Tweeling
21 mei - 21 juni

horoscoop tweeling

Jaarhoroscoop Tweelingen 2023

Tweelingen is ruimdenkend, communicatief, intelligent en het meest boeiende sterrenbeeld van de dierenriem. Een Tweelingen is leuk gezelschap, grappig, serieus en kan soms sarcastisch zijn. Het sterrenbeeld Tweelingen is een echte denker, een ware filosoof. Tweelingen is geen bankzitter, heeft behoefte aan veranderingen en aanleg tot wispelturig gedrag, als hij of zij zich verveelt. Tweelingen heeft één grote vijand, saaiheid! Het komende jaar wordt alles behalve saai, Tweelingen hoeft zich niet te vervelen. Vooral op liefdesgebied gebeurt er veel.


Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wacht jij op nieuwe kansen die je met beide handen kan aanpakken? Wij zijn er om jou te helpen deze kansen te zien en te realiseren zodat jouw dromen de waarheid worden. Zet nu de eerste stap naar een gelukkigere toekomst...

 
 

Algemeen

Tweelingen kan een ander doorzagen tijdens een discussie, probeer dit jaar meer te luisteren en minder te praten. Je bent een duveltje met een gouden tong, tel dit jaar eerst tot tien voordat je een gevatte opmerking maakt. Je vlotte babbel kunnen op je werk conflicten veroorzaken van lange duur. Schrijf dit jaar elke maand op wat je echt wilt, omdat je je plannen nogal vaak wijzigt, door op te schrijven wat je wilt geef je jezelf, maar ook anderen meer rust.

 

Carrière 

Tweelingen wordt ongelukkig als hij of zij de hele dag achter een bureau moet zitten of de hele dag dezelfde werkzaamheden moet uitvoeren. Een Tweelingen kan veel verschillende werkzaamheden tegelijk kunt uitvoeren. Het is tijd voor een nieuwe baan, je verveelt je in je huidige functie. In het najaar maak je kans op promotie of vind je een baan die bij je past. Je salaris is hoger, je hebt meer vrijheid en werkt in een team waar je altijd al mee hebt willen werken, de locatie is ook nog eens fantastisch.

 

Liefde 

Tweelingen verlangt naar een relatie, maar is ook gehecht aan zijn of haar vrijheid. Het wordt een fantastisch jaar voor de single Tweelingen. Je libido is hoog dit jaar en je kunt je, als je wilt, helemaal uitleven. In de maanden juni, juli en augustus ben je populairder dan ooit. Je geniet van alle aandacht en nieuwe ontmoetingen. In het najaar is alleen seksuele chemie niet meer genoeg, je verlangt naar meer diepgang. Eind september leer je iemand kennen die weleens de ware zou kunnen zijn. Ben je er klaar voor? Tweelingen in een onstabiele, of een knipperlicht relatie beseft dat het tijd is om de relatie te beëindigen. Als je een stabiele relatie hebt kan je relatie nog sterker worden wanneer jullie samen op reis gaan.
 

Financiën 

Financieel verandert er niet veel tot oktober. Je hebt nu een goed beeld van je uitgaven, meer geld uitgeven dan binnenkomt wil je niet. Let erop dat je geen spullen koopt tijdens afnemende maan. Koop waardevolle dingen bij wassende maan om te voorkomen dat het een miskoop is. Vanaf oktober maak je kans op promotie of een andere baan waardoor je salaris hoger is. Onderhandel over je nieuwe salaris, een promotie of een andere baan zijn geschikte momenten voor een loonsverhoging. Een concrete eis is 10 procent bruto hoger dan je huidige salaris.

 

Gezondheid 

Dit is geen medisch advies, raadpleeg altijd een arts bij klachten. Uit astrologisch perspectief voel je je dit jaar gezond en energiek. Kruidenthee is goed voor je als je zo nu en dan minder energie hebt. Ga twee keer per jaar naar de tandarts en mondhygiëniste, gebitshygiëne is belangrijk. Als je gespannen bent heb je last van je schouders. Schouder- en armmassages zo nu en dan zullen je goed doen.

 

Meer horoscopen voor Tweelingen

Wil je meer weten? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

Horoscoop Tweelingen
Weekhoroscoop Tweelingen
Maandhoroscoop Tweelingen

 

Jaarhoroscopen andere sterrenbeelden:Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]