Persoonlijke Valentijnsdag Horoscoop

1935 dagen geleden geplaatst 17 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Persoonlijke Valentijnsdag Horoscoop

Welke sterrenbeelden hechten waarde aan Valentijnsdag en welke sterrenbeelden denken er niet eens aan? Met welk sterrenbeeld kun je het beste daten op Valentijnsdag? Lees nu de grote Valentijnsdag horoscoop inclusief Valentijn cadeau tips voor een grote en kleine beurs.
 

Ram 21 maart t/m 20 april


Ram viert iedere dag Valentijnsdag. Ram geeft zijn of haar partner altijd het gevoel op nummer één te staan. Ram haalt alles uit kast om indruk te maken en geeft aandacht als geen ander op Valentijnsdag en op alle andere dagen. Niets is goed genoeg voor zijn of haar partner. Ram is vrijgevig en wil van alles samen ondernemen.
 
 • Ram vrouw verwacht niet dat ze iets krijgt op Valentijnsdag en zal niet snel een kaart naar haar geliefde sturen. Zoek je iets leuks om een Ram vrouw te verassen? Plan een weekendje Londen of Parijs als je genoeg te besteden hebt. Voor een kleine beurs? Kook haar lievelingseten en leg een roos op haar bord of kijk even welke bodylotion ze gebruikt en koop van hetzelfde merk een zeepje. Ze zal waarderen dat je je in haar verdiept hebt.
   
 • Ram man rekent er niet op dat hij een verrassing krijgt op Valentijnsdag maar zal zelfs wel iets grappigs bedenken. Al is het maar een zakje drop. Zelf is hij te verassen met een avondje bowlen of een fles wijn. Leg de fles wijn onder je kussen en verstop ook meteen de glazen en kurkentrekker in je slaapkamer. Lok hem mee naar je slaapkamer en maak er iets spannends van, een striptease bij een glas wijn zal hij niet snel vergeten. Geen lauwe vrijpartij en vooral niet een te lang voorspel voor een Ram man.
   
 • Beste Valentijns date voor Ram: Tweelingen, Weegschaal, Leeuw en Schorpioen
  Ram valt op het enthousiasme van Tweelingen en op het lichamelijke vlak kunnen de vonken ervan af spatten. Weegschaal is het beste sterrenbeeld voor een vaste relatie of huwelijk. Leeuw is het sterrenbeeld waar Ram het meest mee kan lachen. Schorpioen en Ram begrijpen elkaar goed, Valentijnsdag samen wordt zeker heel intens.

  Vraag jij je af of je die Valentijnskaart wel of niet moet sturen? Wil jij weten wat je te wachten staat op liefdesgebied? Start nu een gratis chat met één van onze consulenten. Onze Paragnosten, Helderzienden, Mediums en Kaartleggers geven je snel en eerlijke antwoorden op al je vragen.

  ❤️ Start hier jouw gratis reading >
  
 

Stier 21 april t/m 21 mei


Als Stier er zeker van is dat het de ware is zal Stier er alles aan doen de nieuwe liefde voor zich te winnen. Geen enkel sterrenbeeld kan met zo veel overgave en hartstocht een nieuwe liefde verleiden. Stier heeft enorm veel te geven maar wil er ook veel voor terug. Stier ziet Valentijnsdag als kans, een geweldige dag om te laten zien geïnteresseerd te zijn en liefde te tonen.
 
 • Stier vrouw is sensueel en enorm romantisch. Ze verwacht een attentie, een kaart, bloemen, chocolade of een etentje in een romantisch restaurant. Stier vrouw heeft al in januari een verrassing voor haar lief gekocht maar zal het niet geven als ze zelf niets krijgt. Als je een luchtje voor haar wil kopen of een zeepje, Stier houdt van de geuren, vanille, roos, viooltjes en bittere amandel.
   
 • Stier man denkt aan zijn geliefde op Valentijnsdag en verwacht van zijn lief ook een verrassing. Stier man wil graag vermaakt worden en de liefde van Stier gaat door de maag. Stier eet graag in een goed restaurant en gaat graag naar het theater. Een glas champagne of een prosecco in een Grand Café zal Stier man zeker waarderen. Een kleine beurs? Koop een fles Prosecco van 5,95, kaarsjes aan en dan samen gezellig op de bank naar een romantische film kijken.
   
 • Beste Valentijns date voor Stier: Maagd, Steenbok, Weegschaal en Schorpioen Stier beleeft het meeste plezier met het sterrenbeeld Maagd op Valentijnsdag. Steenbok is een perfecte match voor Stier voor een serieuze relatie, de liefdesrelatie zal stabiel en onproblematisch zijn. Valentijnsdag met het sterrenbeeld Weegschaal is romantisch en sensueel. Stier en Schorpioen kunnen het heel goed met elkaar vinden maar ook uit het niets het slechtste uit elkaar naar boven halen.

  Vraag jij je af of je die Valentijnskaart wel of niet moet sturen? Wil jij weten wat je te wachten staat op liefdesgebied? Start nu een gratis chat met één van onze consulenten. Onze Paragnosten, Helderzienden, Mediums en Kaartleggers geven je snel en eerlijke antwoorden op al je vragen.

  ❤️ Start hier jouw gratis reading >
 
 

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni


Tweelingen voelt als een warm bad en wordt omringd door aanbidders. Als de relatie goed gaat geeft Tweelingen het gevoel alsof zijn of haar partner de belangrijkste op de hele wereld is. Tweelingen is iemand die Valentijnskaarten ontvangt maar koopt er zelf geen.
 
 • Tweelingen vrouw verwacht niets op Valentijnsdag van haar geliefde en komt zelf niet eens op het idee iets voor haar lief te kopen. Mooie liefdeswoorden en praten over liefde brengt Tweelingen in verwarring. Wil je een Tweelingen vrouw verassen? Tweelingen heeft veel humor, neem haar mee naar een film waar ze kan lachen en sluit de avond af met een wilde nacht.
   
 • Tweelingen man wordt niet warm of koud van Valentijnsdag en stuurt zeker geen Valentijnskaarten. De gedachte alleen al dat hij door een Valentijnskaart te sturen een serieuze liefdes boodschap geeft is ondragelijk voor hem. Als een partner het leven en de liefde te serieus neemt kan Tweelingen man afknappen. Wil jij een Tweelingen man verrassen op Valentijnsdag? Seks is voor Tweelingen man een speelse en vrolijke bezigheid, het ultieme Valentijnskado voor hem. Tip! Koop een eetbaar slipje.
   
 • Beste Valentijns date voor Tweelingen: Maagd, Weegschaal en Boogschutter Van Maagd krijgt Tweelingen de beste emotionele steun alhoewel ze weinig met elkaar gemeen hebben. Met het sterrenbeeld Weegschaal beleeft Tweelingen de meeste pret. In een Tweelingen Weegschaal relatie loopt alles op rolletjes, dus een super Valentijnsdag. Date Tweelingen met een Boogschutter op Valentijnsdag spat de erotische spanning ervan af. Tweelingen en Boogschutter liefdesrelaties monden meestal uit in een vaste relatie.

  Vraag jij je af of je die Valentijnskaart wel of niet moet sturen? Wil jij weten wat je te wachten staat op liefdesgebied? Start nu een gratis chat met één van onze consulenten. Onze Paragnosten, Helderzienden, Mediums en Kaartleggers geven je snel en eerlijke antwoorden op al je vragen.

  ❤️ Start hier jouw gratis reading >
 

Kreeft 22 juni t/m 22 juli


Kreeft neemt liever niet zelf het initiatief en koopt geen Valentijnskaart maar wacht af. Kreeft geeft zich niet snel bloot en wil eerst zeker weten wat de ander voelt. Kreeft stelt zich pas open als er vertrouwen is. Het is voor Kreeft moeilijk een nieuw persoon te vertrouwen. Kreeft geniet niet van verliefdheid omdat het een onzekere periode is. Kreeft wil graag weten waar hij of zij aan toe is.
 
 • Kreeft vrouw wacht af en zet zelf niet de eerste stap maar houdt er wel van als de ander direct is. Angst om afgewezen te worden is de reden dat Kreeft een afwachtende houding aanneemt. Verras een Kreeft vrouw met een bos rozen en neem haar mee naar een restaurant aan zee of koop 1 rode roos en kijk met haar naar een romantische film in bed. Wil je parfum of een zeepje geven? Haar lievelingsgeuren zijn sandelhout en jasmijn.
   
