Numerologie: het getal 11 - wat betekent het cijfer?Verschijnt het cijfer 11 vaak in jouw leven? Of staal het getal 11 in jouw geboortedatum? Volgens de numerologie zijn de getallen in jouw leven niet toevallig. Het getal 11 is een meestergetal, het is een bijzonder krachtig getal. Lees nu welke boodschap en betekenis het meestergetal 11 voor jou heeft

 

Het getal 11 heeft een betekenis of boodschap voor jou als:

 • Het meestergetal 11 vaak in jouw leven verschijnt.
   
 • Je regelmatig een bedrag van € 11,-- moet afrekenen.
   
 • Je op de 11e dag van de maand geboren bent. 
   
 • Je in de maand november geboren bent.    
 
Het getal 1 heeft ook een sterke betekenis, klik hier om de betekenis van 1 te lezen

 

Wat betekent het als je het getal 11 ziet?

Engel nummer 11 laat je het getal 11 vaak zien om je een teken te geven. Engel nummer 11 wil je helpen en er voor je zijn. Ook is het mogelijk  dat engel nummer 11 een belangrijke boodschap voor je heeft, of antwoorden op vragen die graag beantwoord wil hebben.


Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...


 

De betekenis van het meestergetal 11 

In de numerologie worden de  getallen terug gebracht tot één getal, behalve de dubbele getallen 11, 22, 33, 44, 55. 66, 77, 88 en 99. Deze getallen worden meestergetallen genoemd en hebben een bijzondere krachtige betekenis. Meestergetalen zijn spirituele getallen, wanneer je een meester getal ziet word je aangesproken op je gedrag. De boodschap van engel nummer 11 is:
 
 1. Geloof meer in je mogelijkheden.
   
 2. Twijfel niet aan jezelf, je bent creatief.
   
 3. Vertrouw op je intuïtie.
   
 4. Help anderen, ze hebben je nodig.
   
 5. Vermijd negatieve mensen.
 

De boodschap van het engelen getal 11 

Wanneer het getal 11 in je leven verschijnt wil engel nummer 11 je ergens op wijzen, of aan iets herinneren. Het getal 11 is een meestergetal en wordt ook wel de Meester of de Teacher genoemd. Het engelen getal 11 verschijnt om je te herinneren aan je levensmissie.
Leer van je levenslessen en help anderen.

 

Het meestergetal 11 en de liefde 

 • Als je een relatie hebt wil engel nummer 11 je vertellen dat relatieproblemen snel worden opgelost. Het cijfer 11 staat voor een nieuw begin en positieve veranderingen. Als je relatie te slecht is om mee door te gaan, is het nu de tijd aangebroken je relatie te beëindigen. Maar als je relatie te goed is om te beëindigen zal jullie relatie in positieve zin veranderen. 
   
 • Als je single bent wil engel nummer 11 je helpen. Je verlangt naar een partner, maar je neemt niet de tijd om de juiste partner te ontmoeten. Je hoeft niet bang te zijn dat je toekomstige partner te hoge eisen stelt. Het getal 11 staat voor positieve, grote veranderingen. De partner die onderweg is vult je aan, is liefdevol en respecteert je.

Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder > 

 

Engelen nummer 11 

Wanneer je het getal 11 ziet geeft engel nummer 11 je een teken. Engel nummer 11 wil dat je gelukkig bent, je de juiste beslissingen neemt en je beschermen tegen verdriet. De engelen sturen je nummer 11 om je te laten weten dat je leven zal veranderen. Ook als je het nu even niet ziet zitten, geef niet op. Vertrouw op de boodschap van de engelen die je het getal 11 sturen.

 

Zo vraag je engel nummer 11 om hulp 

Je kunt engel nummer 11 op verschillende manieren om hulp vragen. Ook als je onderstaande manieren niet gebruikt, de engelen horen je altijd.

Een brief schrijven  
Schrijf eerst je gevoelens zo duidelijk mogelijk op, Schrijf dan je vraag op, let erop dat je niet de uitkomst opschrijft. Wanneer je je brief in gedachten of hardop voorleest, als je klaar bent, geef je je brief extra kracht.

Visualiseren  
Sluit je ogen en maak in gedachten een film. Nodig de engelen uit, vertel wat je dwars zit of stel aan de engelen de vraag waarop je een antwoord wilt. Vul niet zelf het antwoord in, de engelen geven altijd de beste oplossingen.

Bidden  
Bid zoals altijd, alleen richt je je nu tot engel nummer 11.

Bedank de engelen altijd  
Wanneer je klaar bent met je brief, gebed  of visualisatie, vergeet dan niet de engelen te bedanken. Bedank de engelen dat ze naar je geluisterd hebben. Vertrouw op de engelen, laat je vraag of probleem los en denk er niet over na hoe de engelen het oplossen. Laat het aan de engelen over, de engelen helpen je altijd!


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie