Jaarhoroscoop 2023

» Mediumchat blog » Jaarhoroscoop 2023
Jaarhoroscoop 2023

Ram

(21 maart t/m 20 april)

 
Single Ram
Je bent het hartstochtelijkste sterrenbeeld van de dierenriem. Sexy, enthousiast gepassioneerd en meestal goedgehumeurd. Waarom zou je er niet voor uitkomen dat je naar een partner verlangt? Je flirt veel, maar helaas niet met de juiste. Omdat je makkelijk verliefd wordt en niet de tijd neemt iemand echt te leren kennen, gingen je relaties tot nu toe nergens heen. Waardoor je uitgeput raakte, vooral door meningsverschillen met potentiële partners. Geef toe dat je naar een begripvolle, geduldige, ondernemende en romantische partner verlangt. Stort je niet zo snel meer in een relatie en accepteer een afwijzing. Je pogingen hebben tot nu toe toch niets opgeleverd. Focus je niet op iemand die geen interesse heeft. 2023 is een jaar waarin jij je soulmate ontmoet, maar alleen wanneer je ervoor open staat en de tijd neemt. Wanneer je hem of haar ontmoet? In juni of september. Vergeet niet naar zijn of haar sterrenbeeld te vragen. De Sterrenbeelden die het beste bij een Ram passen zijn; Tweelingen, Leeuw en Schorpioen.

Wil jij teleurstelling voorkomen? Kies dan voor deze sterrenbeelden!
 

Ram in een relatie
Een Ram beslist snel, of het nu over een aankoop gaat, een nieuwe baan, een andere woning of een vakantie. Soms vergeet Ram met zijn of haar partner te overleg te plegen, waardoor ruzies ontstaan. Heftige ruzies waarin Ram onuitstaanbaar kan zijn. Wanneer je een partner hebt die meer tijd nodig heeft om een beslissing te nemen, probeer dan geduldiger te zijn. Vooral als je partner een Kreeft, Stier of Maagd is. In 2023 verandert er wat je relatie betreft niet veel, getrouwde Rammen, en Rammen in een vaste relatie, blijven bij hun partner. Het eerste half jaar in 2023 zijn jij en je partner meer met andere dingen bezig dan met elkaar, romantischer wordt het in oktober 2023.


 

 

Stier

(21 april t/m 21 mei)

 
Single Stier
Stier is het vriendelijkste en geduldigste sterrenbeeld van de dierenriem. Wat de liefde betreft ben je te geduldig. Omdat je niet snel zelf het initiatief neemt en te voorzichtig bent ben je single, en niet omdat het lastig is een geschikte partner te vinden. Omdat Pluto, je liefdesplaneet wisselt van het sterrenbeeld Steenbok naar Waterman ga je meer experimenteren wat de liefde betreft. Je voelt je vrijer en gedraagt je losser in 2023. Het gaat helemaal vanzelf, je hoeft er niets voor te doen. Pluto heeft ongeveer 24 jaar in Steenbok gestaan, geen wonder dat je zo terughoudend was in de liefde. De overgang naar Waterman geeft je een vrij gevoel, je hebt meer lef. Het jaar 2023 wordt een romantisch jaar voor jou, je bent sneller verliefd, experimenteert en ziet in dat daten ontspannend kan zijn, ook al is je date niet degene waarnaar je op zoek bent. Vraag naar zijn of haar sterrenbeeld wanneer je iemand ontmoet. Sterrenbeelden die bij jou passen zijn onder andere Vissen en Weegschaal.

Wil jij dit jaar eindelijk gelukkig worden? Met deze sterrenbeelden heb jij het meest kans op een succesvolle relatie!

 
Stier in een relatie
Stier is een oprecht betrokken partner, voor wie het belangrijk is dat zijn of haar partner niets tekortkomt. Maar je wilt de touwtjes wel zelf in handen hebben. Jij bent degene die uiteindelijk beslist, jullie vakantiebestemming, de inrichting van jullie woning, of er iets duurs gekocht wordt, of niet. Je weet je partner te overtuigen, (manipuleren) op een vriendelijke manier. Vaak heeft je partner niet door dat jij alles beslist, maar soms ook wel. Wanneer er veel beslissingen door jou worden genomen voelt je partner geen gelijkwaardigheid. Ruzies monden dan uit in dagenlange stilte tussen jullie. In 2023 heb je meer vertrouwen, vind je het niet nodig de controle over alles te hebben. Je geeft je partner meer vrijheid en bent minder koppig dan voorheen. De reden dat je los kunt laten en openstaat voor verandering is dat Pluto eindelijk na 24 jaar van planeet wisselt, van Steenbok naar Waterman.


 

 

Tweelingen

(22 mei t/m 21 juni)

 
Single Tweelingen
Een Tweelingen is het meest toegankelijke sterrenbeeld van de dierenriem. Je hebt een brede interesse en een sterk analytisch vermogen. Je bent bereid te blijven leren, behalve op liefdesgebied. Omdat je regelmatig kiest voor een partner die niet bij je past ben je single. Jij verwacht niet dat je na een one-night stand een relatie hebt en bent verbaasd als je date daar anders over denkt. Omdat 2023 een opwindend, intens jaar wordt wat de liefde betreft, doe je er goed aan tot mei duidelijk te zijn tegen je dates, om conflicten en verwachtingen te vermijden. Ga niet in zee (bed) met een Kreeft, Stier of Schorpioen, wanneer het eenmalig is. De maanden juni en september worden romantisch. Voor wie moet je nu kiezen?

Op zoek naar jouw liefdesmatch waar je voor de rest van je leven mee kan spenderen? Deze sterrenbeelden passen het best bij jou, tweelingen!

 
Tweelingen in een relatie
Je wilt vrijheid en tegelijk een stabiele relatie. Ook verwacht je van je partner dat hij of zij altijd een luisterend oor heeft. Het irriteert je wanneer je partner negatief reageert of het leven te serieus neemt. In de eerste helft van 2023 irriteer je je meer dan ooit aan je partner, die zich volgens jou te veel zorgen maakt. Je onvoorspelbare gedrag maakt je partner onzeker, waar jij sarcastisch en koel op reageert, omdat je er alles aan doet emotionele problemen te vermijden. Vanaf juni 2023 gaat het beter tussen jou en je partner. Jullie ontmoeten nieuwe mensen waarmee jullie je uitstekend vermaken. In oktober zit je niet lekker in je vel, maar gelukkig is dat van korte duur. Jij en je partner blijven bij elkaar, ook al twijfel je daar soms over.


 

 

Kreeft

(22 juni t/m 22 juli)

 
Single Kreeft
Een Kreeft is het meest sympathieke en verzorgende sterrenbeeld van de dierenriem. Ook heb je een sterk gevoel voor eigenwaarde. Omdat je geen interesse hebt in dates die uit zijn op een avontuurtje, kieskeurig bent, en wat relaties betreft het nodige hebt meegemaakt ben je single. Je hebt je niet meer opengesteld op liefdesgebied. Maar in 2023 sta je steviger in je schoenen dan in voorgaande jaren, je weet wat je wilt en vooral wat je niet meer wilt. Je bent dit jaar relaxter, maar wel op je hoede. In 2023 verandert er veel op liefdesgebied door je nieuwe inzichten en houding. Er doen zich veel kansen voor wat de liefde betreft, en wel in de maanden maart, mei en augustus. Omdat je de angst om afgewezen te worden niet meer hebt, kun je tijdens het daten ontspannen, zelfs genieten, ook al is je date niet de ware voor jou.
 
Kreeft, ben jij klaar om je eindelijk weer open te stellen op liefdesgebied? Deze sterrenbeelden zijn een match voor jou!

 
Kreeft in een relatie
Kreeft is een trouwe partner die het liefst de meeste dingen met zijn of haar partner onderneemt. Wanneer het sterrenbeeld van je partner Tweelingen, Boogschutter of Waterman is kan dit problemen opleveren in 2023. Ze zijn avontuurlijk ingesteld en minder huiselijk dan jij. Omdat je steviger in je schoenen staat in 2023 dan ooit, je grenzen aangeeft en weet wat je wilt, heeft je partner meer begrip voor hoe jij de dingen ziet. Je partner past zich meer aan. Jullie band wordt in 2023 jaar hechter, je bent dan ook tevreden over je relatie, waardoor je je meer richt op je carrière en jullie huis. Een goede tijd voor een verbouwing of het aanschaffen van meubels is in november.


Passen jij en je partner bij elkaar? 

Ben jij benieuwd of jij en je partner een gelukkige toekomst staat te wachten? Onze mediums en paragnosten helpen jou met het verkrijgen van antwoorden op verschillende vragen. 

 

 

 

Leeuw

(23 juli t/m 23 augustus)

 
Single Leeuw
Leeuw is aantrekkelijk, positief en levenslustig. Een Leeuw is op z’n best wanneer hij of zij een partner heeft die hij of zij kan overspoelen met liefde. Leeuw eist natuurlijk hetzelfde terug en dat is juist het probleem en de reden dat je single bent. Niet alle sterrenbeelden hebben zoveel temperament als jij. In het jaar 2023 ontmoet je nog niet de partner, de ‘ware’, waarnaar je verlangt. Je moet nog even geduld hebben, 2024 wordt jouw liefdesjaar. 2023 is een jaar waarin je veel leert wat de liefde betreft. Je hebt een paar korte liefdesaffaires, maar omdat je niet voelt wat je wilt voelen beëindig je elke affaire snel. Date eens met een Ram, Tweelingen of Boogschutter, ze zijn optimistisch en zo levendig als jij.

Wil je weten met wie jij echt het beste kunt daten? Deze sterrenbeelden zijn jouw match!

 
Leeuw in een relatie
Voor Leeuwen in een relatie wordt 2023 een fantastisch jaar. Je bent een liefdevolle partner met een groot hart. Je verafschuwt relatieproblemen, maar je hebt geleerd dat het jou en je partner ten goede komt als jullie blijven praten over dingen die niet lekker lopen. Omdat je beter luistert naar wat je partner zegt, niet alleen over jezelf praat, hebben jullie geen dramatische ruzies meer. 2023 is een fantastisch jaar om te trouwen voor Leeuwen. Ook is 2023 een jaar waarin veel Leeuwen aan gezinsuitbreiding denken.

 

 

Maagd

(24 augustus t/m 22 september)

 
Single Maagd
Een Maagd is het eerlijkste en zuiverste sterrenbeeld van de dierenriem, maar soms een beetje te naïef en te kieskeurig wat de liefde betreft. Je bent single omdat je de lat te hoog legt. Elke date mankeert wel wat. Onbelangrijke dingen doen je vaak besluiten dat je iemand niet beter wil leren kennen. De ‘verkeerde’ kleur sokken, of een parfum dat je niet aan staat kunnen redenen zijn dat je niet nog een keer met hem of haar wil daten. In 2023 sta je minder open voor de liefde dan in 2022. Je richt je op je familie, vrienden, carrière en je gezondheid. Wanneer je gaat sporten in een sportschool, tennissen, of iets anders sportiefs onderneemt in 2023 is de kans groot dat je in september iemand ontmoet die een diepe indruk achterlaat. Is zijn of haar sterrenbeeld Stier? Bingo!
 
Wil je jezelf toch openstellen voor de liefde? Dat kun je het best doen met een van deze sterrenbeelden.

 
Maagd in een relatie
Je bent een zorgzame partner, liefde is voor niet per se een romantische aangelegenheid. Liefde is voor jou dat je partner op tijd komt, je niet verrast met onvoorziene gebeurtenissen, schoon is en lekker ruikt. Je bent kritisch en soms een control freak, waardoor in 2023 je relatie op de proef wordt gesteld. Je partner voelt zich niet goed genoeg, bekritiseerd en onbegrepen, waardoor het volledig uit de hand loopt. Is de houdbaarheidsdatum van relatie verlopen? Het is aan jou.


Heb jij een oogje op dit sterrenbeeld? 

Soms is het lastig om in te schatten wat iemand van jou verwacht. Zit jij met vragen die jij niet kan beantwoorden? Twijfel niet te lang want wij hebben de antwoorden die jij zoekt. 

 

 

 

Weegschaal

(23 september t/m 22 oktober)

 
Single Weegschaal
Een Weegschaal is het innemendste en grappigste sterrenbeeld van de dierenriem. Je bent niet singel omdat niemand interesse in jou heeft. Integendeel overal waar je bent trek je mensen naar je toe. Je bent single omdat je dates denken dat je geen interesse in hen hebt. Je komt over alsof je niet om anderen geeft terwijl dat zeker niet het geval is. Oefen in interesse tonen, dan wordt 2023 een romantisch jaar, een jaar waarin je diegene ontmoet waarnaar je verlangt. Wanneer? Eind januari, midden juli, of eind november.
 
Benieuwd welke sterrenbeelden toch een match zijn voor jou? Met deze sterrenbeelden kun jij goed overweg!

 
Weegschaal in een relatie
Je bent een liefdevolle partner die veel aandacht nodig heeft, waardoor er in het verleden spanningen in je relatie waren. Je houdt nu veel meer rekening met je partner dan vorig jaar. Doordat je jezelf minder op de eerste plaats zet en meer gericht bent op wat je partners verlangt, is je relatie stabieler en harmonieuzer. 2023 wordt een geweldig jaar voor jou en je partner. Jullie zijn hechter dan ooit en gaan er vaak samen op uit. Wanneer jullie op vakantie willen gaan is november de beste maand.

 

 

Schorpioen

(23 oktober t/m 21 november)

 
Single Schorpioen
Schorpioen is het meest aantrekkelijkste, intense sterrenbeeld van de dierenriem. Een Schorpioen is onweerstaanbaar en trekt als een magneet mensen aan die in hem of haar geïnteresseerd zijn. Veel Schorpioenen ervaren dat mensen ze aanstaren en vinden dit hinderlijk. Maar stoor je er niet aan, zie het als compliment, je hebt iets waardoor mensen diep onder de indruk van jou zijn. Je was single, omdat je geen energie wilde stoppen in oppervlakkige dates. Ja je was single, daar komt in 2023 verandering in, 2023 is een jaar waar zich veel kansen voordoen de ‘ware’ te ontmoeten. Begin januari, midden maart, eind april en in juni en december. Geeft een date een tweede kans en je kunt je relatiestatus veranderen van single naar in een relatie. Je perfecte match is een Steenbok of Vissen.

Heb je iemand ontmoet waar je eindeijk een goede klik mee hebt? Hopelijk is hij of zij een van deze sterrenbeelden!

 
Schorpioen in een relatie
Je komt over alsof je meer op jezelf gesteld bent dan op je partner. Maar je partner weet nu dat dit niet zo is. Het duurde even voordat jullie relatie in balans was en jullie vertrouwen in elkaar gegroeide. Jullie plukken in 2023 de vruchten. Jullie inzet is bewonderenswaardig, veel stellen kunnen een voorbeeld nemen aan jou en je partner. 2023 wordt een fantastisch jaar, jullie dromen komen uit.

 

 

Boogschutter 

(22 november t/m 22 december)

 
Single Boogschutter
Een Boogschutter is het meest wijze sterrenbeeld van de dierenriem. Ook heb je de gave anderen blij te maken, door alleen maar aanwezig te zijn. Je bent onbevooroordeeld, eerlijk en enorm enthousiast. Je bent single omdat je bang bent een relatie aan te gaan. Je bent een avontuurlijk type, maar op liefdesgebied terughoudend. Op een te aanhankelijke partner knap je af, maar op een partner die meer afwezig is dan aanwezig zit je ook niet te wachten. Je partner mag niet saai zijn, en vooral niet negatief ingesteld. 2023 wordt geen jaar waarin je de ‘ware’ niet ontmoet. Het wordt een romantisch jaar, met een aantal korte affaires. Je vermaakt je uitstekend, maar degene waarnaar je (soms) verlangt ontmoet je in 2024.

Boogschutter, met wie kan jij het best opschieten? Een van deze sterrenbeelden zijn een match voor jou!

