Jaarhoroscoop Schorpioen 2017


“Had jij sommige ideeën of projecten op een laag pitje gezet? In dat geval krijg je in 2017 volop de gelegenheid ze op een positieve manier af te ronden. Je hebt er de tijd, de motivatie en de energie voor. Je kunt dit jaar positief noemen, maar het is wel erg belangrijk je focus vast te houden zodat jij de door jou gestelde doelen kunt bereiken. Voordeeltjes die je in het verleden gezaaid hebt krijgen dit jaar volop de tijd om tot bloei te komen.“

 

Algemene jaarhoroscoop

Tja, je bent nu eenmaal een Schorpioen en veranderen is iets wat overduidelijk bij je hoort. In dit jaar zijn het over het algemeen de positieve veranderingen waar je mee te maken krijgt. Vanaf het najaar wordt er wel van je gevraagd wat tactischer te zijn dan je normaal gesproken bent. Het zal je goed afgaan.
 
Vanaf oktober kun je rekenen op nieuwe kansen en mogelijkheden. Dit kan in je voordeel zijn dus gebruik de energie die je hierbij hebt heel erg goed en doelgericht. Ben jij van plan om iets nieuws op te starten? Ga door, je hebt alle kans het op een goede manier af te ronden, al zou het kunnen dat je het gevoel krijgt dat het je niet lukt. Blijf erin geloven en hou  je focus vast, op de langere termijn zullen je inspanningen beloond worden!
 


Carrière horoscoop

Het wordt niet je beste of gezelligste jaar. Je kunt te maken krijgen met gedoe in de zin van broodnijd, vertraging van plannen of geroddel. Je hebt een pantser en laat het maar van je afglijden, er komen betere tijden, echt waar.  Focus je op jezelf en je eigen plannen, doe wat jij moet doen en laat de rest maar hun eigen gang gaan. Jij valt echt wel op door jouw werkijver, en dat is waar het om gaat.
 
Laat je niet meeslepen door de omstandigheden want deze gaan weer voorbij. Blijf je vrolijke gezicht dus tonen, je zult zien dat het je op de langere termijn veel goeds zal brengen.


 

Liefde & relaties

Heb je een vaste relatie? Dan heeft het alle kans om samen het roer om te gooien en jullie band  te verstevigen. Jullie liefdesleven zal dan erg goed zijn, zowel op emotioneel als sensueel gebied. Je bent altijd nogal geheimzinnig geweest voor je partner. Wees open en eerlijk, bespreek alles met je partner en probeer dit jaar je passie wat meer te tonen. Moet jij eens opletten hoe goed jullie relatie zal worden!

De alleenstaande Schorpioen is super in trek! Je hebt kans meerdere mensen aan te trekken en dat kan tot verwarring leiden. Volg niet alleen je hart maar wees in balans en maak een verstandige keuze. Niets uitstellen,  ga de ervaring maar aan.


 

Financiën

Er is een goede balans tussen inkomen en uitgaven en je zult niets tekort komen dit jaar. Sparen zal niet altijd lukken maar let goed op, dan kun jij je jaar positief en zonder zorgen afsluiten.

Het is wel goed een overzicht te maken en te kijken waar je iets apart kunt zetten. Heb jij ooit eerder een investering gedaan? Dit jaar is een prima jaar om die te gaan innen en in te zetten voor een ander project wat je in de toekomst geld op kan leveren.


Meer Horoscopen op Mediumchat
Ontdek ook onze daghoroscoopweekhoroscoop en maandhoroscoop