Helderziendheid en Telepathie: Ontdek de Geheimen

147 dagen geleden geplaatst 2 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Helderziendheid en Telepathie: Ontdek de Geheimen

Geloof jij dat er mensen zijn die de toekomst kunnen voorspellen? En er ook mensen zijn die je gedachten kunnen lezen? Hoe leest iemand je gedachten dan en wat kan een helderziende zien? Dit zijn vragen die vaak leiden tot diepgaande discussies. In dit artikel lees je wat een helderziende voorspeld heeft dat klopte en over een bewijs dat telepathie wel moet bestaan. 

 

Wat is Helderziendheid?

Helderziendheid wil zeggen dat je het vermogen hebt om dingen te zien in de toekomst of die op een andere plek gebeuren. Je weet het gewoon zonder je normale zintuigen te gebruiken. Je normale zintuigen zijn je ogen, oren, reuk, smaak en huid. Een helderziende ziet dingen gewoon zonder er iets voor hoeven te doen. Ook komt het voor dat een helderziende voorspellende dromen heeft. Anderen zien energieën of aura's. Helderzienden zien dingen die voor de meesten van ons onzichtbaar zijn. Of je nu gelooft in helderziendheid of niet, onderstaande voorspelling zet je ongetwijfeld aan het denken.
 

Deze Voorspelling van Edgar Cayce is uitgekomen

De voorspelling van Edgar Cayce ging over het verloren continent Atlantis. Cayce beweerde dat Atlantis een beschaving was die duizenden jaren geleden bestond en ten onder ging. Hij voorspelde dat bewijzen dat Atlantis ooit heeft bestaan rond het einde van de 20e eeuw of het begin van de 21e eeuw zouden worden gevonden, in de buurt van de Bahama's.
 
In de jaren '60 werd er inderdaad een mysterieuze onderwaterstructuur gevonden nabij Bimini, een eiland in de Bahama's. De gevonden onderwaterstructuur, bekend als de "Bimini Road," bestaat uit een reeks grote, rechthoekige stenen die op een weg lijken. Hoewel wetenschappers nog steeds discussiëren over de herkomst van deze onderwaterstructuur, zien aanhangers van Cayce dit als bewijs dat zijn voorspellingen over Atlantis correct waren.

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]

 

Wat is Telepathie?

Met telepathie weet je wat iemand anders denkt of voelt, zonder dat die persoon iets zegt.
Je kunt zijn of haar gedachten lezen. Stel je voor dat je in een drukke ruimte bent en je maakt oogcontact met een vriend aan de andere kant van de kamer. Zonder een woord te zeggen, weet je allebei dat het tijd is om te vertrekken. Dit is een eenvoudig voorbeeld van telepathie die veel mensen hebben ervaren. Je kijkt dus alleen naar de ander en je weet wat hij of zij denkt.
 

Telepathie: Tweelingzussen die elkaar niet kenden

Een bijzonder voorbeeld over telepathie: Tweelingzussen groeiden op in twee verschillende adoptiegezinnen. Ze ontmoetten elkaar pas voor het eerst toen ze volwassen waren. Na een hele lange tijd van zoeken naar elkaar. En wat bleek: ze droegen dezelfde soort kleding, hadden dezelfde hobby’s en ze hadden zelfs hun kinderen dezelfde namen gegeven. Op een dag voelde een van de zussen enorme pijn in haar arm. Een dag later hoorde ze dat haar zus op dat exacte moment een auto-ongeluk had gehad waarbij haar arm was verwond.
 

Hoe werken Helderziendheid en Telepathie?

Niemand weet hoe het werkt. Sommige mensen denken dat er een soort energie is die ons met elkaar verbindt. Anderen denken dat het iets te maken heeft met zeer kleine deeltjes die we nog niet begrijpen.
 

De Onzichtbare Wereld

Er zijn nog zo veel mysteries waarop we geen antwoorden hebben. Misschien heb je zelf wel eens een paranormale ervaring gehad. Of gevoeld dat er met iemand iets aan de hand was terwijl je dat helemaal niet kon weten. Ligt de onzichtbare wereld onder ons bewustzijn?
Waarom kan een helderziende zien wat wij niet kunnen zien? Misschien krijgen we op een dag de antwoorden op al onze vragen.
 

Jouw Eerste Stap naar het Onbekende

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je zelf ervaren wat een helderziende voor jou kan betekenen? Dit is je kans! Start nu een gratis chat met een ervaren helderziende. Wie weet, misschien krijg je wel antwoorden op vragen die je altijd al had, of inzichten die je leven kunnen veranderen.

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

59,494 reviews

59,494 reviews

Wat een fijn gesprek met Peter! Helemaal to the point en snelle antwoorden en mooie inzichten! Dank Peter! Wendy
18 Jun 2024

59,494 reviews

59,494 reviews

footer.top