Jaarhoroscoop Waterman 2017


 “Je zult dit jaar veel energie hebben om de dingen te realiseren die je graag wilt Waterman. Het is goed dat je zoveel energie hebt want er komen veel nieuwe kansen op je pad dit jaar. Groei, ontwikkeling, zeker op professioneel gebied. Ook je relatie zal er wel bij varen als je er wat meer tijd en energie in kunt steken. Denk wel na voor je doet en loop niet te hard van stapel, dat zal je veel opleveren aan het einde van dit jaar. “

 

Algemene jaarhoroscoop

Sta niet gek te kijken als je dit jaar plannen gaat maken om te verhuizen, want dit is er een prima jaar voor. Het schudt je leventje even door de war, maar het zal positief voor je uitwerken! Nieuwe ideeën maar ook nieuwe kansen.

Tot en met oktober beheerst Jupiter jouw leven, dat brengt je optimisme en veel kansen op het gebied van werk. Heb jij het gevoel het allemaal niet zo goed onder controle te hebben? Dat klopt, het enige wat je hieraan kunt doen is te beseffen dat het maar van tijdelijke aard is. Gelukkig gaat deze periode snel voorbij.
 
Aan het einde van het jaar breken gunstige tijden aan qua relatie. Echter, een dingetje; luiheid zal je dit jaar niet veel positieve dingen brengen, let er wel op dat je niet te gemakzuchtig wordt.
 

Carrière horoscoop

In 2017 zullen veel kansen voor je zijn qua verandering van werk en/of promotie. Of je aan een nieuwe baan begint of promotie krijgt; je hebt alles in huis je opdrachten of projecten op een succesvolle manier af te ronden.
 
Heb je oude projecten op de plank liggen? Dit jaar komt HET moment om ze uit de kast te halen en ze uit te gaan voeren.
De energie die jij dit jaar voelt maakt het mogelijk om projecten, die jij eerder op een laag pitje hebt gezet, weer nieuw leven in te blazen.
 
Je krijgt kansen om te groeien op werkgebied maar ook op het gebied van samenwerking met je collega's. Durf te groeien, durf nieuwe ideeën toe te passen en betrek vooral je collega's erbij want samen staan jullie sterk, en dat zal resulteren in een mooie beloning.
 
 

Liefde & Relaties

Voel jij je romantischer dan ooit? Dat klopt, de planten staan prima op het gebied van de liefde. Je zult je beter in je vel voelen dan vorige jaren en dat komt door de invloed van Venus.
 
Heb je al een relatie? Dan krijg je meer tijd om door te brengen met je partner. Meer tijd en aandacht voor elkaar zal zich vertalen in een fijne, harmonieuze relatie.
 
Alleenstaande Waterman. Het lijkt net alsof je minder moeite hoeft te doen om een fijne partner aan te trekken. Je hoeft geen drama's of ingewikkelde toeren uit te halen om je nieuwe partner te veroveren. Aanpassen is prima maar in een relatie pas je je allebei aan. Blijf in dit opzicht bij jezelf en laat je ware ik zien, niemand kan het aan om heel erg lang op eieren te blijven lopen om een ander te pleasen, ook jij niet.

 

Financieel

Een belangrijke tip voor jou is; let een beetje op je financiën dit jaar. Geef niet te snel al je geld uit en probeer het allemaal wat stabiliseren. Leg ook zo af en toe eens iets opzij anders kan het zijn dat je hier in de toekomst tegenaan loopt.
 
Het leven is een uitdaging, zeker voor jou als Waterman. Dit jaar is het absoluut niet verkeerd om eerst eens goed na te denken voor je zomaar ergens geld aan uitgeeft. Het jaar 2017 wordt voor jou geen jaar om wilde financiële plannen te smeden. Je zult er aan het einde van het jaar veel voordeel van hebben als je dit gaat toepassen.


Meer Horoscopen op Mediumchat
Ontdek ook onze daghoroscoopweekhoroscoop en maandhoroscoop