Gratis maandhoroscoop Boogschutter - Januari 2020


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag

Maandhoroscoop Boogschutter

23 november - 21 december


Je begint de maand minder actief en dat is wennen voor de snelle Boogschutter. Er is een aantal planeten dat problemen kan geven, waardoor je met verwarring en vrees te maken krijgt. Merk je dat je even niet lekker in je vel zit, dan doe je er goed aan te zorgen voor het vermijden van stress en het voorkomen van te veel werk. Je kunt anders mentaal zwakker worden en dit kan dan uiteindelijk je fysieke gezondheid aantasten. Je doet er goed aan vooral het contact met vrienden of oudere collega’s te versterken, omdat deze jou ondersteunen. Vooral problemen zijn dan makkelijker te onderkennen. Verder is het belangrijk om deze maand ordelijk en verantwoordelijk met je carrière, financiën en andere zakelijkheden om te gaan. Er zijn aanwijzingen dat collega’s jou zullen steunen en dit zorgt dat je succes en goede prestaties kunt behalen. Mensen die gebonden zijn, kunnen wat minder goede energieën op hun pad krijgen. Dit lijkt te komen, omdat je niet altijd evenveel tijd aan je partner besteedt en veel met verplichtingen bezig bent. Vooral de combinatie van de Zon en Saturnus in je 2de huis van gezin kunnen vanaf de 24ste vervelende situaties in je familie brengen. Verder zal je op moeten letten dat het sparen van geld lastig zal zijn, waardoor je vooral op moet passen dat je niet te veel uitgaven hebt. Er hangt de gehele maand sterke energie, waardoor je veel tijd en aandacht aan fysieke gesteldheid besteedt. Het is een maand om bepaalde mindere gewoontes af te leren. Besteed meer tijd aan gezondheid door voedingsproducten af te leren die een minder goede werking op je hebben. Gebruik ook minder genotsproducten. Ook is het belangrijk dat je soms niet te veel sport, omdat je lichaam anders overbelast raakt. Let de 5de t/m de 8ste op dat je wat frustraties kunt ervaren. Deze dagen kun je beter niet te veel plannen. Vanaf de 10de zal je gemoed veel beter zijn en kun je weer een stuk actiever zijn. Let in het midden van de maand op dat je geduld bewaart, omdat je te snel wilt gaan en dan fouten maakt. Vanaf de 20ste zal je minder romantisch zijn en wil je meer tijd aan je werk besteden. Het is een prima periode om lid te worden van een sportclub of iets anders waar veel mensen komen. In principe zal je vanaf de 25ste met veranderingen te maken krijgen. Deze zullen over het algemeen je leven verbeteren en jou gelukkig maken.

Relatie & toekomst

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Ontvang direct een live reading van een medium of paragnost!
👉 Start Jouw Reading
[ 3:30minuten | Gratis testen ]Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart