Gratis weekhoroscoop LeeuwLees hier voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis weekhoroscoop voor deze week. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of maandhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag


Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw : 23 juli - 23 augustus

Als Leeuw kun je er moeite mee hebben het verleden los te laten, terwijl het juist deze weken beter is dat wel te doen. Gooi de schuld van alles dat er nu gebeurt niet op de mensen uit jouw omgeving, maar kijk eens meer in de spiegel om de oorzaken op te sporen. Kijk slechts naar het verleden om te ontdekken wanneer de basis voor jouw huidige gedrag is gelegd. Ook de Leeuw is het resultaat van opvoeding en opleiding. Als je nu weinig zelfdiscipline hebt, dan laat je alles zijn beloop en je gaat daarbij veel te ver. Je denkt dat alles wel goed zal aflopen, maar pas op Leeuw! Het kon deze weken wel eens anders gaan. Voor de Leeuw met meer zelfdiscipline geldt dat jouw hersens deze weken uitstekend werken en je lost zowel jouw zakelijke als privé problemen volledig op. Denk een beetje aan jouw conditie. Ga wandelen en neem de trap in plaats van de lift.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chatKaraktereigenschappen van sterrenbeeld Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw heeft een warm en hartelijk karakter. Ruimdenkend en zeer creatief van geest. De leeuw heeft een sterk en krachtig karakter. De leeuw is een geboren leider en staat stevig in zijn schoenen. Alleen de leeuw weet het altijd beter en leest mensen graag de les. De leeuw bedoeld het goed maar dat is de leider in de leeuw. De leeuw heeft ook veel doorzetting vermogen.

Ontdenk hier alle eigenschappen van het sterrenbeeld leeuw.