 
Boogschutter in een relatie
Je bent een partner die iedereen zich wenst en je partner is heel gelukkig met jou. Misschien toont je partner dit niet elke dag, maar wanneer je partner je dag in dag uit zou overspoelen met liefde, ren je voor je leven. In 2023 verandert er niet veel in je relatie. Het is goed zoals het is en dat is heel goed nieuws. Geen dramatische ruzies of andere liefdesproblemen. Boogschutters die niet getrouwd, samenwonen, of een lange relatie hebben krijgen in december een huwelijksaanzoek.


Jouw persoonlijke reading

Zou jij meer persoonlijke (horoscoop) informatie willen tijdens een privéreading met een medium of paragnost? Het geven van readings is onze specialiteit, start hier jouw reading. 

 

Steenbok

(23 december t/m 20 januari)

 
Single Steenbok
Een Steenbok is scherpzinnig, ambitieus en ziet er altijd fantastisch uit. Of je nu veel of weinig geld hebt, je verstaat de kunst er altijd stijlvol uit te zien. Je komt op anderen zelfverzekerd over en dit ben je ook, maar wat de liefde betreft ben je onzeker en dat is reden dat je singel bent.  Tijdens een date vraag je je veel te veel af, ook ontgaat je niets. Wanneer je date te vaak over een ex praat heb je het gehad. Je ziet het als een slecht teken. In 2023 date je zo nu en dan, maar een vervolgdate zit er meestal niet in. In de maand mei ontmoet je iemand die erg zijn of haar best doet je te versieren. Je voelt je gevleid en geniet van alle aandacht en komt dan tot de ontdekking dat hij of zij het niet voor je is. 2023 is een geweldig jaar, maar 2023 wordt helaas niet jouw liefdesjaar. Je date namelijk niet met de sterrenbeelden die bij je passen.
 
Steenbok, wil je dit jaar toch daten met iemand die wel echt bij je past? Kies dan voor een van deze sterrenbeelden.

 
Steenbok in een relatie
Je bent een betrokken partner, je wilt dat je partner gelukkig is en het aan hem of haar niets ontbreekt. Omdat je je met alles bemoeid en vaak denkt dat jij degene bent die het aan het rechte eind hebt, ontstaan er irritatie. Geef je partner in 2023 vaker gelijk, of zeg niets en laat je partner zelf beslissen, vooral wanneer je partner een Ram is. De afgelopen jaren voelde je je gejaagd en vaak gespannen waardoor je relatie soms onder druk kwam te staan. In 2023 voel je je veel beter, je kunt weer genieten en maakt je niet meer zo veel zorgen. Jij en je partner blijven in 2023 bij elkaar en gaan een fantastisch jaar tegemoet.

 

 

Waterman

(21 januari t/m 19 februari)

 
Single Waterman
Waterman is het meest ongrijpbare sterrenbeeld van de dierenriem. Je bent sociaal, altijd vriendelijk, enorm populair, maar niemand weet wat er echt in je omgaat. Je hebt dezelfde magische aantrekkingskracht als een Schorpioen. Maar een Schorpioen komt afstandelijk over en jij helemaal niet. Je bent open en toont belangstelling, waardoor een date denkt dat je geïnteresseerd bent in een relatie, terwijl je dat helemaal niet bent. Je zet anderen onbewust op het verkeerde been. De reden dat je nu single bent is dat je niet veel tijd investeert in potentiële partners. Vrienden, familie, sport werk, feesten, je hebt het altijd druk. 2023 wordt een geweldig en vooral supergezellig jaar. Het is aan jou, aanbidders genoeg ook in 2023. Besteed meer tijd aan de leuke Kreeft die je ontmoet in juni of de avontuurlijke Boogschutter in september.
 
Heb jij iemand ontmoet en ben je benieuwd of ze bij jou passen? Deze sterrenbeelden zijn een match voor jou, waterman!
 