 • Kreeft man is kieskeurig, snel teleurgesteld en niet zeker van zichzelf daarom is geduld vereist. Als hij dit jaar niets voor je heeft op Valentijnsdag maakt hij het volgend jaar goed met je. Kreeft man verras je met zijn lievelingseten en een romantische/erotische film. Een foto van jezelf of van jullie samen in een niet te groot fotolijstje zal hij zeker waarderen en koesteren. Welke kleur fotolijst? Hij vindt de kleuren zilver en blauw mooi.
   
 • Beste Valentijns date voor Kreeft: Schorpioen, Waterman, Vissen en Steenbok Kreeft en Schorpioen hebben een sterke aantrekkingskracht en iets diep spiritueels. Schorpioen is tevens het sterrenbeeld waar Kreeft de meeste lol mee heeft. Waterman en Kreeft hebben een sterke seksuele chemie. Met het sterrenbeeld Vissen wordt Valentijnsdag ontspannen en gezellig maar de vonken spatten er niet vanaf. Steenbok en Kreeft die samen Valentijnsdag vieren hebben de meeste kans op een vaste relatie.

  Vraag jij je af of je die Valentijnskaart wel of niet moet sturen? Wil jij weten wat je te wachten staat op liefdesgebied? Start nu een gratis chat met één van onze consulenten. Onze Paragnosten, Helderzienden, Mediums en Kaartleggers geven je snel en eerlijke antwoorden op al je vragen.

  ❤️ Start hier jouw gratis reading >
 
 

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus


Leeuw is hartstochtelijk en wordt makkelijk, snel en vaak verliefd, helaas is de liefde meestal van korte duur. Leeuw houdt van flirten maar zal nooit achter iemand aanlopen daar is Leeuw veel te trots voor. Leeuw is gul en strooit graag met cadeautjes en laat Valentijnsdag zeker niet voorbij gaan zonder iets voor een geliefde te kopen.
 
 • Leeuw vrouw vindt Valentijnsdag geen belangrijke dag, het is voor haar een dag zoals alle andere dagen maar ze zal haar geliefde wel verassen met iets. Leeuw vrouw zit vol verrassingen en is enorm gul. Valentijnsdag is voor haar een mooie gelegenheid om haar geliefde weer te verwennen. Leeuw vrouw is wat betreft cadeaus ongecompliceerd. Ze is blij met bloemen, een plant, een kaarsenstandaard, geurkaarsen of wierrook in de geuren muskus, neroli of bergamot.
   
 • Leeuw man houdt van uitdagen is dominant en geeft zijn lief op Valentijnsdag wat hij zich financieel kan veroorloven. Leeuw man verwacht geen verassing te ontvangen omdat hij weigert afgewezen te worden. Als hij niets verwacht kan hij namelijk ook niet teleurgesteld worden. Wil jij iets aan een Leeuw man geven op Valentijnsdag? Hij is tevreden met sokken, een stropdas of een USB stick. Het feit dat je aan hem denkt maakt hem al gelukkig.
   
 • Beste Valentijns date voor Leeuw: Waterman, Steenbok, Boogschutter en Schorpioen
  Waterman en Leeuw die samen Valentijn vieren zouden volgend jaar weleens in het huwelijksbootje kunnen stappen. Steenbok en Leeuw hebben meer dates nodig na Valentijnsdag om hun hartstocht te laten groeien. Met Boogschutter heeft Leeuw het meeste plezier op Valentijnsdag. Schorpioen en Leeuw voelen zich enorm tot elkaar aangetrokken vooral op seksueel gebied.

  Vraag jij je af of je die Valentijnskaart wel of niet moet sturen? Wil jij weten wat je te wachten staat op liefdesgebied? Start nu een gratis chat met één van onze consulenten. Onze Paragnosten, Helderzienden, Mediums en Kaartleggers geven je snel en eerlijke antwoorden op al je vragen.

