Jaarhoroscoop Ram 2017


“Het jaar 2017 brengt voor de Ram op alle gebieden van zijn leven veel kansen. op bijna alle vlakken van het leven. Rust en stabiliteit zijn de sleutelwoorden voor jou dit jaar. Als je dit ondersteunt door je geduld en een goede focus, dan zal dat ervoor zorgen dat het goed met je gaat en dat je een heel erg succesvol jaar tegemoet gaat. Zo succesvol dat je er over een paar jaar nog steeds van zult profiteren. Maak je keuzes wijs, dan zal je er nog heel erg lang je voordeel van hebben.”
 

Algemene jaarhoroscoop

Ram, je bent soms best emotioneel. Probeer een betere balans te vinden tussen je gevoelens en ratio. Je neemt veel verantwoordelijkheid op je schouders, dus het is belangrijk en broodnodig die balans te vinden, en bij te tanken anders hou je dit hoge tempo niet vol.
 
Het is voor jou het goede moment om belangrijke beslissingen te nemen. Wat is belangrijk en wat niet? Welke koers wil je op in je leven? Zit je nog met oud zeer? Gooi het over je schouder en richt je neus op de toekomst, dat zal je meer brengen dan in het oude te blijven hangen. Heb je energiegevers of energievreters in je omgeving? Maak een duidelijke keuze met wie je om wilt gaan. Je hebt heel veel creativiteit tot je beschikking dit jaar, maak er gebruik van.
 
Werk hard maar probeer ook tijd te nemen om rust en afstand te nemen te genieten, zo hou je de rest veel langer vol.
 

Carrièrehoroscoop

Dit is gewoon jouw jaar, het heeft er zelden zo goed uitgezien voor jou als in 2017 Zorg ervoor dat je opvalt bij je opdrachtgevers of leidinggevenden. Dan komt het succes vanzelf. Je laat je gelden en zult proberen een voorbeeld voor anderen te zijn.

Heb je het gevoel dat dit niet voor jou geldt? Dan wordt het misschien tijd voor verandering, want ook op dat gebied staan je sterren heel erg gunstig dit jaar.

 

Liefde & Relaties

Op het gebied van de liefde wordt er van je gevraagd je gevoel te volgen. De sterren staan goed maar soms kan je teveel in je hoofd bedenken wat je zou moeten voelen en maak je het jezelf daardoor een beetje te moeilijk. Je partner en jij zullen niet altijd op een lijn zitten, maar is dat echt nodig? Is het juist niet veel fijner deze verschillen te overbruggen dan er tegen te knokken?

Ben je een alleenstaande Ram dan is het belangrijk je gevoel te volgen. Niet in het begin van het jaar maar zo tegen het einde van 2017 is het een heel erg gunstige tijd de juiste partner te ontmoeten en daar een mooie duurzame relatie mee op te bouwen.

 

Financiën

Dit jaar staat het er op financieel gebied goed voor. Wil je meer overhouden van je inkomen? Kijk dan eens goed waar jij teveel geld aan uitgeeft. Dit levert je nog meer geld op en dat is alleen maar prettig.
 
Het is heel goed mogelijk dat je extra inkomsten kunt vergaren buiten je baan. Misschien de uitbetaling van een voordeeltje of een hobby die je te gelde kunt gaan maken.
 
Meer Horoscopen op Mediumchat
Ontdek ook onze daghoroscoop, weekhoroscoop en maandhoroscoop