Sterrenbeeld Januari

Ben je geboren in Januari dan is jouw sterrenbeeld Steenbok of Waterman.
 

Sterrenbeeld Januari Steenbok

22 december t/m 19 januari.

 Verliefd op een Steenbok? Lees hier verder 

 Benieuwd naar de eigenschappen van een steenbok?

Ben je geboren op 1 januari, 2 januari, 3 januari, 4 januari, 5 januari, 6 januari, 7 januari, 8 januari, 9 januari, 10 januari, 11 januari, 12 januari, 13 januari, 14 januari, 15 januari, 16 januari, 17 januari, 18 januari of ten slotte 19 januari dan ben je het sterrenbeeld steenbok.
 

Sterrenbeeld Januari Waterman

20 januari t/m 19 februari.

 Verliefd op een Waterman? Lees hier verder.

 Benieuwd naar de eigenschappen van een waterman?

Ben je geboren op 20 januari, 21 januari, 22 januari, 23 januari, 24 januari, 25 januari, 26 januari, 27 januari, 28 januari, 29 januari, 30 januari of ten slotte 31 januari dan ben je het sterrenbeeld waterman.Verliefd op een Steenbok? Geduld is een schone zaak!Verliefd op het sterrenbeeld Steenbok? Dan moet je veel geduld hebben. Stapje voor stapje. Ze moeten eerst aan je wennen. In het begin komen ze erg terughoudend over maar maak je geen zorgen. Als ze aan je gewend zijn gaan ze los. Vergeet niet dat Steenbokken graag onafhankelijk zijn en niet snel in het huwelijksbootje stappen. Dring niet aan dan komt het vanzelf goed. Als Steenbokken eenmaal van iemand houden is het dan ook het liefst voor altijd.


Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.

 

Een gebroken hart is niet te helen, een Steenbok vergeeft vreemdgaan nooit!

De Steenbok is trouw. Let op! Zeer trouw! Vreemdgaan past niet bij het eerlijke, betrouwbare karakter van de Steenbok. Ga zelf dan ook niet vreemd! Het sterrenteken Steenbok vergeeft het je nooit! Je kunt zijn/haar gebroken hart nooit meer helen. Vreemdgaan is einde relatie voor Steenbokken.

 

Maak het eerste contact, een Steenbok is geen versierder

Als je in een bar of ergens anders een groepje mannen ziet en het Is een Steenbok man die je interesseert. Houdt er dan rekening mee dat het sterrenbeeld Ram de eerste zal zijn die op je af komt. Dus zorg ervoor dat je snel van de Ram verlost bent. De Steenbok man blijft op de achtergrond. Statig, af en toe glimlachend maar zal zeker niet gretig over willen komen. Je zult als eerste moeten laten zien dat je interesse hebt. Vraagt de Steenbok tijdens jullie gesprek of je single bent? Bingo!

 

In relatie met een Steenbok? Nooit meer zorgen over morgen 

Heb je een relatie met het sterrenteken Steenbok vergeet dan niet: de Steenbok is carrièregericht! Blijft er weinig tijd voor het gezinsleven over? Blijf in gesprek met de Steenbok hierover. Hier komen jullie zeker uit. De steenbok voelt een grote verantwoording voor zijn gezin maar ook voor zijn werk. Steenbokken zijn toegewijde partners. Zorgen heel goed voor hun partner en kinderen.

 

Ruzie met een Steenbok? Wachten met bellenHeb je bonje met een Steenbok? Tel eerst tot tien! Zeg dat je weg gaat omdat je denkt dat afstand het beste is op dit moment. Steenbokken lopen het liefst zelf weg dus zorg dat je de Steenbok een stap voor bent. Bel het sterrenbeeld Steenbok nooit op na een paar uurtjes, wacht zeker 24 uur met bellen. Ze trekken bij, moeten alles op een rijtje zetten. De volgende dag kun je gerust weer bellen. Verbaas je niet als er dan niets meer aan de hand is.

 

Goed is niet goed genoeg, een Steenbok heeft hoge verwachtingen

Het Sterrenbeeld Steenbok neemt geen genoegen met goed. Goed is niet goed genoeg. Uitstekend moet het zijn. Ze willen uitblinken in alles en alles onder controle hebben.
Ben je van nature slordig, laat je kleding rondslingeren en nog erger voor de Steenbok, vergeet je altijd de dop op de tandpastatube te doen? Ga op zoek naar een ander sterrenbeeld!


Leer jezelf kennen

Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

 

Brengt de Steenbok je In verwarring? 

Steenbokken zijn mysterieus maar maak je daar geen zorgen over. Er is niets om geheimzinnig over te doen. Stiekem vinden Steenbokken dat het interessant is en denken dat het mysterieus zijn de dingen in het leven minder saai maakt. Gun je Steenbok zijn/haar mysterie het is al zo een serieus sterrenbeeld.

 

Schouder om op te leunen, een Steenbok is de rots in de brandingEen Steenbok steunt je door dik en dun. In goede en slechte tijden. Ook al zijn je problemen nog zo groot Steenbokken laten je nooit in de steek. Op het sterrenbeeld Steenbok kun je rekenen en heeft de schouder waarop je kunt leunen. De schouder om te huilen. Schroom nooit een Steenbok om hulp te vragen. Ze kunnen niet alleen goed bergen beklimmen maar ook bergen verzetten.

 

De dominante persoonlijkheid en kritische Steenbok

Zie het liever als voorzichtig en niet kritisch. Steenbokken gaat het om vertrouwen. Het sterrenbeeld Steenbok kijkt de kat uit de boom, denkt heel goed over alle dingen na. Het lijkt dominant en kritisch gedrag maar de Steenbok doet dit echt niet om te oordelen. Ze willen alleen het beste voor je.

 

Wie het laatst lacht... De Steenbok en Humor

Het sterrenbeeld Steenbok houdt van lachen. Flauwe grappen begrijpt de Steenbok niet. Directe humor, sarcastische humor daar kun je het sterrenbeeld Steenbok mee aan het lachen maken. Ja, daar moet je wel van houden, van sarcastische humor.


Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

Meer weten over de karaktereigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok?

De Steenbok is grappig maar kan ook zo melancholisch zijn. Steenbokken zien alles zwart wit. Waarom kunnen Steenbokken niet wat luchtiger door het leven gaan? Ze zijn enorm verantwoordelijk en komen daardoor heel serieus over maar vergist je niet. Steenbokken kunnen echte feestbeesten zijn. Hun serieuze doen en laten valt op een gezellig feest als een mantel van ze af. Waarom is de Steenbok meestal zo ernstig? Wil jij meer weten over de Steenbok, kies dan één van de volgende pagina's;

» Karakter kenmerken van de steenbok

» Daghoroscoop van de steenbok 

 

Ben jij geboren in januari maar pas na de 19e? Dan ben jij een Waterman

De Waterman komt over als een flierefluiter. Is het sterrenbeeld echt een losbol die zorgeloos door het leven gaat? Ontspannen en met veel plezier bewegen ze zich door ieder gezelschap. Ongrijpbaar, ondoorgrondelijk maar ook zo open. Het lijkt wel of iedereen zich tot de Waterman aangetrokken voelt. Hoe komen Watermannen aan deze magische aantrekkingskracht? Heb jij ook een oogje op een Waterman? 

» Klik hier om meer te lezen over een Waterman op onze pagina van Februari. 

 

Benieuwd naar andere maanden?

» Sterrenbeeld Februari
» Sterrenbeeld Maart
» Sterrenbeeld April
» Sterrenbeeld Mei
» Sterrenbeeld Juni
» Sterrenbeeld Juli
» Sterrenbeeld Augustus
» Sterrenbeeld September
» Sterrenbeeld Oktober
» Sterrenbeeld November
» Sterrenbeeld December