Steenbok
22 december - 19 januari

horoscoop steenbok

Jaarhoroscoop Steenbok 2023

Steenbok is gedisciplineerd, vasthoudend en verliest zelden de kalmte die nodig is om door te zetten. Het sterrenbeeld Steenbok wordt vaak kil genoemd, maar een Steenbok is niet zo kil, integendeel, Steenbok is gevoeliger en vooral melancholischer dan anderen denken. Omdat je je leven laat leiden door zelfdiscipline en verantwoordelijkheid, je emoties niet snel toont, kom je op anderen altijd sterk over. Laat dit jaar ook eens je kwetsbare kant zien. Vraag om hulp, familie en vrienden helpen je graag, met liefde zelfs. Focus je op dingen die wél goed gaan en vergeet niet af en toe terug te kijken naar wat je allemaal hebt bereikt.

Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wacht jij op nieuwe kansen die je met beide handen kan aanpakken? Wij zijn er om jou te helpen deze kansen te zien en te realiseren zodat jouw dromen de waarheid worden. Zet nu de eerste stap naar een gelukkigere toekomst...

 
 

Carrière 

Steenbok neemt zijn of haar werkzaamheden serieus en zal er alles aan doen een complexe klus af te ronden. Voor een Steenbok is goed niet genoeg, uitstekend moet het zijn. Werkgevers zijn meer dan tevreden over je prestaties en werkhouding. Als je al lang bij dezelfde werkgever werkt en je naast een schouderklopje geen loonsverhoging krijgt is het tijd tot actie over te gaan. Je bent meer waard dan het bedrag dat je nu verdient. Als je dit jaar solliciteert heb je succes. Steenbokken met een eigen bedrijf vinden nieuwe mogelijkheden voor meer inkomsten.

 

Liefde 

De single Steenbok doet er goed aan meer open te staan voor de liefde. Als je geen ruimte maakt in je leven voor een partner krijg je nooit een relatie. Partners stappen niet in je leven met een gebruiksaanwijzing en al helemaal niet met een garantiebewijs. Date dit jaar minimaal één keer per maand en verwacht niets. Oefen in het je kwetsbaar opstellen, zodat je volgend jaar klaar bent als volgend jaar de ware ontmoet.
De Steenbok in een relatie maakt zich soms onnodig zorgen. Je vraagt je af of je partner jullie relatie nog wel spannend vindt. Ook ben je soms jaloers en speel je met negatieve gedachten. Je partner gaat niet vreemd en is ook niet van plan je te verlaten. Laat je negatieve gedachten los of leer hoe je met negatieve gedachten moet omgaan. Zodra je je negatieve gedachten niet meer serieus neemt, voel en ervaar je hoe hecht je relatie is.
 

Financiën 

Voor een Steenbok is financiële zekerheid belangrijk. Maar wanneer heb je genoeg geld? Eigenlijk heb je nooit genoeg. Je hebt een dure smaak en ziet er altijd fantastisch uit. Koop dit jaar geen kleding of luxeartikelen. Je bezit veel meer spullen dan je denkt. Draag de schoenen en de kleding die je hebt. Je kasten puilen uit. Als je dit jaar het geld dat je van plan bent uit te geven aan iets dat je niet echt nodig hebt opzij legt, heb je volgend jaar een mooi bedrag op je bankrekening. Degene die ruimte creëert, schept ruimte om te ontvangen.

 

Gezondheid

Dit is geen medisch advies, maar een astrologisch perspectief, raadpleeg altijd een arts bij klachten. Steenbok is een ster in piekeren. Als je niet lekker in je vel zit heb je de neiging te veel te snoepen of te vet te eten. Ook ben je gevoelig voor genotsproducten. Je hebt je al vaker voorgenomen gezonder te leven, maar tijdens een crisis of stressmomenten vergeet je je voornemen. Yoga en mediteren helpen tegen stress. Een van de grootste voordelen van mediteren is dat het niet alleen helpt tegen stress, maar volgens wetenschappers ook om depressie te voorkomen. Begin vandaag nog met je eerste meditatie, dan ben je over een paar maanden, maar zeker volgend jaar, stress de baas en de stress niet meer de baas over jou.

 

Meer horoscopen voor Steenbok

Wil je meer weten? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

Horoscoop Steenbok
Weekhoroscoop Steenbok
Maandhoroscoop Steenbok

 

Jaarhoroscopen andere sterrenbeelden:Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]