5 Tips om een vaste partner te krijgen

2002 dagen geleden geplaatst 3 minuten leestijd
» Mediumchat blog » 5 Tips om een vaste partner te krijgen

Wat is de reden dat je ex niet met je wilde samenwonen en binnen een jaar na jullie relatiebreuk getrouwd is met een andere vrouw? Er zijn vrouwen die dit zelf meerdere keren overkomt. Wat is de reden dat verschillende mannen je steeds op dezelfde manier behandelen?
 

Niet goed genoeg voor een vaste relatieTwijfel je aan jezelf omdat je ex zo snel na jullie breuk een serieuze relatie met een andere vrouw heeft? Niet doen, zonde van je tijd en energie. Stop je energie liever in jezelf en pas een paar dingen aan als je weer in zo een situatie zit. Hoe je dat moet doen? Het is makkelijker dan je denkt. Duizenden vrouwen hebben het gedaan waarom zou jij het niet kunnen? Als jij echt een serieuze relatie wilt, lees dan verder.
 

Goed Nieuws

Er is onderzoek gedaan door John T. Molly. Tientallen jaren heeft hij vrouwen, mannen en stellen geïnterviewd. Het resultaat van zijn onderzoek is waardevol voor iedereen die graag een vaste relatie wil. Vrouwen die steeds vastliepen volgden zijn bevindingen op en vonden de man die wel graag de volgende stap naar een vaste relatie wilde zetten.
 

Waarom mannen na een relatie met jou wel met een ander trouwen 


 
Heb jij een ‘relatie’ die maar niet naar de volgende fase gaat, naar een vaste relatie?
Omdat je zelf niet duidelijk bent en je niet vertelt dat jij wel een serieuze relatie of huwelijk wilt. Oké, je hebt het wel vertelt maar heb je er ook op gestaan dat het gebeurd?
Vrouwen die in dezelfde situatie zaten en er op stonden hebben wel een vaste relatie, misschien met een andere man dan de twijfelaar ervoor maar ze hebben een relatie die wel ergens heen gaat
 
 

Hij is nog niet klaar voor vaste relatie 

 
Als hij zegt dat hij nog niet aan een vaste relatie toe is of zichzelf niet als getrouwde man ziet, verspil je kostbare tijd. Zegt een man tegen je dat hij nog meer tijd nodig heeft, er nog niet klaar voor is om een vaste relatie aan te gaan kun je drie dingen doen:
  1. Er begrip voor hebben en wachten.
  2. De relatie beëindigen.
  3. Een ultimatum stellen, een vaste relatie of anders kan hij het schudden.
Wat doe jij? Wacht je tot hij klaar is voor een vaste relatie? Beëindig je de relatie of stel je een ultimatum? Tientallen jaren heeft John T. Molly onderzoek gedaan en duizenden mannen en vrouwen geïnterviewd. Vrouwen die in deze situatie zaten en wel een vaste partner hebben stelden een ultimatum. Laat dus niet met je sollen, zeg duidelijk dat je de volgende stap naar een vaste relatie wilt zetten of anders de relatie beëindigt.
 

Waarom je geen tijd mag verspillen

 
 
Ben je een vrouw van begin twintig dan heb je nog tijd en mogelijkheden in het singles circuit om een serieuze relatie te vinden. Als het je een paar jaar kost om te ontdekken of je partner het wel of niet is ben je achter in de twintig. Is hij het niet, dan zijn er nog genoeg kansen. Ben je echter in de dertig mag je echt geen tijd verspillen aan mannen die geen stap verder met je willen.
 

In de dertig en nog geen vaste relatie: tijd is je vijand

Als je de dertig gepasseerd bent en je verspilt een paar jaar aan een man die niet toe is aan een vaste relatie zit je met je biologische klok. Hoe langer je bij hem blijft hangen hoe sneller je biologische klok gaat tikken. Ook wordt de zee van mannen kleiner, natuurlijk zijn er nog mannen beschikbaar maar of deze mannen een gezin willen is stichten is de vraag. Vaak komen mannen rond de veertig net uit een lange relatie en willen geen nieuw gezin stichten. Natuurlijk zijn er uitzonderingen maar vergeet niet dat het hier gaat over jou en tijd verspillen.
 
 

Vrouwen die wel een vaste relatie hebben 

 Wat is het verschil tussen vrouwen die een serieuze relatie hebben, samenwonen of getrouwd zijn en vrouwen die het ook graag willen maar steeds een relatie hebben die niet nergens naar toe leidt? Vrouwen die een vaste relatie hebben eisen toewijding, en wel volledige toewijding. Ze nemen geen genoegen met minder.
 

Onverschilligheid  


 
Hoe onverschilliger je bent, hoe minder kans op een serieuze relatie. Veel vrouwen denken dat ze desperate overkomen als ze openlijk vertellen dat ze zich willen binden aan een man. Ze zijn bang of schamen zich voor de buitenwereld en meten zich onverschillig gedrag aan. Stop ermee als je naar een relatie verlangt, vrouwen die dit ook hebben gedaan kregen pas een relatie toen ze hun onverschilligheid loslieten.
 

Houden van jezelf

Vrouwen die een vaste relatie hebben met een man die zich wel wil binden houden meer van zichzelf dan van hun partner. Ze zorgen goed voor zichzelf en laten zich fysiek, mentaal en spiritueel niet verslonzen omdat de man in hun leven niet voor vastigheid gaat. Ze weigeren energie te verspillen aan halfslachtige relaties die op niets uit lopen.
 

5 stappen naar een vaste partner zijn dus:

  1. Een einde maken aan je relatie die nergens toe leidt
  2. De tijd in de gaten houden
  3. Volledige toewijding eisen
  4. Onverschilligheid loslaten
  5. Van jezelf houden
 

Jouw Toekomst

Heb je bovenstaande bevindingen uit het onderzoek allemaal al geprobeerd en is het resultaat: ‘een gevoel alsof je niet voor- of achteruit kunt’? Heb je de kracht niet omdat je het even allemaal niet meer weet?  Persoonlijk advies is dan iets voor jou. Bij Mediumchat vind je ervaren consulenten die je kunnen helpen. Start nu jouw gratis kennismaking chat en krijg antwoorden op jouw vragen.
  

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

58,622 reviews

58,622 reviews

Thank you for sharing your gifts Kemah
21 May 2024

58,622 reviews

58,622 reviews

footer.top