Gratis maandhoroscoop Boogschutter - Januari 2019


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag

Maandhoroscoop Boogschutter

23 november - 21 december


Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Het is dus een goede week om dit na te streven. Gebonden mensen kunnen romantische ideeën hebben en leuke activiteiten plannen. Singles kunnen ook actief zijn en daardoor bestaat er een grote kans op ontmoetingen met mensen waar je een goede band mee opbouwt. Ook gebonden mensen staan overigens open voor nieuwe contacten. Vanaf het eind van de 2de week kun je je afvragen waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Dit zal komen door het plein dat Jupiter en Neptunus vormen. Misschien moet je gedachten negeren, omdat het soms niet belangrijk is waarom bepaalde dingen gebeuren. Beter kun je je afvragen hoe je ervoor kunt zorgen dat je alles in de goede banen leidt. Aan de andere kant moet je accepteren dat er nu eenmaal mensen zijn, die slechte dingen doen. Ook nu is het niet belangrijk je af te vragen waarom ze dit doen. Beter kun je je afvragen hoe jij gezond kunt blijven leven. Je zult daar de eerste drie weken sterk mee bezig zijn.

Rond de 23ste zal de communicatieve Mercurius in de eigenzinnige en excentrieke Waterman binnenkomen. Dit is een belangrijke verandering die de energie ondergaat. Er kunnen namelijk gebeurtenissen zijn, die anders zijn dan je eerst meemaakte. Niets zal zo zijn als het lijkt en eigenlijk vind je dat wel spannend. Ga je er echter te star mee om en blijf je afvragen waarom, dan kunnen er misleidende energieën zijn. Neem het leven zoals het op je afkomt, dan zal je merken dat het leven juist relaxter kan zijn. Het eind van de maand word jij zelf wat gesloten als gevolg van de Maan in de spirituele Schorpioen. Je trekt je terug en voelt je wel eens eenzaam. Bedenk echter dat je dit misschien nodig hebt om even je gedachten op orde te brengen en je fysiek op te laden. Er zijn wel eens mensen die hier eenzame gevoelens door ervaren. Tracht er dan met mensen over te praten.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.