Gratis weekhoroscoop Leeuw


Lees hier voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis weekhoroscoop voor deze week. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of maandhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Weekhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus

Dit kan een week zijn waarin je verschil van mening zult krijgen met een Waterman. Jouw stemming zal desondanks uitstekend zijn, terwijl je wel een compromis moet sluiten met diegene.Eet niet te veel. Voor een goede gezondheid moet je jouw lichaam voeden en je bent in plaats daarvan vaak bezig het te vullen. In je werk moet je wat vertrouwen hebben in het samenwerken met anderen. Niet iedereen kan wat jij kunt en de wijze waarop je het doet is niet zaligmakend. Er zijn meer wegen, die naar Rome leiden.Een kortstondige flirt met een Stier of een Steenbok zal één van deze dagen een heel leuke wending aan je leven geven. Het kan ook zijn dat je dit al een maand of wat geleden hebt ervaren en dan is het geen flirt, maar iets van langere duur. Dat nieuwe huis moet je even vergeten.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Karaktereigenschappen van sterrenbeeld Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw heeft een warm en hartelijk karakter. Ruimdenkend en zeer creatief van geest. De leeuw heeft een sterk en krachtig karakter. De leeuw is een geboren leider en staat stevig in zijn schoenen. Alleen de leeuw weet het altijd beter en leest mensen graag de les. De leeuw bedoeld het goed maar dat is de leider in de leeuw. De leeuw heeft ook veel doorzetting vermogen.

Ontdenk hier alle eigenschappen van het sterrenbeeld leeuw.