Welke man is het knapst van alle sterrenbeelden?

169 dagen geleden geplaatst 3 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Welke man is het knapst van alle sterrenbeelden?

Uiterlijk is natuurlijk een kwestie van smaak en dat is maar goed ook. Iedereen heeft wel iets aantrekkelijks. Een doorsnee man die niet opvalt, kan de knapste man ter wereld zijn als je hem beter leert kennen. Zijn stem, sprekende ogen of gewoon zijn persoonlijkheid kunnen hem de prins op het witte paard maken. Lees nu welke uiterlijke kenmerken de mannelijke sterrenbeelden hebben.

 Ram (21 mrt - 20 apr)
 Stier (21 apr - 20 mei)
 Tweeling (21 mei - 21 jun)
 Kreeft (21 jun - 22 jul)
 Leeuw (23 jul - 23 aug)
 Maagd (24 aug - 23 sep)
 Weegschaal (24 sep - 23 okt)
 Schorpioen (24 okt - 22 nov)
 Boogschutter (23 nov - 21 dec)
 Steenbok (22 dec - 19 jan)
 Waterman (20 jan - 19 feb)
 Vissen (20 feb - 20 mrt)


Ram (21 maart – 20 april)

De Ram man is vaak gespierd en loopt een beetje gehaast voorover. Hij heeft ook meestal haast. Hij stroomt over van energie en wil niets missen. De Ram man straalt een aanstekelijke energie uit en opvallend is dat hij maar zelden een slecht humeur heeft.

Leer meer over de eigenschappen van Ram.


Stier (21 april - 20 mei)

Wat opvalt zijn de sensuele lippen van de Stier man. De lichaamsbouw van de Stier is goed geproportioneerd. Een Stier is sterk en compact, niet te mager, maar zeker niet te zwaar. Stieren geven je meteen een goed gevoel, ze stralen kalmte en vriendelijkheid uit, waardoor je je meteen op je gemak voelt.

Leer meer over de eigenschappen van Stier.


Tweelingen (21 mei - 21 juni)

De Tweelingen man heeft uitgesproken scherpe gezichtstrekken. Hij heeft een jeugdige, charmante uitstraling door zijn speelse persoonlijkheid. Opvallend is dat de Tweelingen man meestal sportief gekleed is en altijd klaar om iets actiefs te ondernemen.

Leer meer over de eigenschappen van Tweelingen.

Tarotlegging

Weten welk sterrenbeeld het beste bij jou past?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]


Kreeft (21 juni - 22 juli)

Opvallend zijn de prachtige ogen van een Kreeft man. Zijn ogen spreken boekdelen. Als je in zijn ogen kijkt zie je zijn beschermende, bezorgde en emotionele blik. Maar ook de liefde die hij voor jou voelt.

Leer meer over de eigenschappen van Kreeft.


Leeuw (23 juli - 23 augustus)

De Leeuw man heeft een indrukwekkend verzorgd kapsel. Hij straalt kracht uit en is zelfverzekerd. Hij is positief, charmant en heeft een aangeboren aantrekkingskracht. Leeuw mannen zijn moeilijk te weerstaan.

Leer meer over de eigenschappen van Leeuw.


Maagd (24 augustus - 23 september)

Het is de Maagd man die er veel jonger uitziet dan hij is. Zijn jeugdige huid, verzorgde en perfecte kledingkeuze maken hem tot een van de aantrekkelijkste sterrenbeelden van de dierenriem. Hij is een lust voor het oog en daarnaast is hij ook enorm sympathiek.

Leer meer over de eigenschappen van Maagd.


Weegschaal (24 september - 23 oktober)

De Weegschaal man is aantrekkelijk op een natuurlijke manier. Weegschaal mannen hebben prachtige oren, niet te klein, niet te groot en… ze zijn enorm gevoelig. Hij koopt geen dure kleding en besteedt niet veel tijd aan zijn uiterlijk, maar ziet er altijd goed uit.

Leer meer over de eigenschappen van Weegschaal.


Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu


Schorpioen (24 oktober - 22 november)

De Schorpioen man is woest aantrekkelijk. Als hij je aankijkt is het alsof je gehypnotiseerd wordt. Hij is moeilijk te weerstaan en heeft een mysterieuze schoonheid. De Schorpioen man is dan ook de knapste man van alle sterrenbeelden.

Leer meer over de eigenschappen van Schorpioen.


Boogschutter (23 november - 21 december)

De Boogschutter man is mannelijk en heeft prachtig meestal krullend haar. Hij is een optimist die altijd zin heeft iets te ondernemen. Het is een echte aanpakker. Ook heeft hij een aanstekelijke lach.

Leer meer over de eigenschappen van Boogschutter.


Steenbok (22 december - 19 januari)

De Steenbok man, klein of groot, met veel haar of kaal, het maakt niet uit wat zijn natuurlijke uiterlijk is. Hij ziet er altijd fantastisch uit. Hij besteedt veel tijd aan zijn uiterlijk, verschijnt niet ongeschoren op zijn werk en draagt het liefst kleding van uitstekende kwaliteit.

Leer meer over de eigenschappen van Steenbok.


Waterman (20 januari - 19 februari)

De Waterman man is een jongensachtige man. Hij treedt je met een vriendelijke lach tegemoet en je hebt het gevoel alsof je hem al jaren kent. Zijn gelaatstrekken zijn egaal en symmetrisch. Een Waterman man blijft eeuwig jong en vitaal. Je zult hem niet snel in een tweedelig pak tegenkomen.

Leer meer over de eigenschappen van Waterman.

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]


Vissen (20 februari - 20 maart)

De Vissen man herken je aan zijn prachtige ogen, mooie handen en voeten. Wat hem zo aantrekkelijk maakt is zijn oprechte interesse. Hij luistert niet alleen naar je, maar hoort echt wat je zegt en voelt met je mee.

Leer meer over de eigenschappen van Vissen.
 

Vragen over Sterrenbeelden

Heb je iemand ontmoet en wil je weten of hij of zij bij je past? Of heb je een andere vraag? Start nu een gratis chat en krijg een antwoord op je vraag! Onze mediums en astrologen helpen je graag.

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

60,434 reviews

60,434 reviews

Heidi geeft tendensen, beschrijving personen en situaties heel goed aan. En paar voorspellingen zijn uit gekomen! Alexandra
24 Jul 2024

60,434 reviews

60,434 reviews

footer.top