Gratis maandhoroscoop Boogschutter - Juli 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag

Maandhoroscoop Boogschutter

23 november - 21 december


De laatste periode van juni gaven Mercurius en Mars mentaal en fysiek een sterke energie, waardoor je op vele vlakken in staat was goed te presteren. Daar kan je nu nog steeds op professioneel, maar ook op romantisch gebied van profiteren. Je kunt dus wel eens verwend raken door alles wat je voor elkaar kunt krijgen. Het wordt een maand om problemen op te lossen en veranderingen in je werk te implementeren. Meestal gaat dit prima en ben je in staat zelf voor veranderingen te zorgen en zal je niet voor verrassingen komen te staan. Jouw heersende planeet Jupiter staat namelijk bijna de hele maand op een zeer positieve plaats in de kosmos en zal dus veel avontuur en positieve spanningen geven. Daardoor kan je zeer actief zijn om veel te bereiken en interessante dingen te doen om te ontwikkelen. Let op dat dit vanaf de 28ste wat minder kan worden, omdat deze planeet dan t/m de 3de week van november retrograde gaat bewegen. Dit is voor de Boogschutter, die meestal avontuurlijk en actief is, iets minder gunstig, omdat je dan meer na zal moeten gaan denken, in plaats van impulsief te handelen. Mars zal vanaf de 5de t/m de 3de week van augustus in het gebied van de Stier reizen. Hierdoor zijn er sterke gevoelens om meer te bereiken en jezelf te ontwikkelen, mede ook omdat Venus een boost krijgt en fijne energie uitstraalt als het om sociale contacten en liefde gaat. Zoals we al zeiden kan Jupiter hier vanaf de 28ste wat storend in werken. Op priv├ęgebied zal je wel alert moeten zijn dat emoties je parten kunnen spelen en je te maken kunt krijgen met problemen uit het verleden. Gelukkig zal Mars jou het 1ste deel van de maand kracht geven om bepaalde onzekerheden en angsten aan te pakken. Er is deze maand een sterke retrograde energie van de planeten. Ook de Boogschutter kan hiervan profiteren en er wordt aangeraden deze maand al vanaf het begin leuke activiteiten te plannen en geregeld contacten met mensen te onderhouden. Pluto in de Steenbok zal t/m de 1ste week van oktober retrograde bewegen. Hierdoor is er over het algemeen een gunstige kracht van transformatie en soms lichte chaos, maar deze kan je zakelijk wel gebruiken.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart