Numerologie: het getal 7 - wat betekent het cijfer?Staat het getal 7 in jouw geboortedatum? Of verschijnt het cijfer 7 vaak in jouw leven? Volgens de numerologie heeft het cijfer 7 een betekenis. De getallen in jouw leven zijn niet toevallig, ze geven je inzichten en antwoorden.

 

Het getal 7 in de numerologie is een belangrijk cijfer voor jou als:


Juli jouw geboortemaand is
Juli is de 7e maand van een jaar en staat in de numerologie voor het getal 7.

Geboortedag van de maand
Je op de 7e, 16e of 25ste dag van de maand geboren bent.
16=1+6=7, 25=2+5=7

Je volledige geboortedatum bij elkaar opgeteld het getal 7 is.
Zo bereken je het getal van jouw volledige geboortedatum:
14-02-1998 = 1+4+2+1+9+9+8=34 = 3+4=7 

Het cijfer 7 vaak in je leven verschijnt
Het getal 7 heeft een betekenis of boodschap voor jou als het cijfer 7 regelmatig in je leven verschijnt.  

 

7 de betekenis van het getal

Als jouw getal 7 is ben je wijs, analytisch, evenwichtig, trots, en intelligent. Je ziet er altijd verzorgd uit en straalt klasse uit. Je hebt een uitstekende smaak, en draagt het liefst donkergetinte kleding. Je praat niet graag over jezelf, je innerlijke gevoelens toon je liever niet, maar je hebt wel interesse in het leven van anderen. Je houdt van rust, op feesten en bijeenkomsten met grote groepen voel je je niet op je gemak. Je zondert je meestal af en hebt liever een paar goede vrienden dan veel kennissen.


Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...
 

 

Levenslessen van het getal 7 

Je bent graag alleen, maar voelt je soms eenzaam, de reden dat je je eenzaam voelt is dat je in een ivoren toren leeft. Speek minimaal één keer per week af met vrienden of familie. Je zult zien dat je je dan veel gelukkiger voelt. Ontwikkel sociale vaardigheden, begroet mensen altijd. Probeer over jezelf te praten, er zijn mensen die echt in jou geïnteresseerd zijn. Oefen in het voeren luchtige en levendige gesprekken.

Het getal 77 heeft ook een sterke betekenis, klik hier om de betekenis van 77 te lezen

 

Talenten van het getal 7 

Je bent intelligent, en hebt een buitengewone goede intuïtie. Ingewikkelde vraagstukken zoek je tot de bodem uit, je bent kritisch en kunt analyseren als geen ander. Je houdt je niet bezig met roddels of geruchten. Je behandelt je medemens met respect en kunt de geheimen van anderen bewaren.
 
 

Wat het getal 7 nodig heeft 

Je hebt rust nodig om het beste uit jezelf te halen. Lawaai en ruis maken dat je je gespannen voelt. Je studeert graag, en je hebt veel boeken nodig om je scherpe geest te voeden. Je onderzoekt het onbekende zorgvuldig en neemt liever geen risico’s. Je verlangt niet zoals anderen naar een relatie of huwelijk. Je bent liever alleen dan met een partner die niet dezelfde levensstijl heeft als ij.

 

Engelen getal 7 de betekenis 

Als je de boodschap van engelen wilt begrijpen is het noodzakelijk de betekenis van de engelennummers of het engelen getal 7 te kennen. Elk engelen cijfer heeft een eigen symboliek, engelen getal 7 is het meest mysterieuze cijfer. Als het getal 7 in je leven verschijnt, wil engel nummer 7 je vertellen dat je op geluk kunt rekenen. Het cijfer 7 is een krachtig nummer, een getal dat voor geluk staat. Zoek niet langer naar antwoorden, al je vragen worden binnenkort beantwoord.
 
 

Engelen getal 7 en de liefde 

Als regelmatig het cijfer 7 in je leven verschijnt, wil engel nummer 7 je vertellen dat je niet alleen bent. Anderen wijzen je niet af, je bent zelfs enorm belangrijk voor al je dierbaren. Engel nummer 7 helpt je opener te zijn en geeft je kracht. De emotionele leegte die je voelt maakt plaats voor liefde, vrede en rust.
Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

Positieve eigenschappen van het getal 7 

 • Intelligent, je bent wijs en hebt een hoog IQ
   
 • Intuïtief, je voelt mensen of dingen aan zonder erover na te denken.
   
 • Beheerst, je weet je gevoelens goed te beheersen
   
 • Kalm, je blijft rustig.
   
 • Perfectionist, goed is niet goed genoeg voor jou.
 

Negatieve eigenschappen van het getal 7

 • Afstandelijk, je bent gesloten en terughoudend.
   
 • Zwaarmoedig, je bent snel neerslachtig en nors.
   
 • Sarcastisch, je reageert cynisch en verbitterd.
   
 • Vaag, je bent naar anderen toe niet duidelijk.
   
 • Introvert, je geeft de voorkeur aan een omgeving met weinig prikkels.


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie