Numerologie: het getal 4 - wat betekent het cijfer?De getallen in jouw leven zijn niet toevallig, ze geven je inzichten en antwoorden. Staat het getal 4 in jouw geboortedatum? Of verschijnt het cijfer 4 vaak in jouw leven? Volgens de numerologie heeft het cijfer 4 een betekenis en een boodschap voor jou.

 

Het getal 4 in de numerologie is een belangrijk cijfer voor jou als: 


April jouw geboortemaand is
April is de 4e maand van een jaar en staat in de numerologie voor het getal 4.

Geboortedag van de maand
Je op de 4e, 13e, 22ste of 31ste  dag van de maand geboren bent.
​13= 1+3=4, 22=2+2=4, 31=3+1=4

Je volledige geboortedatum bij elkaar opgeteld het getal 4 is.
Zo bereken je het getal van jouw volledige geboortedatum:
4-2-1996 = 4+2+1+9+9+6=31 = 3+1= 4

Het cijfer 4 vaak in je leven verschijnt
Het getal 4 heeft een betekenis of boodschap voor jou als het cijfer 4 regelmatig in je leven verschijnt.

 

4 de betekenis van het getal 

Als jouw getal 4 is ben je oprecht, loyaal, ordelijk, betrouwbaar, praktisch, volgzaam, gedisciplineerd en kalm. Je houdt van orde, bent georganiseerd en komt je beloften altijd na.
Anderen vertrouwen je, omdat je toegewijd en eerlijk bent. Je bent een onvermoeibare harde werker, onberispelijk precies en een uitstekende planner. Je draagt kleding van goede kwaliteit, maar geen opvallende kleuren, meer conservatief. Zo nu en dan ben je ruw en humeurig, vooral wanneer anderen je storen tijdens je bezigheden of slaap. Je stelt hoge eisen aan de liefde, die niet te emotioneel mag zijn. Aan delen van je echte gevoelens doe je niet.


Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...
 

 

Levenslessen van het getal 4 

Probeer meer op anderen te vertrouwen en doe het rustiger aan. Je bent georganiseerd en hebt je leven tot in de puntjes uitgestippeld. Probeer het leven wat optimistischer te zien, je maakt je regelmatig zorgen om dingen die nooit geburen. Je begint soms enthousiast aan iets en maakt het dan niet af. Vraag anderen om hulp, ze kunnen meer voor je betekenen dan je denkt. Stel je verwachtingen op liefdesgebied bij, als je niet alleen wilt blijven.

Het getal 44 heeft ook een sterke betekenis, klik hier om de betekenis van 44 te lezen

 

Talenten van het getal 4 

Je bent betrouwbaar en komt je afspraken of beloftes altijd na. Je bent trouw aan iedereen die je dierbaar is, maar ook aan je tandarts, huisarts of kapper, je kent ze al jaren. Mensen kunnen op je rekenen en werkgevers weten dat jij je werk heel goed doet. Je geeft geen geld uit aan spullen die je niet nodig hebt. Ook geef je niet meer geld uit dan je ontvangt.

 

Wat het getal 4 nodig heeft

Je hebt orde, rust en regelmaat nodig om goed te kunnen functioneren. Thuis moet alles op z’n plek liggen en keurig netjes geordend zijn. Je bent een rots in de branding voor anderen, maar geeft weinig prijs over jezelf. Je verbergt je innerlijke gevoelens, erover praten doet je geen goed. Wanneer het je allemaal te veel is of moe bent, ga je de natuur in om weer op te laden.

 

Engelen getal 4 de betekenis 

Als je de boodschap van engelen wilt begrijpen is het noodzakelijk de betekenis van de engelennummers of het engelen getal 4 te kennen. Elk engelen getal heeft een eigen symboliek, engelen getal 4 is een krachtig getal, als het getal 4 regelmatig in je leven verschijnt wil dat zeggen dat het een boodschap van een engel is. Het engelen getal 4 vertelt je dat je geduld moet hebben en niet moet opgeven. Je dromen komen uit, laat je niet afleiden door anderen. Je bent op de juiste weg!

 

Engelen getal 4 en de liefde 

Als je regelmatig het engelen getal 4 ziet wil het engelen nummer je erop wijzen meer aandacht aan je partner te besteden. Je relatie wordt nog hechter en stabieler wanneer je nog beter voor hem of haar zorgt. Als je single bent probeert engel nummer 4 je te vertellen dat het de juiste tijd is voor een nieuwe liefde. Je hoeft je alleen open te stellen voor de liefde.
Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Positieve eigenschappen van het getal 4 

 • Betrouwbaar, je houd je aan je woord.
   
 • Kalm, je blijft rustig, wat er ook gebeurd.
   
 • Evenwichtig, je hebt een stabiel karakter.
   
 • Praktisch, je bent nuchter, reëel en doelgericht.
   
 • Doorzettingsvermogen, je hebt de kracht verder te gaan, wanneer anderen opgeven.
 

Negatieve eigenschappen van het getal 4

 • Argwanend, je vindt het moeilijk anderen te vertrouwen.
   
 • Gierig, je geeft niet graag je geld uit.
   
 • Bot, je bent direct, waardoor je lomp kunt overkomen.
   
 • Afgunstig, je bent soms jaloers op wat anderen bezitten.
   
 • Koppig, je bent vasthoudend aan je eigen inzicht en wil.


Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 

» Lees hier meer over Numerologie