Numerologie: het getal 88 - wat betekent het cijfer?Het getal 88 is een meestergetal in de numerologie. Volgens de numerologie hebben de getallen 1 t/m 9 en de meestergetallen een betekenis. Verschijnt het getal 88 vaak in jouw leven? Lees dan nu welke boodschap het meestergetal 88 voor jou heeft.

 

Het getal 88 heeft een betekenis of boodschap voor jou als:

 • Het meestergetal 88 regelmatig in jouw leven verschijnt.
   
 • Je vaak een bedrag van € 88,-- moet betalen.
   
 • Je vaak de cijfers 88 op een kenteken ziet

Het getal 8 heeft ook een sterke betekenis, klik hier om de betekenis van 8 te lezen

 

Wat betekent het als je het engelen getal 88 ziet? 

Engel nummer 88 laat je het meestergetal 88 zien om je een teken te geven. Engel nummer 88 wil je helpen of heeft een belangrijke boodschap voor jou. Wanneer je het engelen getal 88 vaak ziet betekent het dat je financiële problemen snel worden opgelost. Je kunt je nu ontspannen en stoppen je zorgen steeds in gedachten te herhalen. Engel nummer 88 helpt je!

 

Wil jij weten wat de getallen voor jou betekenen? 

Jouw getallen zijn niet toevallig, ze vertellen veel over jouw leven. Het is een een onderdeel van je levensplan. Wil jij weten wat jouw getallen proberen te vertellen over de toekomst, liefde of je carrière? Onze mediums en paragnosten bieden je een persoonlijke reading.

Start Jouw Gratis Chat

137.002 andere mensen gingen jou voor...
 

 

De betekenis van het meestergetal 88 

In de numerologie zijn de getallen, 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 en 99 meestergetallen. Het zijn krachtige getallen, als je het meestergetal 88 ziet, is het advies van engel nummer 88:
 
 • Ontspan, engel nummer 88 heeft de oplossing.
   
 • Denk aan wat je wilt, niet aan wat je niet wilt.                                             
   
 • Besteed meer aandacht aan je dierbaren.
   
 • Tel je zegeningen.
   
 • Je hebt niet gefaald, je hebt de juiste keuzes gemaakt.
 

De boodschap van het engelen getal 88 

Wanneer het meestergetal 88 in jouw leven verschijnt wil engel nummer 88 je laten weten, dat je je te veel zorgen maakt, vooral op financieel gebied. Je denkt te vaak aan wat je niet wilt, waardoor hetgeen wat je wel wilt niet in je leven verschijnt. Durf meer te dromen, positieve gedachten trekken positieve dingen aan. Engel nummer 88 is er voor je en wijst je de weg.

 

Het meestergetal 88 en de liefde 

 • Als je een relatie hebt is wil engel nummer 88 je waarschuwen. Het is mogelijk dat er een einde aan je relatie komt. Maar het zien van het getal 88 betekent ook dat er een nieuwe partner in zicht is. Wat er ook zal gebeuren op liefdesgebied, de uitkomst is gunstig voor jou. 
   
 • Als je single bent laat engel nummer 88 je het meestergetal 88 regelmatig zien om je eraan te herinneren dat lastige dagen voorbij gaan. Je voelt je soms eenzaam, maar wanneer je je openstelt en geduld hebt komt alles goed. De juiste partner is dichtbij, je hoeft alleen ruimte te maken om hem of haar in je leven toe te laten.
 
Een uitgebreide, persoonlijke numerologie reading kan je helpen met het vinden en laten slagen van een relatie. Start nu een persoonlijke reading met een van onze Mediums en Paragnosten, die jou inzicht kunnen bieden.. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder > 

 

Engelen nummer 88 

Wanneer je het meestergetal 88 ziet geeft engel nummer 88 je een teken. Engel nummer 88 stuurt je het getal 88 om je te laten weten dat alles goed komt op liefdesgebied, maar ook op financieel gebied. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over geld, wanneer je nu niet meer geld uitgeeft dan je hebt. Koop geen dingen die je nu niet nodig hebt.

 

Zo vraag je engel nummer 88 om hulp

Je kunt engel nummer 88 op verschillende manieren om hulp vragen. Ook als je onderstaande manieren niet gebruikt. Engel nummer 88 weet precies wat jij nodig hebt om gelukkig te kunnen zijn.

Visualiseer  
Sluit je ogen en nodig engel nummer 88 uit. Vertel aan engel nummer 88 hoe je je voelt en vertel zo duidelijk mogelijk wat je nodig hebt. Vertel niet hoe engel nummer 88  je het nodige moet verschaffen. Vertrouw engel nummer 88, engel nummer 77 zorgt voor de beste uitkomst.

Praat  
Praat in gedachten of hardop met engel nummer 88, vertel waar je je zorgen over maakt.

Mediteer  
Nodig engel nummer 88 uit als je mediteert. Vraag aan engel nummer 88 naast je te komen zitten. Je hoeft niets tegen engel nummer 88 te zeggen. Mediteer zoals altijd.

Bid  
Richt je tijdens je gebed tot engel nummer 88.

Schrijf  
Schrijf een brief aan engel nummer 88. Schrijf je gevoelens op en dan je vraag. Hoe duidelijker je brief is hoe sneller engel nummer 88 je helpt.
 

Numerologie en jouw Toekomst

Wij snappen dat jij graag wilt weten wat jou te wachten staat op het gebied van liefde, werk of toekomst. Jouw getallen proberen je namelijk iets te vertellen.. Probeer een gratis chat met een medium of paragnost en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.
 


» Lees hier meer over Numerologie