Gratis maandhoroscoop Boogschutter - Februari 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag


Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter : 23 november - 21 december

Je kunt veel tijd aan sociale contacten en geliefden besteden. Met name het begin van de maand zal de energie er goed voor zijn. Je zult de 1ste week sociaal aantrekkelijk overkomen. Singles kunnen nieuwe mensen ontmoeten en er zijn veel kansen op een nieuwe relatie. Gebonden mensen zijn avontuurlijk en open en vinden het leuk om geregeld leuke dingen met hun partner te doen. Wel zal je het zakelijk erg druk hebben, maar dat weerhoudt je er niet van tijd voor de liefde, vrienden en familie te hebben.

De 4de en 5de kun je gespannen zijn, als gevolg van de Maan in de eerlijke Weegschaal. Daardoor kun je niet zo goed met oneerlijkheid omgaan. Probleem is dat je erg sensitief bent, waardoor je snel kunt denken dat iemand het verkeerd bedoelt. Tracht relaxt met gevoelens om te gaan en probeer redelijk te communiceren als je vindt dat je partner of een ander niet eerlijk is.

Singles kunnen zeer teleurgesteld in iemand raken. Vanaf de 6de wordt het allemaal relaxter en heb je tijd voor geliefden. Venus zal vanaf de 10de in de sympathieke Vissen reizen. Daardoor ben je in contact met mensen erg liefdevol en vriendelijk. Je let minder op min- en pluspunten en laat iedereen in zijn/haar waarde. De periode van de 11de t/m de 15de zal het geluk je toelachen. Zowel zakelijk, romantisch als met sociale contacten kunnen er mooie dingen gebeuren. De 18de komt de Zon in de creatieve Vissen, waardoor het een prima periode is voor muziek, kunst of andere creatieve uitingen. Let op dat je het tot de 20ste erg druk hebt. Vanaf de 25ste heb je meer energie voor je privéleven en minder behoefte voor werk of hobby’s. De 28ste zal je actiever worden en wil je mensen laten zien wat je zakelijk allemaal te bieden hebt.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.