Numerologie: het getal 99 - wat betekent het cijfer?Zie jij overal het getal 99? Volgens de numerologie is het getal 99 een meestergetal en heeft het een speciale betekenis. Lees nu welke betekenis of boodschap het meestergetal 99  voor jou heeft.

 

Het getal 99 heeft een betekenis of boodschap voor jou als:

 • Het meestergetal 99 regelmatig in jouw leven verschijnt. 
   
 • Je vaak een bedrag van € 99,-- moet betalen.
   
 • Je vaak de cijfers 99 op een kenteken ziet
 
Het getal 9 heeft ook een sterke betekenis, klik hier om de betekenis van 9 te lezen
 

Wat betekent het als je het engelen getal 99 ziet?

Engel nummer 99 laat je het meestergetal 99 zien om je een teken te geven. Engel nummer 99 heeft een belangrijke boodschap voor jou. Wanneer je het engelen getal 99 vaak ziet betekent het dat engel nummer 99 je wil helpen je twijfels los te laten. Probeer alleen positieve gedachten te denken, verdwaal niet in negatieve gedachten die je niet brengen. Als je naast het denken van positieve gedachten ook dankbaar kunt zijn voor alles wat je hebt, trek je alles wat je wilt naar je toe.


Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...
 

 

De betekenis van het meestergetal 99 

In de numerologie zijn de getallen, 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 en 99 meestergetallen. Het zijn krachtige getallen, als je vaak het meestergetal 99 ziet, is het advies van engel nummer 99:
 
 • Heb vertrouwen, je kunt alles bereiken. 
   
 • Kijk niet achterom, kijk vooruit.
   
 • Let op je woorden.
   
 • Richt je aandacht op je gevoelens.
   
 • Handel niet impulsief.
 

De boodschap van het engelen getal 99

Wanneer het meestergetal 99 in jouw leven verschijnt wil engel nummer 99 je twijfels wegnemen. Je hebt een prachtige persoonlijkheid, je bent empathisch, tolerant en liefdevol. Mensen hebben je nodig, je inspireert anderen, de wereld heeft je nodig. Engel nummer 99 laat je het getal 99 zien om je te vertellen dat je er toe doet!

 

Het meestergetal 99 en de liefde 

 • Als je een relatie hebt is en het getal 99 ziet wil engel nummer 99 je vertellen dat je partner zich verwaarloost voelt. Je geeft anderen enorm veel liefde, waardoor je je partner soms als vanzelfsprekend neemt. Geef ook je partner het gevoel dat hij of zij belangrijk voor je is.
   
 • Als je single bent laat engel nummer 99 je het meestergetal 99 regelmatig zien om je te waarschuwen. Je hebt een grote vriendenkring en ook je familie is belangrijk voor je, waardoor je weinig tijd hebt een nieuwe geliefde te leren kennen. Ook met een partner kun je er voor je vrienden en familie zijn. Weinig tijd is geen excuus, maak tijd. Je zult er geen spijt van krijgen.
 
Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder > 

 

Engelen nummer 99 

Wanneer je het meestergetal 99 ziet geeft engel nummer 99 je een teken. Engel nummer 99 laat je het getal 99 zien omdat je twijfelt. Je vraagt je af of je sommige dingen wel goed doet.
Engel nummer 99 wil je twijfels wegnemen. Probeer je gedachten die over twijfels gaan om te zetten in positieve gedachten.

 

Zo vraag je engel nummer 99 om hulp 

Je kunt engel nummer 99 op verschillende manieren om hulp vragen. Ook als je onderstaande manieren niet gebruikt. Engel nummer 99 weet precies wat jij nodig hebt om gelukkig te kunnen zijn.

Schrijf een brief aan engel nummer 99  
Schrijf je vraag of wat je nodig hebt zo duidelijk mogelijk op. Schrijf niet de uitkomst op. Engel nummer 99 zorgt voor de beste oplossing. Lees je brief, als je klaar bent in gedachten of hardop voor

Visualiseer  
Je kunt deze oefening voor het slapen doen, maar ook overdag. Sluit je ogen, loop in gedachten naar een plek waar je je goed voelt. Wanneer je graag naar het strand gaat loop je in gedachten door het warme zand.
Ga in het zand zitten en nodig engel nummer 99 uit naast je te komen zitten.
Vertel aan engel nummer 99 wat je bezig houdt of stel aan engel nummer 99 de vraag waarop je antwoord wilt. Bedank engel nummer 99 voor het luisteren als je klaar bent. Laat je vraag of zorgen los.

Bidden  
Richt je tijdens het bidden expliciet tot engel nummer 99.
 


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie