Numerologie: het getal 55 - wat betekent het cijfer?Het getal 55 is in de numerologie een meestergetal, meestergetallen zijn krachtiger dan enkele getallen. Volgens de numerologie hebben getallen een betekenis. Verschijnt het meestergetal 55 regelmatig in jouw leven? Lees dan nu welke boodschap het meestergetal 55 voor jou heeft.

 

Het getal 55 heeft een betekenis of boodschap voor jou als:

 • Het meestergetal 55 vaak in jouw leven verschijnt.
   
 • Je regelmatig een bedrag van € 55,-- moet betalen.
   
 • Je vaak de cijfers 55 op een kenteken ziet.

Het getal 5 heeft ook een sterke betekenis, klik hier om de betekenis van 5 te lezen

 

Wat betekent het als je het engelen getal 55 ziet? 

Engel nummer 55 laat je het meestergetal 55 zien om je een teken te geven. Engel nummer 55 wil je helpen en heeft een boodschap voor jou. Wanneer je het engelen getal 55 ziet betekent het dat je vol moet houden. Een dubbele 5 betekent dat het antwoord waar je al lang op wacht nu komt.


Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...
 

 

De betekenis van het meestergetal 55

Meestergetallen zijn in de numerologie de getallen, 11, 22, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 en 99.
Getallen worden in de numerologie altijd terug gebracht tot één getal, behalve de meestergetallen. Als je vaak het meestergetal 55 ziet, is de boodschap of het advies van engel nummer 55:
 1. Neem rust, probeer te  ontspannen.
   
 2. Je zit niet vast.
   
 3. Verander niet steeds je plannen.
   
 4. Zorg goed voor jezelf.
   
 5. Laat je woede los.
 

De boodschap van het engelen getal 55 

Wanneer het meestergetal 55 in jouw leven verschijnt wil engel nummer 55 je steunen en tips geven die nu belangrijk voor jou zijn. Je hebt het gevoel vast te zitten omdat je geen vooruitgang ziet in alles wat je van plan was te doen. Als je nu tijd voor jezelf neemt, beter voor jezelf zorgt en al je woede los laat, gebeurt en gaat alles zoals jij het wilt.

 

Het meestergetal 55 en de liefde

 • Als je een relatie hebt wil engel nummer 55 je beschermen en waarschuwen. Je hebt behoefte aan spanning en avontuur en je vraagt je regelmatig af of je partner te saai voor je is. Accepteer je partners karaktereigenschappen, maar ook je eigen karaktereigenschappen. Je bent extreem avontuurlijk, daar is niets mis mee, maar of een partner die uit hetzelfde hout is gesneden beter bij je past? Waardeer je partner, neem niet het risico dat je partner je verlaat.
   
 • Als je single bent wil engel nummer 55 je een tip geven. Relaties mislukten omdat je behoefte aan constante opwinding voor de ander niet vol te houden was. Kies je partners niet uit op basis van seksuele aantrekkingskracht, maar op basis van hun levenslust en energie. Je zult zien dat je dan een relatie krijgt met een partner die bij je past.
 
Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder > 

 

Engelen nummer 55 

Als je het meestergetal 55 ziet geeft engel nummer 55 je een teken. Engel nummer 55 stuurt je het getal 55 om je te laten weten dat je je binnenkort weer energieker voelt. Omdat je dagelijks je plannen wijzigt verandert er niets. Denk er goed over na wat je echt wilt. Wanneer je het advies van engel nummer 55 serieus neemt kun je rekenen op positieve veranderingen.

 

Zo vraag je engel nummer  om hulp

Je kunt de engelen op verschillende manieren om hulp vragen. Ook als je onderstaande manieren liever niet gebruikt en engel nummer 55 op een andere wijze om hulp vraagt, vergeet dan niet, de engelen horen je altijd.

Mediteren  
Nodig engel nummer 55 uit tijdens je meditatie. Vertel wat je voelt en wat je je wenst. Vertel niet aan engel nummer 55 welke oplossing je wilt. De engelen weten wat het beste voor je is.

Schrijven  
Schrijf een brief aan engel nummer 55, schrijf je gevoelens zo duidelijk mogelijk op, schrijf daarna je vraag op. Schrijf niet de uitkomst op. Wanneer je je brief in gedachten of hardop voorleest, geef je je brief extra kracht.

Bidden  
Bid zoals altijd, alleen richt je je nu tot engel nummer 55.

Visualiseren  
Sluit je ogen en nodig engel nummer 55 uit. Vertel aan engel nummer 55 hoe je je voelt en vertel zo duidelijk mogelijk voor welke situatie of problemen je hulp vraagt.
Vertel niet hoe engel nummer 55 moet helpen. Laat het aan engel nummer 55 over, de engelen zorgen altijd voor de beste uitkomst.

Bedanken   
Of je de engelen om hulp gevraagd hebt tijdens een gebed, meditatie of op een andere manier. Bedank na afloop de engelen altijd. Probeer niet meer aan je probleem of vraag te denken. Door los te laten schenk je de engelen vertrouwen. Hoe meer vertrouwen je hebt, hoe sneller de engelen je kunnen helpen.


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie