Gratis maandhoroscoop Boogschutter - Juli 2018Lees hier onder voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of weekhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag


Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter : 23 november - 21 december

Het is een maand waarin je zeer gemotiveerd kunt zijn om je op zakelijk gebied te profileren. Je kunt veel succes behalen, mede omdat de planetaire stand daar uitstekend voor is. Je zult deze maand echter minder energie krijgen om met je mentale gestel bezig te zijn en ook zal je minder tijd besteden aan familie. Toch wordt het geen slechte maand en zal je over het algemeen voldoende kracht vanuit de retrograde bewegingen van Saturnus en Neptunus krijgen om mentaal geen problemen te ervaren. Je bent sociaal vaardig en vindt het erg belangrijk om samen te werken. Je dient er op toe te zien dat je je niet teveel op eigen beslommeringen richt, maar ook op die van anderen. Op zakelijk gebied zal je je daarom geregeld gedienstig opstellen.

Ook is het belangrijk om de dingen gewoon op je af te laten komen en ze in goede banen te leiden. Omdat er namelijk veel planeten retrograde bewegen zal je dus tolerant moeten zijn en vertragingen en weerstand accepteren om er mee om te gaan. De zomer is over het algemeen ideaal voor de Boogschutter. Je kunt geregeld naar buiten en zal ook extra veel kunnen sporten. Je merkt aan jezelf dat je gelijk al vanaf het begin van de maand gericht bent op gezondheid en het aanpassen van je levenspatroon. Het zal een prima maand worden, omdat je niet alleen sociaal en gezond bent, maar je ook een krachtige uitstraling hebt, waardoor je zeer aantrekkelijk bent. Daardoor zal je zowel bij mannen als vrouwen prima overkomen en zullen ze graag met je omgaan.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chat


Introductie maandhoroscoop Boogschutter sterrenbeeld

De meeste boogschutters hebben zijn levenslustig energiek, avontuurlijk en veelzijdig. Je bent dol op reizen. Je wilt niets missen. Boogschutters blijven optimistisch en ambitieus ook bij tegenslag. Dit is bewonderenswaardig.
 
Boogschutters zijn strijdbaar en komen op voor waar ze in geloven. Rechtvaardigheid is super belangrijk voor de boogschutter. Deze eigenschappen ben je ook geneigd te gebruiken voor het welzijn van anderen.
 
Boogschutters kunnen zichzelf goed aanpassen. Ze zijn eervol, betrouwbaar en gul.