Stier
20 april - 20 mei

horoscoop stier

​Jaarhoroscoop Stier 2023

 Stier is het meest tevreden en geduldige sterrenbeeld van de dierenriem. Van nature is Stier vriendelijk, stabiel en praktisch. Stier wordt geregeerd door de elegante planeet Venus, waardoor Stier een uitstekende smaak heeft. Een Stier is down to earth, een levensgenieter die van mooie dingen geniet. Stier beschikt over het vermogen vol te houden, als anderen al lang hebben opgegeven gaat Stier nog door. Wat de liefde betreft, Stier is geen jager en ontmoet de ware meestal via vrienden of op het werk. Een Stier heeft een partner nodig die zijn of haar zintuigen prikkelt en voedt.

Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wacht jij op nieuwe kansen die je met beide handen kan aanpakken? Wij zijn er om jou te helpen deze kansen te zien en te realiseren zodat jouw dromen de waarheid worden. Zet nu de eerste stap naar een gelukkigere toekomst...

 
 

Algemeen 

Stier doet er goed aan er dit jaar meer op uit te gaan, vooral in de herfst en in de winter. Stap uit je comfortzone, leer nieuwe mensen kennen en blijf niet hangen in die baan. Als je geen relatie hebt ga je niet snel alleen naar de bioscoop. Probeer één keer per maand iets in je eentje te ondernemen. De kans dat je iemand op die manier ontmoet is dit jaar groot. Stier houdt van mooie spullen, koop dit jaar alleen het nodige. Ruim op, geef spullen weg of gooi ze weg.  Je bent georganiseerd en leeft in een opgeruimd huis, maar je hebt te veel spullen. Als je minimaliseert versimpel je je leven en je houdt veel energie over. Probeer het eens dit jaar, je krijgt zeker geen spijt.

 

Carrière 

Stier is een uitstekende zakenvrouw of zakenman, bankier of accountant. Een Stier blinkt uit in vele beroepen, als hij of zij maar niet te lang een ondergeschikte functie heeft, daar is Stier te intelligent en te zelfstandig voor. Het wordt een jaar met veel kansen op een nieuwe baan. Je vindt het een beetje eng om uit je comfortzone te stappen, je weet wat je hebt, maar niet wat je krijgt. Als je besluit te solliciteren, krijg je geen spijt. In februari erger je je enorm aan collega’s die niet hard of slordig werken. Bedenk waarom je zo allergisch reageert, zit je zelf niet lekker in je vel? Soms moet je mensen accepteren zoals ze zijn en een tolerantere houding aannemen. Probeer geen bevestiging te zoeken bij andere collega’s, voordat je het weet ben je verstrikt in een conflict.

 

Liefde 

Stier neemt zelf niet graag het initiatief, als zij of hij interesse in iemand heeft. Je bent behoedzaam en pakt alles systematisch en langzaamaan. Single Stieren krijgen volop kansen in de liefde dit jaar, maar je moet wel de uitnodigingen die je krijgt accepteren. Probeer niet iedereen te zien als een potentiele partner. Oefen in daten, je hebt al lang genoeg tv gekeken. In de maanden april en mei is de kans groot dat je degene ontmoet waarnaar je verlangt. Stier in een relatie is gelukkig, je relatie is precies zo, zoals je verwacht. Maar vanaf juli valt het je op dat je partner minder betrokken is en zich steeds meer terugtrekt. Tot september is jullie relatie gecompliceerd. Nee, je partner gaat niet vreemd en wil jullie relatie ook niet beëindigen. Gedraag je niet zo jaloers en accepteer dat je partner soms de behoefte heeft iets met anderen te ondernemen. 

Financiën

Stier kan goed met geld omgaan en geeft nooit meer geld uit dan binnenkomt. Je hebt je voorgenomen dit jaar nog meer te sparen. Als je single bent is dat geen probleem, maar als je een relatie hebt kunnen er problemen ontstaan. Je partner denkt er namelijk heel anders over. Op financieel gebied beslis jij altijd waar geld aan zal worden uitgegeven of juist niet, nu is je partner het niet met je eens. Van juli tot september heb je dan ook regelmatig ruzie met je partner. Om nog meer ruzies over geld te voorkomen, is een eigen budget voor je partner een oplossing.

 

Gezondheid 

Dit is geen medisch advies, raadpleeg altijd een arts als je gezondheidsklachten hebt. Uit astrologisch perspectief kan Stier last hebben van schouder- en nekklachten. Je kropt te veel gevoelens op waardoor je gestrest bent. Je hoeft de wereld niet op je schouders te dragen. Jouw manier om van stress af te komen is eten. Je hebt eigenlijk geen honger, maar eet te grote hoeveelheden als je onder druk staat. Overeten kalmeert je niet, probeer kleine porties te eten en meer te bewegen. Je humeur en energie worden ook beter als je stopt met stress-eten. Je nek- en schouderklachten verdwijnen als je je een paar keer laat masseren.
 

Meer horoscopen voor Stier

Wil je meer weten? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

Horoscoop Stier
Weekhoroscoop Stier
Maandhoroscoop Stier
 

Jaarhoroscopen andere sterrenbeelden:Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]