  ❤️ Start hier jouw gratis reading >
 
 

Maagd 24 augustus t/m 22 september 


Maagd verwacht niets te ontvangen op Valentijnsdag en zal zelf ook niet op pad gaan om een cadeau voor een ander te kopen. Passioneel en spontaan is Maagd gewoon niet. Het kan lastig zijn om er achter te komen of Maagd verliefd is. Nog lastiger is het om erachter te komen of Maagd gevoelens voor je heeft. Maagd toont liefde met pragmatische en nuttige gestes. Geen, I Love You van Maagd maar wel gezond eten en financiële zekerheid.
 
 • Maagd vrouw is blij met een knipoog, een glimlach of een gemeend vriendelijk woord. Maagd is niet erg romantisch maar wel loyaal en zorgzaam. Valentijnsdag doet haar niets en betekent ook niets voor haar. Ontvangt ze onverwacht bloemen of een Valentijnskaat zal ze er wel heel blij mee zijn. Een Maagd vrouw verras je met haar lievelings parfum. Te duur? Ze zal een praktisch presentje zoals een nagelvijl, een mooie kam of haarborstel zeker waarderen.
   
 • Maagd man houdt zich niet bezig met Valentijnsdag. Zelf houdt hij niet van verrassingen zoals een uitje, hij wil namelijk van tevoren samen uitgebreid bespreken waar heen te gaan. Maagd man raakt wel onder de indruk van grondige voorbereidingen. Reserveer kaartjes voor zijn favoriete film met de beste zitplaatsen, dat maakt Maagd man zeker blij.
   
 • Beste Valentijns date voor Maagd: Steenbok, Vissen, Tweelingen en Stier
  Met Steenbok heeft Maagd het meeste plezier op Valentijnsdag. Vissen en Maagd voelen zich sterk tot elkaar aangetrokken en de kans op een vaste relatie is groot. Maagd en Tweelingen kunnen samen een passionele Valentijnsdag beleven maar meestal is het een relatie met intellectuele bezigheden en verdwijnt de passie snel weer. Maagd en Stier is een uitstekende combinatie voor een perfecte Valentijnsdag omdat Stier nu eenmaal weet wat te doen zodat Maagd zich helemaal geeft.

  Vraag jij je af of je die Valentijnskaart wel of niet moet sturen? Wil jij weten wat je te wachten staat op liefdesgebied? Start nu een gratis chat met één van onze consulenten. Onze Paragnosten, Helderzienden, Mediums en Kaartleggers geven je snel en eerlijke antwoorden op al je vragen.

  ❤️ Start hier jouw gratis reading >
 
 

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober


Weegschaal is liefde, heeft de liefde uitgevonden en is verliefd of de liefde. Alles draait om mensen en liefde bij Weegschaal, alleen is Weegschaal ongelukkig. Weegschaal wil liefde geven en koopt graag cadeautjes voor dierbaren en waardeert het als anderen hetzelfde doen. Weegschaal eet en drinkt romantiek, er is niets mooiers voor Weegschaal dan verliefd te zijn. Valentijnsdag is een dag waar Weegschaal naar uit kijkt. Kosten nog moeite worden gespaard om een geliefde een onvergetelijke Valentijnsdag te geven.
 
 • Weegschaal vrouw geniet met volle teugen van Valentijnsdag. Koopt een Valentijnskaart voor haar geliefde, een presentje en organiseert een romantisch etentje uit of thuis. Voor een Weegschaal vrouw is de geur van de ander enorm belangrijk, vooral parfum dat uniek is en niet door iedereen gebruikt wordt is daarom het perfecte Valentijnskado voor haar. Heb je niet zo veel te besteden koop dan een heerlijk zeepje bij Lush voor haar. Ze houdt van de geuren vanille, viooltjes en amandel.
   
 • Weegschaal man koopt bloemen, champagne of chocolade voor zijn geliefde, Als hij het zich kan veroorloven zal hij alles kopen om zijn geliefde te betoveren. Weegschaal man weet hoe je Valentijnsdag moet vieren. Hoe je een Weegschaal man moet verassen? Een cocktail of champagne in een chique bar, Weegschaal houdt van klasse en status. Te duur? Koop een bus slagroom en serveer een kopje koffie met slagroom. Plak op de bus slagroom een briefje met daarop geschreven; ‘Een bus slagroom voor mijn Valentijn, we gaan naar de slaapkamer en je mag ermee doen wat jij wilt.’
   
 • Beste Valentijns date voor Weegschaal: Waterman, Ram, Steenbok en Ram
  Date met een Waterman als je plezier wilt hebben op Valentijnsdag, jullie hebben veel gemeen en halen het beste van elkaar naar boven. Een date met een Ram is de beste keuze als je graag een vaste relatie wilt. Kies voor een date met Steenbok als je emotionele steun nodig hebt maar een Ram als je Valentijnsdag met wilde seks wilt afsluiten.

  Vraag jij je af of je die Valentijnskaart wel of niet moet sturen? Wil jij weten wat je te wachten staat op liefdesgebied? Start nu een gratis chat met één van onze consulenten. Onze Paragnosten, Helderzienden, Mediums en Kaartleggers geven je snel en eerlijke antwoorden op al je vragen.

  ❤️ Start hier jouw gratis reading >
 
 

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november


Schorpioen is meester in het betoveren en verleiden. Schorpioen heeft enorm veel passie maar wordt niet makkelijk verliefd en geeft haar of zijn hart niet snel. Schorpioen vindt het heerlijk als een ander het initiatief neemt en interesse toont. Schorpioen vraagt zich al dagen voor Valentijnsdag af of er Valentijnskaarten in de brievenbus liggen maar stuurt zelf geen Valentijnskaart.
 
 • Schorpioen vrouw is een flirt maar wel tot hier en niet verder. Schorpioen is wantrouwend, heel voorzichtig en verwacht dat haar geliefde een verrassing voor haar heeft op Valentijnsdag. Een flesje parfum, een seksspeeltje of sexy lingerie zal Schorpioen vrouw zeker waarderen. Heb je niet zo veel geld te besteden? Koop een goedkoop geurloos flesje massageolie en spuit er stiekem een beetje van haar lievelingsparfum in. Inpakken en een briefje erbij met; ‘Voor mijn Valentijn een uitgebreide massage.’ Ze houdt van de geuren kersenbloesem, watermeloen en sandelhout.
   
 • Schorpioen man is geheimzinnig en heeft enorm veel passie, seks is voor Schorpioen man heel belangrijk. Een heerlijke vrijpartij s ‘morgens op Valentijnsdag is voor hem het perfecte cadeau. Wil je liever iets kopen? Ga naar een seksshop en koop iets met humor. Zit je krap bij kas? Trek sexy lingerie aan voordat hij naar je toe komt en doe zo de deur voor hem open. Neem hem meteen mee naar de slaapkamer waar de kaarsjes al branden.
   
 • Beste Valentijns date voor Schorpioen: Vissen, Stier en Leeuw
  Het sterrenbeeld Vissen maakt Schorpioen aan het lachen, een geweldige Valentijn als je op zoek bent naar plezier. Wil je graag een vaste relatie? Date dan met Stier. Stier is weliswaar het sterrenbeeld waarmee je het minst gemeen hebt maar de betrouwbare Stier is een uitstekende huwelijkskandidaat. Voor een Valentijnsdag die moet eindigen met een wilde nacht is Leeuw de beste keuze.

  Vraag jij je af of je die Valentijnskaart wel of niet moet sturen? Wil jij weten wat je te wachten staat op liefdesgebied? Start nu een gratis chat met één van onze consulenten. Onze Paragnosten, Helderzienden, Mediums en Kaartleggers geven je snel en eerlijke antwoorden op al je vragen.

  ❤️ Start hier jouw gratis reading >
 
 

Boogschutter 22 november t/m 21 december


Boogschutter laat Valentijnsdag niet zomaar voorbij gaan. Als Boogschutter verliefd is zal hij of zij altijd een verrassing voor zijn of haar geliefde bedenken. Boogschutter vindt het heerlijk de ander een leuke dag te bezorgen en is dol op cadeautjes geven. Boogschutter is innemend, gezellig en gemoedelijk maar houdt niet van vleierij en overdreven complimentjes maar van gemeend natuurlijk gedrag. Iedereen die een relatie heeft met het sterrenbeeld Boogschutter is een geluksvogel.
 
