Jaarhoroscoop Steenbok 2017


 “Ben jij een Steenbok? Dan biedt 2017 je alle kansen om dit tot een succesvol jaar te maken.  Het wordt voor jou een mooi jaar, je zult talenten binnen jezelf ontdekken waarvan je totaal geen weet hebt dat het in je zit.  Financieel gaat je ook goed af, al zal je over sommige uitgaven die je doet wat langer moeten nadenken dan je normaal gesproken zou. Probeer de grotere lijn vast te houden en kijk aan het einde van het jaar opnieuw naar je financiële situatie, dan zal je tot de ontdekking komen dat 2017 gemiddeld genomen helemaal niet zo erg was als je nu denkt.”
 
 

Algemene jaarhoroscoop

Je bent praktisch en snel geneigd het leven te nemen zoals het komt. Jezelf druk maken over allerlei bijzaken is iets wat niet bij je past. Toch is het niet zo verkeerd om wat verder in de toekomst te kijken dan je normaal gesproken doet. Denk eens na over het volgende; wat wil jij, over pakweg een jaar graag bereikt hebben? Werk er naar toe door dagelijkse een positieve gedachte of affirmatie over dit onderwerp op te zeggen. Dit kan je heel veel mooie dingen brengen.
 
Het is belangrijk dit jaar dat je open bent en een goed gebruik maakt van de vertrouwde mensen om je heen. Ze kunnen je pas tot steun zijn als jij het aan ze vertelt of vraagt nietwaar? Het is fijn begrip te krijgen van anderen maar dan mag jij je wat opener opstellen en er gewoon om vragen. Balans tussen je werk- en je privéleven is het sleutelwoord voor jou. Hard werken is prima maar genieten van familie en vrienden is ook belangrijk om de accu bij te laden. ‘Speel’ met de tijd die je hebt en geniet!

 

Carrière

Op het gebied van werk zit het gewoon heel erg goed. Je bent gemotiveerd, zet je volledig in en bent blij met wat je doet. Deze houding zal beloond worden want de energie die  jij in je werk stopt zal snel effect hebben. Hierdoor wordt jij nog gemotiveerder en creatiever in je oplossingen. Pas er wel goed voor op dat je werkt om te leven en niet leeft om te werken.
 
Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat de zekerheid van je baan op de tocht staat. Dat is vervelend, maar je kunt het ook aangrijpen als een nieuwe kans op een nieuwe doorstart voor jezelf. Probeer het gesprek aan te gaan, vertel over je spanningen, en praat er goed maar vooral duidelijk met je leidinggevenden over. Doe je dit niet? Dan blijf jij met een naar gevoel zitten en misschien is dat helemaal niet eens nodig.

 

Liefde & relaties

Heb je een relatie dan  wordt 2017 een jaar  van stabiele vooruitgang. Jullie leren elkaars tekortkomingen accepteren en het is goed er energie in te steken wat wel heel erg goed gaat. Je zult het niet vaak opmerken maar je partner zit in een soortgelijk proces. Dit zorgt ervoor dat jullie minder vaak botsen en de aandacht meer komt te liggen op de kwaliteiten die jullie in elkaar waarderen en bewonderen.
 
Deze nieuwe insteek geeft jullie beiden een hoop rust. Pas op dat deze rust niet overslaat in verveling. Sla samen met je partner de handen ineen en zorg er samen voor dat jullie relatie spannend blijft.
 
Ben jij een alleenstaande Steenbok en wil jij een relatie? Dan zul jij hier toch echt wel even je best voor moeten doen. Aan de bak met jezelf, met name op emotioneel gebied is daarvoor wel een vereiste. Je bent niet iemand die snel met gevoelens deelt, maar als je een relatie wilt is het wel handig als je gevoelens met je partner durft te delen.

 

Financiële horoscoop

Geld verdienen door hard te werken. Dat is het voornamelijk in 2017 voor jou. Onthoudt, je doet het niet voor niets en je zult zien dat je inspanningen geld op gaan leveren.

Het is fijn direct het extra geld uit te geven maar misschien is een appeltje voor de dorst niet zo verkeerd. Pas op voor extreem willen spenderen of voor extreem willen uitgeven, er is een tussenweg voor alles in het leven nietwaar?

Meer Horoscopen op Mediumchat
Ontdek ook onze daghoroscoopweekhoroscoop en maandhoroscoop