Gratis maandhoroscoop Boogschutter - Juni 2017

Home » Maandhoroscoop » Boogschutter Juni 2017

Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag


Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter : 23 november - 21 december

Tijdens de eerste helft van juni komt er een focus op relaties voor Boogschutters. In Boogschutter’s huis van relaties staan de Zon en Mercurius, heerser van dit huis. Je geliefde krijgt jouw volle aandacht, je hele bestaan om hen heen en je liefdesleven worden belangrijker dan wat dan ook.

Venus – de planeet van de liefde – is in Boogschutter’ huis van verantwoordelijkheden, dus er is een verband tussen werk/verplichtingen en gevoelens, waarschijnlijk op een goede manier. Misschien werk je aan iets interessants samen of ben je romantisch betrokken bij iemand uit je professionele kring.

In je 8e huis kan Mars – heerser van Boogschutter’s huis van erotiek, sommige obsessies activeren of je ertoe dwingen om sommige taboes te overwinnen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.