandacht krijgen. Je liefdesleven zal intens zijn als Venus de 7de in jouw teken terechtkomt en jij aantrekkelijker voor anderen wordt. Verder zullen Mercurius en Jupiter positieve effecten bieden, waardoor persoonlijke ambities en vastberadenheid voorrang hebben. Daardoor zullen er in oktober momenten zijn dat zelfstandigheid en zelfvertrouwen helpen doelen te bereiken, waarbij je deze soms boven vertrouwde mensen stelt. Toch weet jij hier wel mee om te gaan en zal je in staat zijn om uiteindelijk evenwicht te vinden tussen je persoonlijke en zakelijke leven. Het is een uitstekende maand om doelen en dromen te bereiken en datgene na te streven wat jij in je leven belangrijk vindt. Er kan vooral de 1ste week, als gevolg van de kracht van de Maan sociaal iets nieuws ontstaan, waarbij je ambitieus en krachtig bent om te bereiken wat je wilt. Dit zal gelden op gebied van vrienden en nieuwe groepen die je in je leven haalt.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart