Tarot Jaarlegging 2024

44 dagen geleden geplaatst 2 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Tarot Jaarlegging 2024

Aan tarotkaarten kun je alles vragen en het geweldige is dat de kaarten je altijd antwoord geven. Wist je dat je ook tarotkaarten kunt leggen voor een heel jaar? Probeer het maar als je tarotkaarten bij de hand hebt of raadpleeg een Tarotist.
 

Een Tarot Jaarlegging 2024 leg je zo:

Schud de Tarotkaarten zorgvuldig en denk aan wat je wilt weten. Vraag bijvoorbeeld: waar moet ik rekening mee houden in de maand februari?  Voor elke maand trek je drie Tarotkaarten. Dat is de Driekaartenlegging. De Driekaartenlegging geeft je inzichten in je verleden, heden en je toekomst.
 

De Driekaarten Tarotlegging

Bij een Tarot Driekaartenlegging schud je de tarotkaarten zorgvuldig, wanneer je denkt dat je genoeg geschud hebt maak je drie stapeltjes van links naar rechts. Gebruik alleen je linkerhand. Neem nu de bovenste tarotkaart van elk stapeltje en leg de tarotkaarten neer, van links naar rechts, met de afbeelding naar beneden gericht. Draai de tarotkaarten om van links naar rechts, met je linkerhand. De tarotkaart links staat voor je verleden, de tarotkaart rechts voor de toekomst en de kaart in het midden voor het heden.
 

Hoe werkt een tarotkaart Jaarlegging?

Schud de tarotkaarten zorgvuldig en denk aan je vraag. Leg de tarotkaarten zoals hierboven beschreven. Trek drie kaarten voor de maand waar je een vraag over hebt. Bijvoorbeeld: ontmoet ik in januari de partner waarnaar ik verlang? Of: Hoe ziet de maand januari er voor mij uit? Lees de kaarten en schrijf op wat de kaarten je vertellen. Schud de kaarten opnieuw en stel je vraag voor de volgende maand.

Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wacht jij op nieuwe kansen die je met beide handen kan aanpakken? Wij zijn er om jou te helpen deze kansen te zien en te realiseren zodat jouw dromen de waarheid worden. Zet nu de eerste stap naar een gelukkigere toekomst...

 
 

Welke vragen kan een tarotkaarten legging beantwoorden?

Je kunt aan de tarot alles vragen. Je hoeft alleen rekening te houden met de manier waarop je je vragen stelt. Begin je vraag altijd met de woorden: Hoe? Wanneer? Waarom, of Wat?  Als je vraagt: ‘Krijg ik mijn geld terug?’ is je vraagstelling niet duidelijk voor de tarot. Vraag: ‘Wanneer krijg ik mijn geld terug’. Onderstaand een aantal voorbeelden hoe je je vragen juist aan de tarotkaarten stelt.
 
  • Wanneer ontmoet ik de ware?
  • Waarom is mijn partner veranderd?
  • Wat moet ik doen om mijn relatie in stand te houden?
  • Waarom hebben mijn partner en ik altijd ruzie?
  • Welke inzichten zijn nu belangrijk voor mij?
  • Wanneer krijg ik een baan?
  • Wat moet ik doen zodat ik mij weer gelukkig voel?
  • Hoe zien de komende maanden er voor mij uit?
  • Waarom ontmoet ik geen partner? 
  • Hoe kom ik uit deze crisis?


Valt het antwoord van de Tarotkaarten tegen?

Als de uitkomst, het antwoord van de tarotkaarten tegen valt of teleurstelt, kies dan niet opnieuw drie tarotkaarten. Bedank de tarotkaarten voor de antwoorden en kies de volgende dag weer drie tarotkaarten.
 

Binnen een paar minuten antwoord op al je vragen

Heb je een vraag die je zo snel mogelijk beantwoord wil hebben? Gun jezelf weer rust in je hoofd. Start nu een gratis chat en stel je vraag aan een van onze ervaren kaartleggers.

Ontdek de toekomst van je liefdesleven 💖 Jouw voorspelling

 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

56,056 reviews

56,056 reviews

Fijn🤗 Anne
20 Feb 2024

56,056 reviews

56,056 reviews

footer.top