Kreeft
22 juni - 22 juli

horoscoop kreeft

Jaarhoroscoop Kreeft 2023

Een Kreeft heeft enorm veel te bieden, is liefdevol, discreet, oprecht en laat familie en vrienden nooit in de steek. Kreeft is een trouwe vriend of vriendin en zal vrienden in nood altijd helpen, steunen en raad geven. Maar hoe trouw je je vrienden ook bent, er komen ingrijpende veranderingen wat je vriendenkring betreft. De redenen zijn persoonlijke drama’s van je vrienden. In het komende jaar krijg je een nieuwe vriendenkring. Maar het belangrijkste dit jaar is je liefdesleven. Je libido was nog nooit zo hoog en seks is dit jaar belangrijker voor je dan in voorgaande jaren.

Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wacht jij op nieuwe kansen die je met beide handen kan aanpakken? Wij zijn er om jou te helpen deze kansen te zien en te realiseren zodat jouw dromen de waarheid worden. Zet nu de eerste stap naar een gelukkigere toekomst...

 
 

Carrière 

Kreeft maakt kans op promotie, maar omdat je gehecht bent aan je collega’s, je werkt graag in een klein team, twijfel je of je de nieuwe functie wel echt wilt. Je verdient meer, je werkzaamheden zijn uitdagender, de keus is aan jou. Veranderingen zijn altijd spannend en dat je je onzeker voelt is heel normaal. Vraag jezelf af wat je echt tegenhoudt niet voor de baan te gaan die je wordt aangeboden.s Als het alleen onzekerheid is en je dwars door je angst heen kunt gaan word je op de lange termijn gelukkiger. Buiten je comfort zone liggen de mooiste ervaringen. 

Liefde 

Voor de single Kreeft die geen vertrouwen meer heeft in de liefde, hebben de planeten goed nieuws. Via vrienden of op je werk ontmoet je iemand. Je bent onmiddellijk onder de indruk van hem of haar. Het is alsof jullie elkaar al jaren kennen. Op alle levensgebieden hebben jullie een klik. Jij en je nieuwe partner zijn al snel onafscheidelijk. De Kreeft in een relatie doet er goed aan met de stroom mee te gaan. Accepteer dat je partner niet zo huislijk is als jij en zo nu en dan behoefte heeft iets met anderen te ondernemen. Als jij liever thuis wilt blijven, blijf dan ook thuis, maar gun je partner zijn of haar uitje met vrienden of vriendinnen. Je relatie zal hechter worden als je je partner vrijlaat.
 

Financiën 

Op financieel gebied verandert er voor Kreeft komend jaar veel. Kreeften die op zoek zijn naar een baan, vinden de baan die ze zoeken. Het salaris is hoger dan verwacht en dat biedt perspectief. Een nieuwe auto? Het prachtige bankstel of het bed dat je al een tijdje graag wilt hebben? Dit jaar kun je kopen wat je zo graag wilt hebben. Je hebt de gave mensen te doorgronden, en je zin te krijgen als je iets echt wilt, dus vraag gerust hoeveel korting je krijgt op je aankoop. Er is geen verkoper of verkoopster die jouw charme kan weerstaan.

 

Gezondheid 

Dit is geen medisch advies, maar een astrologisch perspectief, raadpleeg altijd een arts bij klachten. Je hebt last van stemmingswisselingen, vooral wanneer je dag anders loopt dan gepland. Probeer flexibeler te zijn en leer van jouw gedrag. Als je beter kunt omgaan met onverwachte situaties, jezelf snel weet te herpakken voel je je niet alleen gelukkiger, maar ook energieker. Stap vaker uit je comfort zone, neem je niet alleen voor iets te ondernemen, doe het. Stop met smoesjes te verzinnen om ergens onderuit te komen Mentaal voel je je veel sterker en gelukkiger als je aan je doorzettingsvermogen werkt.
 
 

Meer horoscopen voor Kreeft

Wil je meer weten? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

Horoscoop Kreeft
Weekhoroscoop Kreeft
Maandhoroscoop Kreeft

 

Jaarhoroscopen andere sterrenbeelden:Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]