Gratis maandhoroscoop Boogschutter - Mei 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag


Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter : 23 november - 21 december

De planetaire stand laat zien dat je deze maand gericht bent op je thuissituatie, gezin en je mentale en intellectuele gezondheid. Je zult wat minder fit zijn als het om carrière gaat. De planetaire energie zal dus vooral dominant zijn in je privéleven.

De langzame beweging van Mercurius kan hier de oorzaak van zijn en helemaal na de 23ste als deze retrograde gaat bewegen. Daardoor doe je er verstandig aan om vooral op gebied van werk en karakter hard te werken om hier toch nog op een goede manier in te kunnen handelen. Tot en met de 20ste ben je wisselvallig, omdat je evenveel aandacht aan anderen wilt geven dan aan je eigen belangen. Daardoor kun je nog wel eens moeite hebben om hier evenwicht in te vinden en vooral als het om contact met geliefden gaat. Na de 20ste zal dit veranderen en zal het allemaal makkelijker gaan. De 1ste periode wordt er van je gevraagd vooral financieel voorzichtig te zijn, omdat je de neiging hebt teveel uit te geven. Houd de hand op de knip. Beter kun je wat geld opsparen voor latere momenten. Moet je iets kopen, dan doe je er goed aan eerst te oriënteren, zodat je iets goeds koopt, dat echter niet al te duur is.

Deze 1ste week is het verstandig geregeld tijd aan sport te besteden. Dit zal je goed doen en ervoor zorgen dat je de rest van de maand fit bent. Let op dat je de 5de en 6de gas terugneemt. Je kunt dan een lichte training doen of lekker wandelen of fietsen. Ook is het belangrijk dat je je gewoonten onder de loep neemt. Je kunt je soms moe voelen, maar misschien komt dit wel omdat je niet altijd gezond eet. Het zal belangrijk zijn geregeld te ontspannen. Slaap dus voldoende en benut je pauzes op een relaxte manier. Je zult de 9de en de 10de verantwoordelijk in het leven moeten staan. Ga adequaat en efficiënt met het leven om, dan zal je veel energie overhouden.

Mensen die de 13de t/m de 16de het gevoel hebben dat ze iets niet goed doen, doen er verstandig aan juist deze dagen te gebruiken er iets aan te doen. Het is een prima moment om dit te doen, omdat de hemellichamen gunstig staan. De 20ste en 21ste zijn geschikt om negatieve gewoonten af te leren. Vanaf de 25ste zal het geluk je toelachen. Er kunnen mooie momenten zijn, waarbij je veel bereikt. De Volle Maan zal krachtige signalen en voorspellende dromen bieden. Deze kunnen je veel goeds opleveren.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.