 • Boogschutter vrouw is romantisch en vindt gewaardeerd worden ontzettend belangrijk, nog veel belangrijker dan een liefdesverklaring. Als ze weet dat haar geliefde Valentijnsdag belangrijk vindt zal ze zeker een leuke verrassing bedenken. Wil je haar verrassen? Koop een mooie sjaal of voor haar of een geurkaars. De geuren anjer, mitre en jasmijn vindt ze heerlijk.
   
 • Boogschutter man is temperamentvol, avontuurlijk en nooit saai. Hij weet precies wat zijn partner belangrijk vindt. Valentijnsdag moet voor hem vooral vrolijk zijn als hij weet dat zijn geliefde plezier aan Valentijnsdag beleeft. Neem hem mee naar de sauna op Valentijnsdag of koop een paar thermo sokken voor hem bij Zeeman. Hij zal er dankbaar gebruik van maken tijdens een strandwandeling in het weekend. Haal het etiket van de sokken en pak ze in. Kies voor donkerblauw papier dat is zijn lievelingskleur.
   
 • Beste Valentijns date voor Boogschutter: Ram, Stier, Tweelingen
  Boogschutter en Ram zijn beide vuurtekens, de seksuele aantrekkingskracht tussen hen is groot. Ram is ook het sterrenbeeld waarmee je de meeste lol kunt maken. Valentijnsdag met Stier is gemoedelijk en is vooral gebaseerd op vriendschap. Voor een spannende en vrijblijvende date kun je het beste Tweelingen kiezen.

  Vraag jij je af of je die Valentijnskaart wel of niet moet sturen? Wil jij weten wat je te wachten staat op liefdesgebied? Start nu een gratis chat met één van onze consulenten. Onze Paragnosten, Helderzienden, Mediums en Kaartleggers geven je snel en eerlijke antwoorden op al je vragen.

  ❤️ Start hier jouw gratis reading >
 
 

Steenbok 23 december - 20 januari


Steenbokken zijn liefdevolle mensen maar het kan even duren voordat ze hun liefde tonen. Als Steenbok een oogje op iemand heeft en denkt dat het wederzijds is gaat Valentijnsdag niet voorbij zonder een leuke kaart of presentje. Steenbok is serieus en neemt de liefde dan ook zeer ernstig. Steenbok is attent niets is Steenbok te veel om partners, familie of vrienden gelukkig te maken.
 
 • Steenbok vrouw is bang zich kwetsbaar op te stellen. Ze zegt dat Valentijnsdag haar niets doet maar is toch heel gelukkig als er een Valentijnskaart in haar brievenbus ligt. Ze zal meteen een presentje kopen voor de afzender als ze weet wie het is. Een Steenbok vrouw verras je met een mooi bos rode rozen of de parfum die ze altijd gebruikt. Heb je niet zo veel te besteden? Koop dan één roos, haar Valentijnsdag kan niet meer stuk.
   
 • Steenbok man zal als hij verliefd is en weet dat het wederzijds is een Valentijnskaart sturen en iets moois voor zijn geliefde kopen. Hij verwacht niet dat hij iets krijgt op Valentijnsdag en vindt het niet erg als je niets voor hem hebt gekocht. Wil jij een Steenbok man op Valentijnsdag verwennen? Plan een date naar het theater, kunstgalerij of museum Te duur? Koop een boxershort van het merk dat hij graag draagt voor hem of een sleutelhanger met de 1e letter van je voornaam. Gelukkiger kun je hem niet maken op Valentijnsdag.
   
 • Beste Valentijns date voor Steenbok: Stier, Leeuw en Kreeft
  Date op Valentijnsdag met Stier dan weet je zeker dat het een ontspannen en plezierige dag wordt. Met Leeuw kun je het goed vinden en over alles communiceren, een leuke date maar bijzonder romantisch zal het niet worden. Wil je graag een vaste relatie? Kies dan voor een date met Kreeft op Valentijnsdag.

  Vraag jij je af of je die Valentijnskaart wel of niet moet sturen? Wil jij weten wat je te wachten staat op liefdesgebied? Start nu een gratis chat met één van onze consulenten. Onze Paragnosten, Helderzienden, Mediums en Kaartleggers geven je snel en eerlijke antwoorden op al je vragen.

