Jaarhoroscoop Weegschaal 2017


 “Het jaar 2017 belooft een fijn jaar voor je te  worden Weegschaal. Je hebt je toekomstige doelen goed in kaart en ook binnen je relaties is er rust en harmonie. Balans is voor een Weegschaal een van de belangrijkste onderwerpen en ook dat gedeelte zit goed het komende jaar. Je bent een graag geziene gast en bent in staat andere mensen tot rust te brengen. “
 
 

Algemene jaarhoroscoop

In het begin van de lente kunnen er momenten van twijfels bij je opkomen. Het is goed een stapje terug te doen en het leven eventjes wat van een afstandje te bekijken.

In juni/juli is het verstandiger voor je even geen impulsieve beslissingen te nemen. Win advies in en neem je beslissingen op een goed doordachte manier. Denk met name goed na over het aangaan van financiële beslissingen.   

Over het gehele jaar gezien is het tot oktober een behoorlijk gunstige periode en zal je een fijn en warm gevoel van positiviteit met je meedragen. Mooi dat het leven je tweede kansen biedt. Natuurlijk is het  hard werken als je iets wilt bereiken, maar als jij je schouders er onder zet heb je wel iets moois  in handen voor de toekomst.
 
 

Carrière

De kansen op het gebied van je carrière zijn niet gering. Je zult groeikansen aangeboden krijgen en kansen krijgen voor promotie. Er is wel een klein dingetje; zorg ervoor dat je uitdagingen kunt vinden in je werk anders krijg je het niet gemakkelijk met de dagelijkse routine.
 
Leren, kennis vergaren en dat in de praktijk brengen om zo op het gebied van je werk te kunnen ontwikkelen., dat is je motto voor 2017. Wil je een totale ommekeer van je leven? Dan is dit jaar een heel erg geschikt jaar om dit op te pakken. Dat vraagt flexibiliteit van je, maar als je vernieuwing en nieuwe carrière kansen wilt is het soms een beetje inleveren zodat het later in tijd iets kan opleveren..
 
Je zult dit jaar goed in balans zijn en daarom fijne en harmonieuze ervaringen aangaan op de werkvloer.
 
 

Liefde & Relaties horoscoop

Op liefdesgebied staat 2017 ben je in staat je relatie te verdiepen. Romantiek en balans zijn belangrijk om het nog harmonieuzer te krijgen dan het al was. Twijfel niet over de intenties van je partner of van jezelf maar hou het gezellig maar vooral ook spannend. Gun zowel je partner als je zelf wat tijd voor jezelf zodat alles in evenwicht blijft.

Ben jij op zoek naar een nieuw partner? In dat geval staan alle sterren goed om opnieuw te beginnen. Je hoeft niet terug te kijken naar het verleden en mag door naar de toekomst. Het is goed voor je om verder te gaan. Je hebt voldoende zelfvertrouwen en lef om de eerste stap te durven zetten. Geen getwijfel, gewoon gaan.

 

Financiën

Je kunt op iets meer uitgaven rekenen dan waar je op had gerekend. Het kan ook zo zijn dat je een oude rekening gepresenteerd krijgt voor iets uit je verleden.
Het goede nieuws is dat je de kans krijgt meer te verdienen. Dit kan komen door een verhoging van je salaris of door een belegging uit het verleden die positief uitkeert. Heb je een onderneming? In dat geval zijn er volop nieuwe contacten die je kansen bieden op meer inkomen.
 
Geef je verdiende geld niet uit aan onnodige dingen en probeer iets opzij te leggen voor de toekomst.


Meer Horoscopen op Mediumchat
Ontdek ook onze daghoroscoopweekhoroscoop en maandhoroscoop