Numerologie: het getal 9 - wat betekent het cijfer?Staat het getal 9 in jouw geboortedatum? Of verschijnt het cijfer 9 vaak in jouw leven? Volgens de numerologie zijn de getallen in jouw leven niet toevallig. Lees nu welke boodschap en betekenis het getal 9 voor jou heeft.
 
 

Het getal 9 in de numerologie is een belangrijk cijfer voor jou als:


September jouw geboortemaand is
September is de 9e maand van jaar en staat voor het getal 9 in de numerologie.

Geboortedag van de maand
Je op de 9e, 18e of 27ste dag van een maand geboren bent.
Voorbeeld: 18+1+8=9, 27=2+7=9

Je volledige geboortedatum bij elkaar opgeteld het getal 9 is.
Zo bereken je het getal van jouw volledige geboortedatum:
7-2-1998= 7+2+1+9+9+8=36, 36=3+6=9 

Het cijfer 9 vaak in je leven verschijnt
Het getal 9 heeft een betekenis of boodschap voor jou als het cijfer 9 vaak in jouw leven verschijnt.  

 

9 de betekenis van het getal 

Als jouw getal 9 is ben je een optimist, charmant, sympathiek, gezellig, romantisch, emotioneel en inspirerend. Je hebt een warme persoonlijkheid, waardoor iedereen zich bij jou thuis voelt. Je doet er alles aan de slechte levensomstandigheden van anderen te verbeteren. Je draagt het liefst artistieke kleding, die lekker zit. Je ziet er altijd fantastisch uit, zelfs op hoge leeftijd word je bewonderd door je adembenemende verschijning.
 
Jij bent sympathiek, emotioneel en trekt als een magneet alle soorten mensen aan.  Anderen voelen zich gehoord omdat jij een warm, oprecht, vriendelijk mens bent en begrip toont. Anderen zien je als een idealist, romanticus en een gezellig iemand die zich overal thuis lijkt te voelen. Je geniet van de erkentelijkheid die je voor je goede daden ontvangt. Anderen zien je als ruimdenkend en sluiten maar al te graag vriendschap met jou. Het liefst kleed je je artistiek maar je kleding moet vooral lekker zitten. Jij bent het type dat er altijd goed uit zal zien ook op een hoge leeftijd.


Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...


 

Levenslessen van het getal 9 

Probeer lief te hebben door los te laten. Denk ook eens eerst aan jezelf en niet altijd aan anderen. Je bent wijs en anderen hebben je nodig om hen de weg te wijzen. Wanneer je te veel met anderen bezig bent doe je jezelf tekort. Je helpt anderen vooruit en blijft achter omdat je je eigen wensen verwaarloost. Probeer ook voor jezelf ruimte voor te maken.
 
Het getal 99 heeft ook een sterke betekenis, klik hier om de betekenis van 99 te lezen

 

Talenten van het getal 9 

Je trekt als een magneet mensen aan door je medelevende persoonlijkheid. Je geeft anderen het gevoel dat ze belangrijk zijn, waardoor ze zich gehoord voelen. Je bent een overtuigende spreker en hebt een uitstekend gevoel voor onrecht en recht. Ook ben je ruimdenkend en sluit je makkelijk vriendschappen. Jouw kwaliteiten maken het leven van anderen aangenaam, je bent onmisbaar in de maatschappij.
 
 

Wat het getal 9 nodig heeft 

Je hebt behoefte om liefde te geven, maar ook wil je liefde  ontvangen. Je bent een optimist, je hebt de gave dat je in het hier en nu leeft en het verleden los kunt laten. De ups en downs in je leven kun je aanvaarden en teleurstellingen overwin je snel. Het maakt je gelukkig anderen te inspireren. Maar je hebt ook  erkentelijkheid van anderen nodig.  Je bent aantrekkelijk en verliefd op de liefde. Je hebt mensen om je heen nodig en een liefdevolle partner die je bewondert.

 

Engelen getal 9 de betekenis

Als je de boodschap van engel nummer 9 wil begrijpen is het noodzakelijk de betekenis van het engelen getal 9 te kennen. Elk engelen nummer of engelen getal heeft een eigen symboliek en betekenis. Als het cijfer 9 vaak in je leven verschijnt, wil engel nummer 9 je vertellen dat je niet het leven van iedereen ten goede kunt veranderen. Je doet al meer dan genoeg voor anderen, zet jezelf nu op de eerste plaats.
 
 

Engelen getal 9 en de liefde 

Engel nummer 9 of het cijfer 9 verschijnt om je te vertellen dat je partner onvoorwaardelijk van je houdt. Vraag niet voortdurend aan je partner om bevestiging. Als je single bent en het cijfer 8 of engel nummer 9 in je leven verschijnt, wil engel nummer 9 je waarschuwen. Stort je niet snel in een relatie, kijk eerst hoe de ander echt is. Je bent woest aantrekkelijk, van binnen en van buiten. Let erop of de ander bereidt is net zoveel in jullie relatie te investeren als jij.
Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Positieve eigenschappen van het getal 9

 • Magnetisch, je trekt alle soorten mensen aan.
   
 • Menslievend, je hebt veel sympathie voor je medemens.
   
 • Vergevingsgezind, je vergeeft anderen snel.
   
 • Onbevooroordeeld, je geeft iedereen een kans.
   
 • Intuïtief, je voelt dingen aan zonder erover na te denken.

   

Negatieve eigenschappen van het getal 9 

 • Spilziek, je hebt de neiging te veel geld uit te geven.
   
 • Schuld afschuivend, je legt de schuld soms onterecht bij een ander.
   
 • Teruggetrokken, je wilt alleen zijn als het tegen zit.
   
 • Melancholisch, je hebt soms heimwee naar het verleden.
   
 • Onderdanig, je bent te gehoorzaam.

 

Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie