Wat is het zeldzaamste sterrenbeeld?

121 dagen geleden geplaatst 2 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Wat is het zeldzaamste sterrenbeeld?

Je weet waarschijnlijk wel dat de dierenriem uit twaalf verschillende sterrenbeelden bestaat. En dat elk sterrenbeeld zo zijn eigen positieve en negatieve eigenschappen heeft. Maar weet je ook welk sterrenbeeld het minst voorkomt?
 
Het Centraal Bureau van Statistieken heeft het onderzocht en wat blijkt? Van 23 december t/m 20 januari zijn de minste mensen jarig zijn. Het is dus de Steenbok die het zeldzaamste sterrenbeeld is. Gefeliciteerd Steenbok je bent uniek!
 

Is een Steenbok echt zo serieus?

Over Steenbokken wordt gezegd dat ze te serieus zijn, maar is dat echt waar? Ben je een Steenbok of ken je een Steenbok? Dan weet je dat een Steenbok gevoel voor humor heeft, oké, om sarcastische grapjes kan een Steenbok wel heel erg hard lachen. Maar een Steenbok kan ook echt uit z’n dak gaan, ga maar eens met een Steenbok naar een feest of festival.

Alles over een Steenbok lees je hier.
 

Steenbok en de Liefde

Wat de liefde betreft is de Steenbok wel heel serieus. Niet dat hij of zij een saaie partner is, integendeel! Steenbokken wil niets liever dan dat hun partner gelukkig is. Als je partner een Steenbok is heb je geluk, het ontbreekt je aan niets. Ook zal hij of zij nooit vreemdgaan. Eenmaal gekozen blijft gekozen is het motto van een Steenbok. Ga zelf dan ook NOOIT vreemd, je Steenbok vergeeft het je nooit!
    

Heb je een oogje op een Steenbok? 

Steenbokken zijn vriendelijk, beleefd en super attent. Maar ze kunnen ook best wel afstandelijk overkomen. Als je een oogje op een Steenbok hebt, pas dan op. Ze zijn geen makkelijke prooi. Neem je tijd, doe het asjeblieft rustig aan, als je wilt dat het wat tussen jullie gaat worden. Een Steenbok is heel kieskeurig en knapt snel af als je te opdringerig bent. Probeer eerst te achterhalen wat jullie gemeen hebben. Stel bijvoorbeeld vragen over zijn of haar favoriete Netflix-serie, of voetbalclub, lievelingseten of favoriete vakantiebestemming. Gewoon chill, geen druk, houd het simpel. En als je meer wilt weten over een Steenbok, lees dan hier verder.
 

Ruzie met een Steenbok? 

Hmmm…. Dat is lastig! Steenbok is namelijk zo nuchter als het maar kan. Drama, schreeuwen of huilen, gaat zeker niet werken. Dus adem in en adem uit, laat hem of haar even met rust. Geef je Steenbok even de tijd. Steenbokken trekken meestal na een paar dagen bij. Bovendien vergeten en vergeven snel. Wanneer je Steenbok er klaar voor is kun je het beste eerst goed luisteren naar wat hij of zij over jullie ruzie te zeggen heeft. Vertel dan jouw kant van het verhaal. Je excuus aanbieden? Dat doe je door een bos bloemen of een fles goede wijn te laten bezorgen. Steenbokken houden van charmante gebaren.
 

De zeldzame eigenschappen van een Steenbok 

Steenbokken zijn een beetje anders dan andere sterrenbeelden. Ze zijn niet alleen het zeldzaamste sterrenbeeld, maar ook hele gedisciplineerde mensen. Ze kunnen hun doelen najagen als geen ander en ze gaan maar door. Tot ze hun doel bereikt hebben. Steenbokken zijn intelligent, zelfverzekerd en buitengewoon netjes. Ze doen liever zelf een klus, omdat ze dan weten dat het perfect wordt dan dat ze anderen de klus toevertrouwen. Ben jij een Steenbok? Leg de lat dan niet zo hoog! Je weet dat het je alleen stress oplevert. Probeer elke dag te ontspannen al is het maar 20 minuten.
 

Wil jij meer weten over Sterrenbeelden?

Wil jij meer weten over je sterrenbeeld? Start dan nu een gratis chat van 3.30 minuten met één onze ervaren astrologen. Of je nu vragen hebt over je liefdesleven of iets heel anders, onze astrologen kunnen al je vragen beantwoorden!

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

57,888 reviews

57,888 reviews

Nicky altijd leuk om mee te chatten. Eerlijk en positief!! Margreth
24 Apr 2024

57,888 reviews

57,888 reviews

footer.top