Gratis maandhoroscoop Boogschutter - September 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag


Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter : 23 november - 21 december

Voor de Boogschutter zijn de belangrijkste beschermers Jupiter, maar daarnaast ook Ceres. Let op dat Ceres meestal retrograde beweegt en dus wel enigszins kan storen. Toch zal september je wel behagen, omdat niets gaat zoals je wilt. Dat vind je erg prettig, omdat je uitgedaagd wordt om scherp te blijven. Het wordt een verrassende maand, waarin er dingen gebeuren die je niet van tevoren gepland hebt. Over het algemeen zal je hier plezier in hebben, maar je moet opletten, omdat er wel minder goede dingen kunnen gebeuren. Dit kan vooral ontstaan bij Boogschutters die niet lekker in hun vel zitten. Zij zullen de nadruk op negatieve zaken leggen. Het is belangrijk negatieve momenten niet als leidraad te nemen, maar geregeld naar de goede zaken te kijken. Verder zal het belangrijk zijn je aandacht te spreiden en je niet alleen maar op één aspect in je leven te richten. Je bent nu eenmaal een actief persoon en hebt het nodig om veel te doen. Luister naar je lichaam en neem rust op momenten dat je dit voelt.

Het zal voor alle Boogschutters een maand worden om verdriet, depressiviteit en negativiteit niet de kans te geven om jou te grijpen. Dit kan namelijk wel ontstaan, omdat Mercurius voor jou geen positieve positie in de ruimte inneemt. Deze planeet kan dan ook je emoties negatief beïnvloeden. Ga je zitten kniezen en ben je passief, dan zal deze energie je ook zeker nadelig raken. Bedenk verder dat de kosmische energieën je gunstig gezind zijn, waardoor het toch echt je eigen schuld is als je naar het negatieve kijkt. Houd jezelf, je handelingen en uitspraken onder controle en zoek naar antwoorden als je merkt dat iets minder goed gaat. Het wordt dus geen makkelijke maand, maar je zult er uiteindelijk heus wel sterker uitkomen en bent in staat om er een goede periode van te maken.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.