  ❤️ Start hier jouw gratis reading >
 
 

Waterman 21 januari t/m 19 februari

 
Je kunt de knapste van de wereld zijn, maar als je Waterman niet kunt boeien zal Waterman geen moeite voor je doen. Waterman is beter in vriendschap dan in de liefde en strooit achteloos liefde om zich heen, liefde is verwarrend voor Waterman. De drang naar onafhankelijkheid maakt het lastig om zich te binden. Waterman is romantisch al komt het niet zo over en geeft op Valentijnsdag zijn of haar geliefde zeker een presentje.
 
 • Waterman vrouw doet iets speciaals van voor haar geliefde op Valentijnsdag als ze weet dat het belangrijk is voor hem of haar. Als je een Waterman vrouw wilt verrassen schrijf dan op een Valentijnskaart dat jullie aanstaand weekend naar Antwerpen, Londen of Berlijn gaan. Te duur? Schrijf op de Valentijnskaart, ‘Voor mijn Valentijn een striptease.’
   
 • Waterman man vergeet verjaardagen en belangrijke data op een kalender Als hij op Valentijnsdag aan je denkt is hij echt in je geïnteresseerd. Wil jij een Waterman man verassen op Valentijnsdag? Ga niet naar de film of op de bank zitten met een zak chips. Zoek de drukte op en je zult zien je Waterman geniet!
   
 • Beste Valentijns date voor Waterman: Tweelingen, Weegschaal en Leeuw
  Date met Tweelingen als je alleen lol wilt hebben op Valentijnsdag. Wil je passie voelen dan is Weegschaal de juiste date voor je. Weegschaal is enorm gefascineerd door de vrije geest van Waterman. Als je toe bent aan een vaste relatie kun je het beste met Leeuw daten op Valentijnsdag.

  Vraag jij je af of je die Valentijnskaart wel of niet moet sturen? Wil jij weten wat je te wachten staat op liefdesgebied? Start nu een gratis chat met één van onze consulenten. Onze Paragnosten, Helderzienden, Mediums en Kaartleggers geven je snel en eerlijke antwoorden op al je vragen.

  ❤️ Start hier jouw gratis reading >
 

Vissen 20 februari t/m 20 maart


Vissen geeft je de mooiste Valentijnsdag van je leven. Vissen is emotioneel, intimiteit met een partner is voor Vissen het grootste geschenk. Het verlangen van Vissen is één te worden met zijn of haar geliefde. Vissen bezit de gave anderen op hun gemak te laten voelen. Het verschaft Vissen meer voldoening te geven dan te nemen.
 
 • Vissen vrouw koopt een Valentijnskaart of een cadeautje voor haar geliefde en ze hoopt dat haar lief ook aan haar denkt. Vissen vrouw is gevoelig voor complimentjes en lacht heel graag. Ze zal alle uitjes die je voorstelt leuk vinden en alle presentjes koesteren. Geef haar een foto van jou of van jullie samen in een mooi lijstje.
   
 • Vissen man is enorm romantisch en hij leeft een beetje in een droomwereld. Het beeld dat Vissen man heeft wat betreft romantiek is een beetje onrealistisch. Hij is vrijgevig en zal Valentijnsdag niet zomaar voorbij laten gaan. Zoek jij iets voor een Vissen man? Zijn lievelingsgeur is lotus en het liefst kijkt hij op Valentijnsdag samen met jou naar een romantische film.
   
 • Beste Valentijns date voor Vissen: Kreeft, Waterman, en Maagd
  Date met Kreeft als je lol wilt hebben op Valentijnsdag of een Waterman als je lol en seks wilt. Vissen en Waterman hebben namelijk een enorme seksuele klik.Kijk je uit naar een vaste relatie? Het sterrenbeeld Maagd is dan de juiste date op Valentijnsdag.

  Vraag jij je af of je die Valentijnskaart wel of niet moet sturen? Wil jij weten wat je te wachten staat op liefdesgebied? Start nu een gratis chat met één van onze consulenten. Onze Paragnosten, Helderzienden, Mediums en Kaartleggers geven je snel en eerlijke antwoorden op al je vragen.

  ❤️ Start hier jouw gratis reading >
 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

58,684 reviews

58,684 reviews

Eerlijk open beter dan “ gewoon “ coach gesprek Direct , zinvol , empatisch , inzichten Ivy
22 May 2024

58,684 reviews

58,684 reviews

footer.top