Numerologie: het getal 2 - wat betekent het cijfer?Volgens de numerologie zijn de getallen in jouw leven niet toevallig. Staat het getal 2 in jouw geboortedatum, of verschijnt het cijfer 2 vaker dan andere cijfers in jouw leven? Lees nu de betekenis en de boodschap dat het getal 2 voor jou heeft.

 

Het getal 2 in de numerologie is een belangrijk cijfer voor jou als


Februari of november jouw geboortemaand is
Februari staat voor het getal 2, het is de 2e maand van een jaar. Ook november staat ook het getal 2. November is de 11e maand van een jaar, In de numerologie staat het getal 11 voor het getal 2. 11 = 1+1=2

Geboortedag van de maand
Je op de 2e, 11e, 20ste of 29ste dag van de maand geboren bent.
Voorbeeld: 11= 1+1=2, 20=2+0=2, 29=2+9=11, 11=1+1=2

Je volledige geboortedatum bij elkaar opgeteld het getal 2 is
Zo bereken je het getal van jouw geboortedatum:
10-4-1986= 1+4+1+9+8+6=29 =2+9=11 =1+1=2

Het cijfer 2 vaak in je leven verschijnt
Als het cijfer 2 vaak in je levenschijnt dan heeft getal 2 een betekenis of boodschap voor jou.
 
 

2 de betekenis van het getal 

Als jouw getal 2 is ben je tactvol, charmant, vriendelijk, open, gevoelig en zachtmoedig. Harmonie en een rustig leven gaan vóór alles. Je staat niet graag in het middelpunt van belangstelling. Je omringt je met mensen, omdat je niet graag alleen bent. Je bent altijd bereidt anderen te helpen, niet is je te veel, zonder iets terug te verachten help je iedereen die hulp nodig heeft. Je denkt altijd eerst aan anderen en niet aan jezelf. Je treedt liever niet op de voorgrond, je voelt je veiliger achter de schermen. Het vinden van de ware is voor jou belangrijk, je doet er dan ook alles aan om je zielsverwant te vinden.


Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...


 

Levenslessen van het getal 2 

Probeer om meer naar de voorgrond te treden. Je bent tevreden op de achtergrond, maar je moet oppassen dat anderen geen misbruik van je maken. Oefen met niet meer te geven dan je ontvangt, dit om te voorkomen dat anderen niet meer van je nemen dan ze verdienen. Leer met kritiek om te gaan, stap over kritiek heen, trek je niet alles persoonlijk aan. Je munt uit op zo veel gebieden en veel beroepen staan daarom voor je open. Je kunt een geweldige carrière opbouwen als je meer in jezelf gelooft. Je bent niet graag alleen, kies daarom niet voor de eerste de beste. Je hebt veel liefde te geven, geef je liefde daarom liever aan een huisdier dan aan de verkeerde partner.

Het getal 22 heeft ook een sterke betekenis, klik hier om de betekenis van 22 te lezen

 

Talenten van het getal 2 

Je inlevingsvermogen, het vermogen om je in te leven in een ander gaat verder dan alleen rekening houden met een ander. Je kunt je verplaatsen in de situatie of gevoelens van een ander. Ook ben je een uitstekende werknemer, je functioneert het beste in groepsverband. Je zorgt voor een harmonieuze werksfeer. Collega’s vertrouwen je en voelen zich tot je aangetrokken omdat je de gave hebt altijd alles van twee kanten te kunnen bekijken. Je bent oprecht geïnteresseerd, waardoor anderen zich veilig bij je voelen.
 
 

Wat het getal 2 nodig heeft 

Je hebt rust en veel gezelligheid nodig, als je te lang alleen bent voel je je rusteloos en ontevreden. Omdat datgene wat je nodig hebt meestal vanzelf op je afkomt, is het niet nodig je agressief of uitdagend op te stellen. Dingen verzamelen is je tweede natuur, waardoor je veel opbergruimte nodig hebt. Je hebt loyale vrienden nodig en een tactvolle partner. Orde en regelmaat zijn niet jouw ding, je bent gelukkig als je alles kunt doen wanneer jij het wilt. Je verwacht geen grote gebaren van anderen, maar bent tevreden met kleine attenties en het gevoel als je gewaardeerd wordt.

 

Engelen getal 2 de betekenis 

Als je de boodschap van engel nummer 2 wilt begrijpen is het noodzakelijk de betekenis van het engelen cijfer  2 het of engelen getal 2 te kennen. Elk engelen getal heeft een eigen symboliek, als het getal 2 vaak in je leven verschijnt wil dat zeggen dat het een boodschap van  engel nummer 6 is. Het engelen getal 2 vertelt je dat het tijd is naar je eigen harmonie te zoeken. Dat je meer liefde moet geven omdat je dan meer liefde ontvangt. Engel nummer 2 probeert je meer moed te geven en aan te sporen harder te werken, omdat je dan succesvol zal zijn.

 

Engelen getal 2 en de liefde 

Engel nummer 2 verschijnt op het moment dat je relatie niet lekker loopt. Engel nummer 2 probeert je te vertellen dat alle problemen worden opgelost en je je geen onnodige zorgen hoeft te maken. Ook vertelt engel nummer 2 dat je de hoop niet moet opgeven, als je singles bent. Geef niet op, ontspan, je bent niet alleen. Blijf erin geloven dat het universum een plan heeft. Wanneer je het getal 2 ziet, vraag dan aan engel nummer 2 om hulp. Engel nummer 2 geeft je onmiddellijk steun, waardoor je je weer veilig en stabiel voelt.
Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Positieve eigenschappen van het getal 2

 • Charmant, iedereen is onmiddellijk onder de indruk van jou.
   
 • Zorgzaam, je denkt eerst aan wat de ander nodig heeft.
   
 • Tactvol, je kiest je woorden zorgvuldig om anderen niet te kwetsen.
   
 • Volhardend, je geeft niet zomaar op.
   
 • Geduldig, je laat je niet opjagen.
 
 

Negatieve eigenschappen van het getal 2

 • Overgevoelig, je kunt niet tegen kritiek.
   
 • Humeurig, als de dingen niet gaan zoals jij wilt.
   
 • Bemoeial, je bemoeit je soms met dingen die je niets aan gaan.
   
 • Slordig, je houdt niet van opruimen en schoonmaken.
   
 • Vals, een leugentje om bestwil moet volgens jou kunnen.


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie