Numerologie: het getal 10 - wat betekent het cijfer?Verschijnt het cijfer 10 vaak in jouw leven? Of staal het getal 10 in jouw geboortedatum? Volgens de numerologie zijn de getallen in jouw leven niet toevallig. Lees nu welke boodschap en betekenis het getal 10 voor jou heeft

 

Het getal 10 heeft een betekenis of boodschap voor jou als:

 • Het getal 10 vaak in jouw leven verschijnt. 
   
 • Je regelmatig een bedrag van € 10,-- moet afrekenen.
   
 • Je op de 10e dag van de maand geboren bent.
   
 • Je in de maand oktober geboren bent.        
 
 

Wat betekent het als je het getal 10 ziet?

Engel nummer 10 laat je het getal 10 vaak zien om je een teken te geven. Engel nummer 10 wil je helpen en er voor je zijn. Het kan ook zijn dat engel nummer 10 een belangrijke boodschap voor je heeft, of antwoorden op vragen waarnaar je al een tijd op zoek bent.


Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...
 

 

De betekenis van het getal 10 

In de numerologie worden getallen bij elkaar opgeteld. Het getal 10 staat in de numerologie voor het getal 1 en het getal 0, 1+0=1. Het cijfer 1 is het eerste getal en betekent, de eerste een nieuw begin en kansen. Het cijfer 0 is gerelateerd aan je spirituele ontwikkeling. De boodschap van engel nummer 10 is:
 
 1. Luister naar je intuïtie,
   
 2. Geloof in jezelf, je doet het juiste.
   
 3. Je moet nog harder werken als je je dromen wilt verwerkelijken.
   
 4. Geef niet op, je bent er bijna.
   
 5. Geef angsten en negatieve gevoelens geen kans.
 

De boodschap van het engelen getal 10 

Wanneer het getal 10 vaak in je leven verschijnt wil engel nummer 10 je helpen en waarschuwen. Het getal 10 is één van de meest positieve getallen. Je hoeft je geen zorgen te maken, laat de dag van gisteren de dag van vandaag niet beïnvloeden. Onderneem geen acties waarvan je morgen de rekening gepresenteerd krijgt. Binnenkort komen er grote veranderingen, alle narigheid die je nu ervaart is maar tijdelijk. Vertrouw op engel nummer 10.
 
 

Het getal 10 en de liefde

 • Als je een relatie hebt wil engel nummer 10 je vertellen dat je partner je waardeert en veel van je houdt om wie je bent. Je geeft enorm veel liefde en vraag minder terug dan je verdient. Twijfel niet aan de liefde van je partner, het is pure, oprechte liefde. 
   
 • Als je single bent heeft engel nummer 10 een fantastische boodschap voor jou. Je bent er nu klaar voor, de juiste partner is onderweg. Je hoeft niets te doen. Vertrouw op het teken dat je van engel nummer 10 gekregen hebt. Je bent niet lang meer single.

Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder > 

 

Engelen nummer 10 

Wanneer je vaak het getal 10 ziet geeft engel nummer 10 je een teken. Engel nummer 10 wil je gerust stellen en vertellen dat er grote veranderingen aan komen. Als je alleen bent en naar een partner verlangt zal je wens snel vervuld worden. Ook op andere levensgebieden ben je succesvol. Hoe positiever je gedachten zijn, hoe sneller je wensen uitkomen.

 

Zo vraag je engel nummer 10 om hulp

 
Je kunt de engelen op veel manieren om hulp vragen. Ook wanneer je onderstaande manieren niet gebruikt, hoort engel nummer 10 je.

Bidden  
Bid zoals altijd, alleen richt je je nu tot engel nummer 10.

Een brief schrijven  
Schrijf eerst je gevoelens zo duidelijk mogelijk op, Schrijf dan je vraag op, let erop dat je niet de uitkomst opschrijft. Wanneer je je brief in gedachten of hardop voorleest, als je klaar bent, geef je je brief extra kracht.

Visualiseren  
Sluit je ogen en maak in gedachten een film. Nodig de engelen uit, vertel wat je dwars zit of stel aan de engelen de vraag waarop je een antwoord wilt. Vul niet zelf het antwoord in, de engelen geven altijd de beste oplossingen.

Bedank de engelen altijd  
Wanneer je klaar bent met je gebed, brief of visualisatie, vergeet dan niet de engelen te bedanken. Bedank de engelen dat ze naar je geluisterd hebben. Vertrouw op de engelen, laat je vraag los en denk er niet meer over na hoe je vraag of probleem opgelost zal worden. Engelen helpen je altijd!


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie