Jaarhoroscoop Boogschutter 2017


In 2017 kun je veel veranderingen in je leven verwachten Boogschutter! Het woord vernieuwing is helemaal van toepassing op jou als het gaat over relaties, een levensstijl, werk of een verhuizing. Het kan je overspoelen, al die nieuwe dingen. Probeer ervan te genieten en doe er je best voor met de stroom mee te zwemmen, anders kost het je veel te veel energie.“ 

 

Algemene jaarhoroscoop

Jouw 2017 wordt er een van uitdagingen. Je zoekt het ook wel op hoor, vrijheidslievend als je bent ga je geen uitdaging uit de weg. Sterker nog, je zoekt de uitdagingen dus op omdat jij precies dit jaar een grote drang hebt om jezelf te bewijzen. Niet alleen op het gebied van werk maar in zijn algemeen.

In mei wordt het even lastig voor je en krijg je misschien het gevoel op een rollercoaster te zitten. Gewoon blijven doorademen, stel je doelen bij en focus. Ga daarna op zoek naar een andere weg dan die je tot nu toe bewandeld hebt en durf te groeien.
 
Op het gebied van je netwerk krijg je volop de kans nieuwe mensen te gaan ontmoeten en hierdoor creëer je nieuwe kansen. Wees niet bang nieuwe vrienden te maken. en hou je oude vriendschappen ook in ere.


 

Carrière

Op het gebied van je carrière gebied wordt er nogal wat van je verwacht. Zijn er veranderingen binnen je bedrijf of ben je bang je baan te verliezen? Zorg ervoor dat je het gesprek aangaat, blijf positief en praat erover. Zorg er ook voor dat je niet alleen heel erg hard werkt want het is veel belangrijker in deze periode dat je  je werk goed en nauwgezet  uitvoert. Dit jaar is ook heel erg geschikt om een lang gekoesterde wens op te pakken; een studie.
 
Al ga je confrontatie of conflicten liever uit de weg, let erop dat je duidelijk verwoord hoe jij je voelt. Dat zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten, maar ook dat je beter wordt begrepen door anderen. Sta open voor de feedback van je collega’s en maak ook contact met collega’s met wie je tot nu toe misschien nog niet hebt samengewerkt. Je weet namelijk maar nooit hoe een balletje kan rollen en het zou zomaar eens kunnen dat het in je voordeel werkt je netwerk groter te maken.  Open staan creëert nieuwe kansen voor jou.


 

Liefde en relaties horoscoop

Ook voor de liefde geldt; stel je open. Je bent prima in staat een goede keuze op liefdesgebied  te maken, al schiet je soms  in je emoties. Stel je open, volg je hart en geniet volop van de liefde.
 
Verras jezelf en je partner en laat  je gevoel te  stromen. Doe eens gek, en wees niet bang om je partner te verrassen met een romantisch diner of een onverwachts avondje of weekendje uit. Je partner zal het geweldig vinden en zo laait de passie tussen jullie beiden weer op. Maak je geen zorgen over het verleden, maar focus je op het heden en maak hier het het beste van dat jij kunt.
 
Ben je alleenstaand en op zoek naar een nieuwe partner? Wees op en eerlijk, blijf gewoon lekker jezelf maar blijf vooral trouw aan jezelf. Je hoeft er geen moeite voor te doen. Je bent prima zoals je bent en dat zal andere mensen opvallen. Let maar op!

 

Financiën

Financieel gezien zal het er waarschijnlijk minder goed uitzien als de vorige jaren. Jouw motto van 2017 is goed omgaan met het geld wat je hebt door er hard voor te werken.
 
Dit is geen jaar om gekke dingen aan te schaffen. Misschien kan je wat uitgaven besparen? Praat er eens met anderen over, misschien kunnen zij je tips geven hoe je dit kunt doen.   


Meer Horoscopen op Mediumchat
Ontdek ook onze daghoroscoopweekhoroscoop en maandhoroscoop