Gratis weekhoroscoop LeeuwLees hier voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis weekhoroscoop voor deze week. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of maandhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag


Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw : 23 juli - 23 augustus

Deze week is uitermate geschikt om tot rust te komen. Zelfs als je geen vaste klant bij de psycholoog bent, kun je op dit moment worden geconfronteerd met jouw onderbewustzijn. Je kunt je bewust worden van oude gedragspatronen, die je nu niet meer nodig hebt. Als je ooit van plan bent geweest een weekje in het klooster te gaan zitten, dan is dit dé week om dat te gaan doen. Als je bereid bent jouw emoties te laten gaan, kun je tot oplossingen komen van problemen, die je al tijden met je meedraagt. Oude gewoonten voldoen niet meer en als je ze nu begint af te schaffen, doe je er iedereen, inclusief jezelf, een groot plezier mee. Valt het klooster niet binnen jouw bereik, dan zou je wat extra energie aan andere mensen kunnen besteden. Hun noden vallen nu sneller op dan normaal en je bent, meer dan anders, bereid een handje te helpen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chatKaraktereigenschappen van sterrenbeeld Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw heeft een warm en hartelijk karakter. Ruimdenkend en zeer creatief van geest. De leeuw heeft een sterk en krachtig karakter. De leeuw is een geboren leider en staat stevig in zijn schoenen. Alleen de leeuw weet het altijd beter en leest mensen graag de les. De leeuw bedoeld het goed maar dat is de leider in de leeuw. De leeuw heeft ook veel doorzetting vermogen.

Ontdenk hier alle eigenschappen van het sterrenbeeld leeuw.