Gratis weekhoroscoop Leeuw


Lees hier voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis weekhoroscoop voor deze week. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of maandhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Weekhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus

Als Leeuw moet je deze week een oppassen dat je niet in de maling wordt genomen. Je bent kennelijk te goed voor deze wereld. Leen daarom geen geld uit, ook niet een beetje en laat ook tijdens je werk niet over je heen lopen.
Misschien voel je het niet, maar een lieve Tweelingen ziet en voelt dat goed voor jou aan.Met deze sterrenstand kan met name de late Leeuw nieuwe contacten opdoen. Het kan zeer goed een relatie op het liefdesgebied zijn, maar dat hoeft helemaal niet. Het is in ieder geval een relatie, die in de toekomst de nodige deuren voor jou opent en je kunt van diegene dan ook zeggen dat hij of zij echt om jou geeft. De mooiste dag voor een nieuwe liefde is de zondag.Doe eens wat meer aan je conditie! Als jij zo doorgaat, wordt zelfs seks al te vermoeiend voor je.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?
Karaktereigenschappen van sterrenbeeld Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw heeft een warm en hartelijk karakter. Ruimdenkend en zeer creatief van geest. De leeuw heeft een sterk en krachtig karakter. De leeuw is een geboren leider en staat stevig in zijn schoenen. Alleen de leeuw weet het altijd beter en leest mensen graag de les. De leeuw bedoeld het goed maar dat is de leider in de leeuw. De leeuw heeft ook veel doorzetting vermogen.

Ontdenk hier alle eigenschappen van het sterrenbeeld leeuw.