Gratis weekhoroscoop LeeuwLees hier voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis weekhoroscoop voor deze week. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of maandhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag


Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw : 23 juli - 23 augustus

Alle positieve dingen gebeuren in drieën. Negatieve helaas ook, maar daar zul je deze week weinig last van hebben, Leeuw. En na regen komt tenslotte altijd zonneschijn. In de eerste helft van deze week kom je iemand tegen waarvan je het gevoel hebt dat je hem of haar al eens eerder hebt ontmoet. En of dat nou waar is of niet, het is een interessante persoon van wie je zeker nog meer van zult gaan horen. Zakelijk gaat het allemaal voor de wind en over de liefde heb je vanaf deze week niets te klagen. Kortom, een mooi begin van een leukere periode. Bel hem of haar eens wat vaker vanaf je werk!

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chatKaraktereigenschappen van sterrenbeeld Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw heeft een warm en hartelijk karakter. Ruimdenkend en zeer creatief van geest. De leeuw heeft een sterk en krachtig karakter. De leeuw is een geboren leider en staat stevig in zijn schoenen. Alleen de leeuw weet het altijd beter en leest mensen graag de les. De leeuw bedoeld het goed maar dat is de leider in de leeuw. De leeuw heeft ook veel doorzetting vermogen.

Ontdenk hier alle eigenschappen van het sterrenbeeld leeuw.