Numerologie: het getal 77 - wat betekent het cijfer?Het getal 77 is een meestergetal in de numerologie. Volgens de numerologie hebben getallen een betekenis. Verschijnt het getal 77 vaak in jouw leven? Lees dan nu welke boodschap het meestergetal 77 voor jou heeft.
 
 

Het getal 77 heeft een betekenis of boodschap voor jou als:

 • Het meestergetal 77 vaak in jouw leven verschijnt.
   
 • Je regelmatig een bedrag van € 77,-- moet betalen. 
   
 • Je vaak de cijfers 77 op een kenteken ziet
 
Het getal 7 heeft ook een sterke betekenis, klik hier om de betekenis van 7 te lezen

 

Wat betekent het als je het engelen getal 77 ziet? 

Engel nummer 77 laat je het meestergetal 77 zien om je een teken te geven. Engel nummer 77 wil je helpen of heeft een boodschap voor jou. Wanneer je het engelen getal 77 ziet betekent het dat je in jezelf moet geloven. Je hebt enorm veel kwaliteiten en talenten. Je voelt je onzeker, terwijl je van zo veel markten thuis bent. Engel nummer 77 wil je helpen je onzekerheid te overwinnen.
 

Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...
 

 

De betekenis van het meestergetal 77

In de numerologie zijn de getallen, 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 en 99 meestergetallen. Het zijn krachtige getallen, als je het meestergetal 77 ziet, is het advies van engel nummer 77:
 
 1. Stap uit je comfortzone.
   
 2. Leer iets nieuws.
   
 3. Probeer lief voor jezelf te zijn.
   
 4. Verstop de mooie jij die je bent niet.
   
 5. Gebruik je talenten.
 

De boodschap van het engelen getal 77 

Wanneer het meestergetal 77 in jouw leven verschijnt wil engel nummer 77 je laten weten, dat je aan jezelf twijfelt terwijl er geen redenen voor zijn. Dingen zijn niet zoals je ze nu ziet. Ook al is het anders gelopen dan je hoopte, wil dat niet zeggen dat je iets niet goed gedaan hebt. Twijfel niet langer aan jezelf, je komt hier beter uit dan je je nu kunt voorstellen.

 

Het meestergetal 77 en de liefde

 • Als je een relatie hebt is wil engel nummer 77 je eraan herinneren dat je bijzonder liefdevol bent. Je partner is gelukkig met jou en kan zich geen betere partner voorstellen. Twijfel niet aan jezelf, je bent bijzonder, sterk, mooi en een verrijking voor allen die in jouw leven zijn. 
   
 • Als je single bent geeft engel nummer 77 je een teken om je te vertellen dat je de ware binnenkort ontmoet. Je hoeft er niet veel voor te doen. Wanneer je meer bijeenkomsten bijwoont, of meer naar buiten gaat dan nu, staat de juiste partner plotseling voor je.
 
Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder > 

 

Engelen nummer 77 

Als je het meestergetal 77 ziet geeft engel nummer 77 je een teken. Engel nummer 77 stuurt je het getal 77 om je te laten weten dat je perfect bent, zoals je bent. Het zou je goed doen wanneer je je meer onder de mensen zou mengen. Door je aandacht op anderen te richten verdwijnen gedachten, gedachten die je belemmeren met volle teugen van het leven te genieten.

 

Zo vraag je engel nummer 77 om hulp

Je kunt engel nummer 77 op verschillende manieren om hulp vragen. Ook als je onderstaande manieren niet gebruikt, engel nummer 77 weet wat jij nodig hebt. Engelen kunnen je gedachten lezen.

Praten  
Vertel hardop of in gedachten aan engel nummer 77 wat je wilt weten, wat je dwars zit of wat je nodig hebt.

Mediteren  
Nodig engel nummer 77 uit tijdens je meditatie. Vertel wat je voelt en wat je je wenst. Vertel niet aan engel nummer 77 hoe jij de uitkomst ziet. Vertrouw de engelen, ze weten wat het beste voor je is.

Schrijven  
Schrijf een brief aan engel nummer 77, schrijf eerst je gevoelens op en daarna je vraag. Schrijf niet de uitkomst op. Wanneer je je brief in gedachten of hardop voorleest, geef je je brief extra kracht.

Bidden  
Bid zoals altijd, alleen richt je je nu tot engel nummer 77.

Visualiseren  
Sluit je ogen en nodig engel nummer 77 uit. Vertel aan engel nummer 77 hoe je je voelt en vertel zo duidelijk mogelijk waarom je hulp vraagt. Vertel niet hoe engel nummer 77 je moet helpen. Laat het aan engel nummer 77 over, engel nummer 77 zorgt altijd voor de beste uitkomst.


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie