Sterrenbeeld November


Ben je geboren in November dan is jouw sterrenbeeld Schorpioen of Boogschutter.
 

Sterrenbeeld November Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

 Verliefd op een Schorpioen? Lees hier verder 

 Benieuwd naar de eigenschappen van een schorpioen?

Ben je geboren op 1 november, 2 november, 3 november, 4 november, 5 november, 6 november, 7 november, 8 november, 9 november, 10 november, 11 november, 12 november, 13 november, 14 november, 15 november, 16 november, 17 november, 18 november, 19 november, 20 november, 21 november, 22 november of ten slotte 23 november dan ben je het sterrenbeeld Schorpioen.
 

Sterrenbeeld November Boogschutter

23 november t/m 21 december

 Verliefd op een Boogschutter? Lees hier verder.

 Benieuwd naar de eigenschappen van een boogschutter?

Ben je geboren op 23 november, 24 november, 25 november, 26 november, 27 november, 28 november, 29 november of ten slotte 30 november dan ben je het sterrenbeeld Boogschutter.
 

Verliefd Op Een Schorpioen Oefen In TestsHet sterrenbeeld Schorpioen is wantrouwend, Schorpioenen geven hun hart niet snel. Het zijn grote flirts en ultieme verleiders, ja, maar wel tot hier en niet verder. Je zult eerst een aantal mentale tests moeten doorstaan en de controle los moeten laten. Ben je te vertrouwen? Heb je alle mentale tests gehaald. Je zal worden beloond!

 

In Bed Met Een Schorpioen Fake Nooit Een Orgasme

Schorpioenen zijn gepassioneerd. Ze vrijen graag en het liefst vaak achterelkaar. Doe nooit alsof, fake nooit een orgasme. Je Schorpioen heeft het meteen door. Schorpioenen weten zelfs dat het orgasme van de buurvrouw fake is als ze het kunnen horen. Praat er liever eerlijk over als het een keer niet lukt. Je Schorpioen zal je waarderen om je eerlijkheid en je wint er vertrouwen mee.

 

Relatie Met Een Schorpioen, Tand Om Tand

De Schorpioen toont het niet maar verlangt naar een hechte en toegewijde relatie. Schorpioenen zijn emotioneel, veeleisend en demonstratief. Ze zijn bezitterig en heel jaloers. Vergeten en vergeven is onmogelijk voor een Schorpioen. Ze kunnen wrok koesteren als iemand ze pijn heeft gedaan. Relaties met Schorpioenen zijn lastig. Ben je eerlijk en altijd oprecht? Je Schorpioen zal je belonen.

 

Schorpioen En Vreemdgaan, Wraak Zal Zoet Zijn

Het is een grote verleidelijke flirt de Schorpioen. Vreemdgaan past bij hun uiterlijke gedrag maar vergis je niet, ze doen het niet! Echt niet! Gaat de partner van het sterrenbeeld Schorpioen vreemd komt het nooit meer goed. Over en uit is de relatie. De Schorpioen vergeeft vreemdgaan nooit en zal soms zelfs wraak nemen op zijn of haar partner.  Aangezien ze nooit vergeten zullen ze zorgen dat jij het ook niet zult vergeten.

 

Ruzie Met Een SchorpioenHet sterrenbeeld Schorpioen is nieuwsgierig. Ze willen alles weten en als je per ongeluk vergeten hebt iets te vertellen worden ze dan ook erg boos. Je Schorpioen kan dan veranderen in een hele kille persoonlijkheid. Dat is de buitenkant. Diep van binnen is de Schorpioen zeer emotioneel, hum emoties worden versterkt door goede en slechte emoties. Ze voeren een zwaar gevecht met zichzelf. Schorpioenen komen vanzelf weer als ze hun eigen gevecht verwerkt hebben. Het is net een vulkaan de Schorpioen, een vulkaan onder een kalme zee oppervlakte. Je verwacht het niet maar hij kan elk moment uitbarsten.

 

Schorpioen Is Manipulatief en Vastberaden

Schorpioenen zullen najagen wat ze willen en zijn vastberaden om het te krijgen. Ze kunnen vechten totdat er niets meer te vechten valt. Schorpioenen overwegen niet altijd de consequenties van hun acties. Impulsief kan de Schorpioen zich met hart en ziel ergens in storten. Door alleen gericht te zijn om het einddoel te willen bereiken kan het sterrenbeeld Schorpioen ongevoelig worden voor de gevoelens van de anderen.

 

Stel Nooit Vragen Aan Een Schorpioen Die Te Persoonlijk Zijn.

Schorpioenen kunnen geheimzinnig zijn. Te veel vragen kan je verdacht maken vat je motieven betreft. Schorpioenen vertellen hun verborgen zelf alleen aan degenen die ze vertrouwen en dan zullen ze nog niet helemaal alles vertellen.

 

Irritant Gedrag van een Schorpioen

Schorpioenen zijn experts in het ontlopen van zware klussen. Als het tijd is om de mouwen op te stropen en aan te pakken is de Schorpioen nergens te vinden.

 

De Verdrietige SchorpioenSchorpioenen kunnen melancholisch zijn. Peinzen en verdriet zijn hetzelfde en Schorpioenen zijn dol op beide. Schorpioenen hebben interesse in de donkere dingen in het leven. Ze staan regelmatig stil bij verloren en onbeantwoorde liefdes.

 

Botheid Van Een Schorpioen

Met collega’s kunnen Schorpioenen vaak niet overweg. De Schorpioen is geneigd tot botheid. Als de Schorpioen op zijn tenen is getrapt kan wraakzucht zich uiten in opzettelijke wreedheid. Ze kunnen andermans tekortkomingen maar moeilijk vergeven. Maar mag een Schorpioen je eenmaal graag, dan ben je een goede vriend en zal de Schorpioen waarderen en respecteren om wie je bent.

 

Voor Schorpioenen Geen Flauwe Grappen

Flauwe, onbenullige grappen maken een Schorpioen echt niet aan het lachen. Ze genieten van intelligente en geestige grappen. De humor van het sterrenteken Schorpioen is direct en openhartig. Sommige mensen vinden de humor van Schorpioenen beledigend.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 

 

Meer weten over de karaktereigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen?

Een Schorpioen houdt zich liever op de achtergrond en kijkt de kat uit de boom. Schorpioenen hebben een charismatische uitstraling en zijn buitengewoon charmant. De Schorpioen is een echte doorzetter.


» Karakter kenmerken van de schorpioen

»  Daghoroscoop van de schorpioen

 

Een Boogschutter geeft je het gevoel dat je exclusief bent

Boogschutters zijn gezegend met een positieve houding. Ze zien het glas halfvol, als ze falen beginnen ze gewoon weer net zo vrolijk opnieuw. Het hart van de Boogschutter is één van de grootste die je ooit bent tegengekomen. Ze geven echt liefde, zorg, tijd en doen echt moeite voor je. Boogschutters zijn beschermend waardoor ze misschien een beetje bazig overkomen maar het is alleen bezorgdheid. Boogschutters geven je het gevoel dat je de enige voor ze bent. Verliefd op een Boogschutter?
 
Lees dan verder op onze sterrenbeeld december pagina Verliefd op een Boogschutter

 

Benieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld December


 

Top