Numerologie: het getal 8 - wat betekent het cijfer?Staat het getal 8 in jouw geboortedatum? Of verschijnt het cijfer 8 regelmatig in jouw leven? Volgens de numerologie zijn de getallen in jouw leven niet toevallig. Lees nu welke boodschap en betekenis het getal 8 voor jou heeft.

 

Het getal 8 in de numerologie is een belangrijk cijfer voor jou als:

Augustus jouw geboortemaand is
Augustus is de 8ste maand van een jaar en staat voor het getal 8 in de numerologie

Geboortedag van de maand
Je op de 8e, 17e, of 26ste dag van de maand geboren bent.
17=1+7=8, 26=2+6=8

Je volledige geboortedatum bij elkaar opgeteld het getal 8 is
Zo bereken je het getal van jouw volledige geboortedatum:
6-3-1997= 6+3+1+9+9+7=35, 35=3+5=8

Het cijfer 8 vaak in je leven verschijnt
Het getal 8 heeft een betekenis of boodschap voor jou als het cijfer 8 vaak in jouw leven verschijnt.  

 

8 de betekenis van het getal 

Als jouw getal 8 is ben je zelfverzekerd, aantrekkelijk, energiek, ambitieus en prettig in omgang. Je bent direct en dominant, waardoor anderen je soms dominant vinden. Je houdt van geld, en doet er alles aan je doelen te bereiken. Je bent een meester in het aansporen van mensen. Je mensenkennis en aangeboren aanleg voor zaken, maken je een succesvol leider. Je maakt altijd een geweldige eerste indruk. Je draagt kleding van een uitstekende kwaliteit en straalt elegantie uit.
 

Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...
 

 

Levenslessen van het getal 8 

Je bent een meester in het aansporen van mensen. Je kunt door wie je bent, en je mensenkennis, anderen helpen weer in hun kracht te staan. Probeer niet teleurgesteld te zijn wanneer anderen je advies niet opvolgen. Ook moet je leren je emoties in bedwang te houden. Niet iedereen wil zoals jij uit elke situatie het uiterste halen van wat erin zit. Wanneer je meer aandacht besteedt aan je gezondheid voel je je nog energieker.

Het getal 88 heeft ook een sterke betekenis, klik hier om de betekenis van 88 te lezen

Talenten van het getal 8 

Je hebt aanleg voor zaken doen en het geven van leiding. Leidinggevende functies zijn je op het lijf geschreven. Je bent krachtig en hebt een buitengewoon groot uithoudingsvermogen. Ook heb je een groot concentratievermogen waardoor je succesvol bent of kunt zijn in veel beroepen. Directeur, bankier of politicus zijn beroepen die uitstekend bij je passen.

 

Wat het getal 8 nodig heeft 

Je hebt veel afwisseling en uitdagingen nodig, je houdt niet van sleur. Je bent het gelukkigst wanneer je met allerlei verschillende dingen bezig kunt zijn. Je bent leergierig en flexibel, maar stelt graag je eigen tijden en tempo vast. Het liefst ben je zelf de baas, door je bijzondere organisatorische vaardigheden en motivatie ben je inmiddels of bijna dan ook de baas. Je hebt een partner nodig die met je mee denkt en dezelfde doelen nastreeft.

 

Engelen getal 8 de betekenis 

Als je de boodschap van engel nummer 8 wilt begrijpen is het noodzakelijk de betekenis van het engelen getal 8 te kennen. Elk engelen nummer of getal heeft een eigen symboliek en betekenis. Als het cijfer 8 regelmatig in jouw leven verschijnt, wil engel nummer 8 je vertellen dat je niet bang hoeft te zijn. Probeer niet zo kritisch te zijn, je ziet de wereld meestal te zwart-wit. Ontspan, eet gezond en wees dankbaar voor wat je wel hebt.

 

Engelen getal 8 en de liefde 

Engel nummer 8 of het cijfer 8 verschijnt om je te vertellen dat je nu meer aandacht aan je partner moet besteden dan aan je werk. Dit om te voorkomen dat er onenigheden en spanningen ontstaan. Als je single bent en het cijfer 8 of engel nummer 8 in je leven verschijnt, is de boodschap van engel nummer 8 dat het tijd is meer aandacht aan je vrienden te geven. Het zijn je vrienden die jouw toekomstige partner aan je voorstellen.
Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Positieve eigenschappen van het getal 8 

 • Ambitieus, je streeft ernaar carrière te maken.
   
 • Betrouwbaar, je bent eerlijk en integer.
   
 • Scherp, je hebt een goed beoordelingsvermogen.
   
 • Vriendelijk, je hebt aandacht voor anderen.
   
 • Praktisch, je hebt voor alles een oplossing.
 
 

Negatieve eigenschappen van het getal 8 

 • Ongeduldig, je hebt altijd haast.
   
 • Autoritair, je beslist alles alleen.
   
 • Gierig, je denkt er lang over na voordat je anderen iets geeft.
   
 • Egoïstisch, je denkt meer aan jezelf dan aan anderen.
   
 • Koppig, je laat je mening niet gauw los.


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie