Sterrenbeeld December

Ben je geboren in December dan is jouw sterrenbeeld Boogschutter of Steenbok.
 

Sterrenbeeld December Boogschutter

22 november t/m 21 december

 Verliefd op een boogschutter? Lees hier verder 

 Benieuwd naar de eigenschappen van een boogschutter?

Ben je geboren op 1 december, 2 december, 3 december, 4 december, 5 december, 6 december, 7 december, 8 december, 9 december, 10 december, 11 december, 12 december, 13 december, 14 december, 15 december, 16 december, 17 december, 18 december, 19 december, 20 december of ten slotte 21 december dan ben je het sterrenbeeld Ram.
 

Sterrenbeeld December Steenbok

22 december t/m 20 januari

 Verliefd op een Steenbok? Lees hier verder.

 Benieuwd naar de eigenschappen van een steenbok?

Ben je geboren op 21 december, 22 december, 23 december, 24 december, 25 december, 26 december, 27 december, 28 december, 29 december of ten slotte 30 december dan ben je het sterrenbeeld Steenbok.


 

Verliefd op een Boogschutter, outdoor dateHet sterrenbeeld Boogschutter heeft de pest aan verplichtingen. Plan een date dus niet op de minuut, spreek bijvoorbeeld af tussen acht en negen. Begin niet meteen over intieme details. Een beetje afstand houden en ze zullen zich tot jou aangetrokken voelen. De Boogschutter is avontuurlijk, plan een date buiten. Ga niet met een zak chips op de bank zitten. Vergeet nooit dat de Boogschutter van spanning houdt en dat je waarschijnlijk niet de enige date bent deze week.


Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.

 

Relatie met een Boogschutter, leef en laat leven

Boogschutters doen er alles aan om je gelukkig te maken zonder er iets voor terug te verwachten. Ze hebben een vriendelijke, aanmoedigende positieve aard. Ze bemoeien zich niet met je plannen. Het sterrenbeeld Boogschutter is niet jaloers of bezitterig. Let op! Behandel de Boogschutter op dezelfde manier zoals de Boogschutter je behandelt. “Leef en laat leven” . Ze zijn positief en optimistisch, dat maakt het dat ze zo prettig in de omgang zijn. Goed gevoel voor humor, soms de harde waarheid. Ze hebben hun hart op de tong. Daar moet je wel tegen kunnen.
 
 

Boogschutter in bed en in de auto

Boogschutters zijn in voor avontuur. Spontaniteit is belangrijk dus een geplande sexdate is niets voor een Boogschutter. Seks in bed, graag maar net zo vaak in het openbaar. In de bioscoop, in de auto, op het strand, of in de lift verras je Boogschutter maar. Voorspel, lang voorspel, daar genieten Boogschutters het meest van.

 

Ruzie met een Boogschutter, niet eindeloos bekvechten

Het sterrenbeeld Boogschutter kan chagrijnig zijn en dat kan weleens op een ruzie uitlopen. De reden dat de Boogschutter chagrijnig is: verveling! Ze zijn niet emotioneel en zitten zelden in de put maar vervelen zich wel snel. Stel dus geen vragen over wat er aan de hand is maar vertel iets leuks. Maak je Boogschutter aan het lachen en niet vergeten, emotioneel afstand houden. Uitpraten en direct oplossen zo snel mogelijk, zo werkt het bij Boogschutters.  Succes verzekerd.

 

Gulle Boogschutter, zet het hele jaar je schoenBoogschutters zij dol op cadeautjes geven. Ze verheugen zich op kerst als geen ander sterrenbeeld omdat er dan een reden is om cadeautjes te kopen. Het sterrenteken Boogschutter zal altijd op bezoek komen met een fles wijn of een bos bloemen. Ze doen dit niet uit een romantisch oogpunt. Boogschutters nemen iets voor je mee omdat ze het leuk vinden een verrassing mee te nemen. Als je een relatie hebt met een Boogschutter liggen er op onverwachte plaatsen presentjes.


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Boogschutter en winnen. Mens erger je niet

Het sterrenbeeld Boogschutter is dol op spelletjes. Verbaas je niet als een gezellig spelletje eindigt in een explosie van woede. Boogschutters zijn extreem competitief. Winnen is een serieuze zaak. Boogschutters kunnen echt kwaad worden als ze niet winnen. Gelukkig zijn Boogschutters nooit lang boos.

 

Boogschutters zijn vol verassingen

Boogschutters zijn dol op verrassingen. Ze zullen altijd iets vinden om je ter verrassen. Ze vinden het heerlijk om jou een leuke dag te bezorgen en je te laten lachen. Soms maken ze er zelfs een puinhoop van zodat ze een reden hebben veroorzaakt om alles met een golf van verassingen en verwennerij te verdoezelen.

 

Boogschutters zorgen dat je je thuis voeltVervelend is iets dat je kunt vergeten met een Boogschutter om je heen. De beste vertalen hebben ze te vertellen en een goed gevoel voor humor. Niet iedereen begrijpt de humor van een Boogschutter maar ze vertellen zo enthousiast dat je toch moet lachen. Het sterrenbeeld Boogschutter is zo ontspannen, je bent thuis gekomen hun huis wordt je tweede huis.

 

Een Boogschutter ontgaat niets

Elk detail van toen jullie elkaar voor het eerst ontmoetten herinnert de Boogschutter zich. Wat je aan had, wat voor kapsel je toen had. Je Boogschutter zal de eerste zijn die je een compliment geeft alsnog niemand je nieuwe haar kleur heeft opgemerkt. Een Boogschotter ontgaat niets dankzij hun oog voor details.

 

Boogschutters vechten voor je

Iedereen die een Boogschutter kent weet dat ze nog geen vlieg kwaad doen. Maar ze kunnen overkomen alsof ze met een stier gaan vechten. Ze gaan voor je door dik en dun. Een Boogschutter zal proberen elk obstakel dat op hun pad komt te overwinnen. Ze zullen koste wat het kost een oplossing vinden.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

Meer weten over het sterrenbeeld Boogschutter?

Boogschutters zijn gezegend met een positieve houding. Ze zien het glas halfvol, als ze falen beginnen ze gewoon weer net zo vrolijk opnieuw. Het hart van de Boogschutter is één van de grootste die je ooit bent tegengekomen. Ze geven echt liefde, zorg, tijd en doen echt moeite voor je. Boogschutters zijn beschermend waardoor ze misschien een beetje bazig overkomen maar het is alleen bezorgdheid. Boogschutters geven je het gevoel dat je de enige voor ze bent.

» Karakter kenmerken van de boogschutter

» Daghoroscoop van de boogschutter

 

Ben jij aan het eind van December geboren? Dan ben jij een Steenbok

Steenbokken zijn passievol en kunnen makkelijk een verkeerde indruk achterlaten. De ene dag ben je misschien dolverliefd op een Steenbok en de volgende dag helemaal niet meer. Steenbokken kunnen ongelofelijk perfect of ongelofelijk uitdagend zijn. Je zou het niet zeggen, de Steenbok zo serieus, wil altijd alles goed doen. Nee, niet goed uitstekend moet het voor een Steenbok zijn. Seks is voor een Steenbok ook een taak die uitstekend uitgevoerd moet worden.

» Klik hier om meer te lezen over een Steenbok op onze pagina van Januari. 

 

Benieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Januari
» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November