Gratis weekhoroscoop LeeuwLees hier voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis weekhoroscoop voor deze week. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of maandhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag


Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw : 23 juli - 23 augustus

Je zou nieuwe mensen kunnen leren kennen in deze week en ook nieuwe vriendschappen kunnen starten, zelfs verbintenissen kunnen aangaan met mensen, die je nu nog niet kent, maar bij wie je meer dan bij andere, oude vrienden jezelf kunt zijn. Jij, Leeuw-mens, staat daardoor open voor alle soorten van veranderingen en je zult deze week daarvoor de basis leggen. Laat deze week dan ook niet als andere voorbij gaan, want over enige weken is de sterrenconstellatie niet zo positief hiervoor als in deze week. Je bent deze en komende weken geestelijk creatiever dan normaal en je zult daar plezier van hebben als die creativiteit de vrije loop laat en de ideeën onthoudt of noteert. Vroeg of laat zul je er plezier van hebben en in het meest gunstige geval daar de financiële vruchten van plukken. Jouw gemoedsgesteldheid kan echter roet in het eten gooien en je moet dan ook kiezen tussen jouw emoties laten gaan of de creativiteit in je de vrijheid geven.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chatKaraktereigenschappen van sterrenbeeld Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw heeft een warm en hartelijk karakter. Ruimdenkend en zeer creatief van geest. De leeuw heeft een sterk en krachtig karakter. De leeuw is een geboren leider en staat stevig in zijn schoenen. Alleen de leeuw weet het altijd beter en leest mensen graag de les. De leeuw bedoeld het goed maar dat is de leider in de leeuw. De leeuw heeft ook veel doorzetting vermogen.

Ontdenk hier alle eigenschappen van het sterrenbeeld leeuw.