Numerologie: het getal 3 - wat betekent het cijfer?De getallen in jouw leven zijn niet toevallig, ze geven je inzichten, antwoorden en boodschappen. Volgens de numerologie kunnen ook karaktereigenschappen worden verklaard door getallen. Lees nu wat het getal 3 voor jou betekent.

 

Het getal 3 in de numerologie is een belangrijk cijfer voor jou als:

Maart of december jouw geboortemaand is
Maart staat voor het getal 3, het is de 3e maand van een jaar, december is de 12e maand van het jaar, In de numerologie staat het cijfer 12 voor het getal 3, 12=1+2=3

Geboortedag van de maand
Je op de 3e, 12e, 30e of 21ste van de maand geboren bent.
12=1+2=3, 30=3+0=3, 21=2+1=3

Je volledige geboortedatum bij elkaar opgeteld het getal 3 is.
Zo bereken je het getal van je volledige geboortedatum:
19-02-1980= 1+9= 1+9+2+1+9+8+0=30 3+0=3 

Het getal 3 vaak in je leven verschijnt
Het getal 3 heeft een betekenis of boodschap voor jou als het cijfer 3 vaak in je leven verschijnt.  

 

3 de betekenis van het getal 

Als jouw getal 3 is ben je onderhoudend, optimistisch, fantasierijk, vrolijk en til je niet zwaar aan mislukkingen, je begint gewoon weer aan iets nieuws. Je bent enorm populair, anderen zijn het liefst daar waar jij ook bent. Je humor en positieve energie trekken overal mensen aan. Hoe oud je ook bent, je blijft er jeugdig uit zien. Je hebt veel aanbidders, je bent een echte schoonheid, van binnen en van buiten. Je bent artistiek, en draagt het liefst geen kledingstukken die iedereen draagt. Je houdt van accessoires, zoals sjaals en kettingen. Je bent het middelpunt op ieder feest en flirt dan ook graag op los. Maar je flirt niet om iemand te versieren, je bent over het algemeen zeer trouw.


Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...


 

Levenslessen van het getal 3 

Onplezierige ervaringen en mislukkingen vergeet je gemakshalve snel, probeer niet zo snel op te geven. Je bent een geluksvogel en ook door je positieve instelling komt meestal alles goed, maar het kan nog beter als je doorzet. Je bent een feestbeest, maar soms ook een kluizenaar. Er is ook een middenweg, je voelt je nog beter als je in balans kunt blijven. Je praat graag met en over anderen, let erop dat je niet roddelt. Je koopt graag alles wat je mooi vindt, waardoor je vaak meer geld uitgeeft dan je ontvangt. Neem jezelf voor je inkomsten en uitgaven maandelijks bij te houden. Het vereist discipline, maar een buffer voor onvoorziene uitgaven geeft je meer innerlijke rust.

Het getal 33 heeft ook een sterke betekenis, klik hier om de betekenis van 33 te lezen

 

Talenten van het getal 3 

Er is niemand die zo goed kan communiceren als jij, je bent een meester met woorden. Ook kun je alles verkopen, je bent de beste verkoper die bestaat, of je zou de beste verkoper zijn. Omdat je van nature positief en levendig bent maak je veel mensen blij. Thuis, op het werk, in de kroeg of op een feest, de sfeer is alleen goed als jij er bent. Problemen los je snel en op een positieve manier op, omdat je liever niet te lang stil staat bij negatieve dingen die in het verleden gebeurd zijn.

 

Wat het getal 3 nodig heeft 

Je hebt veel vrienden nodig, hoe meer mensen in je leven zijn, hoe gelukkiger je bent. Je hebt vele uiteenlopende vriendschappen en nieuwe vrienden zijn altijd welkom. Je bent nogal rusteloos en daarom ben je altijd met iets bezig. Wanneer een project mislukt, bedenk je iets nieuws. Ook omring je je graag met de laatste trends, maar leven in een prettige, vooral gezellige sfeer is een must voor jou. Je bent modebewust en door je innerlijk en uiterlijk sta je altijd in het middelpunt van een belangsteling. Je krijgt de aandacht, waarnaar je verlangt, door gewoon te zijn wie je bent.

 

Engelen getal 3 de betekenis 

Als je de boodschap van engelen wil begrijpen is het noodzakelijk dat je de engelen getallen begrijpt. Als engelen nummer 3 of engelen getal 3 regelmatig in je leven verschijnt wil dat zeggen dat engel nummer 3 je aandacht probeert te trekken en een boodschap voor je heeft. De betekenis van engelen getal 3 is bijzonder positief. Engel nummer 3 geeft je kracht en is een teken van geluk. Een gelukkige periode staat je te wachten. Vraag je niet af wanneer, heb geduld, engel nummer 3 is bij je.

 

Engelen getal 3 en de liefde 

Als je het getal 3 ziet, wil engel nummer 3 je vertellen dat je naar je hart moet luisteren. Een nieuwe liefde zal in je leven komen, een romance die zich ontwikkelt in een liefdevolle relatie. Als je een relatie hebt wordt je relatie hechter. Je partner is liefdevoller en romantischer dan voorheen. Een huwelijksaanzoek, of een volgende stap in jullie relatie, zoals samenwonen of gezinsuitbreiding is de betekenis van engel nummer 3.
Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Positieve eigenschappen van het getal 3 

 • Optimistisch, je tilt niet zwaar aan mislukkingen.
   
 • Populair, je bent geliefd bij jong en oud.
   
 • Onderhoudend, mensen vinden het heerlijk als jij er bent.
   
 • Aantrekkelijk, je bent een schoonheid.
   
 • Geïnteresseerd, Je luistert oprecht naar anderen.
 
 

Negatieve eigenschappen van het getal 3

 • Babbelziek, je roddelt te vaak.
   
 • Eigenwijs, het is voor anderen moeilijk je van iets te overtuigen.
   
 • Chaotisch, je hebt moeite met orde, rust en regelmaat
   
 • Jaloers, je partner moet je het gevoel geven dat jij altijd nummer 1 bent.
   
 • Spilziek, je geeft meer geld uit dan je ontvangt.


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 

» Lees hier meer over Numerologie