Gratis weekhoroscoop SteenbokLees hier voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis weekhoroscoop voor deze week. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of maandhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag


Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok : 22 december - 20 januari

Je komt in de loop van deze week in een opperbeste stemming doordat je mentaal allerlei problemen het hoofd hebt kunnen bieden, die een ander al lang door het ijs had doen zakken. Je bent dan ook veel sterker dan dat je zelf veronderstelt Steenbok! Anderen lijken wel heel sterk, maar als het erop aankomt, ben jij mentaal veel sterker. Je zult dat in de komende maanden nog veelvuldig constateren. Tel nog maar eens je zegeningen en stap eens over de wens heen om ’jouw’ gras groener te krijgen dan jouw buurman of -vrouw. Met andere woorden: Kijk naar wat je hebt en niet naar wat je niet hebt. Je zult een flinke flirt kunnen hebben met een collega of één van jouw buren. En met ’buren’ moet je dát niet uit de hand laten lopen!

Jouw Toekomst

Meer weten over jouw toekomst?

Start nu je gratis chatKaraktereigenschappen van sterrenbeeld Steenbok

Het sterrenbeeld steenbok kan moeilijk stil zitten en wil altijd wat doen. De steenbok wil geen spijt hebben van zijn leven en leeft elke dag alsof het zijn laatste is. De steenbok moest en zal slagen in wat hij doet en zet zich dan ook voor de volle 100% in. De steenbok kent geen grijs gebied en is heel streng voor zichzelf. De steenbok vindt het lastig om met veranderingen om te gaan. Het duurt even voordat de steenbok eraan gewend is. De steenbok is vooral grappig en houd van gezelligheid maar hij kan zich ook terugtrekken en alleen zijn.

Ontdenk hier alle eigenschappen van het sterrenbeeld steenbok.