Jaarhoroscoop Kreeft 2017


“Jouw jaar 2017 staat in het teken van kracht en als gelukkige winnaar uit de strijd komen. Dit geldt zowel voor werk, als voor het ontmoeten van nieuwe mensen of het aangaan van nieuwe uitdagingen. Stel je niet te bescheiden op, ga recht vooruit in plaats van opzij te schuifelen en je voor anderen te verstoppen. Je hebt talenten genoeg, dus waarom zou je ze niet ontplooien en laten zien? Je hebt immers heel wat  bijzonders met anderen te delen. “
 
Algemene Jaarhoroscoop
Probeer zoveel mogelijk ME-tijd voor jezelf vrij dat plannen als je maar kunt. Je zult merken dat je niet veel vrije tijd zult krijgen als het gaat over werk of relaties.

Ook voor het nastreven van je dromen en passie is dit een heel erg goed jaar. Je zult veel meer voor elkaar kunnen krijgen dan je zelf denkt. Stel je vooral niet te bescheiden op en je zult bereiken waar je al heel erg lang over droomde, ook op het gebied van relaties is dit aan de orde.

In het speciaal de maanden mei en juni zijn mooie maanden voor jou Kreeft!
 
 

Carrière

Je werk is dit jaar heel erg belangrijk voor je Kreeft,  daarom is het goed je daarop te focussen. Als je dat doet zal dit absoluut zijn vruchten af gaan werpen. Doordat jouw focus zo sterk op werk is gericht pluk jij hiervan bijna direct de vruchten. Natuurlijk gaat niet altijd alles zoals je het graag zou hebben gezien maar maak je niet druk, het komt in orde.
 
Niet alleen focus, maar ook motivatie en de wil anderen te stimuleren zal je goed afgaan. En ach, probeer te glimlachen om  mensen die hetzelfde willen als jij maar die er geen moeite voor willen doen. Jij weet hoe hard je hiervoor gewerkt hebt, dus maak je niet druk over gezeur of obstakels die anderen opwerpen.


 

Liefde & Relaties horoscoop

Op het gebied van de liefde heb je alle kans je dromen vervuld te krijgen. Geniet, en gun dat jezelf en je
partner. Wees open want je houdt niet van ruzie en gaat daarom te vaak dingen uit de weg. Een confrontatie aangaan is niet hetzelfde als ruzie maken, vergeet dat alsjeblieft niet. Bespreek het vanuit rust, dan komt het goed tussen jullie.

Ben je alleen? In dat geval zal je merken dat je best populair bent. GENIET staat er niet voor niets met hoofdletters. Schuldgevoelens zijn niet nodig maar pas wel op voor te extreme uitspattingen, want dat zou je later in tijd kunnen achtervolgen.  

 

Financiën

Op financieel gebied ziet het er goed voor  je uit. Het lijkt net alsof  het geld van alle kanten binnen komt.

Ben jij van plan te investeren? Dan is dit een goed plan. Verdiep je natuurlijk wel goed waar je in wilt investeren en onderzoek alles voordat je er je zuurverdiende geld in steekt. Gebruik hierbij niet alleen je gevoel maar laat ook je verstand je een handje helpen. 


Meer Horoscopen op Mediumchat
Ontdek ook onze daghoroscoopweekhoroscoop en maandhoroscoop