Een terugblik van bekend Nederland in 2023

120 dagen geleden geplaatst 3 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Een terugblik van bekend Nederland in 2023

Het jaar 2023 is alweer bijna voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een recap van 2023. Jaarlijks worden er door verschillende personen en instanties voorspellingen gedaan voor het aankomende jaar. Welke voorspellingen voor 2023 kwamen uit en welke totaal niet? Mediumchat zette de belangrijkste gebeurtenissen in bekend Nederland op een rijtje.
 

De voorspellingen van 2023

Aan het eind van 2022 zijn er zoals elk jaar weer verschillende voorspellingen gedaan.
Marco Borsato zou een nieuwe cd lanceren en Nederland zou in de middenmoot op het Songfestival eindigen. Een nieuwe cd van Borsato hebben we alleen nog niet gezien en we weten allemaal wel dat het Songfestival absoluut geen succes was voor Nederland.
 
Kijkend naar de liefdeslevens van bekend Nederland werd er voorspeld dat Linda de Mol weer gelukkig zou worden met een nieuwe liefde. Tot op heden is er nog niets bekend over een ‘nieuwe’ liefde. Wel is zij meerdere keren gespot met haar oude liefde, Jeroen Rietbergen. Voor wie het jaar minder positief voorspeld werd, is André van Duin. Zijn huidige relatie zou stuklopen in 2023. Gelukkig is daar, voor zover wij weten, geen vuiltje aan de lucht te bekennen.   
 

Vrijgezel Nederland

Het jaar begon al verdrietig voor twee bekende Nederlanders door de aankondiging van een relatiebreuk in januari. Zowel Humberto Tan als Monica Geuze gaven aan 2023 als single te beginnen. Vooral in de maanden april, mei en augustus van dit jaar gingen er veel relaties in bekend Nederland kapot. Zo ook de relatie tussen Olcay Gulsen en Ruud de Wild. Zij maakten afgelopen augustus hun relatiebreuk bekend nadat zij vanaf april tot mei de hoofdpersonages waren geweest in hun eigen documentaire, maar hier later meer over.
 
Onder de jongeren was vooral de relatiebreuk tussen Gio Latooy en Jade Anna van Vliet een hele gebeurtenis. De twee Youtubers gingen afgelopen jaar niet één, maar liefst twee keer uit elkaar. Toch heeft Gio niet lang getreurd en maakte begin deze maand zijn nieuwe relatie bekend. Jade Anna laat er ook geen gras over groeien, zij zou regelmatig te zien zijn met voetballer Kenneth Taylor.
 
Niet alleen hun fans van Jade en Gio kregen het verdrietige nieuws mee, ook AD- en RTL Nieuws-lezers hebben het nieuws voorbij zien komen. Gio verdiende dan ook goed geld met zijn break-up video, met de vlog verdiende hij 3100 euro. Er zijn dan ook volgers die twijfelen aan de oprechtheid van de relatie.
 
Helaas bleef het niet bij deze relatiebreuken, hieronder vind je een lijstje van nog meer bekende Nederlanders die hun relatie in 2023 zagen stranden.Wanneer ontmoet jij de ware? Ontdek het nu


Genoeg ooievaars in 2023

Gelukkig zijn er ook veel liefdesnestjes gebouwd in 2023. Meerdere bekende Nederlanders werden het afgelopen jaar ouders van een kindje. Thomas Berge begon het jaar mooi en werd vader van een zoon. Halverwege het jaar kondigde Thomas samen met zijn vriendin aan opnieuw zwanger te zijn en in januari 2024 ouders te worden van een dochter. Ook acteursduo Pip Pellens en Pim Wessels werden voor het eerst ouders van dochtertje Lily, zij werd afgelopen september geboren.
 
Nederlands elftal-speler Frenkie de Jong werd samen met zijn vriendin Mikky Kiemeney voor het eerst ouders van zoontje Miles. Bijzonder is dat hun zoontje op 21 november geboren is, nummer 21 is ook het rugnummer van de voetballer. Daarbij was Frenkie zijn opa ook jarig op de 21ste en werd Miles om 14:21 geboren.
 
Het jaar wordt afgesloten met de geboorte van Ted, de zoon van Nederlands grootste roddelkoningin, Yvonne Coldeweijer. Zij maakte begin december bekend te zijn bevallen van haar eerste kindje.
 
Mediumchat zocht uit waar de ooievaar nog meer langs is geweest.Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wacht jij op nieuwe kansen die je met beide handen kan aanpakken? Wij zijn er om jou te helpen deze kansen te zien en te realiseren zodat jouw dromen de waarheid worden. Zet nu de eerste stap naar een gelukkigere toekomst...

 
 

Geflopt op tv

Voor sommige BN’ers zijn er dit jaar op zakelijk gebied grote tegenvallers geweest. Bijvoorbeeld het muzikale programma 'Alles is muziek', gepresenteerd door Marieke Elsinga, werd vroegtijdig van de beeldbuis gehaald. Het programma haalde niet de verwachte kijkcijfers en was een grote teleurstelling.
 
De documentaire over het ex-koppel Ruud de Wild en Olcay Gulsen werd ook niet enthousiast ontvangen door het grote publiek. Het zou te veel in scène zijn gezet en er zou uiteindelijk te weinig gebeuren. Kijkers noemen het ‘De Olcay-Show’. “Olcay trekt alle aandacht naar zich toe.”
 
The Biohack Project wordt ook eerder van de buis gehaald dan verwacht. In het programma leren bekende Nederlanders hoe ze hun lichaam en geest de baas kunnen zijn en hoe zij het best met stressvolle situaties om moeten gaan. Na de eerste aflevering werd er al besloten dat er in plaats van acht, slechts zes afleveringen uitgezonden zouden gaan worden.
 
Er waren ook veel dramaseries die het grote publiek niet wisten te overtuigen. Onder andere de Videoland Serie ‘Five Live’ van Linda de Mol, ‘Cast’ op NPO1 en de Jan Jaap van der Wal- serie ‘Voor de Show’. Alle drie zijn het dramaseries over de televisiewereld.
 
Maar de grootste tv-flop was toch wel het dansprogramma 'Avastars' van John de Mol. Hierin moesten Avastars die aangestuurd werden door bekende Nederlanders tegen elkaar Battlen. Slechts 304 duizend kijkers keken naar de première van het programma. Het idee voor ‘Avastars’ lag al ruim twintig jaar klaar.
 
Hieronder een overzicht van de geflopte tv-programma’s in 2023. 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

57,888 reviews

57,888 reviews

Nicky altijd leuk om mee te chatten. Eerlijk en positief!! Margreth
24 Apr 2024

57,888 reviews

57,888 reviews

footer.top