NumerologieWat is Numerologie?

Numerologie gaat ervanuit dat de getallen in jouw leven niet toevallig zijn maar een onderdeel van je levensloop. Je geboorte schenkt je vier persoonlijke getallen. Getallen die je je hele leven met je mee draagt, getallen die nooit veranderen.

De vier persoonlijke getallen zijn:
 • Het levensles-getal: Het getal vertelt je wat je in dit leven moet aan- en afleren en welk beroep bij je past.
 • Het ziels-getal: Je ziels getal is de werkelijke jij. Je innerlijke persoonlijkheid die jij alleen kent.
 • Het persoonlijkheidsgetal: Je persoonlijkheids getal geeft aan hoe je bij anderen overkomt.
 • Het levenslot-getal: Je levenslot getal is het getal dat je vertelt wat je in dit leven moet doen.
 

Numerologie helpt je verder met de uitdagingen van iedere dag

Numerologie helpt je meer inzicht te krijgen in je eigen leven maar ook in het leven van anderen. Numerologie geeft antwoorden op alle levensvragen en helpt je het maximale uit je leven te halen. Bereken zelf jouw persoonlijke numerologie getallen of maak gebruik van de gratis numerologie calculators.

 

Numerologie calculators

Levenslesgetal
Het getal geeft aan wat je moet leren en afleren in dit leven en is van groot belang bij je keuze van een beroep.

Geboortenaamgetal;
Het getal van je naam is in de numerologie het krachtigste getal. Telkens wanneer je naam wordt uitgesproken vindt er een trilling plaats. Je naamgetal beschrijft hoe jij je rol in het leven speelt.

Zielsgetal:
De werkelijke jij die alleen jij kent, je verlangens en wie of wat je wilt zijn wordt bepaald door je zielsgetal. De klinkers van je volledige naam, die van je partner, baas of vriendin leggen alle geheimen bloot.

Persoonlijkheidsgetal;
Je persoonlijkheids-getal beschrijft de indruk die je op andere mensen maakt. 

Numerologie en je huisnummer;
Het getal van je huisnummer kan vertellen hoe jij je in je woning voelt en of je er gelukkig bent. 

Numerologie en je kenteken;
Je kenteken verwijst naar je rijstijl, wat voor bestuurder je bent en hoe anderen het ervaren bij je in de auto te zitten.

Numerologie en je telefoonnummer;
Velen gebruiken je telefoonnummer om met je in contact te komen en associëren je telefoonnummer met jou.

Numerologie en je relatie;
Wil je weten of je bij je partner past? Verspil geen tijd meer aan iemand die niet bij je past, maar investeer een paar seconden in het berekenen van jullie relatiegetal. Ontdek aan de hand van jullie relatie getal of jullie bij elkaar passen. 

Passen jullie bij elkaar volgens de Numerologie?;
Verspil geen tijd meer aan iemand die niet bij je past, maar investeer een paar seconden in het berekenen van het geboortegetal van degene die je ontmoet hebt. Volgens de numerologie weet je dan of jullie bij elkaar passen.
 

Je geboortegetal kan inzicht geven in jezelf maar ook kom je te weten hoe anderen zijn. Is het niet fantastisch dat je door numerologie toe te passen weet waarom je vriend, collega of werkgever op een bepaalde manier reageert?!

 

Bereken je geboortegetal of gebruik onze gratis numerologie calculator

Je geboortegetal berekenen is makkelijker dan je denkt, om je tijd te bespraken hebben wij voor jou numerologie calculators. Je typt je geboortedatum of die van iemand anders in en je weet welk getal jij bent en je kunt de betekenis van je getal meteen lezen. Omdat je numerologie op alles kunt toepassen hebben wij ook een calculator voor je naamgetal, huisnummer, telefoonnummer en kenteken.

 

Je geboortedatumgetal is je levenslesgetal 

Numerologie geboortedatum

Je levenslesgetal vertelt wat jij in dit leven moet aan- en afleren en welke vaardigheden je moet ontwikkelen om kansen die op je pad komen te herkennen Je geboortedatumgetal kan je helpen de lessen die jij in dit leven moet leren snel onder de knie te krijgen zodat jij snel op de bestemming bent waarnaar je verlangt. Ook onthult het levensles getal welk beroep bij je past.
 


 
 

Jij bent: je volledige geboortenaamgetalJe naamgetal onthult het verhaal van je leven en hoe jij je rol in dit leven speelt. Je hebt geen idee hoe bijzonder je naam is en wat je naam je over je leven kan vertellen. Als je benieuwd bent naar het karakter van iemand anders heb je zijn of haar volledige geboortenaam nodig zoals ingeschreven in het geboorteregister. Je naamgetal in de numerologie is één van de krachtigste getallen. Telkens wanneer je naam wordt uitgesproken vindt er een trilling plaats. Je naamgetal beschrijft hoe jij je rol in het leven speelt.
 
 
 

Je zielsgetal onthult de diepste geheimen

zielsgetal numerologie

Je zielsgetal is de werkelijke jij, de innerlijke persoonlijkheid die alleen jij kent. Je verlangens, wie of wat je graag wilt zijn wordt bepaald door je zielsgetal. Als je het zielsgetal van anderen weet ken je al hun geheimen.
   

 

Je persoonlijkheidsgetal vertelt hoe anderen jou zien

Numerologie persoonsgetal

Je persoonlijkheidsgetal onthult hoe je bij anderen overkomt. Het zegt dus niet dat je werkelijk zo bent. Je persoonlijkheidsgetal beschrijft de indruk die jij op andere mensen maakt.
   

 

Numerologie en je huisnummer

Numerologie huisnummer

Zelfs het getal van je huisnummer kan vertellen hoe jij je in je woning voelt en of je er gelukkig bent. Huisnummers zijn een belangrijk getal, het is waar je woont, waar je leeft alleen of met je gezin. Als je een huis op het oog hebt en je twijfelt over de koop, reken dan eenvoudig het getal van het huisnummer uit. Het getal vertelt je over de sfeer, de veiligheid en de harmonie in het huis of appartement.
   

 

Numerologie op basis van je kenteken / nummerplaat


Het getal van je kenteken of nummerplaat kan vertellen hoe je reist en hoe je omgaat met de veiligheid in het verkeer. Of je een geduldige bestuurder bent, roekeloos of heel erg geniet van het rijden en een heer in het verkeer bent.
   

 

Numerologie op basis van je telefoonnummerJe telefoonnummer is enorm belangrijk in je leven, het is een nummer dat je overal opgeeft en constant gebruikt. Anderen leren je telefoonnummer uit het hoofd om met je in contact te blijven. Het getal van je telefoonnummer kun je uitrekenen door alle getallen bij elkaar op te tellen en daarna te reduceren tot één getal. Tel ook het netnummer mee. Het getal van je telefoonnummer kan je veel over jezelf vertellen.
 
 
 

Relatie en numerologie

Getallen kunnen ons ook inzicht geven in onze partner en ons vertellen waarom hij of zij op een bepaalde manier reageert. Numerologie schrikt ons vaak af omdat wij denken dat het een ingewikkelde rekenmethode is. Er bestaan veel manieren om ons getal of het getal van een ander uit te rekenen. Sommige berekeningen lijken ingewikkeld maar er bestaan ook eenvoudige methoden.

 

Bereken of jullie bij elkaar passen volgens de Numerologie


Door de getallen van je geliefde te berekenen met onze numerologie calculators krijg je veel inzicht in zijn of haar karakter. Onze numerologie calculators berekenen al jouw levensgetallen en natuurlijk kun je de betekenis van het getal meteen lezen. Door de levenslesgetallen met elkaar te vergelijken kun je vaststellen of je bij elkaar past. Het levenslesgetal is het getal van je geboortedatum en heeft de grootste invloed op je leven, het getal verandert immers nooit. Je hebt alleen de volledige geboortedatum nodig van allebei om het antwoord te lezen.
   

 

Numerologie en de liefde

Neem de letters van je vriend, vriendin, partner of minnares, bepaal de bijbehorende getallen en je weet wie hij of zij is. Het getal van je geliefde vertelt je waarom hij of zij op een bepaalde manier reageert. Numerologie onthult of jullie bij elkaar passen en welke lessen in de liefde jullie moeten leren. Tel de getallen van je partners volledige geboortedatum op en tel de laatste twee getallen bij elkaar op. Numerologie geeft je de antwoorden die jij zoekt in de liefde.

 

Wat is jullie Relatiegetal?Wil je weten of je bij je partner past? Verspil geen tijd meer aan iemand die niet bij je past, maar investeer een paar seconden in het berekenen van jullie relatiegetal. Ontdek aan de hand van jullie relatie getal of jullie bij elkaar passen. 
 

Start nú jouw persoonlijk consult om inzicht te krijgen in jouw toekomst


Barbara

Profielfoto van Medium Barbara
Helpt je inzicht te krijgen in jouw leven
 • Toekomst/ algemeen
 • Spirituele ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen

Lees meer over Barbara27.431 gesprekken | 565 beoordelingen
27.431 gesprekken
565 beoordelingen

Mieke

Profielfoto van Medium Mieke
Brengt je bij rust door haar innerlijke leiding 🙏
 • Liefdes- en relatievragen
 • Spirituele ontwikkeling
 • Contact met overledenen

Lees meer over Mieke15.526 gesprekken | 306 beoordelingen
15.526 gesprekken
306 beoordelingen

Bianca

Profielfoto van Medium Bianca
Luisterend oor ❤️ Helpt je duidelijkheid te vinden
 • Spirituele ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen

Lees meer over Bianca2548 gesprekken | 78 beoordelingen
2548 gesprekken
78 beoordelingen

Annelou

Profielfoto van Medium Annelou
Zullen we samen kijken naar de inzichten in je 💖?
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Familie en vrienden
 • Spirituele ontwikkeling

Lees meer over Annelou6078 gesprekken | 374 beoordelingen
6078 gesprekken
374 beoordelingen

Toon alle consulenten


 

Waar komt numerologie vandaan?

Numerologie bestaat al zolang er leven is, volkeren uit de oudheid konden niet met elkaar communiceren als ze niet dezelfde taal spraken maar door getallen begrepen zij elkaar direct. Getallen worden over de hele wereld op dezelfde manier opgevat en ook al kunnen wij geen woord met elkaar wisselen door middel van getallen vinden wij elkaar nog steeds. Getallen zijn de enige universele taal die door alle mensen wordt verstaan.
 
Volgens Pythagoras, de grondlegger van de numerologie die gebaseerd is op kabbalistische beginselen, kunnen gebeurtenissen, karaktereigenschappen en zelfs huisnummers worden verklaard door getallen. Pythagoras ontdekte dat de getallen 1 t/m 9, macrokosmisch, universele beginselen vertegenwoordigen. Op persoonlijk vlak zijn de getallen het symbool van kenmerken, vermogens en gebeurtenissen in iemands leven. In getals-patronen zag Pythagoras ook verklaringen van natuurlijke verschijnselen, de muzikale harmonie en de toon- hoedanigheden.

 

Numerologie waar wij het meest gebruik van maken

Pythagoras leefde tussen 580 en 500 voor Christus en is één van de oudste numerologen die we kennen. Pythagoras was filosoof, wiskundige en astronoom. Hij zwierf van Egypte waar hij 22 jaren verbleef en de mysteriën van sterren-, meet- en geneeskunde leerde, naar het verre Oosten. In het Oosten verdiepte hij zich evenals Boeddha in reïncarnatie. Volgens Pythagoras is niets toevallig maar wordt alles bepaald door getallen.
 


Betekenis getallen numerologie

Je geboortedatum en de letters van je naam (of die van je partner, kinderen of vrienden) kunnen vertellen wie je bent. Numerologie is gebaseerd op wiskunde, elke letter van het alfabet correspondeert met een bepaald getal. Als je het getal kent van je geboortedatum en het getal van naam kun je ontdekken welke weg je moet bewandelen in dit leven. Je kunt ontdekken of je of je wel de juiste keuze maakt en wanneer het juiste moment is om een keuze te maken.

Lees hier meer over de betekenis van getallen  

 

Numerologie berekenen

Geen ingewikkelde berekeningen en moeizame uitleg meer om achter je eigen getallen te komen. Je krijgt nu heel eenvoudig en gratis online je eigen levensgetallen. Je kunt het zo vaak doen als je wilt. Je kunt berekenen welk getal je huisnummer is en lezen wat je huisnummer je te vertellen heeft. Misschien ben je benieuwd wat de numerologie je te vertellen heeft over het huisnummer van je vriend of vriendin. Numerologie en een huisnummer berekenen is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Jouw levenspadnummer

Wat zijn jouw sterke en zwakke punten? Hoe bereik je wat je wilt? Je levenspadnummer geeft je de antwoorden. In de numerologie is de som van je geboortedatum je levenspadnummer.

Lees hier meer over jouw levenspadnummer

 

Betekenis Engelen getallen

Engelen geven boodschappen aan mensen door via getallen. Meestal zijn het dubbele getallen, maar ook enkele getallen hebben een betekenis. Engelen laten je getallen zien om je te helpen en te laten weten dat je niet alleen bent.

Lees hier meer over de betekenis van Engelen getallen

 

Meestergetallen (11,22,33,44)

Als je na het uitrekenen van je geboortegetal of naamgetal uitkomt op 11, 22, 33 of 44 heb je een bijzonder geboortegetal. Meestergetallen zijn speciaal omdat ze een hogere trilling hebben dan de getallen 1 t/m 9 hebben. De trillingswaarde van meestergetallen staat nooit vast. De betekenis kan zowel onder het grondgetal (11 = 1+1=2 getal 2 is het grondgetal) als onder het meestergetal gevonden worden.
 
Meestergetallen hebben een hoge trillingswaarde
Meestergetallen eisen veel inspanning van een persoon. Er zijn numerologen die meestergetallen reduceren tot één getal en numerologen die meestergetallen naast het grondgetal gebruiken. (22 2+2=4) 4 is het grondgetal. Iemand die uitkomt op een meestergetal zal in zijn of haar leven op en neer gaan tussen het grondgetal en het meestergetal
 
Je geboortegetal is je levensles-getal
Het getal van je geboortedatum is een belangrijk getal in de numerologie. Het getal kan immers nooit veranderen of gewijzigd worden. Je geboortegetal vertelt wat jij aan en af moet leren en welk beroep bij je past.

