Goede- en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd

Het karakter van de MaagdHet sterrenbeeld Maagd is kieskeurig en een beetje geheimzinnig over wat ze wel en niet willen vertellen. Maagden zijn niet dromerig ze zijn gericht op oplossen en analyseren. Maagd is gericht op de toekomst en maakt plannen om naar een bepaald doel toe te werken. Maagd vat dingen letterlijk op en verwacht dat als iemand iets belooft deze belofte nakomt. Maagden zijn enorm bescheiden.
 
 

Het Temperament van de Maagd

Sterrenbeeld Maagd is onvoorspelbaar en moeilijk in te schatten. Maagden kunnen veel onrecht dulden voordat ze woedend worden. Ze vermijden het liefst confrontaties.
Ze kunnen vertellen dat alles goed gaat terwijl het niet zo is. Ruzie met een Maagd is niet te winnen. Maagden werken gewoon niet mee. Ze zeggen ‘nee’ en weigeren te luisteren en vinden het makkelijker om weg te lopen dan te schreeuwen.
 
 

De Eigenschappen van een Maagd

Sterrenbeeld Maagd is nuchter, slim, redelijk en kan heel hard werken. Maagden zijn goed in knopen doorhakken, ze zetten hun gevoel opzij en klaren de klus die anderen niet durfden te doen. Maagden zijn kalm en integer, hanteren hoge criteria voor alle aspecten van het leven. Het sterrenbeeld Maagd is constant aan het analyseren, problemen, mensen en situaties. Ze kunnen soms zo lang bezig zijn met piekeren dat ze kunnen blokkeren en geen beslissing weten te nemen.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

De Maagd en Liefde

Sterrenbeeld Maagd is vriendelijk en geeft anderen het gevoel dat ze speciaal en geliefd zijn. De eerlijkheid van Maagden straalt overal doorheen als ze besluiten dat iemand hun genegenheid waard is staan ze voor altijd klaar. Als er een probleem is helpt Maagd meteen. Ze zijn fantastisch in het oplossen van problemen, is er een noodsituatie zullen ze meteen komen en helpen.
 
 

De Maagd in een Relatie

Sterrenbeeld Maagd houdt er niet van in het openbaar te knuffelen, ze zijn hartstochtelijk maar vaak omhelst of gekust worden vinden Maagden niet prettig. Ze zijn blij met een knipoog, glimlach of vriendelijk woord. Maagden kunnen hun partner tot waanzin drijven met hun ordelijkheid. Maagd stelt hoge eisen en kunnen koppig zijn wat hun eisen betreft.
Maagden zijn niet erg romantisch maar ze zijn loyaal en trouw.
 
 

De Maagd Man en Liefdesverdriet

Sterrenbeeld Maagd man praat met niemand over zijn liefdesverdriet. Maagden laten niets los en niemand zal zijn liefdespijn opmerken. Als hij tenminste verdrietig is. Meestal accepteren Maagden het einde van een relatie zonder verzet. Het sterrenbeeld Maagd man is realistisch en denkt waarschijnlijk dat de volgende relatie al dichtbij is. Hij verbreekt alle banden en het verleden liever dan dat hij bevriend is met zijn ex.
 
 

De Maagd Vrouw LiefdesverdrietSterrenbeeld Maagd vrouw gedraagt zich zoals altijd, vriendelijk en opgewekt. Het is zelfs voor haar beste vrienden moeilijk in te schatten of ze liefdespijn heeft of niet. Als vrienden vragen hoe ze zich voelt zal ze laconiek en koel zonder vertoon van emotie vertellen dat haar relatie beëindigd is. Meestal verbreken Maagden een liefdesrelatie voordat de partner de relatie kan beëindigen. Maagd vrouw voelt haarfijn aan als een relatie zijn nut heeft gehad.
 
