Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok

Het karakter van de SteenbokSterrenbeeld Steenbok is gedisciplineerd, verantwoordelijk en betrouwbaar. Steenbokken zijn erg ambitieus en moeten altijd iets hebben om achterna te gaan dat hun leven betekenis geeft. Steenbokken zijn extreem geduldig en kunnen lange tijd wachten op hetgeen ze willen. Het sterrenteken Steenbok kan zich erg goed concentreren en heeft een actieve geest. Steenbokken zien het leven vaak zwart of wit.

 

Het Temperament van de Steenbok

Sterrenbeeld Steenbok is melancholisch en streng omdat ze hun leven leiden door zelfdiscipline en verantwoordelijkheid. Steenbokken worden vaak verward met kilheid, Steenbokken zijn echter niet zo kil. Dit lijkt zo omdat Steenbokken graag alles zelf doen, dan hoeven ze zich geen zorgen te maken dat iets niet gedaan wordt of iets niet fatsoenlijk gedaan wordt. Steenbokken zijn zeer eigenwijs en zijn het daardoor niet snel met een ander eens.

 

De Eigenschappen van een Steenbok

Sterrenbeeld Steenbok kijkt de kat uit de boom, het kan even duren voor ze zich veilig voelen en los komen. Steenbokken houden ervan verbonden te zijn op intellectueel niveau. Steenbokken lachen graag, iedereen die hen kan laten lachen zal zeer gewaardeerd worden. Steenbokken luisteren graag naar anderen en hun emoties, hun eigen emoties geven ze niet snel bloot. Ze staan bekend om hun afstandelijkheid.

 

De Steenbok en LiefdeSteenbokken zijn liefdevolle mensen maar het kan even duren voordat ze hun liefde tonen. Emotioneel zijn Steenbokken moeilijk te bereiken als ze je niet kennen. Als ze vertrouwen hebben en zich veilig voelen geven ze zich helemaal. Sterrenteken Steenbok is een serieus sterrenbeeld en neemt de liefde dan ook zeer ernstig. Steenbok beschermd zijn of haar geliefden en niets is hen te veel om partners, familie of vrienden gelukkig te maken.

 

De Steenbok in een Relatie

Steenbok man jaloers? Hij is zelfs heel erg jaloers maar zal het nooit laten merken. Steenbok vrouw jaloers? Ze is wel een beetje jaloers maar het mag geen naam hebben. In wezen heeft de Steenbok niet veel vertrouwen om een duurzame relatie aan te gaan en nog minder om deze te handhaven. Heeft sterrenbeeld Steenbok gekozen voor een partner willen ze deze ook heel graag houden. Steenbokken zijn eerlijk, betrouwbaar en zorgzaam voor hun partner.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

De Steenbok Man en Liefdesverdriet

Steenbokken mannen zullen proberen alles uit te praten als zijn partner de relatie wil beëindigen. Ze verdragen een relatie breuk niet. Steenbok man zal nog weken proberen om het weer goed te maken. Hij deelt zijn liefdesverdriet niet met vrienden maar trekt zich terug. Kijkt films, leest boeken, vooral zelfhulpboeken en denkt na over dingen die hij nog zou kunnen doen om zijn geliefde terug te krijgen. Steenbok man ziekt zijn liefdesverdriet uit.

 

De Steenbok Vrouw en LiefdesverdrietSterrenbeeld Steenbok vrouw zal niet proberen haar partner over te halen om te blijven als deze wil vertrekken. Ze trekken een muur op en komen heel onverschillig over. Steenbok vrouw heeft veel tijd nodig om zich weer voor een nieuwe relatie open te stellen. Ze is melancholisch en zal veel romantische films kijken zolang ze liefdesverdriet heeft. De films kijkt ze vooral om zichzelf te overtuigen dat ze niets verloren heeft.

 

Een Steenbok Vrouw aan het Daten

Steenbok verleiden is een moeilijke opgave. Sterrenbeeld Steenbok vrouw heeft angst zich kwetsbaar op te stellen. Ze zijn melancholisch dus maak een Steenbok vrouw aan het lachen. Als je haar aan het lachen krijgt zal ze dit zeer waarderen.  Praat niet over haar emoties en vraag niet te veel persoonlijke dingen. Over je eigen emoties kun je vertellen, ze vindt het zeker interessant om te horen. Plan een date naar het theater, kunstgalerij of museum. Kom niet te laat, ze wacht niet op je. Steenbokken zijn punctueel.
 
 

Een Steenbok Man aan het DatenSteenbok man verleiden? Neem een flesje wijn mee als je bij hem thuis afgesproken hebt. Steenbokken houden van attente mensen. Als hij aan je vraagt waar je vanavond met hem heen zou willen gaan noem dan altijd een chic restaurant. Overdag stel je voor om naar een museum te gaan. Steenbok man is dominant en laat hem beslissen welk restaurant of museum. Blijf je bij hem thuis? Kom niet te dichtbij, hij smacht naar liefde maar heeft tijd nodig om aan je te wennen. Praat over intellectuele dingen en vraag nog niet naar zijn innerlijke gevoelens. Hij heeft eerst vertrouwen nodig.
 
 

Hoe is een Steenbok Vrouw In Bed?

Sterrenbeeld Steenbok vrouw komt langzaam op gang. Romantisch gepraat en te veel kaarsjes kun je achterwege laten. Steenbok in bed, kom dan snel ter zake. Bij het liefdesspel neemt ze de leiding. Ze verwacht van een man dat hij lang zijn erectie kan behouden omdat ze meerdere orgasmen kan krijgen. Vrijen met een Steenbok vrouw lijkt op een competitiematch. Na de vrijpartij zal de Steenbok vrouw overgaan tot een evaluatie. Als de uitslag negatief is kan ze besluiten nooit meer met je te vrijen.
 
 

Hoe is een Steenbok Man In Bed?

Steenbok in bed lokken zal niet zomaar lukken. Alle gaat volgens plan bij een Steenbok man, zelfs zijn seksuele activiteiten. Spontaan zal het dus niet snel tot een vrijpartij komen. De Steenbok man heeft de dag waarop hij seks wil gepland. Op vrijdag moe na het werk dus seks wordt verschoven naar zaterdag. Het is misschien niet romantisch maar vergeet niet dat de Steenbok alles wat hij doet, uitstekend wil doen. De Steenbok man geeft zich helemaal over als alle omstandigheden kloppen.
 
 

De beste Partnerkeuze van het Sterrenbeeld Steenbok

Stier, Leeuw en Schorpioen.
Steenbok Stier relatie is een klassieke combinatie. Stier Steenbok combinatie, het zijn beide aarde tekens. In liefdesrelaties wekt de dominante Steenbok niet altijd verzet op van de Stier zoals je zou verwachten. De relatie Steenbok Stier is aangenaam en ontspannen.  Steenbok Leeuw relaties zijn duurzaam, trouw en bevredigend. Een liefdesrelatie Leeuw Steenbok is niet bijzonder romantisch maar wel stabiel. Steenbok Schorpioen relaties zijn vol met het uitbroeden van nieuwe ideeën. Schorpioen Steenbok liefdesrelaties zijn intens en gelukkig.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]


Een Steenbok en Vriendschap

Steenbokken zijn verknocht aan hun vrienden. Ze zijn genereus en zorgzaam, zullen altijd voor vrienden klaar staan. Een Steenbok kun je dag en nacht bellen. Sterrenbeeld Steenbok is sympathiek maar ook mysterieus, alsof er altijd iets gaande is in hun geest. Steenbokken helpen hun vrienden met alles niets is hen te veel en verwachten helemaal niets terug. Steenbokken zouden moeten leren om niet te veel te geven.
 
 

De Steenbok op werkSteenbokken zitten vaak op invloedrijke posten. Ze hebben zelfvertrouwen en zijn zelfverzekerd. Steenbokken zijn succesvol en gaan geduldig op hun doel af. Hun werkhouding is positief en ze zijn buitengewoon ordelijk. Steenbokken hechten veel waarde aan zelfdiscipline. Behalve autoritair is sterrenbeeld Steenbok enorm overtuigend, zelfs al hebben ze het aan het verkeerde eind. Ze zijn niet alleen leiders maar ook heersers, hun wil is wet.

 

Levenslessen van de Steenbok

Sterrenbeeld Steenbok kan eigenschappen als hij of zij wil veranderen. De Steenbok kan leren niet zo bot en onattent te reageren. Het is niet zo dat het voor alle mensen perfect moet zijn. Er zijn mensen die vinden dat goed ook prima is. Sterrenteken Steenbok zou moeten leren zich soepel op te stellen. Steenbokken zijn serieuze harde werkers en te kritisch op zichzelf. Ze moeten leren trots te zijn op hun prestaties en op zichzelf.

 

Steenbok Kind

Steenbok kindjes zijn vanaf jonge leeftijd opstandig. Steenbok kind is oprecht, vindingrijk en zeer leergierig. Steenbok kindjes zijn alert en merken meer op dan de meeste kinderen. Ze zijn serieus maar ook heel grappig en speels. Steenbokjes ontdekken hun talent vaak op jonge leeftijd. Door hun enorme doorzettingsvermogen bereiken ze hun dromen dan ook. Steenbok kindjes kunnen heel goed alleen spelen maar spelen ook graag met andere kinderen. Het kleine bokje neemt natuurlijk de leiding en deelt de lakens uit.

 

Steenbok & ReizenSteenbokken plannen hun reis tot in de puntjes en reizen graag comfortabel.
Ze willen graag genieten van rust tijdens een vakantie. Wel zullen ze hun laptop meenemen om werkmail te lezen. Risico’s nemen Steenbokken niet graag en gaan daarom vaak naar een bestemming die ze kennen. Steenbokken verheugen zich op een vakantiebestemming ook op cultuur en de mensen die er wonen. Geschikte bestemmingen voor sterrenbeeld Steenbok zijn; Cuba, Zuid Afrika en Myanmar.
 
 

Steenbok & Gezondheid

Steenbokken kunnen last hebben van huidaandoeningen zoals acne of eczeem. Sterrenbeeld Steenbok piekert veel en er zouden maagklachten kunnen optreden. Steenbokken hebben de neiging om genotsproducten en verslavende producten te gebruiken als ze niet lekker in hun vel zitten. Steenbokken moeten leren schadelijke producten en stress te vermijden. Steenbokken zijn vaak gezonder op oudere dan op jongere leeftijd.
 
 

Het Sterrenbeeld Steenbok

De Steenbok is het tiende teken van de dierenriem. Steenbok wordt geassocieerd met de Griekse mythe van de geit Amalthea, die de jonge Zeus van melk voorzag. Zeus zou haar later een plek in de hemel gegeven hebben als eerbetoon. Sterrenbeeld Steenbok is een aarde teken en wordt beheerst door de planeet Saturnus. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen die onder dit teken worden geboren zijn, stabiliteit, praktisch en introvert.
 
 

Steenbok Winter Teken

Wintermensen kunnen dominant en zelfverzekerd zijn. Maar beschikken ook vaak een grote mate van gevoeligheid, acceptatie, flexibiliteit en spiritualiteit. De in de winter geborenen zijn vaak rustig van aard maar kunnen ook voor opschudding zorgen door hun idealen en ideeën. Wintermensen hebben een actief fantasieleven en zijn heel creatief. Interesses van wintermensen zijn vaak politiek en economische rechtvaardigheid.
 
 

Beroemde Steenbokken

Pablo Casals, Tracey Ullman, Henri Matisse, Marlene Dietrich, Gerard Depardieu, John Denver, Louis Pasteur, Peter Koelewijn, Elizabeth Arden, Richard Noxon, Jasperina de Jing, Simone de Beauvoir, Elvis Presley, Shirley Bassey, J.R.R. Tolkin, Mel Gibson, Stephen Stills, Isaac Newton, Stephen Hawkin, Diane Keaton, Martin Luther King jr., Edwin Rutten, Jeanne d’Arc, Aristoteles Onassis, Maharishi Mahesh Yogi, Adele Bloemendaal.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

Benieuwd naar andere Sterrenbeelden?

Bekijk hier ons sterrenbeelden overzicht of lees hier meer over de steenbok op onze sterrenbeeld januari pagina.


 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hierTop