Jaarhoroscoop Tweelingen 2017


"Het jaar 2017 staat voor tweelingen in het teken van productiviteit en creativiteit. Dit zou zo maar eens tot gevolg kunnen hebben dat er op werkgebied een frisse wind zal gaan waaien. Probeer op je werk dit jaar vaker te luisteren en minder te praten tweeling. Jij zult zien dat dit jouw carrière ten goede zal komen. Venus zal er voor zorgen dat jouw gedachten dit jaar niet afdwalen, maar dat jij in plaats daarvan juist sterk gefocust zult blijven. Houdt je dromen en wensen dit jaar vast. Met genoeg motivatie en doorzettingsvermogen is de kans namelijk groot dat je wensen dit jaar werkelijkheid zullen gaan worden."

 

Algemene Jaarhoroscoop

Onder invloed van Mercurius is de maand april 2017 op zijn zachts gezegd “levendig”. Plannen lijken ineens verkeerd te gaan. En ook op het gebied van communicatie gaat het alles behalve van een leien dakje. In mei komt er gelukkig alweer een einde aan deze situatie, maar pas op! Mercurius zal in 2017 vaker invloed uitoefenen op je plannen.
 
In maart-april gooit ook Venus een duit in het zakje. Dit merk je doordat er ineens een verandering plaats vind op het vlak van jouw toekomstdromen en binnen jouw relatie.
 
Mars (de planeet van energie en enthousiasme) voorziet jouw in de maand mei van een hoop nieuwe energie. Deze energie geeft je de moed, en de zin, om de rest van het jaar er weer flink tegen aan te gaan. Dit is het moment dat nieuwe toekomstplannen ontstaan en oude plannen in werking worden gezet.

 

Carrière

Aan het begin van het jaar zien het tempo en de carrière vooruitzichten van de tweeling er niet al te rooskleurig uit. Daarom is dit het ideale moment voor introspectie en hernieuwde toewijding. Kijk eens kritisch naar jouw idealen en ambities tweeling, passen deze nog wel bij jouw? Tweelingen zijn nu instaat dingen te veranderen. Misschien is dit wel het ideale moment om opzoek te gaan naar iets nieuws.
 
Ga met een open blik opzoek naar nieuwe methoden en manieren om je werk uit te voeren. Je zult zien dat jij, wanneer je kleine dingen veranderd, ineens veel meer succes boekt. Werk jij voor jezelf? Dan kun jij dit jaar uitkijken naar een explosieve toename van werk en inkomsten.
 
Probeer dit jaar op het gebied van je carrière eens echt open te staan voor het verwerven van nieuwe vaardigheden, taken en kennis. Streef je eigen doelen krachtig na, je zult namelijk ervaren dat niet iedereen je steunt of je ambities begrijpt. Dit zal in het begin even lastig voor je zijn, maar bedenk; Het is jouw toekomst en alleen jij bent verantwoordelijk voor het creëren van een mooie toekomst voor jezelf.

 

Liefde & Relaties

In 2017 krijgt je liefdesleven nieuwe betekenis. Dit zorgt ervoor dat jij van koers zult veranderen. Nu is het moment om vriendschappen en een relatie die niets meer toevoegt aan je leven te beëindigen. Wacht hier niet te lang mee, 2017 kent op relatie gebied namelijk al genoeg uitdaging voor de tweelingen.
 
Single tweeling; Er staat je in 2017 een periode van eenzaamheid te wachten. Deze periode lijkt misschien onvermijdelijk, maar jij zult uiteindelijk ervaren dat jij hier toch echt zelf verandering in aan kunt brengen.
 
Tweelingen binnen een relatie; Jij loopt het risico dit jaar door een diep dal te gaan. Jij en je partner kunnen er samen echt weer goed uitkomen, maar dan moeten jullie wel echt beiden openstaan voor nieuwe oplossingen.

 

Financiën

Tijdens het jaar 2017 zal jij in staat zijn om stabiliteit te creëren op het financiële vlak. Waar het tot nu toe vaak onmogelijk leek financiële rust te creëren, in 2017 zal dit voor de tweelingen ineens veel minder een probleem zijn.
 
Ook krijg jij in 2017 de kans om te investeren in lange termijn beleggingen. Misschien dat je eerst even twijfelt, maar de kans is groot dat jij al vrij snel inziet hoeveel voordeel dit je straks oplevert in de toekomst.
 
Op korte termijn zal jij op financieel gebied ook al de nodige positieve verandering ervaren. Let op; het gaat dit jaar om ‘kleine stapjes’ en ‘lichte groei’ - probeer daarom jouw ongeduld te beteugelen, en de voordelen op de lange termijn niet uit het oog te verliezen.
 
Vermijd dit jaar (meer dan normaal) schulden, leningen en andere uitgestelde vormen van betaling. Jij loopt namelijk het risico dat jij de gevolgen hiervan onderschat. Indirect doe jij hierdoor afbreuk aan de positieve flow die in 2017 op je pad komt, dus zorg ervoor dat jij deze fout niet zult maken.
 

Meer Horoscopen op Mediumchat
Ontdek ook onze daghoroscoopweekhoroscoop en maandhoroscoop