Gratis maandhoroscoop Boogschutter - Oktober 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag

Maandhoroscoop Boogschutter

23 november - 21 december


Voor de Boogschutter hangen er sexy en passionele energie├źn, waardoor er veel ruimte voor liefde in je leven is. Je zult het eerste deel van deze maand nog vooral met erotiek en passie bezig zijn, maar vanaf de 17de zal dit veranderen. Je bent dan meer gericht op liefde, warmte en sfeer. Spiritualiteit zal intens belangrijk zijn, omdat de energie van de Schorpioen prominent aanwezig is. Daardoor zal er in een relatie een zeer goede energie zijn. Ook met anderen waar je mee omgaat, zal je het belangrijk vinden dat er goede relaties zijn, zodat vriendschap, collegialiteit en betrouwbaarheid erg veel waarde voor je hebben. Doordat je vitaal en gezond bent, kom je hier zeer aantrekkelijk door over. Voor jou zal de fysieke kant van de liefde zeer belangrijk zijn en haal je voldoening uit aanhankelijkheid en het geregeld aanraken van elkaar. Jij zult zelf vooral het initiatief nemen, waardoor je er veel moeite voor doet om een partner te verwennen met verrassingen en leuke uitjes. Ook singles zullen deze liefdevolle energie gebruiken om een nieuwe partner aan te trekken. Je hebt een krachtige en geheimzinnige energie om je heen hangen, waardoor mensen zeker op je af zullen komen. De energie zorgt ervoor dat je geregeld erotiek in je leven hebt, waardoor je partner zeker niet tekort komt. Je wilt experimenteren en zal het fijn vinden samen met je partner nieuwe en spannende activiteiten te ontplooien. Ben je single, dan zal je zeker ook spannende dingen bedenken om mensen aan te trekken en vooral ook het avontuur op te zoeken. Met name vanaf de 17de zal je de behoefte voelen om een serieuze relatie aan te gaan. Voor die tijd ben je meer op seks en spanning gericht. Je lijkt de laatste weken klaar om een partner te ontmoeten, die net als jij voor diepgang en intellect wil gaan. Vrienden zullen een grote rol spelen waarschijnlijk omdat je via hen nieuwe mensen kunt ontmoeten. Seksueel zal je libido sterk zijn ben en je seksueel actief. Gebonden mensen kunnen hier gebruik van maken, omdat er een grotere kans op zwangerschap is. Wil je dit niet, zorg dan vooral dat je veilig vrijt.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.