Lees hier meer over alle meestergetallen  

 

Numerologie en ongeluksgetallen

Het getal 13 en vooral vrijdag de 13e is voor menigeen in Europa en Amerika een ongeluksgetal omdat tijdens het laatste avondmaal Judas de 13e persoon was naast de 12 apostelen. In Italië is het al eeuwen het getal 17 dat ongeluk brengt. Op de 17e moet je nooit iets belangrijks ondernemen volgens de Italianen. Het getal 17 zou magische krachten hebben en is onheilspellend. Hotels hebben dan ook geen kamer 17 in Italië en de vliegtuigen van Alitalia hebben geen zitplaats nummer 17. Napoleon Bonaparte geloofde ook dat het getal 17 ongeluk brengt. Hij stelde zijn staatsgreep een dag uit die gepland was op vrijdag de 17e. In China is het getal 4 een ongeluksgetal en in Japan het getal 9.

 

Numerologie en geluksgetallen

Het getal 7 is in het Westen een geluksgetal maar ook wordt het getal 3 als geluksgetal beschouwd het getal 3 symboliseert namelijk de drie-eenheid. In China is het getal 8 een geluksgetal. Veel Chinezen trouwen op de 8ste van de maand en vooral op 8 augustus.

 

Dubbele getallen zien en numerologie

Dubbele getallen worden in de numerologie meestergetallen genoemd. Een dubbele 2, het getal 22, of een dubbele 1, het getal 11, is krachtiger dan een enkel cijfer.

Lees nu wat de betekenis of de boodschappen van dubbele getallen zijn.

 

De spirituele betekenis van 1010

Wanneer je regelmatig de getallen 1010 of 10:10 ziet heeft het Universum een boodschap voor je. Het getal 10 is in de numerologie een krachtig getal, dubbele getallen zijn nog krachtiger.

Lees nu wat het zien van de getallen 1010 betekent.De spirituele betekenis van 1111

Als je vaak de getallen 1111 of 11:11 ziet hebben de engelen een boodschap voor je. Het getal 1 is in de numerologie een krachtig getal, dubbele getallen zijn nog krachtiger.

Lees nu wat het zien van de getallen 1111 of 11:11 betekent.

 

De spirituele betekenis van 2222

Wanneer je vaak de getallen 2222 of 22:22 ziet heeft het Universum een boodschap voor je. Het getal 2 staat in de numerologie voor samenwerking en evenwicht. Dubbele getallen zijn  krachtiger dan enkele getallen, de cijfers 2222 vertellen je dat je leven nu nog harmonieuzer zal worden.

Lees nu wat het zien van de cijfers  2222 of 22:22 nog meer voor jou betekent.Zie jij vaker dezelfde getallen voorbij komen wanneer je naar de tijd op je mobiele telefoon kijkt, of kom je ze regelmatig ergens anders tegen? Dan proberen deze cijfers jou iets te vertellen. 

Lees nu wat deze getallen jou proberen te vertellen. 

 

Wat is een Numeroloog?

Volgens numerologen kunnen gebeurtenissen en karaktereigenschappen worden verklaard door getallen. Een numeroloog gaat ervanuit dat de getallen in jouw leven niet toevallig zijn maar een onderdeel van je levensloop. Bij je geboorte krijg je vier persoonlijke getallen. getallen die je je hele leven met je mee draagt, getallen die nooit veranderen. Numerologen kunnen door bepaalde rekensystemen uitrekenen welk getal bij je hoort. Je persoonlijke getallen kunnen je niet alleen inzicht geven in wie je bent maar ook helpen bij het nemen van beslissingen.

 

Gratis numerologie online

Gelukkig is het niet meer nodig ingewikkelde rekensommen te maken als je je persoonlijke getallen wilt weten. Je kunt nu heel eenvoudig onze online numerologie calculator invullen. Je vult je volledige geboortedatum in en ziet meteen je persoonlijkheids-, levensles-, ziels- of levenslot getal. Je persoonlijke getallen helpen geven antwoord op alle vragen die je bezig houden.
 
Hoe werkt numerologie?


Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start jouw reading


 

Wat is numerologie?

Ontdek hier hoe numerologie werkt
 

Wat is mijn levensgetal?

Bereken op basis van jouw gebrootedatum je levensles getal
 

Wat is mijn zielsgetal?

Bereken hier jouw zielsgetal op basis van je naam
 

Wat betekend mijn huisnummer?

Bereken hier jouw huisnumerologie op basis van je huisnummer


 

 Top