Jaarhoroscoop Boogschutter 2023

Boogschutter
23 november - 21 december

horoscoop boogschutter

Jaarhoroscoop Boogschutter 2023

Boogschutter is optimistisch, sociaal, wijs, intelligent en constant bezig zijn of haar kennis uit te breiden. Je bent graag onder mensen en anderen zijn heel graag in jouw gezelschap. Je brengt als het ware meer kleur en vreugde in het leven van anderen. Je bent meester in het sluiten van vriendschappen, dit jaar sluit je dan ook weer nieuwe vriendschappen. Omdat je niet in het verleden leeft, altijd naar de toekomst kijkt en nieuwe ervaringen omarmt, trek je veel positieve en gelukkige momenten aan. Het wordt een fantastisch jaar voor Boogschutter.

Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wacht jij op nieuwe kansen die je met beide handen kan aanpakken? Wij zijn er om jou te helpen deze kansen te zien en te realiseren zodat jouw dromen de waarheid worden. Zet nu de eerste stap naar een gelukkigere toekomst...

 
 

Carrière 

Boogschutter is leergierig en heeft geen moeite met het leren van nieuwe werkzaamheden. Je werkt graag in een klein team, maar ook in een groot team functioneer je uitstekend. Werkgevers en collega’s dragen je op handen, als jij op het werk bent is de sfeer veel gemoedelijker en vrolijker. Je maakt dit jaar kans op promotie of een andere baan, met een salarisverhoging waar je heel blij mee bent. Reageer niet te enthousiast, werkgevers betalen meestal minder dan ze kunnen, je kunt er veel meer uithalen. Onderhandelen is een kunst, je moet lef hebben, jij kunt het!

 

Liefde 

De single Boogschutter is dit jaar niet serieus op zoek naar een partner. Soms verlang je naar een partner, maar meestal heb je het te druk om werk te maken van je verlangen. Je nuchtere kijk op de liefde is ook een reden dat je single bent. Je bent dit jaar gericht op plezier maken, je studie en/of werk en niet op het vinden van een partner. Het blijft bij korte romances de komende maanden.
Boogschutter in een relatie heeft het gevoel dat zijn of haar relatie eerder achteruit dan voorruit gaat. Je relatie wordt dit jaar op de proef gesteld. Als je doorzet, geduld kan opbrengen en in mogelijkheden gelooft wordt je relatie hechter dan ooit.
 

Financiën 

Boogschutter geeft liever niet meer geld uit dan binnenkomt, maar het komt regelmatig voor dat je te veel geld uitgeeft aan anderen en dan niets over hebt voor jezelf. Je bent gul en hebt plezier aan geven. Vergeet niet, dat wie voor zichzelf zorgt, zorgt voor zijn of haar allerbeste vriend. Je inkomen is weliswaar hoger dan vorig jaar, maar bij tegenslagen, zoals een laptop die het niet meer doet of auto die niet wil starten, is het fijn als je geld hebt om de reparatie te kunnen betalen. Je hebt dit jaar een spaarpotje nodig. Waarvoor? Je mobiele telefoon, je laptop of andere apparatuur is aan vervanging toe.

 

Gezondheid

Dit is geen medisch advies, maar een astrologisch perspectief. Raadpleeg altijd een arts bij klachten. Boogschutter is bewegelijk en actief, door de vele verschillende activiteiten die Boogschutter uitoefent loopt Boogschutter makkelijker botbreuken op dan andere sterrenbeelden. Als je dit jaar van plan bent om te gaan skiën en nooit eerder geskied hebt, neem dan eerst een paar lessen. Je bent iemand die voor het eerst schaatsen aantrekt en weg schaatst alsof je een prof bent. Doe dit jaar niet hetzelfde met activiteiten waar je lessen voor nodig hebt. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

 

Meer horoscopen voor Boogschutter

Wil je meer weten? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

Horoscoop Boogschutter
Weekhoroscoop Boogschutter
Maandhoroscoop Boogschutter

 

Jaarhoroscopen andere sterrenbeelden:


Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]