Begrijp je ex op een dieper niveau

51 dagen geleden geplaatst 3 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Begrijp je ex op een dieper niveau

Is jouw hart gebroken? Vraag je je af waarom de liefde zo veel pijn doet? Er zijn talloze psychologische benaderingen om te begrijpen waarom relaties eindigen. In de wereld van de psychologie en relaties kun je antwoorden vinden, maar wist je dat je sterrenbeeld en astrologische eigenschappen je ook kunnen helpen een dieper inzicht te krijgen.
 

Liefde begint altijd op z’n mooist

Als je verliefd bent zit je op een roze wolk. Je denkt dat je de ware gevonden hebt en je je altijd zo gelukkig zult blijven voelen. Maar voordat je het weet sta je weer met beide benen op de grond. Je geliefde heeft je niet opgebeld, de hele dag geen berichtje gestuurd of is niet op komen dagen op de afgesproken tijd. Je krijgt van de een op andere dag een knoop in je maag. Kun je hem of haar wel vertrouwen, is zijn of haar liefde wel oprecht?
 

De Houdbaarheidsdatum van Verliefdheid

Heeft verliefdheid een houdbaarheidsdatum? Ja, verliefdheid heeft een houdbaarheidsdatum en wel tot het moment dat het verliefd zijn overgaat naar houden van. Maar helaas gebeuren er veel dingen wanneer de liefde onderweg is naar houden van. Je was een tijdje niet helemaal jezelf en ook je geliefde niet. Karaktereigenschappen die je altijd al had lijken verdwenen. Het was alsof je iemand anders was toen je verliefd was, en nu ben je weer wie je was. Je oude ik is terug, en vergeet niet dat ook de oude ik van je geliefde terug is.
 

Onverenigbare Karaktereigenschappen

Je geliefde toont opeens eigenschappen die je niet verwacht had. Komt te laat, ruimt niet op, wil andere dingen ondernemen als jij of wil alleen thuis op de bank blijven zitten, terwijl jij juist graag iets wil ondernemen. Misschien is je geliefde wel dagen onbereikbaar of laat je juist geen seconde met rust als je de behoefte hebt alleen te zijn. Waardoor is het mis gegaan tussen jullie? Jullie sterrenbeeld geeft het antwoord.

Ontdek de toekomst van je liefdesleven 💖 Jouw voorspelling

 

Weet je welk Sterrenbeeld je ex heeft?

Welk sterrenbeeld je ex heeft, weet je, maar ken je de karaktereigenschappen van zijn of haar sterrenbeeld? Waarom hij of zij zich op een bepaalde manier gedraagt? Hoe je er het beste mee omgaat, met de eigenschappen die je niet zo blij maken, als je bij elkaar wilt blijven? Als je je verdiept in het sterrenbeeld van je geliefde of je ex begrijp je hem of haar op een dieper niveau en verdwijnt je liefdespijn, boosheid of teleurstelling. 
 

Waarom een Vissen en een Ram hun relatie beëindigden

Cathy heeft het sterrenbeeld Vissen en Mathieu is een Ram. Toen ze elkaar leerden kennen, spatte de liefde ervan af en konden ze geen genoeg van elkaar krijgen. Na een paar maanden begon Cathy zich aan Mathieu te irriteren, hij liep haar in de weg, ze had het gevoel dat ze stikte. Cathy is een echte Vissen, ze heeft zo nu en dan rust en eenzaamheid nodig om weer op te laden. Mathieu is energiek, positief en avontuurlijk ingesteld. Voor hem is een dag niets gedaan is een dag niet geleefd. Wanneer Cathy zijn berichtjes niet beantwoordde en ook niet wilde afspreken, trok hij harder aan Cathy. Stuurde haar bloemen en stond onverwacht voor de deur met iets lekkers te eten. Hij dacht dat hij haar opnieuw moest veroveren. Cathy kwam niet tot rust en beëindigde hun relatie omdat ze Mathieu te opdringerig vond. Was hij dat werkelijk?
 

Kan een Vissen gelukkig worden met een Ram?

Hebben de sterrenbeelden Vissen en Ram onverenigbare karakters? Is de liefde die er wel degelijk was tussen Cathy en Mathieu daarom op niets uitgelopen, op een breuk? Als Mathieu, een Ram, had geweten dat hij Cathy, een Vissen, gewoon even met rust had moeten laten. Omdat een Vissen op zijn tijd behoefte heeft om alleen te zijn om zich weer op te laden. Zou Cathy de relatie hebben beëindigd als ze had geweten dat een Ram niet snel opgeeft en spontaan en enthousiast is? Er alles aan zal doen om zijn of haar geliefde op te beuren? Als we weten wat de intenties zijn van de ander omdat we zijn of haar sterrenbeeld kennen, maken we hoogstwaarschijnlijk andere keuzes.

Ontdek de geheimen van de liefde 💖 Ontdek het nu

 

Verdiep je in je Partners Sterrenbeeld

Wanneer je je in de karaktereigenschappen van je partner of ex verdiept, ken je zijn of haar verlangens en behoeften. Ook kun je je ex beter begrijpen, hem of haar vergeven en je gebroken hart helen.
 

Vragen over je ex of huidige partner

Heb je een gebroken hart of heb je een vraag over je relatie? Onze astrologen, mediums en paragnosten kunnen al je vragen beantwoorden. Ze begrijpen dat een gebroken hart ondragelijk kan zijn. De liefde kan je laten twijfelen, waardoor je soms niet meer weet wat te doen. Start nu een gratis chat en ervaar hoe fijn het is dat je niet alleen bent en krijg antwoorden op al je vragen.

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

56,056 reviews

56,056 reviews

Fijn🤗 Anne
20 Feb 2024

56,056 reviews

56,056 reviews

footer.top