 

Een Maagd Vrouw aan het Daten

Een Maagd versieren? Het sterrenbeeld Maagd houdt niet van spontane dates. Bel van tevoren en bespreek uitgebreid waar jullie elkaar ontmoeten en wat jullie precies gaan doen. Het beste is om er geen te lange date van te maken. Een wandeling en een kopje koffie of drankje ergens drinken is voor een eerste date uitgebreid genoeg. Probeer tijdens de eerste date uit te vinden wat voor soort activiteiten ze leuk vindt.
 
 

Een Maagd Man aan het Daten

Maagd man versieren?  Het sterrenbeeld Maagd man is terughoudend. Maagden willen zich zelden snel binden. Zorg ervoor dat je er goed uit ziet. Doe je best, goed is niet goed genoeg. Steek moeite en tijd in de voorbereiding. Reserveer kaartjes voor zijn favoriete film en denk eraan dat de zitplaatsen de aller beste zijn. Maagd man raakt onder de indruk van grondige voorbereidingen. De eerste hindernis is genomen.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]

 

Hoe is een Maagd Vrouw In Bed?

Maagd vrouw is niet in voor een vluggertje. Seks, daar hoort liefde en romantiek bij volgens haar. Maagd vrouw heeft een natuurlijke aanpak en alles is erop gericht haar sekspartner te bevredigen. Zorg dat je lekker ruikt want zweetluchtjes daar knapt een Maagd vrouw op af. Ze laat zich nemen in een omgeving die ze goed kent en als alles naar haar zin is mag je heel wat met haar doen maar doe geen abnormale dingen.
 
 

Hoe is een Maagd Man In Bed?Maagd man gaat niet in op seksuele voorstellen, daar is hij te verlegen voor. Geduld is dus vereist. Seks bedrijft Maagd man op een manier zoals in een boek beschreven staat. Hij weet hoe hij je moet opwinden. Maagd man heeft gelezen hoe het functioneert. Hij is fijngevoelig en kan alle informatie in praktijk omzetten. Seks speeltjes zal hij alleen gebruiken als jij dat wilt. Vergeet niet de gebruiksaanwijzing erbij te leggen.
 
 

De beste Partnerkeuze voor het Sterrenbeeld Maagd

Vissen, Tweelingen en Stier
Maagd en Vissen voelen zich sterk tot elkaar aangetrokken. De geliefden Vissen Maagd verwachten beiden niet meer van elkaar dan hij of zij te bieden heeft. Maagd Tweelingen liefdesrelatie kan passioneel zijn maar meestal zal het een relatie zijn met intellectuele bezigheden. Maagd Stier liefdesrelaties zijn buitengewoon hecht. Stier Maagd is een uitstekende combinatie omdat Stier weet hoe Maagd te overtuigen is en zich dan over geeft.
     
 

Een Maagd en Vriendschap

Het sterrenbeeld Maagd is zeer behulpzaam en lijkt altijd te weten wat hun vrienden nodig hebben. Zelf vragen ze niet snel om hulp als ze in nood zijn, dat vinden Maagden erg moeilijk. Het sterrenbeeld Maagd zal niet frequent contact houden er kunnen weken of zelfs maanden verstrijken voordat ze weer iets van zich laten horen. Ontmoetingen moeten plaats vinden op een plek en tijd die zij uitkiezen. Maagden kunnen zich namelijk heel ongemakkelijk voelen als ze niet weten waar ze heen gaan.
 
 

De Maagd op het WerkHet sterrenbeeld Maagd is serieus en levert werk van goede kwaliteit. Ze zijn intelligent en hebben een uitstekend geheugen. Door hun vermogen anderen te analyseren zijn ze goed in het achterhalen van motieven. Maagden zijn goed in het oplossen van problemen, het zijn rationele denkers, uitstekend in het oplossen van conflicten. Dit maakt Maagden uitstekende rechercheurs, onderzoekers of wetenschappers. Maagden zorgen voor orde in de wereld.
 
