Jaarhoroscoop Leeuw 2017


“Er zullen nogal wat veranderingen voor je aankomen dit jaar Leeuw. Dit zullen goede dingen zijn als het gaat om het realiseren van projecten en werk, aan de andere kant zal je ook te maken krijgen met stagnatie en uitstel. De enige manier hoe je dit kunt voorkomen is door zelf heel erg transparant en eerlijk te zijn in je verwachtingen naar anderen toe. Duidelijk benoemen wat je nodig hebt of verwacht creëert een goede uitkomst, onduidelijkheid kan resulteren in misverstanden en chaos.”
 
 

Algemene jaarhoroscoop

Dit is het jaar van de veranderingen, ook voor jou. Stap voor stap, en met een goed omschreven planning kom je er wel. Slik ook je trots in als je hulp nodig hebt, niemand kan alles in zijn eentje. Dat te beseffen zorgt ervoor dat je aan het einde van het jaar, ondanks de blokkades die er begin dit jaar zijn, toch succesvol kunt afsluiten.
 
Het begin van dit jaar begint wat moeizaam, maar kom je hier doorheen, dan gaat de rest van het jaar je goed af. Het kan zijn dat er iets belangrijks in je leven wordt afgesloten, een baan of een relatie. Misschien voel je je emotioneel wat wankel maar vanaf juli kom je weer een stuk beter in je vel te zitten.
 
Er wordt veel van je energie en geduld gevraagd, vanaf september zal je merken dat het tijd wordt de dingen op een andere manier vorm te gaan geven. Dit gaan zijn op het gebied van communicatie of privé. Sta er niet gek van te kijken als je het einde van het jaar een totaal andere kant op wilt gaan dan je hiervoor gedaan hebt. Sta open voor deze veranderingen maar onderzoek goed wat je het allerliefste zou willen veranderen in je leven.
 


Carrière horoscoop

Zoals gezegd, het kan allemaal wat moeizaam verlopen, ook op het gebied van je carrière. Probeer zo duidelijk mogelijk te zijn als je kunt, zo voorkom je veel misverstanden. Aan de andere kant zullen er ook kansen of mensen zijn die ervoor zorgen dat je je projecten erg succesvol zou kunnen afronden. Maak gebruik van je netwerk, dat is dit jaar erg belangrijk voor je.  
 
Dit jaar kan een overwinning zijn maar dat heeft dan vooral te maken met je doorzettingsvermogen en het vertrouwen in jezelf. Blijf in jezelf geloven, dan komt dit goed.
 


Liefde & Relaties

Er zullen veranderingen zijn in de loop van 2017. Sta er niet gek van te kijken als je voor jezelf de rekening op gaat maken welke energievreters je zult afstoten en wie je graag in je leven wilt houden. Denk er goed over na en voel dit goed in, dan zal dit je veel energie gaan opleveren. Het is wel beter deze mensen zachtjes af te laten vloeien dan direct de confrontatie aan te gaan. Op deze manier zal het leven je later in het jaar een stuk gemakkelijker af zal gaan.
 
Ben je een alleenstaande Leeuw, dan ben je in staat nieuwe relaties aan te gaan. Sluit niet uit dat je zomaar ineens huwelijksplannen zou kunnen gaan maken.  

 

Financiën horoscoop

Met je financiële situatie zit het wel goed. Je kunt zelfs je inkomen vergroten of goede kansen krijgen wanneer je een gokje waagt. Het aangaan van langetijdsinvesteringen is een goed plan. Volg je gevoel en wees niet al te zuinig. Een mens moet ook gewoon kunnen blijven genieten nietwaar?


Meer Horoscopen op Mediumchat
Ontdek ook onze daghoroscoopweekhoroscoop en maandhoroscoop