Waterman in een relatie
Waterman is het aardigste, origineelste en spontaanste sterrenbeeld van de dierenriem. Je partner bewondert je om wie je bent, maar wil je zo nu en dan ook achter het behang plakken. Vooral als je partner een Vissen of een Maagd is. Je bent eigenwijs en je kan enorm onredelijk reageren, vooral als je het gevoel hebt dat je verantwoording af moet leggen. Probeer in 2023 meer begrip te tonen op emotionele uitbarstingen van je partner. Je partner houdt altijd rekening met jou. 2023 wordt een fantastisch jaar, wanneer je meer tijd vrijmaakt voor je partner.

 

 

Vissen

(20 februari t/m 20 maart)


Single Vissen
Vissen is het menslievende sterrenbeeld van de dierenriem. Iedereen met wie je praat voelt zich onmiddellijk op z’n gemak. Je hebt een aanstekelijke lach en praat over alles, behalve over je emoties. Je bent single omdat je alleen date met iemand waar je meteen weg van bent. Je moet meteen onder de indruk zijn, voor minder doe je het niet. Geef een date eens een tweede kans. 2023 is namelijk een bijzonder liefdesjaar voor jou. Investeer eens meer tijd in een date die Steenbok of Schorpioen is. Tijdens een eerste date zijn ze afstandelijk, maar als het ijs gebroken is kun je je geen betere partner wensen. Juni, augustus en september zijn de maanden waar je hem of haar ontmoet die bij je past.
 
Is jouw sterrenbeeld vissen en wil jij een succesvolle relatie? Neem dan een relatie met deze sterrenbeelden!

 
Vissen in een relatie
Je weet je partner elke dag te verrassen met iets liefs. Je partner gelukkig maken is je hoogste prioriteit. Probeer in 2023 niet hetzelfde van je partner te verwachten, niet iedereen is zo attent als jij. Als je niets verwacht kun je niet teleurgesteld worden. Omdat Saturnus vanaf maart in je sterrenbeeld staat voel je je soms somber. Negatieve gedachten gaan met je aan de haal, doorbreek je negatieve gedachtenstoom. Je zult zien dat je relatie er baat bij heeft in 2023 als je je geen zorgen meer maakt om dingen die niet eens aan de orde zijn. Het goede nieuws is dat Vissen die getrouwd zijn of samenwonen in 2023 bij elkaar blijven. Een Vissen in een lat relatie die zich afvraagt, of zijn of haar partner wel de juiste is neemt een beslissing.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]
Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Manifestatie: de sleutel tot succes
Manifestatie: de sleutel tot succes
Je onderbewuste trekt alles aan waar je aan denkt. Waarom zou je niet doelgericht realiseren wat je wilt?

Lees deze blog >

Lees ook Deze sterrenbeelden geven je positieve energie
Deze sterrenbeelden geven je positieve energie
Zit je niet lekker in je vel? Pieker je, of weet je even niet meer hoe verder? Praat dan eens met een vriend of vriendin die een van onderstaande sterrenbeelden heeft. Hij of zij zal je je energie een boost te geven.

Lees deze blog >

Lees ook Onderzoek: singles tijdens de feestdagen
Onderzoek: singles tijdens de feestdagen
Kerst en Oud & Nieuw staan weer voor de deur. Dagen vol met gezelligheid en mensen om je heen. Maar dit is niet voor iedereen zo. Wij hebben onderzoek gedaan naar het gevoel van vrijgezelle Nederlanders rondom de feestdagen. Hiervoor zijn meer dan 1.300 respondenten ondervraagd.

Lees deze blog >

Lees ook Onderzoek: Bij partner blijven vanwege financiën
Onderzoek: Bij partner blijven vanwege financiën
Dat de inflatie steeds harder inslaat in Nederland is ook terug te zien als het gaat om onze relaties. Eén op de vijf Nederlanders die twijfelen over hun relatie blijft namelijk nog bij elkaar vanwege de financiën.

Lees deze blog >

Lees ook Onderzoek: taboe en schaamte over financiële zorgen
Onderzoek: taboe en schaamte over financiële zorgen
Maak jij je steeds meer zorgen over je financiële vrijheid? Dan ben je niet de enige! Door de aanhoudende inflatie zegt 36% van de Nederlanders zich meer zorgen te maken over zijn of haar financiën.

Lees deze blog >

Top