Gratis weekhoroscoop BoogschutterLees hier voor het sterrenbeeld Boogschutter de gratis weekhoroscoop voor deze week. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop boogschutter, gratis jaarhoroscoop boogschutter of maandhoroscoop boogschutter, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld boogschutter pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop boogschutter vandaag


Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter : 23 november - 21 december

Emotioneel ben je veel sterker geworden, Boogschutter! Dat heeft het opmerkelijke gevolg dat je deze dagen zeer charmant overkomt. Een Leeuw en een Weegschaal, die jou al een tijdje in hun vizier hebben, smelten deze week helemaal voor je. Met hart en ziel staan zij voor jou open. Het is dan ook een uitstekende week voor de liefde. Deze vrolijke flirt heeft dan ook een hartstochtelijk vervolg. Denk wel aan jouw partner, als je die hebt, want dit blijft niet bij een knipoog! Maak de komende week tijd vrij voor het zoeken op een rommelmarkt naar leuke dingen voor jouw huis. Je moet dan wel eerst even wat opruimen, zodat er plaats is voor iets nieuws. Met zo veel geluk in de liefde, moet je wegblijven van de gokkasten en loterijen.

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chatKaraktereigenschappen van sterrenbeeld Boogschutter

Het sterrenbeeld boogschutter is een vrij persoon en heeft veel ruimte nodig. Ook houdt de boogschutter wel van een avontuurtje. De boogschutter zegt wat hij denkt en is vooral eerlijk en blij. De boogschutter houdt vooral van reizen en wil graag de wereld zien. De boogschutter heeft veel ambitie voor het leven en wil graag alles er uithalen wat er in zit. Eerlijkheid is heel belangrijk voor de boogschutter, lieg je tegen de boogschutter dan bega je een grootte fout.

Ontdenk hier alle eigenschappen van het sterrenbeeld boogschutter.