Numerologie: het getal 22 - wat betekent het cijfer?Het getal 22 is in de numerologie een meestergetal, 22 is een van de krachtigste getallen. Verschijnt het meestergetal 22 regelmatig in jouw leven? Volgens de numerologie zijn getallen niet gebaseerd op toeval. Lees nu welke boodschap het getal 22 voor jou heeft en wat het meestergetal 22 betekent.
 

Het getal 22 heeft een betekenis of boodschap voor jou als:

 • Het meestergetal 22 vaak in jouw leven verschijnt.
   
 • Je regelmatig een bedrag van € 22,-- afrekent
   
 • Je vaak de cijfers 22 op een kenteken ziet.
   
 • Je op de 22ste van de maand geboren bent.

Het getal 2 heeft ook een sterke betekenis, klik hier om de betekenis van 2 te lezen
 

Wat betekent het als je het getal 22 ziet? 

Engel nummer 22 laat je het meestergetal 22 vaak zien om je een teken te geven. Engel nummer 22 wil dat je gelukkig bent. Ook kan het zijn dat engel nummer 22 je het getal 22  laat zien omdat engel nummer 22 een boodschap voor je heeft. Wanneer je niet meer weet, hoe om te gaan met een bepaalde situatie wil engel nummer 22 je helpen.


Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...
 

 

De betekenis van het meestergetal 22

In de numerologie worden alle getallen altijd terug gebracht tot één getal, behalve de meestergetallen 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, en 99. Meestergetallen zijn krachtige, spirituele getallen. Wanneer je het meestergetal 22 ziet, is de boodschap van engel nummer 22:
 
 1. Je kunt nu al je dromen verwerkelijken.
   
 2. Geef niet op.
   
 3. Geloof in jezelf.
   
 4. Je bent op de goede weg.
   
 5. Betrek anderen om je doel te bereiken.
 

De boodschap van het engelen getal 22 

Wanneer het meestergetal 22 in je leven verschijnt wil engel nummer 22 je helpen. Je hebt grote plannen, maar twijfelt soms aan jezelf. Je bent gevoelig en soms enorm teleurgesteld omdat anderen niet altijd eerlijk zijn. Trek je niet terug, blijf moedig en vertrouw op je intuïtie. Engel nummer 22 wil je eraan herinneren dat anderen je nodig hebben. Je positieve houding en kalme uitstraling verrijkt het leven van anderen.
 
 

Het meestergetal 22 en de liefde 

 • Als je een relatie hebt wil engel nummer 22 je vertellen dat partners soms niet altijd evenveel liefde kunnen geven. Je relatie beëindigen omdat je partner niet altijd de aandacht kan geven kan die je wilt is geen reden. Vraag jezelf af of het reëel is om altijd op de eerste plaats te staan. De boodschap van engel nummer 22 is; geef je partner meer ruimte.
   
 • Als je single bent heeft engel nummer 22 een waardevolle boodschap voor jou. Geef de liefde een kans, verliefdheid gaat altijd over. Wanneer je niet meer verliefd bent wil dat niet zeggen dat je relatie voorbij is. Verliefdheid gaat over in liefde, alleen als je daar vrede mee hebt is een langdurige relatie mogelijk.
 
Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder > 

 

Engelen nummer 22 

Als je het getal 22 ziet geeft engel nummer 22 je een teken. Engel nummer 22 wil dat je de juiste keuzes maakt en dat je gelukkig bent. De engelen sturen je nummer 22 om je te laten weten dat je niet alleen bent, integendeel, er zijn veel mensen die je nodig hebben. Op dit moment heb je rust nodig om weer in balans te komen.
 
 

Zo vraag je engel nummer 22 om hulp 

Je kunt de engelen op verschillende manieren om hulp vragen. Ook als je onderstaande manieren liever niet gebruikt, de engelen horen je altijd.

Schrijf een brief  
Schrijf eerst je gevoelens zo duidelijk mogelijk op, Schrijf dan je vraag op, let erop dat je niet de uitkomst opschrijft. Wanneer je je brief in gedachten of hardop voorleest, als je klaar bent, geef je je brief extra kracht.

Bid  
Bid zoals altijd, alleen richt je je nu tot engel nummer 22.

Visualiseer  
Sluit je ogen en maak in gedachten een film. Nodig de engelen uit, vertel wat je dwars zit of stel aan de engelen de vraag waarop je een antwoord wilt. Vul niet zelf het antwoord in, de engelen geven altijd de beste oplossingen.

Bedank   
Wanneer je klaar bent met schrijven, bidden of visualiseren vergeet dan niet de engelen te bedanken. Bedank de engelen omdat ze naar je geluisterd hebben. Laat dan je vraag of probleem los en denk er niet meet over na. Vertrouw de engelen, de engelen helpen je altijd!


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie