Gratis maandhoroscoop Boogschutter - November 2018


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag

Maandhoroscoop Boogschutter

23 november - 21 december


Bijzonder zal zijn dat Mars zich deze maand meer op de Boogschutter richt. Dat zal niet altijd zonder slag of stoot gaan. Er wordt aangeraden om je hier bewust van te zijn. De energie van Mars zal vooral in storende perioden optreden en dan kan deze planeet wat extra problemen brengen. Je moet op deze momenten dus duidelijk en adequaat handelen om te zorgen dat je datgene wat je wilt daadwerkelijk weet te bereiken. Niets zal vanzelf gaan. Je zult er hard voor moeten werken om het een en ander in de juiste banen te leiden. Het zal belangrijk zijn alert te blijven op dingen waar je niets in kunt winnen. In dit soort gevallen kun je beter achteruit gaan en wachten tot de energie een stuk beter wordt.

Met name conflicten en problemen met geliefden, vrienden of collega’s kun je maar beter even opzij schuiven en later deze maand of het begin van de volgende maand bespreken. Wees hier wel eerlijk en duidelijk in, zodat mensen niet denken dat het je allemaal niets kan schelen. Overigens wordt door de sterren wel aangeraden problemen die met misverstanden, overtuigingen en religies te maken hebben, gelijk op te lossen. Je zult er niet alleen voorstaan. Er zijn krachtige planetaire energieën die jou bijstaan, maar uiteindelijk zal je het toch alleen moeten doen. Lukt dit, dan zal je zakelijk gezien veel voordelen krijgen. Zowel mensen met een eigen bedrijf als mensen die voor een baas werken, kunnen grote vooruitgang boeken. Dit kan zijn door meer te verdienen, door promotie of natuurlijk door beiden. Ga je voorzichtig met de energieën om, dan zal je op persoonlijk en liefdesgebied niet al teveel problemen ervaren. Er wordt door de sterren aangegeven dat je aan het eind van de maand waarschijnlijk terug kunt kijken op een goede maand. Houd er dus de moed in, uiteindelijk wordt het een prima maand.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.