Ram
21 maart - 19 april

horoscoop ram

Jaarhoroscoop Ram 2023

Ram is het positiefste sterrenbeeld van de dierenriem, de energie je dit jaar uitstraalt is onweerstaanbaar. Ram is altijd vrolijk, daar waar een Ram is, is het nooit saai. Je geeft anderen een blij gevoel, familie of vrienden die last hebben van een dip, voelen ze zich stukken beter in jouw aanwezigheid. Je hebt de gave mensen uit het dal te halen, maar je kunt de gevoelens van anderen ook gemakkelijk kwetsen, zonder dat te beseffen. In gesprekken met anderen kun je te snel en te scherp je mening geven.

Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wacht jij op nieuwe kansen die je met beide handen kan aanpakken? Wij zijn er om jou te helpen deze kansen te zien en te realiseren zodat jouw dromen de waarheid worden. Zet nu de eerste stap naar een gelukkigere toekomst...

 
 

Algemeen 

Probeer dit jaar eens niet mee te roddelen, de reden waarom mensen roddelen is dat ze een onaangenaam gevoel kwijt willen. Ze zijn geïrriteerd, gefrustreerd of zitten ergens mee. Ram is het meest botte en directe sterrenbeeld van de dierenriem. Voordat je het weet krijg je de schuld, terwijl je niet eens begonnen bent met roddelen. Passieve negativiteit verspreiden past niet bij jou, vertel de roddelaars dat ze actie moeten ondernemen. Volgens onderzoekers roddelen collega’s gemiddeld tien uur per maand en sommige zelf twintig uur. Jij kunt je tijd wel beter besteden.

 

Carrière

Ram heeft zelfvertrouwen en de wilskracht om dingen te laten slagen, hoe ingewikkeld het ook is. Je bent aan een aantal projecten begonnen, maar je hebt geen zin om ze af te maken, tot grote ergernis van collega’s of je partner. Fouten toegeven vindt je lastig, maar als je nu toe kan geven dat je ongelijk hebt, valt er een last van je schouder en sta je open voor iets nieuws. In oktober kun je al je dromen verwerkelijken. Of je nu die baan wilt, een ander huis, een relatie, op alle levensgebieden ben je succesvol. Praat niet te veel over je plannen met anderen, mensen kunnen negatieve opmerkingen maken, omdat ze zelf niet zo moedig zijn als jij. Verlaag je niet tot het niveau van anderen, sta erboven.

 


 

Liefde 

Op liefdesgebied trek je als een magneet geïnteresseerden naar je toe. Waar je ook bent, er is altijd iemand die jou wil leren kennen. Je bent een meester in flirten en meestal degene die de eerste stap zet, maar nu krijg je aandacht zonder er iets voor te moeten doen. Voor singles kan het een wild jaar worden. Ram valt op types die ‘hard to get’ spelen. Let erop dat je geen liefde misloopt door je te focussen op iemand die echt geen interesse heeft. Ben je een Ram bent die een vaste relatie heeft? Geef je partner dan meer aandacht dan voorheen, vooral de eerste vijf maanden in het nieuwe jaar. Hij of zij kan zich jaloers en onzeker gedragen, omdat je zo gewild en populair bent. Het zelfvertrouwen van je partner heeft een boost nodig. Ook zou je meer tijd kunnen besteden aan het voor- en naspel. Ram is dol op vijf minuten seks, maar is je partner daar blij mee?
 

Financiën 

Ram is enthousiast en impulsief, denk daarom goed na of je datgene wat je wilt kopen echt nodig hebt. Vergelijk de prijzen online, dat kost tijd, maar je zult geen spijt krijgen. Je bent gul en altijd de eerste die de rekening betaald als je met vrienden uitgaat, ook als je krap bij kas zit. Zou het niet fijn zijn om eens wat geld over te houden en niet altijd de hoofdprijs te betalen? Als je dit jaar prijzen vergelijkt en wacht met kleding kopen tot de uitverkoop, heb je aan het eind van het jaar het bedrag gespaard, dat je nodig hebt voor je reis volgend jaar.
 

Gezondheid 

Dit is geen medisch advies, maar een astrologisch perspectief, raadpleeg altijd een arts bij klachten. Ram is zo nu en dan gestrest, maar minder dan vorig jaar, stress uit zich op verschillende manieren, Ram kan last hebben van zijn of haar spijsvertering. Omdat je vaak te snel en te vet eet, zal langzamer en minder vet eten je goed doen. Mensen die je goed kennen, van je houden, hebben meteen door wanneer je niet lekker in je vel zit of gestrest bent. Uit het niets krijgen ze een woedeaanval over zich heen. Als je accepteert dat anderen niet zo snel zoals jij zijn en dat niet iedereen meteen alles kan begrijpen, je meer geduld kan opbrengen, compromissen sluit, verdwijnt alle stress vanzelf.
 

Meer horoscopen voor Ram

Wil je meer weten? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

Horoscoop Ram
Weekhoroscoop Ram
Maandhoroscoop Ram

 

Jaarhoroscopen andere sterrenbeelden:Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]