 

Levenslessen van de Maagd

Het sterrenbeeld Maagd zou kunnen leren minder zakelijk over te komen. Ze zullen dan veel warmte van mensen ontvangen. Fouten niet zo erg zijn, als Maagden kunnen leren de fouten van anderen te accepteren, winnen ze veel respect. Maagd zou kunnen leren open over gevoelens te zijn. Maagd heeft een sterke overtuiging en moet oppassen niet te kritisch te worden en ophouden altijd met een mening klaar te staan.
 
 

Maagd als Kind

Maagd kindjes zijn nieuwsgierig en vragen iedereen de oren van het hoofd. Op school doen ze het meestal goed omdat ze zo leergierig zijn. Maagd kinderen zijn heel kritisch en precies. Ze zijn heel goed in puzzels en woordspelletjes. Maagd kindjes helpen graag en vinden het fijn om nuttig te zijn. Zodra ze kunnen praten en lopen willen Maagd kinderen helpen met klusjes in de huishouding. Roeren in de pan, de was in de wasmachine. het liefst doen ze alles alleen.
 
 

Maagd & Reizen

Het sterrenbeeld Maagd laat niets aan verrassingen over en stippelt nauwkeurig de route voor de reis uit. Maagden reizen per vliegtuig maar vinden een auto ook prima vervoer als de bestemming niet al te ver is. Maagd houdt van luieren maar wil ook graag iets leren en zich het liefst nuttig maken. Een schoonheidsboerderij, een cursus schilderen of de taal leren zijn dingen die een vakantie voor het sterrenbeeld Maagd compleet maken. Maagden houden van schone bestemmingen zoals Japan. Singapore en Florida spreekt Maagd zeker aan.
 
 

Maagd & Gezondheid

Het sterrenbeeld is vatbaar voor maag en darmproblemen en een te hoge bloeddruk. De meeste gezondheidsklachten van het sterrenbeeld Maagd komt door stress. Maagden trekken zich te veel dingen aan en delen hun zorgen niet met anderen. Het is belangrijk dat Maagden leren om te gaan met stress. Als het niet lukt dingen met anderen te delen kunnen ze er baat bij hebben om hun zorgen van zich af te schrijven.

 

Het Sterrenbeeld Maagd

Maagd is het zesde teken van de dierenriem. Sterrenbeeld Maagd is een aarde teken en wordt beheerst door de planeet Mercurius. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen die onder dit teken worden geboren zijn, behulpzaam, nauwkeurig, kil, betrouwbaar, kieskeurig, geheimzinnig, sceptisch, oplettend, analytisch, storend, onafhankelijk, leergierig, veranderlijk, serieus, selectief, spaarzaam, ordelijk,
voorzichtig, onschuldig en vriendelijk.
 
 

Maagd Zomer Teken

Zomermensen hebben een positieve instelling. Ze zijn op hun best als ze hun emotie kunnen uiten en gebruiken hun gevoel. Mensen die in de zomer geboren zijn stralen en geven anderen enorm veel energie. Ze helpen hun familie, vrienden en collega’s als het nodig is. Zomermensen zijn meelevend en troostend, vaak worden ze om advies gevraagd. Ze hebben een enorm inlevingsvermogen en kunnen de gedachten en gevoelens van anderen raden.
 
 

Beroemde Maagden

Moeder Teresa, B.B. King, Prins Claus, Agatha Christie, Greta Garbo, Coco Chanel, Claude Debussy, Johan Wolfgang von Goethe, Michael Jackson, Sean Connery, Ingrid Bergman, Remco Campert, Frank Robinson, Yasser Arafat, Lodewijk XIV, Leo Tolstoi, Buddy Holly, Koningin Elizabeth, Willibrord Frequin, Grandma Mozes, Kenzo Tanget, Louis Sullivan, Peter Sellers, Otis Redding, Karl Lagerfeld, Jaqueline Bisset, Oliver Stone, Hendrik V, Hank Williams, Lola Falana, Appie Baantjer, Clara Schumann.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

Benieuwd naar andere Sterrenbeelden?

Bekijk hier ons sterrenbeelden overzicht of lees hier meer over de maagd op onze sterrenbeeld september pagina.


Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hierTop