Jaarhoroscoop Stier 2017


“Uitrusten is aan jou niet besteed dit jaar Stier. Maak gebruik van de kansen die je weg op komen, dit zorgt voor vooruitgang want het wordt je dit jaar niet op een dienblad aangeboden. Je hebt energie genoeg om je talenten aan anderen te laten zien. Je hebt de jaren hiervoor hard aan je toekomst gewerkt, maar ook dit jaar zijn onderwerpen als plicht en verantwoordelijkheden weer aan bod. Probeer ondanks deze drukke tijd toch tijd vrij te maken voor ontspannen, de boog kan immers niet altijd gespannen blijven staan. “
 
Algemene jaarhoroscoop stier
Hoe je het ook draait of keert, het wordt tijd dat je een andere koers gaat varen. Je zit vol energie en hebt ook de drive er iets van te gaan maken. Wat dat iets is, weet je misschien nog niet precies maar de nieuwe richting komt er, daar kun je op rekenen. Deze nieuwe richting geldt zowel voor je privéleven als voor je werk.
 
In het voorjaar staan je planeten niet helemaal gunstig en kan het zijn dat je het gevoel hebt dat je plannen ernstig door de war lopen. Vertrouw op je plannen en vertrouw op je doorzettingsvermogen. Blijf dezelfde koers varen, ga door en blijf je schouders eronder zetten dan komt het goed.

Voor jouw gevoel kan het zijn dat je het allemaal verkeerd hebt gezien en je focus niet goed hebt gericht. Aan het einde van dit jaar zal je zien dat je doorzettingsvermogen beloond wordt.

 

Carrière

Dit wordt voor een jaar dat het belangrijker is dan normaal dat je je planning zorgvuldig opstelt. Je zult er  hard voor moeten werken om het allemaal zo van de grond te krijgen als waar jij op hoopt.
 
Het gaat niet vanzelf, je krijgt misschien met wat tegenwerking te maken, dit kan tot een ruzie leiden en deze strijd zal je niets opleveren. Het is verstandiger de confrontaties uit de weg te gaan en bij jezelf te denken; “Dit waait wel weer over.”

Probeer creatief om te gaan met deze problemen, hou je rustig op je werk en de sfeer zal hierdoor verbeteren.

 

Liefde & Relaties

Op het gebied van de liefde ben je in staat een duidelijke stelling in te nemen. Je wordt duidelijker en assertiever en daarom is het voor jou gemakkelijker de mensen om je heen een duidelijke plaats te geven.
 
In je relatie zit het goed, maar probeer het te voorkomen dat je oude koeien uit de sloot haalt en richt je op de toekomst in plaats van op het verleden. Kijk naar wat jullie bindt in plaats van wat er mis is gegaan, praat er samen over en jullie relatie krijgt een mooi vervolg.
 
De alleenstaande Stier kan een positieve verandering op liefdesgebied verwachten. Zoek het eerder in een goede vriend of vriendin voor wie je gevoelens veranderen dan in een nieuwe partner die je nog niet kent.

 

Financiële horoscoop

Je financiële situatie zal in de loop van het jaar in positief opzicht gaan veranderen en versterken. Dat zal te maken hebben met de duidelijkheid in de keuzes die je zult gaan maken..
 
Bezuinigen is niet echt je ding geweest, dit jaar zal het je gemakkelijker af gaan. Hierdoor ben je in staat te investeren in je toekomst en dat zal gunstig verlopen.
 
Sta er niet gek van te kijken als je plotseling te maken krijgt met een grote onvoorziene uitgave. Schrik er niet van, kijk waar je kunt besparen en dan komt het uiteindelijk goed. Het is goed om te investeren want in de toekomst zal je hier profijt van hebben.


Meer Horoscopen op Mediumchat
Ontdek ook onze daghoroscoopweekhoroscoop en maandhoroscoop