Ongunstige eigenschappen volgens jouw Sterrenbeeld

1940 dagen geleden geplaatst 3 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Ongunstige eigenschappen volgens jouw Sterrenbeeld

Ben jij een driftkop of emotioneel onbereikbaar? Koester jij heel lang wrok of ben je wispelturig? Deze ongunstige eigenschappen heb jij die het leven lastig maken voor anderen volgens jouw Sterrenbeeld.
 

Ram 21 maart t/m 20 april

 
Ram heeft een kort lontje en soms woedeaanvallen. Als Rammen hun zin niet krijgen kunnen ze enorm driftig worden en zelfs liegen als het goed uit komt. Liegen is echter iets waar Ram niet goed in is, anderen hebben het snel door. Ram kan enorm bot zijn en de behoefte hebben iemand die het oneens is ‘de oorlog’ te verklaren. Ram begint aan van alles en nog wat en creëert chaos zonder het af te maken.

Lees verder over het sterrenbeeld ram
 

Stier 21 april t/m 21 mei

 
Het gaat zoals Stier het wil of het gaat helemaal niet door. Stier is jaloers op wat anderen bereikt hebben en jaloers als een partner niet genoeg liefde en aandacht geeft. Stier kan ontzettend koppig zijn en heeft een scherpe tong. Stier kan heel lang wrok koesteren en de hele wereld beschuldigen behalve zichzelf. Stier verandert bijna nooit van mening of gedachten en sluit geen compromissen.
 
Lees verder over het sterrenbeeld stier
 

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

 
Tweelingen kan sarcastisch zijn en is meester in het om de waarheid heen draaien, is dol op discussies en al het discussiëren veroorzaakt soms ruzie. Tweelingen is enorm goed met woorden en zal er alles aan doen om het laatste woord en gelijk te krijgen. Tweelingen kan de meest geduldige personen gek maken met hun besluiteloosheid en wispelturige gedrag.

Lees verder over het sterrenbeeld tweeling
 

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

 
Als Kreeft met het verkeerde been uit bed stapt kan Kreeft de hele dag irritant en nors zijn. Kreeft geeft er de voorkeur aan zich non-verbaal uit te drukken maar Kreeft kan behoorlijk agressief zijn als ze zijn of haar zin niet krijgt. Het humeur van Kreeft kan binnen de kortste keren veranderen. Opeens is Kreeft kattig of chagrijnig en net zo snel weer het zonnetje in huis.

Lees verder over het sterrenbeeld kreeft
 

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

 
Leeuw houdt van melodrama en kan van niets een groot drama maken. Uren, zelfs dagen over zichzelf praten en anderen niet aan het woord laten is typisch Leeuw. Leeuw maakt liever geen ruzie maar als Leeuw geprovoceerd wordt weet Leeuw zijn tegenstander met weinig woorden te kwetsen. In een conflict accepteert en begrijpt Leeuw de ander maar zal nooit en te nimmer de eigen mening wijzigen.
 
Lees verder over het sterrenbeeld leeuw
 

Maagd 24 augustus t/m 22 september


Maagd is onvoorspelbaar en heel moeilijk in te schatten. Maagd vermijdt het liefst confrontaties en vertelt dat alles goed gaat terwijl het helemaal niet goed gaat. Ruzie met een Maagd is niet te winnen. Maagd werkt gewoon niet mee. Maagd zegt; ‘nee’ en weigert te luisteren. Maagd vindt het makkelijker om weg te lopen dan de confrontatie aan te gaan.
 
Lees verder over het sterrenbeeld maagd

 

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober


Weegschaal kan snel met een oordeel klaar staan zonder eerst te onderzoeken hoe het echt in elkaar zit. Onplezierige zaken worden snel door Weegschaal op anderen afgeschoven. Grapjes van Weegschaal gaan vaak ten koste van anderen. Weegschaal vindt het leuk om anderen uit hun evenwicht te brengen en het ze ongemakkelijk te maken.

Lees verder over het sterrenbeeld weegschaal

 

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november


Schorpioen ziet iedere onenigheid of ruzie als een vorm van strijd of nog erger, oorlog. Schorpioen zal er alles maar dan ook alles aan doen om de oorlog te winnen. Schorpioen kan moeilijk vergeven en soms jaren wrok koesteren over een streek die iemand ooit geleverd heeft. Vergeten en vergeven is onmogelijk, Schorpioen zorgt dat de ander het ook niet zal vergeten en zal soms zelfs wraak nemen.
 
Lees verder over het sterrenbeeld schorpioen
 

Boogschutter 22 november t/m 21 december

 
Boogschutter houdt van gezelschapspelletjes maar het spelletje kan eindigen in een explosie van woede. Boogschutter is extreem competitief, wil winnen en kan kwaad worden als winnen niet lukt. Boogschutter kan als er iets dwars zit dat niet uitgesproken is of zich verveelt chagrijnig zijn en dat kan op een ruzie uitlopen. Boogschutter praat niet over gevoelens waardoor anderen niet weten wat er aan de hand is.

Lees verder over het sterrenbeeld boogschutter
 

Steenbok 23 december - 20 januari

 
Steenbok is eigenwijs en het vaak met anderen oneens. Steenbok kan meedogenloos en een verschrikkelijke stijfkop zijn, overambitieus en materialistisch. Steenbok lijkt kil omdat Steenbok graag alles zelf doet en liever niets aan een ander over laat. Steenbok neemt geen genoegen met goed, goed is niet goed genoeg. uitstekend moet het zijn. Deze eigenschap kan anderen onzeker maken. Steenbok wil alles onder controle hebben.
 
Lees verder over het sterrenbeeld steenbok
 

Waterman 21 januari t/m 19 februari

 
Waterman is opstandig en kan zich heel slecht gedragen en tijdens een conflict behoorlijk uit zijn slof schieten. Schreeuwen, vernietigende en lelijke dingen zeggen, hoe meer tegenspraak krijgt hoe slechter Waterman zich zal gedragen. Waterman vergeet verjaardagen en belangrijke dagen. Waterman is eigenwijs en gaat door ook al hebben anderen al lang bewezen dat het onmogelijk is.

Lees verder over het sterrenbeeld waterman
 

Vissen 20 februari t/m 20 maart

 
Vissen speelt gemakkelijk het slachtoffer, geeft anderen de schuld als iets niet goed gaat en kijkt niet naar zichzelf. Ruzie haalt het slechtste bij Vissen naar boven. Vissen trekt zich terug en kan dit lang vol houden. Vissen kan hooghartig zijn en overtuigd van het feit dat het onmogelijk is te falen. Anderen kunnen enorm geïrriteerd of gefrustreerd worden door de ‘ik ben beter’ en ‘ik weet het beter’ houding van Vissen.
 
­Lees verder over het sterrenbeeld vissen
 
 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

58,653 reviews

58,653 reviews

Eerlijk open beter dan “ gewoon “ coach gesprek Direct , zinvol , empatisch , inzichten Ivy
22 May 2024

58,653 reviews

58,653 reviews

footer.top